Yakacak Yardımı

Yakacak Yardımı

Son dakika yakacak yardımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakacak yardımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakacak yardımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakacak Yardımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakacak yardımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 yakacak yardımı haberi bulunmuştur. Tüm yakacak yardımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücretli veya yüksek maaşlı çalışan milyonları kapsıyor! Yarısından fazlasını devlet ödeyecek, 1000 liralık destek
Asgari ücretli veya yüksek maaşlı çalışan milyonları kapsıyor! Yarısından fazlasını devlet ödeyecek, 1000 liralık destek Çalışan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. 1000 liralık yakacak yardımıyla ilgili detaylar belli oldu. Çalışana yakacak yardımı yapmak zorunlu değil, ama yeni yasa ile avantajlı hale geldi. 5 bin 500 lira asgari ücretliye, yeni istisna dikkate alınmadığında 1.000 liralık yardım sonrası işveren maliyeti 9.351 lira iken, istisna dikkate alınarak yapılacak 1.000 liralık yardım sonrası işveren maliyeti 8.610 liraya düşüyor. Yani işveren maliyeti 741 lira daha düşük hesaplanıyor.
29.11.2022 Ekonomi
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren karar! Kıdem tazminatı ve fazla mesai ücreti...
İşçi ve işveren milyonları ilgilendiren karar! Kıdem tazminatı ve fazla mesai ücreti... Kıdem tazminatı, yol ücreti, fazla mesai ücreti, ulusal bayram ve genel tatil ücreti, hafta tatili ücreti, ikramiye, prim, yakacak yardımı, giyecek yardımı ile ilgili kritik karar! Çalışan milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! İşte işçi ve işverenleri yakından ilgilendiren bir gelişmenin detayları...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yüzde 41 zam geldi, 15 bin 371 lira...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Yüzde 41 zam geldi, 15 bin 371 lira... Asgari ücretli çalışan veya yüksek maaş alan milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Kıdem tazminatı üst sınırı yüzde 41.69 yükseldi. Her sene ocak-temmuz döneminde belirlenen çalışanların alacağı kıdem tazminatının üst sınırı, bu yıl yüzde 41.69 artarak 15 bin 371 lira oldu. Yeni sınıra göre, çalışan ne kadar yüksek maaş alırsa alsın tazminat hesabı 15 bin 371 lira üzerinden yapılacak. Örneğin, çalışan işyerinde 10 yıldır çalışıyorsa ve aylık giydirilmiş ücreti 20 bin liraysa; çalışan işten ayrıldığında tazminat olarak 200 bin lira değil, 153 bin 710 lira alabilecek. İşte milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
14.07.2022 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz
Kıdem tazminatında son dakika kararı! Sınır yok,süreyi kaçıran alamaz Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışanı doğrıdan ilgilendiriyor. Birçk kişi haberdar değil. Sınır yok. Pekçok kez almak mümkün. Kıdem tazminatı aynı işyerinde bir yıldan daha uzun süre çalışanlar için doğan bir hak. Tazminat bir yıl sonrasında işveren tarafından işten çıkarılan işçiye ödeniyor. Ancak bazı durumlarda çalışan kendi isteği ile işten ayrılsa da kdem tazminatı alabiliyor. Kadın çalışanlar evlilik sebebi ile işten ayrılırsa hak etmiş oldukları tazminatı alıyor. Ancak burada bir yıl detayı dikkat çekiyor. Kıdem tazminatı alabilmesi için kişinin evlilik tarihinden itibaren bir yıl içerisinde başvuruda bulunması gerekiyor. Kıdem tazminatı her yıl için 30 günlük ücret üzerinden hesaplanıyor. Öte yandan evlilik dolayısıyla kıdem tazminatı alma hakkında sınır söz konusu değil. Çalışan kadın her evliliğinde kıdem kazananbiliyor.
26.06.2022 Çalışan Hakları
İkramiye, prim, fazla mesai ücreti ile ilgili flaş açıklama! Çalışana güzel haber, 20 gün içerisinde...
İkramiye, prim, fazla mesai ücreti ile ilgili flaş açıklama! Çalışana güzel haber, 20 gün içerisinde... Milyonlarca çalışana güzel haber! İkramiye, prim, fazla mesai ücreti, yakacak ve giyecek yardımı alan tüm çalışanları kapsıyor. Maaşı eksik ödenen ya da zamanında ödenmeyen kişiler ne yapabileceklerini merak ediyor. Sigortalı olarak çalışan herkes maaşını eksiksiz ve zamanında alma hakkına sahip. Ancak bazı işverenler pandemi, enflasyon gibi bahaneler ile çalışanlarına eksik ödeme yapıyor. Böyle bir durumda çalışanlar dava açarak haklarını alabilir. Ayrıca isteyenler tazminat hakkını da alarak işten ayrılabilir. Maaş dışında ikramiye, prim, fazla mesai ücreti gibi ek ödemeler de zamanında ve eksiksiz olarak yapılmak zorunda. İşverenin tüm bu ödemeleri yapabilmesi için yasal olarak 20 günlük süre tanınıyor.
20.04.2022 Çalışan Hakları
Tazminat hakkı, servis ve yemek ücreti ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar!
Tazminat hakkı, servis ve yemek ücreti ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren karar! Milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika gelişmesi! Servis ücreti ve yemek ücreti ile ilgili kritik bir karar geldi. İşe iadelerde işveren, işçiye bu dört kalemi ödemek zorunda kalıyor ve çalışanın işe iade hakkı doğuyor. 4 ay süresi var, bu tazminattan Gelir Vergisi kesilmiyor. İşe iadelerde kıdem ve ihbar tazminatı ile işe başlatmama tazminatının yanında ‘boşta geçen süre ücreti’ de ödeniyor. Ücret çalışana ödenirken, servis ücreti ve yemek ücretinin de bu hesaplamaya dahil edilip edilmeyeceği ise merak konusu. İşte milyonlarca işçi ve işverenin bilmediği detaylar...
19.04.2022 Çalışan Hakları
İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? İşte İstifa ederek kıdem tazminatı almanın üç yolu!
İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? İşte İstifa ederek kıdem tazminatı almanın üç yolu! Kıdem tazminatı, işçinin işten çıkarılma durumunda çalıştığı süre boyunca kazandığı kıdeminin karşılığı olarak ödenen tazminattır. Kıdem tazminatını hak kazanmak için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Bunların başında da, işçinin aynı iş yerinde bir yıllık çalışma süresinin doldurması gerekiyor. Ancak, sadece işten çıkarılma durumunda değil istifa durumunda da işçi kıdem tazminatı alma hakkına sahip olabiliyor. Peki, İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? Çalışan istifa ederse kıdem tazminatı nasıl alır? Kendi isteği ile işten ayrılanın tazminat hakkı var mıdır? İşte İstifa ederek 'kıdem tazminatı' almanın üç kolay yolu!
10.03.2022 Çalışan Hakları
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş detay, 1999 sonrası işe başlayanlar dikkat! Beklemeden...
Kıdem tazminatı ile ilgili flaş detay, 1999 sonrası işe başlayanlar dikkat! Beklemeden... Kıdem tazminatı ile ilgili önemli bir detay netlik kazandı. 1999 tarihinden sonra işe başlayanları ilgilendiriyor. Pek çok kişi ne zaman kıdem tazminatı hakkı kazanacağını merak ediyor. Kıdem aynı işyerinde bir yıl ve üzerinde çalışanların işten çıkarıldıkları zaman aldıkları ödeme. Ancak bazı durumlarda işten çıkarılmayan, kendi isteği ile işten çıkanlar da kıdem alma hakkına sahip oluyor. Çalışma mevzuatında Sosyal Güvenlik Kurumu prim ödeme tarihi çalışanların emekli olması ve kıdem tazminatı almasında belirleyici oluyor. 1999 tarihi sonrası işe başlayan için kıdem tazminatı alma hakkı değişiyor.
10.02.2022 Uzmana Sor
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, bunu yaparsanız...
Kıdem ve ihbar tazminatı ile ilgili flaş detay! Tüm çalışanları ilgilendiriyor, bunu yaparsanız... Tazminat hakkı ile ilgili flaş karar! Milyonlarca çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Kıdem tazminatı bir kişinin aynı işyerinde bir yıldan fazla çalışması ile kazanılan bir hak. İşçi işten çıkarılması durumunda kıdemine göre ödeme alıyor. Çalışılan süre arttıkça kıdem tazminatı da artıyor. Ancak tazminat alabilmesi için kişinin işten çıkarılmış olması gerekiyor. Yani kendi isteği ile işten ayrılan kişi kıdem tazminatı alamıyor. Bu durum nedeni ile işveren ve çalışanlar arasında iş akdinin sonlandırılması sürecinde bazı anlaşmazlıklar çıkabiliyor. Kendi isteği ile işten çıkmamasına rağmen Kod 3 ile işten ayrıldığı öne sürülen çalışana tazminat ödemesi yapılmıyor. Bu nedenle çalışanların işten çıkarılma sürecinde dikkatli hareket etmesi gerekiyor. Pek çok kişi kıdem ve ihbar tazminatını alamadığı için yargının yolunu tutuyor. Bunlardan biri de whatsApp grubuna yazdığı mesaj nedeni ile tazminat alamayan çalışan. Yıllar süren davaya Yargıtay son noktayı koydu. Şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağı kararı verildi. Uzmanlar, çalışanların iş akitleri resmi olarak sona ermeden işten ayrıldıklarına dair herhangi bir açıklama yapmamaları gerektiğini belirterek, önemli uyarılarda bulundu. Avukat Yaşar Öksüz, “İşçi, henüz iş akdi sona erdirilmeden önce kendisinin işten ayrıldığına dair açıklamalardan kaçınmalıdır. Yine alacaklarına dair hakları bakımından da kabul anlamına gelecek açıklamalardan uzak durmalıdır. Benzer şekilde işçinin, ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan davranışlarda bulunmaması da elzemdir” diye konuştu.
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile...
Tazminat kararı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor, Kod 3 nedeni ile... Son dakika tazminat kararı! Tüm çalışanları yakından ilgilendiriyor. Kötü haber geldi. Kod 3 gerekçe gösterilerek tazminat ödemesi yapılmadı. Emsal karar çalışanların tazminat hakkından mahrum kalmasına neden olacak. Birçok çalışan farkında olmadan yapıyor. İşten çıkarıldığını iddia eden işçi, kıdem ve ihbar tazminatını almak için mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, şirket whatsApp grubuna ‘Merhaba, 14 yıllık çalışma hayatımı bitirmiş bulunmaktayım, herkes hakkını helal etsin’ mesajı atan davacı işçinin tazminat alamayacağına hükmetti. Öte yandan tazminat hakkı ile ilgili önemli bir detay bulunuyor. işverenin çalışanlara eşit davranma yükümlülüğünü yerine getirmemesi durumunda çalışana 4 maaşa kadar tazminat ödemesi gerekiyor. Kıdem ve ihbar tazminatı ile yargıdan farklı durumlar için farklı kararlar gelse de bu kadarlar diğer çalışanlar için de emsal oluşturuyor. Bu nedenle tazminat kararları vatandaşlar tarafından yakınsan takip ediliyor. Çalışanlar bir yandan da kıdem tazminatının 2022 itibarı ile ne kadar yükseldiğini merak ediyor. Çalışılan her yıl için 30 günlük giydirilmiş ücret üzerinden hesaplanan kıdem tazminatı 2022 yılı için belirlendi. 2022 yılı için asgari ücret yüzde 50 artırılarak brüt 5.004 lira oldu. Brüt ücret ile çalışılan yılın çarpımı sonucu ortaya çıkan kıdem tazminatı da asgari ücret ile beraber artmış oldu. Peki, Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu? İşte, yeni yılda kıdem tazminatı hesabı...
30.01.2022 Çalışan Hakları
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, ödemeler...
Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika açıklaması! Resmen duyuruldu ve belli oldu, ödemeler... Doğalgaz desteği başvurusu geliyor! İhtiyaç sahibi ailelere verilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan 3 Ocak tarihinde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası kömür yardımı gibi doğalgaz yardımı yapılacağının müjdesini vermişti. Doğalgaz fatura desteği ile ilgili Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık açıklama yaptı. Bakan Yanık, 2022 doğalgaz desteği ödemelerine ilişkin ilk tarihi açıklayarak yardımların, diğer sosyal yardımlar gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ve e-Devlet aracılığıyla yapılacağını bildirdi. Peki, Doğalgaz yardım başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı kimlere verilecek? Doğalgaz yardımı başvuru formu e-Devlet ekranı!
13.01.2022 Ekonomi
2022 Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz yardımı kimlere veriliyor? İşte başvuru tarihi!
2022 Doğalgaz desteği nasıl alınır? Doğalgaz yardımı kimlere veriliyor? İşte başvuru tarihi! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan yakacak yardımı desteği! Uygulama değişti. İhtiyaç sahibi hanelere yapılan ısınma yardımları artık sadece kömür olarak değil doğalgaz faturası desteği olarak yapılacak! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ödemelerin yapılacağı tarihi duyurdu. Peki, Doğalgaz desteğinden kimlere yararlanacak? Doğalgaz desteği başvurusu nasıl yapılır? Doğalgaz yardımı başvurusu e-Devlet ekranı!
12.01.2022 Ekonomi
Kıdem tazminatı tavanı 2022 ne kadar oldu? Asgari ücret zammıyla kıdem tazminatı hesaplama
Kıdem tazminatı tavanı 2022 ne kadar oldu? Asgari ücret zammıyla kıdem tazminatı hesaplama Kıdem tazminatı 2022 tavanı ne kadar oldu? Kıdem tazminatının ne kadar olacağı asgari ücret zammıyla birlikte araştırılmaya başlandı. 2021’in ikinci yarısında kıdem tazminatının tavanı da artarak, 8 bin 284 lira olarak açıklanmıştı. Asgari ücrete yapılan zam ile beraber kıdem tazminatı da arttı. Peki, Kıdem tazminatı 2022 tavanı ne kadar? İşte Kıdem tazminatı hesaplama…
16.12.2021 Çalışan Hakları
Paralar hesaplara yatırılıyor! Başvuran fatura, gıda, yakacak, barınak yardımı alıyor, ödemeler...
Paralar hesaplara yatırılıyor! Başvuran fatura, gıda, yakacak, barınak yardımı alıyor, ödemeler... Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşa destek sağlıyor. Pek çok kalemde farklı destek ödemeleri yapılıyor. Başvuran alıyor. Ödemeler PTT ya da bankalar aracılığı ile yapılıyor. İsteyen herkes bizzat müracaat edebiliyor, gerekli şartları taşıyanlar devlet tarafından geri ödemesiz olarak destekleniyor.
6.12.2021 Ekonomi
Bu detaylara dikkat! İstifa etseniz bile kıdem tazminatı alabilirsiniz!
Bu detaylara dikkat! İstifa etseniz bile kıdem tazminatı alabilirsiniz! Kıdem tazminatı, işveren tarafından işçinin işten çıkarılma ya da ayrılma durumunda işyerinde çalıştığı süre boyunca kazandığı kıdeminin karşılığı olarak ödenen tazminattır. Kıdem tazminatını hak kazanabilmek için işçinin bazı şartları yerine getirmesi gerekir. Bunlardan en önemlisi de işçinin aynı iş yerinde bir yıllık çalışma süresinin doldurmasıdır. Ancak, sadece işten çıkarılma durumunda değil işverenin bazı davranışları ve yükümlülüklerini yerine getirmemesi gibi durumlarda işçi kıdem tazminatına hak kazanabililir. Peki, İstifa eden kıdem tazminatı alabilir mi? İstifa eden hangi hallerde kıdem tazminatı alabilir? Kıdem tazminatı şartları neler? İşte kıdem tazminatı şartları ve bilmeniz gerekenler…
27.11.2021 Çalışma Hayatı
Elektrik ve yakacak desteği! Başvuru yok, destek alanlar, PTT'ye gittiklerinde devlet desteği faturalarından düşülüyor...
Elektrik ve yakacak desteği! Başvuru yok, destek alanlar, PTT'ye gittiklerinde devlet desteği faturalarından düşülüyor... Vatandaşlara kış yardımı geliyor. Hem elektrik hem de yakacak desteği yapılıyor. Devlet eli ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaşmaya devam ediyor. Yakacak yadımı almak isteyenler e-Devlet üzerinden başvuru yapabiliyor. Elektrik desteği için ise fatura ile PTT şubelerine başvurmak yeterli oluyor. Fatura ile PTT'ye gidenlerin devlet desteği faturalarından düşülüyor.  Bakan Yanık devlet destekleri ile ilgili detayları açıkladı. Yanık: “Önümüzdeki kış günlerinde yakacak ve elektrik yardımları kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 2,5 milyar TL destek vereceğiz.” dedi.
22.11.2021 Ekonomi
Geliri olmayana devlet yardımı nasıl alınır? Devlet geliri olmayana çeşitli yardımlarda bulunuyor!
Geliri olmayana devlet yardımı nasıl alınır? Devlet geliri olmayana çeşitli yardımlarda bulunuyor! Devlet geliri olmayan, maddi sıkıntısı olan muhtaç kişilere gıda, yakacak, eğitim, yemek gibi çeşitli yardımlarda bulunuyor. Peki, devlet geliri olamayan hangi yardımları veriyor? Geliri olmayan devlet yardımı nasıl alınır?
14.10.2021 Gündem
Emekliler için flaş açıklama! Gıda ve yakacak yardımı, kredi kartı borcu desteği...
Emekliler için flaş açıklama! Gıda ve yakacak yardımı, kredi kartı borcu desteği... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren açıklama! Türkiye Emekliler Derneği (TÜED), aylık geliri, asgari geçim standardının veya yasal asgari ücretin altında kalan emeklilerin, Kovid-19 salgını koşullarında yetersiz beslenme ve ısınma sorunlarıyla karşı karşıya kaldığına işaret ederek bu durumdaki emeklilere yakacak ve gıda yardım yapılmasını talep etti. Dernek tarafından salgın döneminde çalışma imkanı bulamayan ve kredi veya kredi kartı ödemelerini yapamadıkları için bankaların kara listelerine düşen emeklilerin kredi borçlarının ötelenmesi ve bunlara esnaf, çiftçi ve KOBİ'lere yapılan desteklemelerin yapılması gerektiği kaydedildi.
18.09.2021 Emekli
Kıdem tazminatında fazla mesai detayı! Sınır 8.284,51 lira...
Kıdem tazminatında fazla mesai detayı! Sınır 8.284,51 lira... Milyonlarca çalışan merak ediyordu, nihayet cevap buldu. Fazla mesailer kıdeme esas ücrete dahil mi? Bunu kimse bilmiyordu, Yargıtay karar verdi. Kıdem tazminatı için kritik uyarı geldi. O ödemelerin de kıdeme dahil olduğu ortaya çıktı. Tavanın üst sınırını aşmaması gerekiyor. Sınır ise şu an için 8.284,51 TL olarak belirlendi. Sendika ile işverenin anlaşıp yukarı çekmesi de mümkün değil. Fazla çalıştıysanız ve kıdem tazminatı hakkınız doğduysa bu konuda çok dikkatli olun.
18.08.2021 Ekonomi
Ücret indirimi ile ilgili flaş detay! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Ücret indirimi ile ilgili flaş detay! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor. Birçok kişi bilmiyor. İşverenin yazılı olarak yapması ve çalışanında yazılı olarak yanıt vermesi gerekiyor. Çalışan isterse ücret iadesi talep edebiliyor. Koronavirüs salgını döneminde işleri bozulan veya pandemiyi gerekçe gösteren kimi işveren, ücretsiz izne çıkarma yetkisini de kullanarak ücrette indirim, çalışma koşullarında değişiklik gibi taleplerle işçinin karşısına çıkabiliyor. Böyle bir değişikliğin geçerli olabilmesi için işverenin değişiklik talebini yazılı yapması, işçinin de yazılı olarak kabul etmesi gerekir. Yazılı olarak kabul etmeyen işçi indirimli ücretle çalışmaya devam etse bile daha sonra dava açarak ücret farkını isteyebilir.
27.04.2021 Çalışan Hakları
Emekli maaşlarını düşürüyor! Büyük risk...
Emekli maaşlarını düşürüyor! Büyük risk... Emeklilik hayali kuran yüz binlerce çalışanı çok yakından ilgilendiriyor. Emekli maaşları daha düşük oluyor, bunun yanı sıra bir kötü haber de daha geç emekli olma riski... Ücretsiz izinde olan ve kısa çalışmada gösterilen ancak fiilen çalışan işçilerden yoğun şikayet geliyor, sigorta primlerinin yatırılmadığını ya da eksik yattığını belirtiyorlar. Böyle bir durumla karşılaşan işçinin, iş akdini haklı feshederek kıdem tazminatını alma hakkı bulunuyor. Aynı zamanda çalışanların arabulucuya gitmesi, uzlaşma sağlanamaması durumunda dava açması gerekiyor. İşte bu sorunla karşı karşıya kalan çalışanların yapması gerekenler ve konuyla ilgili detaylar...
8.01.2021 Ekonomi
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren açıklama! Hepsi dahil ikramiye, prim ve...
Milyonlarca çalışanı ilgilendiren açıklama! Hepsi dahil ikramiye, prim ve... Milyonlarca çalışanı ilgilendiren önemli açıklama. Çoğu vatandaş haberdar değil. Hepsi dahil ediliyor ve ödeme son ücret üzerinden hesaplanıyor. Çalışanlar pandemi sebebiyle aylarca kısa çalışma veya ücretsiz izinde gösterildi. Çeşitli sebeplerden kısa çalışma veya ücretsiz izin döneminde işten çıkma veya çıkarılmada kıdem tazminatının nasıl hesaplanacağı, belirlenirken hangi ücretin dikkate alınacağı merak ediliyor. Kıdem tazminatında aylık ücret nasıl hesaplanıyor? Pandemi döneminde işten çıkarılma durumunda hangi ücret dikkate alınıyor? Yıl içinde ödenen ikramiyeler ve özel sağlık sigortası da kıdem tazminatı hesabına girer mi? İşte tüm detaylar...
17.12.2020 Çalışma Hayatı
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım ödemeleri listesi!
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardım ödemeleri listesi! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla yapılan ve tutarları her yıl artan sosyal yardımlardan yaklaşık 15 milyon vatandaş yararlanıyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yaptığı 40'dan fazla yardım bulunuyor. Yardım ödemeleri için başvuru şartları, aylık ödeme miktarı ve yardım tutarları ise en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal yardımları neler? Nasıl yardım alınabilir? Yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte dar gelirli ailelere yapılan yardımlar ve ödeme tutarları...
14.12.2020 Ekonomi
Sivas'ta 500 TL'lik yardımı duyan oraya koştu!
Sivas'ta 500 TL'lik yardımı duyan oraya koştu! Sivas'ta ihtiyaç sahibi ailelere 500 TL’lik kışlık yakacak yardım yapılacağını duyan vatandaşlar salgına aldırış etmeden iki sokağı kaplayan kuyruklar oluşturdu.
2.12.2020 Yaşam
Her gün 25 evi ziyaret ediyor
Her gün 25 evi ziyaret ediyor Kuşadası Belediyesi tarafından yaşlı ve engelli vatandaşlara ihtiyaç duydukları bakımı ev ortamında sağlayabilmek amacıyla kurulan “Evde Bakım Birimi” büyük bir titizlikle hizmet vermeye devam ediyor.
9.10.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Yakacak Yardımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakacak yardımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.