Weibo

Weibo

Son dakika Weibo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Weibo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Weibo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Weibo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan weibo gelişmeleri de dahil olmak üzere 163 weibo haberi bulunmuştur. Tüm weibo haberleri aşağıda listelenmiştir.
iPhone ULTRA geliyor! Apple'dan yeni hamle...
iPhone ULTRA geliyor! Apple'dan yeni hamle... Apple'ın merakla beklenen Eylül etkinliğine artık sadece bir hafta kaldı. Etkinlikte firmanın iPhone 15 serisi cihazları tanıtılacak.
6.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi
Hırsızın yaptığı şey herkesi şaşkına çevirdi! Çaldığı parayı damada borç olarak verdi Çin’de yaşanan olay herkesi şok etti! Çinli bir adamın sınıf arkadaşından çaldığı parayla yaptığı şey hem şaşkınlığa hem de infiale yol açtı. Konu ülkenin sosyal medya sitesi Weibo’da da gündem oldu. Düğün gününde bir sınıf arkadaşından 3 bin 700 ABD doları çalıp çalınan parayı damada 'ödünç veren' kişi 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
11.06.2022 Dünya
Çin'de kırmızı gökyüzü ne anlama geliyor, Çin'de hava neden kırmızı? Çin kızıl gökyüzü nedeni
Çin'de kırmızı gökyüzü ne anlama geliyor, Çin'de hava neden kırmızı? Çin kızıl gökyüzü nedeni Çin'in Zhejiang eyaletindeki yer alan Zhoushan şehrinde kaydedilen görüntüler sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi. Gökyüzünün renginin kızıla döndüğü şehirde yaşayanlar böyle bir şeyle daha önce karşılaşmadıklarını söylerken uzmanlardan merak edilen açıklama geldi. Peki, Çin'de kırmızı gökyüzü ne anlama geliyor, Çin'de hava neden kırmızı? İşte Çin kızıl gökyüzü nedeni…
9.05.2022 Dünya
Kızıla dönen gökyüzü paniğe neden oldu! Sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi...
Kızıla dönen gökyüzü paniğe neden oldu! Sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi... Gökyüzünün kızıl renge dönmesi paniğe neden oldu. Çin'in Zhejiang eyaletindeki bir şehir olan Zhoushan'da gökyüzünün rengi kızıla döndü. Kısa sürede sosyal medyada viral olan görüntüler için beklenen açıklama geldi. İşte 'kızıl gökyüzü'nün nedeni...
9.05.2022 Dünya
Koronavirüs salgını yeniden patladı! Ülkede alarm verildi, çarpıcı uyarı: ‘Bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz...’
Koronavirüs salgını yeniden patladı! Ülkede alarm verildi, çarpıcı uyarı: ‘Bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz...’ Koronavirüs salgını Çin’de tüm gücüyle etkisini devam ettiriyor. Ülkenin en büyük ve önemli bir ticaret merkezi olan kenti Şangay'da haftalardır devam eden koronavirüs karantinası düşen vaka sayılarına rağmen sıkılaşarak devam ediyor. Kentten gelen çarpıcı fotoğraflar durumun ciddiyetini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Sosyal medya üzerinden paylaşılan kareler tüm dünyayı tedirgin ederken, “Eğer sağlıklıysanız bu fotoğraflara bakınca sağlığınızı kaydedebilirsiniz" yorumlarına neden oldu.
22.04.2022 Dünya
İphone 14 ne zaman çıkacak, iphone 14 çıkış tarihi belli mi?
İphone 14 ne zaman çıkacak, iphone 14 çıkış tarihi belli mi? Çin sosyal ağı Weibo'da ortaya çıkan iPhone 14'ün üretim kalıpları Apple takipçilerinde merak uyandırdı. Vatandaşlar yayınlanan görüntülerin ardından iPhone 14 ne zaman satışa çıkacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, İphone 14 çıkış tarihi belli mi, İphone 14 ne zaman çıkacak?
19.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Şangay kabusu yaşıyor! Ölümler başladı... Sosyal medyada milli marş sansürlendi
Şangay kabusu yaşıyor! Ölümler başladı... Sosyal medyada milli marş sansürlendi Dünyanın geri kalanı neredeyse koronavirüs salgınını unutmuş gibi görünürken Covid-19’un ilk görüldüğü Çin, kâbus dolu günlerine geri döndü. Milyonlarca kişinin haftalardır karantinada olduğu Şangay kentinde koronavirüs kaynaklı ölümler yaşanmaya başlarken Çin’in sosyal medya platformu Weibo Çin milli marşının dizelerini sansürledi…
18.04.2022 Dünya
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar!
Taciz iddiası dünyayı sallamıştı... Yıldız tenisçi Peng Shuai'den yeni karar! Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan ve bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ünlü tenisçi Peng Shuai'den bir süre haber alınamamıştı. Uzun bir sürenin arından akıbeti belli olan tenisçi taciz iddiasını geri çekmişti. Peng tüm bunların ardından yeni kararını duyurdu.
7.02.2022 Dünya
Çin'de zincirle hapsedilen kadının görüntüleri infial yarattı
Çin'de zincirle hapsedilen kadının görüntüleri infial yarattı Bir köy kulübesinde boynundan zincirlenerek hapsedilen kadının görüntüleri Çin'in sosyal medyasında şok etkisi yarattı. Yerel medya, videonun yayılması üzerine yetkililerin harekete geçtiğini aktarıyor.
2.02.2022 Dünya
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu
Dünyayı sarsan taciz skandalında yeni gelişme! Ünlü tenisçi Peng ilk kez konuştu Çinli siyasetçi hakkında taciz iddiasında bulunan, bu paylaşımı dakikalar içinde sansürlenen ve kayıplara karışan tenis yıldızı Peng Shuai, ilk medya röportajında cinsel saldırı suçlamasında bulunmayı reddetti.
20.12.2021 Dünya
Müdür ve müşteriden çalışana otel odasında istismar! Dev şirkette skandal
Müdür ve müşteriden çalışana otel odasında istismar! Dev şirkette skandal Çinli e-ticaret şirketi Alibaba, müdürü ve bir müşterisini tecavüzle suçlayan bir kadın çalışanını işten çıkardı. Alibaba'nın işten çıkarma mektubunda, "yalanların" şirketin itibarına zarar verdiği aktarıldı.
13.12.2021 Dünya
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama...
Taciz açıklamasından sonra sırra kadem bastı! E-mail yolladı ama... Çin devlet kanalı CGTN, ülkenin eski başbakan yardımcısı Zhang Gaoli tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdüğü sosyal medya paylaşımından beri kendisinden haber alınamayan Çinli tenisçi Peng Shuai'nin kaleminden olduğu iddiasıyla mektup yayımladı. Ancak buna kimse inanmadı...
18.11.2021 Dünya
Ülke seks skandalıyla çalkalanıyor! Piyano prensi gözaltında
Ülke seks skandalıyla çalkalanıyor! Piyano prensi gözaltında Çin medyası, ünlü Çinli piyanist Li Yundi'nin bir seks işçisiyle birlikte olduğu suçlamasıyla gözaltına alındığını bildirdi.
22.10.2021 Dünya
Eski karısını canlı yayında yakarak öldürmüştü! Cani koca idam edilecek
Eski karısını canlı yayında yakarak öldürmüştü! Cani koca idam edilecek Çin'de geçtiğimiz yıl gerçekleşen korkunç cinayet dünya medyasında gündem olmuş, eski eşi tarafından canlı yayın yaparken yakılarak öldürülen sosyal medya fenomeni kadın günlerce konuşulmuştu. Her detayı dehşet dolu olayda mahkeme sonunda kararını verdi ve cani eski koca idam cezası aldı.
15.10.2021 Dünya
Huawei, P50 Pro ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı
Huawei, P50 Pro ile çekilmiş bir fotoğraf paylaştı Akıllı telefonlarıyla ses getiren Huawei, yolda olan yeni modeli için paylaşımlara başladı. Huawei P50 Pro modeli hakkında yapılan yeni paylaşım telefonun kamera performansını ortaya koyuyor.
24.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Otomobil devi 285 bin aracını geri çağırıyor!
Otomobil devi 285 bin aracını geri çağırıyor! Milyarder Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli araç şirketi Tesla, Çin’de kullanımda olan yaklaşık 285 bin aracını geri çağıracağını bildirdi. Araçlardaki hız sabitleyici sisteminde sorun olduğunu belirten Tesla, araçların güvenlik tehlikesi oluşturabileceğini söyledi.
27.06.2021 Otomobil
Arsenal'den açıklama! 'Mesut Özil'i Uygur Türkleri için...'
Arsenal'den açıklama! 'Mesut Özil'i Uygur Türkleri için...' Arsenal CEO'su Vinai Venkatesham, Mesut Özil ve yıldız futbolcunun 'Uygur Türkleri' paylaşımı konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
19.02.2021 Fenerbahçe
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
13.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları
Yeni yılın öne çıkan sosyal ağ uygulamaları Facebook (2,7 milyar), YouTube (2,2 milyar), WhatsApp (2 milyar), Facebook Messenger (1,3 milyar) ve Instagram (1,2 milyar) kullanıcı sayısıyla öne çıkıyor.
12.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Koronavirüs kabusu bu kağıtla başladı! Dünyayı pandemiden kurtarmaya çalıştı!
Koronavirüs kabusu bu kağıtla başladı! Dünyayı pandemiden kurtarmaya çalıştı! Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ilk günlerinde, alarm zillerini çalmaya çalıştığı için kahraman olarak anılan Çinli doktor Li Wenliang çalıştığı hastanede hayatını kaybetmişti. Çinli doktorun ölümünün üzerinden tam bir yıl geçti.
7.02.2021 Dünya
192 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralı telefon geliyor!
192 megapiksel çözünürlüğe sahip kameralı telefon geliyor! Gelişen teknoloji sayesinde çok daha güçlü akıllı telefonlar kullanmaya başladık. İşlem gücünün yanı sıra kamera performansları da üst seviyeye çıkmaya başladı. Ortaya atılan yeni iddialara göre yakın zamanda 192 megapiksel kameraya sahip telefonlar göreceğiz.
8.04.2020 Bilim ve Teknoloji
Alibaba'dan Çin'e büyük jest!
Alibaba'dan Çin'e büyük jest! İnternet üzerinden ürün satın alma hizmeti ile bir dünya devine dönüşen Çinli Alibaba Holding`den koronavirüsün vurduğu ülkesine finansal destek açıklaması geldi. Alibaba, holdinge bağlı Ant Financial’s MYBank`ın Çin`deki şirketlere 2.86 milyar dolar kredi vereceğini duyurdu. Şirket açıklamayı Çin`in sosyal medyası Weibo`daki resmi hesabı üzerinden yaptı.
10.02.2020 Dünya
Jackie Chan’den ilginç korona virüsü açıklaması!
Jackie Chan’den ilginç korona virüsü açıklaması! Jackie Chan, dünya üzerinde büyük korkuya neden olan korona virüsüne karşı panzehir geliştiren kişi ya da kişilere 1 milyon yuan (yaklaşık 143 bin dolar) ödül vereceğini açıkladı.
9.02.2020 Dünya
Babası karantinaya alınan engelli çocuk hayatını kaybetti
Babası karantinaya alınan engelli çocuk hayatını kaybetti Cesedi bulunan 16 yaşındaki çocuğun yalnızca iki defa beslendiğinin ortaya çıkması, sosyal medyada öfke seline yol açtı.
4.02.2020 Dünya
Düğünde yasak aşk rezaleti! İlişki görüntülerini izletti
Düğünde yasak aşk rezaleti! İlişki görüntülerini izletti Çin'de bir düğünde yaşananlar davetlileri şoke etti. Düğünde damat, dev ekrana gelinin görüntüsünü yansıttı. Görüntüde gelin, 6 aylık hamile olan kızkardeşinin kocasıyla ilişkiye giriyordu.
31.12.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Weibo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki weibo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.