Vuruldu

Vuruldu

Son dakika vuruldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vuruldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vuruldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vuruldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vuruldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.948 vuruldu haberi bulunmuştur. Tüm vuruldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı
Rusya 15 yaşındaki İslam'ı konuşuyor! 100'lerce kişinin hayatını kurtarmıştı Moskova'daki kanlı saldırıda yüzden fazla insanın hayatını kurtaran İslam Halilov'a övgü yağıyor. 15 yaşındaki genç saldırı anında yaşadıklarını Rus medyasına anlatırken, Rusya Müslümanları Merkezi Dini İdaresi ve Rusya Müftüler Konseyi Başkanı Ravil Gaynutdin ise Halilov'a 29 Mart'ta "Liyakat Madalyası" verileceğini açıkladı.
25.03.2024 Dünya
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor
TSK'dan hava harekatı! PKK hedefleri bir bir vuruluyor Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde PKK terör örgütünün kullandığı 39 hedefin 19 ve 20 Mart’ta yapılan hava harekatlarıyla vurulduğunu açıkladı.
21.03.2024 Gündem
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı
'Arkadaşımız öldürülmüş' diye polisi aradılar, cinayet silahı otomobillerinde çıktı! Şüpheliler tutuklandı Adana'da, kaldığı apartta göğsünden tabancayla vurulan Selahattin Ayan'ın (34) cinayet şüphelisi arkadaşları Şükrü Çiçek (31) ve Hıdır Üzel'in (27), "Arkadaşımız öldürülmüş" diyerek polisi aradığı ortaya çıktı. Ayan'ın öldürüldüğü tabanca, şüphelilerin otomobilinde ele geçirilince gözaltına alınan Çiçek ile Üzel, "Kanlar içinde olduğunu görünce panikleyip, polisi aradık" savunması yaptı. Olay anında odada oldukları güvenlik kamerasından belirlenen şüpheliler, tutuklandı.
19.03.2024 Adana
Kripto para dolandırıcılarına darbe vuruldu! Aralarında askerde var
Kripto para dolandırıcılarına darbe vuruldu! Aralarında askerde var Samsun Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 ilde ‘kripto para yatırım’ adıyla sahte internet sitelerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen 1'i asker 8 şüpheliyi perasyonla gözaltına alındı.
18.03.2024 Ekonomi
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu
İran dünyaya duyurdu: İsrail'in en büyük havalimanı vuruldu Irak'taki İslami Direniş, İsrail'in Tel Aviv yakınlarındaki en büyük havalimanı Ben Gurion'u vurduğunu açıkladı. İran destekli grubun açıklaması sonrası İran devlet televizyonu saldırı haberini doğruladı. İslami Direniş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıda kullanılan drone'un görüntülerine de yer verdi.
12.03.2024 Gündem
Atmaca füzesi, hedefini tam 12'den vurdu
Atmaca füzesi, hedefini tam 12'den vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) himayelerinde başlatılan ve Roketsan tarafından geliştirilen Atmaca Füzesi, Kale Ar-Ge tarafından geliştirilen Türkiye'nin ilk yerli ve milli Turbojet Motoru (KTJ-3200) ile gerçekleştirilen atışta, hedefini başarıyla vurdu.
10.03.2024 Ekonomi
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu
Rus uçağı füzeyle vuruldu! Rusya resmi olarak duyurdu Karadeniz kıyısındaki Kanevskoy'da akşam karanlığını aydınlatan füzeleri patlama sesi izledi, yerel halkın paylaştığı videolarda "Vuruldu, vuruldu" çığlıkları açık şekilde duyuldu. 330 milyon dolarlık uçan radar A-50'nin Rus ordusunun elinde birkaç adet olduğu biliniyor.
24.02.2024 Dünya
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi
Petrolde 3 ay sonra yeni zirve! Gözler kritik toplantıya çevrildi Kızıldeniz'deki gerilim Husilerin yeni bir saldırısıyla tırmanırken petrol fiyatları son üç ayın en yüksek seviyesi yakınında sabit kaldı. Ham petrol, zayıf talep ve jeopolitik gerilimler gibi çelişkili faktörler nedeniyle dar bir aralıkta işlem görüyor. Yatırımcılar için bir sonraki odak noktası, üretim kesintilerini görüşmek üzere Mart ayında yapılacak OPEC+ toplantısı.
20.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarına Fed büyük darbeyi vurdu! Gram altında 3000 lira uyarısı hemen geldi
Altın fiyatlarına Fed büyük darbeyi vurdu! Gram altında 3000 lira uyarısı hemen geldi Altın fiyatlarına büyük darbe vuruldu. Ons altın ve gram altında düşüş başladı.1965 TL bandında seyrini sürdüren gram altın hafta içi düşüşte zirvesini yeniledi. Bu noktada alım ve satım yapmayı düşünenler başta olmak üzere pek çok kişi 15 Şubat canlı altın fiyatlarını sorguluyor. Öte yandan altın fiyatlarında gerçekleşen büyük düşüş sonrası uyarılar peş peşe geldi. Düşüşlerin alım fırsatı olduğunu ifade eden uzmanlar gram altında 3 bin lira için o tarihi işaret etti. Peki, bugün gram, yarım, çeyrek, tam, ons altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?
15.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı
Murat Kurum'dan maden ocağı açıklaması: Bakanlığımız döneminde ÇED sıkı bir şekilde yapıldı AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Sarıyer'de katıldığı programda Erzincan'da yaşanan maden faciası hakkında konuştu. Kurum, "21 Haziran 2022'de işletmeye Çevre Kanunu'ndaki en üst sınırdan idari para cezası verildi. İşletmenin faaliyetinde çevre mevzuatı kapsamında görülen eksiklikler nedeniyle; işletme men edildi ve 3 ay kapısına mühür vuruldu. Bununla da kalınmayıp; işletmenin çevreyi kirletmesi nedeniyle; Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu. Özet olarak; biz, kanunda öngörülen bütün cezai süreçleri hiçbir müsamaha göstermeksizin kararlılıkla uyguladık. İşletmenin, tüm tedbirleri aldığı bilirkişi raporlarıyla tespit edilince faaliyetine tekrar başladı" dedi.
14.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek
MHP lideri Bahçeli: 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Manisa'da düzenlenen "Cumhur Bizim Türkiye Hepimizin" temalı açık hava toplantısında açıklamalarda bulundu. "31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı pekişecek" diyen Bahçeli, "Manisa'nın evladı olan Özgür'e sahip çıkın, DEM'lenmiş siyasetten uzaklaşmasını temin edin" ifadelerini kullandı. İzmir'de taksici Oğuz Erge'nin yardım etmek için aracına aldığı kişi tarafından öldürülmesine tepki gösteren Bahçeli, "Taksi şoförümüzü katleden alçağın vatandaşlıktan çıkartılması, hayatı boyunca rezil ve rüsva bir şekilde yaşaması adaletin mecburiyetidir. " dedi.
4.02.2024 Gündem
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir?
Kazım Ağa öldü mü, Yalı Çapkını Kazım diziden ayrılıyor mu? Diren Polatoğulları kimdir? Yalı Çapkını'nın 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizisi "Yalı Çapkını"nın yeni tanıtımda; Kazım'ın başına gelenler herkesi üzerken Seyran'ın ablasına "Kazım Şanlı'nın kızları olma vakti geldi" demesi ve Orhan'ın oğlu Ferit'ten yardım istemesi dikkat çekti.  Polatoğlulları'nın son bölümde mafya çeteleri tarafından saldırıya maruz kaldı ve vuruldu. Kazım Ağa'nın saldırıdan sonra hayatta kalıp kalmayacağı, diziden ayrılıp ayrılmadığı Peki, Yalı Çapkını Kazım öldü mü? Kazım Ağa diziden ayrılıyor mu, Diren Polatoğulları Yalı Çapkını’ndan ayrıldı mı, Kazım Ağa öldü mü?
20.01.2024 Magazin
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Son 1 haftada 114 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savuma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Irak ve Suriye'nin kuzeyi dahil 114'ü son 1 haftada olmak üzere, 1 Ocak 2023'ten bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2 bin 396'ya ulaşmıştır" diye konuştu.
18.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş
İki kardeşi uyuşturucu parası için öldürmüş Kayseri'de, iki grup arasındaki silahlı kavgada Suriye uyruklu Ahmed (29) ile kardeşi Muhammed Alhalaf'ı (26) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan ve ifadelerinde cinayeti işlemediğini öne süren Hüseyin El Hammud (20), cezaevinden itirafçı olmak istediğine dair mektup yazdı. Savcılıkça yeniden ifadesi alınan Hammud, olaydan önce Alhalaf’tan kullanmak için 150 TL karşılığında uyuşturucu aldığını ama parasını vermediğini belirterek, “Beni arayıp, '150 TL, bin TL oldu' dedi. Küfretti. 15 dakika sonra da eve 5-6 kişi geldi. Beni dövmeye başladılar. Öldürecekler diye korktum. Tüfek ile 1 el ateş ettim. Ama, korkmadılar. Üzerime gelmeye devam ettiler. 2 el daha ateş ettim. Sonra da korkumdan olay yerinden kaçtım. Daha önce koktuğum için farklı ifade verdim" dedi.
15.01.2024 Gündem
İkinci el arabada fiyat artışına darbe vuruldu! Bayiler sıfır arabalarla dolu taşacak
İkinci el arabada fiyat artışına darbe vuruldu! Bayiler sıfır arabalarla dolu taşacak Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen milyonlarca vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Arabada kampanya fırsatı devam ediyor. Talebin azalmasının ardından araç fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşmişti. Öte yandan bu düşüşün önümüzdeki süreçte de devam etmesi bekleniyor. Bunun yanında 2023 yılında üretilmiş ve 2023 model olan araçların satışları devam ediyor. Şubat ayı itibariyle 2024 model araçların bayilerde yer alacağını, buna bağlı olarak fiyatlarda artış yaşanacağını söyleyen TOBB Otomotiv Ticaret Meclis Üyesi Fahrettin Batı, “Araçlar zamlı gelecek. Sıfır veya ikinci el araç yenileyecek olanlar şu anda araç almak için en doğru zaman” dedi. Peki 2024 yılı üretimli araçlar piyasaya sürüldü mü? İşte detaylar...
11.01.2024 Ekonomi
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü Kağıthane'de madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Genç evde hayatını kaybederken, babası ise polisi arayarak teslim oldu. Gencin uyuşturucu parası yüzünden annesini ve babasını birçok kez darbettiği ve bıçak çektiği ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Ankara'da hareketli saatler! İçişleri Bakanlığı önünde 'dur' ihtarına uymayan şahıs vuruldu
Ankara'da hareketli saatler! İçişleri Bakanlığı önünde 'dur' ihtarına uymayan şahıs vuruldu Ankara'da, İçişleri Bakanlığı önündeki kulübede nöbet tutan polis memurları, 'dur' ihtarına uymayan sırt çantalı şüpheli Y.E.Ş.'yi (29), tabanca ile bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığı İçişleri Bakanlığı çevresindeki cadde ve sokaklar, yaya ve araç trafiğine kapatılırken, yaralı şüpheli polis nezaretinde hastanede tedavi altına alındı.
1.01.2024 Gündem
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak
TL dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılamayacak 1 Ocak 2024'ten itibaren TL dönüşümlü yeni KKM hesabı açılamayacak, mevcut TL dönüşümlü KKM hesapları ise vade sonunda yenilenmeyecek. Döviz dönüşümlü KKM'de yeni hesap açılışları ve vade sonunda yenileme devam edecek.
29.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve enflasyonla mücadele mesajı: Sözümüze bir kez daha sadık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu'nda Muhtarlar Toplantısı'nda açıklamalarda bulunarak, "Buradan İçişleri Bakanımıza talimat veriyorum; muhtarlıklarımızın günümüz şartlarına göre yeniden yapılandırılası çalışmalarını gündeme alın. Vatandaşlarımızın, muhtarlarımızın, belediye başkanlarımızın, kaymakamlarımızın, valililerimizin görüşlerini alarak çalışmayı süratle hayata geçirelim. Meclis tatile girmeden, yetişmezse önümüzdeki yasama yılında çözüme kavuşturalım." dedi. Asgari ücret ile ilgili de konuşan Erdoğan, "Yeni asgari ücretle çalışanları enflasyona ezdirmeme sözümüze bir kez daha sadık kaldık. Yeni asgari ücretin işverenlere, çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu
MİT'ten nokta operasyon! 50'ye yakın hedef vuruldu Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok etti.
26.12.2023 Gündem
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Esetekin, "Toplamda kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Bu kazayla meydana gelmiş bir olay, istemeyerek oldu. Ölen kişi benim kardeşim gibiydi, ona zarar vermek istemezdim" dedi.
26.12.2023 Gündem
Başından yaralı halde bulundu, hastanede öldü; üzerinden 944 bin liralık çek çıktı
Başından yaralı halde bulundu, hastanede öldü; üzerinden 944 bin liralık çek çıktı İzmir'de başından yaralı olarak boş arazide bulunan ve üzerinden 944 bin liralık çek çıkan Ercan Özdemir, hastanede hayatını kaybetti.
25.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vuruldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vuruldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.