Vpn

Vpn

Son dakika vpn haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vpn ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vpn haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vpn

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vpn gelişmeleri de dahil olmak üzere 146 vpn haberi bulunmuştur. Tüm vpn haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vpn Nasıl Kullanılır? Vpn Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Vpn Nasıl Kullanılır? Vpn Kullanırken Yapılması Gerekenler... VPN aynı zamanda kişiye özel ağ olarak ifade edilmektedir. Uzaktan erişim yolunu kullanmak suretiyle farklı ağlara bağlanma imkanı veren bir sistem olduğunu söylemek mümkün. Bu sistem genel çerçevede sanal bir ağ uzantısı oluşturmaktadır. Böylece VPN kullanımı ile beraber ağa bağlanmış olan bir sistem, fiziksel olarak bağlı görünüyor gibi internet doğrultusunda alışveriş gerçekleştirir. Özellikle günlük yaşamda yasaklı olan ya da girilmesi mümkün olmayan sitelere bağlantı konusunda ön plana çıkmaktadır. Aynı zamanda kişiyi uluslararası düzeyde farklı sitelere bağlanması konusunda da yardımcıdır.
18.06.2023 Gündem
Ücretsiz VPN uygulamaları! (PC Windows, İOS, Android) VPN nasıl indirilir, VPN ile giriş nasıl yapılır? En iyi ücretsiz VPN önerileri!
Ücretsiz VPN uygulamaları! (PC Windows, İOS, Android) VPN nasıl indirilir, VPN ile giriş nasıl yapılır? En iyi ücretsiz VPN önerileri! Sanal Özel Ağ (Virtual Private Network) olarak adlandıran VPN uygulamaları ile interneti kesintisiz kullanabilirsiniz. Net bağlantısında sıkıntı yaşadığınızda kullanabileceğiniz VPN uygulamaları sıklıkla ücretli olsa da ücretsiz VPN uygulamalarıyla farklı bir ülkeye bağlıyor ve kesintisiz bir şekilde interneti kullanabilirsiniz. Biz de 'En iyi ücretsiz VPN uygulamaları' derledik. Android, iOS ve Windows cihazlarınızda para vermeden kullanabileceğiniz ücretsiz VPN uygulamaları…
14.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır?
Android ağda kayıtlı değil hatası neden olur, nasıl çözülür? Ağda kayıtlı değil hatası düzeltme nasıl yapılır? Telefonunuzu internete bağlamak istiyor ancak ağda kayıtlı değil hatası alıyorsanız bunun pek çok sebebi olabilir. Ağda kayıtlı değil hatasını çözmek için birçok yol vardır ve bunları tek tek denemek gerekir. Her yöntem çözüme götürmeyebilir. Ancak ağda kayıtlı değil hatasının nedenleri bulunduğunda çözüm de kolay olacaktır. Hadi gelin ağda kayıtlı değil hatasının neden olduğuna, nasıl çözüleceğine birlikte bakalım.
30.01.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları!
Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) sözleşmeli personel alacak! İşte GSB personel alımı şartları! Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) duyurdu! Sözleşmeli bilişim personeli alınacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Bakanlığı merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sözlü, uygulamalı sınav sonucu başarı sırasına göre sözleşmeli personel alınacak. Peki, GSB personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) personel alımı şartları…
16.11.2022 Personel Alımı
VPN uygulaması nedir? VPN yasal mı, kullanmak suç mu? VPN güvenli mi, kimlik bilgileri çalınır mı?
VPN uygulaması nedir? VPN yasal mı, kullanmak suç mu? VPN güvenli mi, kimlik bilgileri çalınır mı? İstiklal Caddesi'ndeki bombalı terör saldırı sonrası BTK bant daraltma uygulamasına gitti. BTK’dan yapılan duyuruda Türkiye genelinde başta Twitter, Facebook ve Instagram gibi uygulamalar için bant daraltma uygulaması yapıldığı açıklandı. Birçok kullanıcı ise VPN uygulamalarına yönelirken uzmanlardan da uyarılar geldi. Peki, VPN uygulaması nedir? VPN yasal mı, kullanmak suç mu? VPN güvenli mi, kimlik bilgileri çalınır mı? VPN ile virüs, casus yazılımlar ve botlar gelir mi? Akademisyen Yazar Ecehan Ersöz anlattı.
14.11.2022 Bilim ve Teknoloji
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun
FETÖ taktik değiştirdi! Saç sakal uzatın, enstrüman çalın spor giyinin, VPN açıp internetten iletişim kurun FETÖ'nün güncel yapılanmasına yönelik yürütülen operasyon kapsamında bir örgüt mensubunun dijital materyallerinden örgüt evlerinde ve dışarıda nasıl davranılacağına yönelik 'Tedbirname' ele geçirildi. 19 sayfalık tedbirnamede 'Neler Olmalı', 'Neler Olmamalı' şeklinde evde ve sosyal hayatta dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı. İşte FETÖ'nün güncel yapılanmasında yer alan tedbirler: Örgüt içi konuşmalarda VPN çalıştırılarak Whatsapp, Signal ya da Viber kullanın. Okullarınızda sosyal olun. Kızları Whatsapp gruplarına alabilirsiniz. Öğrenci kulüplerine üye olun. Ulu orta cep telefonunuzdan bizim programlarınıza girmeyin. Girmeniz gerekiyorsa kamerasız ve tenha alanları tercih edin.
4.04.2022 Gündem
Siber zorbalık mağduru intihara kadar sürüklüyor
Siber zorbalık mağduru intihara kadar sürüklüyor Anadolu Üniversitesi’nin Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (SODİGEM) çalışmalar yapan Dr. Gizem Yıldız; bilişim alanındaki siber zorbalıklardan bahsederek, "Siber zorbalık, mağduru intihara kadar sürüklüyor" uyarısında bulundu.
6.01.2022 Bilim ve Teknoloji
KYK wifi oturum açma ekranı gelmiyor, neden? KYK wifi giriş sayfası açma nasıl yapılır, doğrulama sayfası nasıl gelir?
KYK wifi oturum açma ekranı gelmiyor, neden? KYK wifi giriş sayfası açma nasıl yapılır, doğrulama sayfası nasıl gelir? KYK yurt sonuçlarının açıklanmasıyla, yurtlarına yerleşen öğrenciler karşılaştıkları aksaklıkların nedenlerini sorguluyor. Yurtlarda görülen sorunlardan biri de KYK wifi sayfası ile ilgili oldu. Öğrenciler “KYK wifi giriş sayfası açılmıyor, oturum açma ekranı gelmiyor, neden?” gibi sorulara yanıt arıyor. KYK wifi doğrulama sayfası ve KYK wifi oturum açma sürecine dair detaylar…
6.10.2021 Eğitim
Ülkede yasaklandı ama 45 milyon kişi Telegram kullanıyor
Ülkede yasaklandı ama 45 milyon kişi Telegram kullanıyor İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişinin Telegram adlı mesajlaşma uygulamasını kullandığı ortaya çıktı.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişi Telegram kullanıyor
İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişi Telegram kullanıyor İran'da erişim engeline rağmen 45 milyon kişinin Telegram adlı mesajlaşma uygulamasını kullandığı ortaya çıktı.
19.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Kripto para borsasında büyük şok! Bir ülke daha askıya aldı
Kripto para borsasında büyük şok! Bir ülke daha askıya aldı Kripto para borsasındaki kriz devam ediyor. Binance'a yönelik engelleme furyası Asya’ya sıçradı. Avrupa’daki bazı ülkelerin ardından bir ülke daha uygulamayı askıya alacağını duyurdu.
9.07.2021 Ekonomi
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak!
Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alacak! Danıştay Başkanlığı Bilgi İşlem Merkezi Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, gerçekleştirilecek sözlü sınav başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli alacak. Adaylarda KPSS'den en az 70 puan şartı aranıyor. Başvurular, 30 Temmuz'da sona erecek. Peki, Danıştay personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Danıştay Başkanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru şartları!
6.07.2021 Personel Alımı
Kafe, restoran ve lokantalarla ilgili flaş açıklama! Tehlike büyük
Kafe, restoran ve lokantalarla ilgili flaş açıklama! Tehlike büyük Halka açık Wi-Fi ağlarının son zamanlarda hızla yayılması uzaktan çalışanlar için büyük bir rahatlık oldu. Restoranlar, kafeler, oteller, havaalanları, turistik meydanlar hatta mağazalarda bile bu hizmet sunuluyor artık. Peki buralarda internete bağlanmak ne kadar güvenli? Hangi tuzaklar var? Uzmanlar anlattı.
27.06.2021 Gündem
Güvenli uzaktan çalışmanın 10 temel kuralı
Güvenli uzaktan çalışmanın 10 temel kuralı Pandemi süreci iş yaşamına yeni bir bakış açısı getirdi. Şirketler, işlerini uzaktan yönetebilen çalışanları için çalışma modellerini değiştirdiler. Sadece büyük ölçekli kurumlar değil, çalışan sayısı az olan şirketler de bu yeni döneme hızlıca ayak uydurmaya çalışıyorlar. Her şirket içerisinde bilişim uzmanı ya da departmanı olmayacağını göz önüne alan ESET, güvenli uzaktan çalışmada dikkat edilmesi gereken 10 temel kuralı sıraladı.
1.05.2021 Bilim ve Teknoloji
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak!
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu başlıyor! 14 Bin TL maaş ile personel alınacak! 2021 personel alımı müjdesi! Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu. Şartlar belli oldu. Personel alımı başvurusu için süreç resmen başlıyor. 14 Bin TL maaş ile personel alınacak. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları 8 Mart'ta alınacak. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları...
7.03.2021 Personel Alımı
Siber saldırganlar "aşı merakını" fırsata çeviriyor
Siber saldırganlar "aşı merakını" fırsata çeviriyor Yeni tip koronavirüs salgını dolayısıyla artan teknoloji kullanımı, teknoloji şirketlerine yönelik siber saldırıları artırdı, oltalama saldırıları aşı ve aşılama çalışmalarını merak edenleri hedef alıyor.
27.01.2021 Bilim ve Teknoloji
MEB resmen açıkladı! 4 bin 369 TL...
MEB resmen açıkladı! 4 bin 369 TL... Milyonlarca kişi bekliyordu MEB tek tek resmen duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitime ilişkin flaş açıklama yaptı. Okulların açılması ile ilgili konuşan Bakan Ziya Selçuk, öğretmen maaşlarına ilişkinde bilgileri paylaştı. Maarif Müfettişleri konusundaki soruyu yanıtlarken Selçuk, "Kanun taslağı Meclis'e sunulmak üzere Cumhurbaşkanlığımıza iletilmiştir." dedi. Öğretmenlerin mali ve sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yapıldığını belirten Bakan Selçuk, 1 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla bakanlık bünyesinde göreve başlayan 9'uncu derece 1'inci kademedeki bir öğretmenin maaşının 4 bin 369 TL, ek ders ücreti saatinin net 18,22 TL olduğunu açıkladı. Yüz yüze eğitime ilişkin de konuşan Bakan Selçuk, "Bir an önce yüz yüze eğitime geçilmesi için şartların olgunlaşmasını bekliyoruz" dedi. Bu yılın sonuna kadar 1350 okul için 26 bin adet etkileşimli tahtanın kurulumu tamamlanacağını duyurdu.
14.12.2020 Eğitim
Siber saldırılara karşı siber hijyen önerisi
Siber saldırılara karşı siber hijyen önerisi Bilgi Güvenliği Derneği Başkanı Ahmet Hamdi Atalay, koronavirüs salgını nedeniyle online eğitim ve uzaktan çalışmanın, yeni normal haline geldiğini belirterek, siber güvenliğin sağlanabilmesi için siber hijyene ihtiyaç olduğunu bildirdi.
4.09.2020 Bilim ve Teknoloji
MHP'den sosyal medya düzenlemesine ilişkin açıklama
MHP'den sosyal medya düzenlemesine ilişkin açıklama Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Sayın Feti Yıldız, Kamuoyunda Sosyal Medya Düzenlemesi olarak bilinen kanun teklifi hakkındaki açıklamalarda bulundu.
27.07.2020 Siyaset
Kovid-19'u ararken "oltaya" geldiler
Kovid-19'u ararken "oltaya" geldiler Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgınına yönelik merakı fırsata çevirmek için dünya genelinde günde 6 bin "Kovid-19" temalı alan adı alan siber saldırganlar, "oltalama" yoluyla internet kullanıcılarını mağdur etti.
17.07.2020 Bilim ve Teknoloji
FETÖ'nün sosyal medya hesaplarının yöneticisinin örgütsel yazışmaları tespit edildi
FETÖ'nün sosyal medya hesaplarının yöneticisinin örgütsel yazışmaları tespit edildi Gaziantep'te Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) sosyal medya hesaplarının yöneticilerinden biri olduğu gerekçesiyle tutuklanan Hüseyin Y'nin yakalandığı hücre evinde ele geçirilen dijital materyallerde yapılan incelemede, örgütün sosyal medya hesaplarının kapatılmasıyla ilgili yazışmalar tespit edildi.
6.06.2020 Gündem
Güvenli 'uzaktan çalışma' kuralları
Güvenli 'uzaktan çalışma' kuralları Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi, yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında yaygınlaşan "uzaktan çalışmanın" güvenli olarak sürdürülmesi için yöneticiler ve çalışanlara yönelik bir rehber hazırladı.
25.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Evden çalışanlar için güvenlik açığı tehdidi; Üç noktaya dikkat
Evden çalışanlar için güvenlik açığı tehdidi; Üç noktaya dikkat Corona virüs salgınına karşı sosyal temasın azalması adına pek çok şirket çalışanı evden çalışmaya başladı. Her gün çok sayıda kişi evlerinde kullandıkları internetle, şirket sistemlerine bağlanırken, uzmanlar güvenlik açığına karşı uyarılarda bulunuyor.
19.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Opera'dan mobil cihazlara sevindiren özellik
Opera'dan mobil cihazlara sevindiren özellik Google Chrome ve Mozilla Firefox ile rekabet etmek isteyen Opera, bu alanda kendisini rakiplerinden ayırabilmek için kullanıcılarına sürekli olarak yeni özellikler sunuyor. Şirketin bu alanda sunduğu yeni özellik ise Okuyucu Modu oldu.
8.02.2020 Bilim ve Teknoloji
Google ve Facebook yerine kullanabileceğiniz neler var?
Google ve Facebook yerine kullanabileceğiniz neler var? Google ve Facebook gibi teknoloji devleri gün geçtikçe daha çok gizlilik ihlali kaygıları ile eleştirilerin odağına oturuyor. Peki bu tip büyük platformların yerine neler kullanılabilir?
27.01.2020 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Vpn ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vpn haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.