Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski

Son dakika Volodimir Zelenski haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Volodimir Zelenski ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Volodimir Zelenski haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Volodimir Zelenski

haberleri sayfasında son dakika yaşanan volodimir zelenski gelişmeleri de dahil olmak üzere 168 volodimir zelenski haberi bulunmuştur. Tüm volodimir zelenski haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’ye suikast hazırlığındaki Rus ajanları yakalandı! Ukrayna Güvenlik Servisi (SBU), Rusya Federal Güvenlik Servisi’ne (FSB) hizmet ettiklerini ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’ye suikast hazırlığında olduğu iddia edilen iki albayın gözaltına alındığını duyurdu.
7.05.2024 Gündem
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı
Ramazan ayının başlamasıyla dünya lierlerinden tebrik mesajları yağdı İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı. ABD Başkanı Joe Biden Müslümanlara iyi dileklerini sunduğunu belirterek, bu dönemde Gazze’deki Müslümanlar için en az 6 haftalık acil ve kalıcı bir ateşkes için çalıştıklarının altını çizdi.
11.03.2024 Dünya
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız
Dolmabahçe'de kritik zirve! Erdoğan: Barış zirvesi için hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski ile görüştü. İki lider görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Barışın tesisi için Mart 2022'de İstanbul'da kurduğumuz müzakere masasının yanından geçebilecek nitelikte diplomatik bir adım atılamadı. Başından beri savaşın müzakereler temelinde sonlandırılması için elimizden gelen katkıyı verdik, veriyoruz. Rusya'nın da dahil olacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya da hazırız" dedi.
8.03.2024 Gündem
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü
Ukrayna ve Rusya arasında esir takası: Toplam 478 esir ülkesine döndü Ukrayna ve Rusya arasında 24 Şubat 2022’den bu yana en büyük esir takası dün akşam gerçekleşti. 230 Ukraynalı esir ve 248 Rus esir ülkesine döndü.
4.01.2024 Dünya
Zelenski duyurdu: 3 Rus savaş uçağını düşürdük
Zelenski duyurdu: 3 Rus savaş uçağını düşürdük  Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’ya ait 3 savaş uçağının güneyde Herson bölgesinde düşürüldüğünü duyurdu. 
23.12.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
21.10.2023 Gündem
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı Ukrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin açıkladığı barış formülüne ilişkin 10 şartı tüm detaylarıyla paylaştı. Bu şartlar arasında enerji ve gıda güvenliği, Rusya’nın Ukrayna topraklarından çekilmesi, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün tanınması maddeleri yer aldı.
24.09.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna’da kan nakli merkezini vurdu
Rusya, Ukrayna’da kan nakli merkezini vurdu Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın, Harkiv bölgesinde bulunan bir kan nakli merkezini hedef aldığını ve bunun savaş suçu olduğunu belirtti.
6.08.2023 Dünya
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz
Putin: 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’ya ücretsiz verebiliriz Vahdet AYAZ, (DHA)- Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, St. Petersburg’da düzenlenen Rusya-Afrika Ekonomik ve İnsani Forumu’nda yaptığı konuşmada, 3-4 ay içinde 25 ila 50 bin ton tahılı Afrika’da 6 ülkeye ücretsiz olarak gönderebileceklerini söyledi.
27.07.2023 Dünya
Kritik Kabine toplantısı Beştepe'de başladı!
Kritik Kabine toplantısı Beştepe'de başladı! Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında başladı. Kabine NATO toplantısı ve Körfez ziyaretinin ardından ilk kez toplandı. Beştepe’deki toplantının ana gündem maddeleri Körfez ülkeleriyle imzalanan 18 ayrı anlaşma, yatırımların yol haritası ve ekonomik gelişmeler olacak.
24.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zelenski Tahıl Koridoruyla ilgili görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Zelenski Tahıl Koridoruyla ilgili görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile telefonla görüştü. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin talebi üzerine gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, liderler Karadeniz Tahıl Koridoru Anlaşması'nın uzatılması konusunu detaylarıyla ele aldı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan, görüşmede Türkiye'nin barışı hakim kılmak için yoğun bir gayret ortaya koyduğunu ifade etti" denildi.
21.07.2023 Gündem
Zelenski, ABD Başkanı Biden ile görüştü
Zelenski, ABD Başkanı Biden ile görüştü Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü.
12.07.2023 Dünya
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor
Stoltenberg: Vilnius, NATO-Ukrayna ilişkilerinde yeni bir döneme işaret ediyor Litvanya’da NATO-Ukrayna Konseyi'nin açılış toplantısı öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ortak basın toplantısı düzenledi. Stoltenberg, “Vilnius'ta alınan kararlar NATO ile Ukrayna arasındaki ilişkilerde yeni bir dönemin başlangıcına işaret etmektedir” dedi.
12.07.2023 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski paylaştı: Türkiye'den kahramanlarımızı evimize getiriyoruz
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski paylaştı: Türkiye'den kahramanlarımızı evimize getiriyoruz Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Türkiye'deki ziyaretlerinin ardından Ukrayna'ya döndü. Zelenski bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye'den evimize dönüyor ve kahramanlarımızı evimize getiriyoruz. Ukraynalı askerler Denys Prokopenko, Svyatoslav Palamar, Serhiy Volynsky, Oleh Khomenko, Denys Shleha. Sonunda yakınlarıyla birlikte olacaklar" dedi.
8.07.2023 Dünya
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç'
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç' Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tüm dünyada yankılanırken, ABD basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna savaşındaki 'kilit' rolüne dikkat çekti.
8.07.2023 Gündem
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüphesiz Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor. Her zaman ısrarla savunduğum bir hususu tekrar vurgulamak istiyorum. Adil bir barışın kaybedeni olmaz. Taraflar arasındaki anlayış farklılıklarına rağmen barış arayışlarına bir an evvel geri dönülmesi en samimi arzumuzdur. Ukrayna'nın yeniden ayağa kaldırılmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.
7.07.2023 Gündem
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu
Dünya Erdoğan'ın teklifini konuşuyor: Türkiye umut ışığı oldu Rusya kontrolündeki Herson bölgesinde yer alan Nova Kakhovka Barajı'nın yıkılması büyük bir insani felakete yol açarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifi dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Krizin çözümünde Erdoğan'ın oynayabileceği role dikkat çekilirken, Türkiye'nin iki liderle de görüşebilen tek NATO üyesi ülke konumunda olduğunun altı çizildi.
8.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenski ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ve Zelenski ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ardından Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de bir telefon görüşmesi yaptı.
7.06.2023 Gündem
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu...
Ukrayna-Rusya savaşında dünyayı şok eden gelişme! Nova Kakhovka barajı vuruldu... Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaşta kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna’nın güneyinde, Herson yakınlarında bulunan Kakhovka Hidroelektrik Santrali’nde meydana gelen patlama sonucu baraj çöktü. Herson kentindeki Ukrayna vatandaşları olası su baskınlarına karşı uyarılırken, tehlike altındaki bölgelerde tahliye kararı verildi.
6.06.2023 Dünya
Rusya, Ukrayna’yı füzeyle vurdu! Yaralılar var
Rusya, Ukrayna’yı füzeyle vurdu! Yaralılar var Rusya, Ukrayna’nın Dnipro bölgesinde yerleşim yerini füzeyle vurdu. Ukrayna Acil Durumlar Servisi, saldırı sonucu 18 kişinin yaralandığını, 2 çocuğun hala enkaz altında olduğunu duyurdu.
4.06.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenski ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin gelişmeler ele alındı.
24.02.2023 Gündem
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı
Merkel, Rus troller tarafından kandırıldı! Emekli maaşını bile sormuşlar, iddia doğrulandı Rusya’da Wowan ve Lexus olarak bilinen Putin’e yakın troller, kendilerini, Zelenski’den önceki Ukrayna eski Devlet Başkanı Petro Poroşenko olarak tanıtıp eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmenin içeriği yayınlanırken Merkel cephesinden beklenen açıklama geldi.
21.02.2023 Dünya
Zelenski: Macron vaktini boşa harcıyor
Zelenski: Macron vaktini boşa harcıyor Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, İtalyan medyasına yaptığı açıklamada, Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron’un Rusya ile diyalog kapısını açık tutması konusundaki açıklamasını değerlendirdi. Zelenski, “Faydasız bir diyalog olacak, aslında Macron zamanını boşa harcıyor” dedi.
20.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Volodimir Zelenski ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki volodimir zelenski haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.