Vodafone

Vodafone

Son dakika vodafone haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vodafone ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vodafone haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vodafone

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vodafone gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.905 vodafone haberi bulunmuştur. Tüm vodafone haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi? Fenerbahçe Eczacıbaşı voleybol maçı ne zaman, saat kaçta?
21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi? Fenerbahçe Eczacıbaşı voleybol maçı ne zaman, saat kaçta? Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçı için heyecan dorukta. Vodafone Sultanlar Ligi'nde şampiyon olan ve final serisinde 2-1 önde bulunan Fenerbahçe Opet, maçı kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Peki, Eczacıbaşı Dynavit-Fenerbahçe Opet maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 21 Nisan Fenerbahçe Eczacıbaşı bilet satışı bitti mi?
20.04.2024 Şampiy10
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu
Çukurova'nın sultanları sezona damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nde sezon önceki hafta oynanan maçlarla tamamlandı. Temsilcimiz Çukurova Belediyesi Spor Kulübü sezonu 11. tamamladı.
20.03.2024 Adana
Çukurova’nın Sultanları Aslan’a dayanamadı! "Oyuncularıma güveniyorum"
Çukurova’nın Sultanları Aslan’a dayanamadı! "Oyuncularıma güveniyorum" Vodafone Sultanlar Ligin 25. Hafta karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Galatasaray’ı ağırladı.
12.03.2024 Adana
Sultanlar evinde güldü: Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti
Sultanlar evinde güldü: Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, Vodafone Sultanlar Ligin 23. Hafta karşılaşmasında Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmayı Çukurova Belediyesi Spor Kulübü kazandı.
3.03.2024 Adana
Çukurova’nın Sultanları PTT’ye hazırlanıyor
Çukurova’nın Sultanları PTT’ye hazırlanıyor Vodafone Sultanlar Ligin 21. hafta karşılaşmasında Karayolları'nı ağırlayan ve rakibini 3-0 yenen Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, şimdilerde PTT’ye hazırlanıyor.
21.02.2024 Adana
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0
Çukurova Belediyespor: 3 - Karayolları Spor Kulübü: 0 Vodafone Sultanlar Ligi'nin 21. haftasında Çukurova Belediyespor, evinde karşılaştığı Karayolları Spor Kulübü'nüm mağlup etti.
19.02.2024 Adana
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi? Sezona Şenol Güneş ile başlayan, Güneş'in ayrılığının ardından geçici olarak Burak Yılmaz'ı göreve getiren ve sonrasında Rıza Çalımbay ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Çalımbay ile yol ayrılığının ardından Fernando Santos'a imza attırdı. Peki, Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'a geri dönecek mi?
15.01.2024 Şampiy10
50 bin cihaz geri kazanıldı
50 bin cihaz geri kazanıldı VODAFONE’un, yeni nesil perakende anlayışı doğrultusunda hayata geçirdiği Vodafone FLEX bir yılı geride bıraktı.
3.11.2023 Ekonomi
Zehra Güneş ortalığı yıktı!  Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu
Zehra Güneş ortalığı yıktı! Tribündeki evlilik teklifi maça damga vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'nin 12'nci haftasında oynanması planlanan ancak yoğun fikstür nedeniyle erkene çekilen maçta VakıfBank ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu maçta Zehra Güneş ile Gabi Guimaraes etkili oyunlarıyla dikkat çekti. Öte yandan maçta yapılan evlilik teklifi bir anda gündem oldu. İşte detaylar...
26.10.2023 Voleybol
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
Turkcell'den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji Turkcell’den elektrik enerjisi yatırımı için yeni strateji
19.08.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Antalya Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı
Bakan Uraloğlu: Antalya Havalimanı tüm zamanların rekoruna imza attı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında Antalya Havalimanı'nın tüm zamanların rekoruna imza attığını duyurdu
23.07.2023 Gündem
Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu
Beşiktaş'ın Konferans Ligi'ndeki rakibi belli oldu Beşiktaş'ın Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi KF Tirana oldu.
20.07.2023 Beşiktaş
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı
Şenol Güneş gözden çıkardı Blackburn Rovers transfer teklifi yaptı Şenol Güneş'in gelecek sezon takımda düşünmediği Muleka için İngiliz kulübü Blackburn Rovers devreye girdi.
18.07.2023 Beşiktaş
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül
MIXX Awards Europe’tan Türkiye’ye 5 ödül Dünyanın en büyük dijital pazarlama ve reklamcılık sektör derneği olan Interactive Advertising Bureau (IAB)’nin Avrupa bölgesel kuruluşu IAB Europe tarafından düzenlenen MIXX Awards Europe 2023'te en başarılı dijital reklamlar ödüllerini aldı.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Gedson Fernandes derken 33 yaşındaki futbolcuya 5 milyon euro
Gedson Fernandes derken 33 yaşındaki futbolcuya 5 milyon euro Beşiktaş'ın sezon başında bonservissiz bir şekilde kadrosuna kattığı Faslı stoper Romain Saiss için Nottingham Forest 5 milyon euro'yu gözden çıkardı.
26.05.2023 Beşiktaş
Fenerbahçe camiası buz kesti! 'Jorge Jesus Arda Güler'i oynatmıyor seni oynatıyor nedir senin derdin?'
Fenerbahçe camiası buz kesti! 'Jorge Jesus Arda Güler'i oynatmıyor seni oynatıyor nedir senin derdin?' Galatasaray'ın Vodafone Park'ta Beşiktaş'a kaybetmesiyle birlikte ezeli rakibiyle olan puan farkını 3'e düşüren Fenerbahçe'de moraller yerinde. Sivasspor galibiyetinden sonra NutSpor kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Erman Özgür, oyuncu tercihleri sebebiyle Jorge Jesus'a tepki gösterirken, Özgür'ün İrfan Can Kahveci sözleri ise camiada bomba etkisi yarattı.
3.05.2023 Fenerbahçe
Şenol Güneş mucizesi! Masuaku, Redmond, Saiss, Rosier...
Şenol Güneş mucizesi! Masuaku, Redmond, Saiss, Rosier... Vodafone Park'ta Galatasaray'ı 3-1 yenerek şampiyonluk yarışında ben de varım diyen Beşiktaş'ta Şenol Güneş alkış toplamaya devam ediyor.
2.05.2023 Beşiktaş
Ve Okan Buruk'tan beklenen neşter! Başakşehir maçında 3 futbolcu kenarda oturacak
Ve Okan Buruk'tan beklenen neşter! Başakşehir maçında 3 futbolcu kenarda oturacak Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş'a 3-1 yenilen Galatasaray'da Okan Buruk'un 3 futbolcuyu yedek kulübesinde oturtacağı öğrenildi. Vodafone Park'ta gösterdikleri performansla sınıfta kalan yıldız oyuncuların Başakşehir karşısında mücadeleyi yedek kulübesinde takip edecekleri belirtilirken, yönetimin teknik heyetin verdiği bu karara tam destek verdiği bildirildi.
2.05.2023 Galatasaray
Rıdvan Dilmen Galatasaray'daki ayrılığı açıkladı! 'Seneye takımda göremeyeceksiniz'
Rıdvan Dilmen Galatasaray'daki ayrılığı açıkladı! 'Seneye takımda göremeyeceksiniz' Fenerbahçe'nin Sivasspor deplasmanında kazandığı haftada Vodafone Park'ta Beşiktaş'a kaybederek hem Sarı Lacivertli takımı iştahlandıran hem de Beşiktaş'ı yarışa ortak eden Galatasaray'da Okan Buruk'un saha içi müdahaleleri oldukça tepki toplarken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'in sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak ismi açıklaması ise büyük dikkat çekti.
1.05.2023 Galatasaray
Derbiyi Okan Buruk kaybetti fatura Ali Koç'a kesildi: O 2 yıldızı neden almadın başkan?
Derbiyi Okan Buruk kaybetti fatura Ali Koç'a kesildi: O 2 yıldızı neden almadın başkan? Süper Lig'in 32.hafta karşılaşmasında Beşiktaş Vodafone Park'ta Galatasaray'ı 3-1 yendi. İcardi'nin golüyle geriye düşen Siyah Beyazlılar Saiss'la maçta dengeyi sağlarken Amir ve Aboubakar'ın golleri Kara Kartal'a derbi zaferini getirdi. İşte 4 golün atıldığı Beşiktaş-Galatasaray rekabetinin yansımaları...
1.05.2023 Galatasaray
'Bu mağlubiyet Okan Buruk'a, Sergio'ya değil Burak Elmas'a yazar'
'Bu mağlubiyet Okan Buruk'a, Sergio'ya değil Burak Elmas'a yazar' Süper Lig'in 32.haftasında Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. İcardi'nin golüyle 1-0 öne geçen Sarı Kırmızılılar Saiss, Amir ve Aboubakar'ın gollerine engel olamazken, derbinin ardından Galatasaray camiasının Burak Elmas'a olan öfkesi büyük dikkat çekti.
30.04.2023 Galatasaray
Gedson daha ne yapsın? 17 ikili mücadele kazandı, 8 kez top kaptı!
Gedson daha ne yapsın? 17 ikili mücadele kazandı, 8 kez top kaptı! Beşiktaş-Galatasaray derbisinde oynadığı futbolla maçın adamı olan Gedson Fernandes Vodafone Arena'yı resmen büyüledi.
30.04.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi!
Beşiktaş'tan Galatasaray'a derbi göndermesi! Vodafone Park'ta Galatasaray'ı 3-1 yenen Beşiktaş derbi zaferini yaşıyor... Siyah Beyazı kulübün sosyal medya hesabından Galatasaray'a göndermede bulunması ise dikkatlerden kaçmadı.
30.04.2023 Beşiktaş
Ghezzal canlı yayında Gedson tezahüratı yaptı Galatasaray Vodafone Park'tan çıkamadı
Ghezzal canlı yayında Gedson tezahüratı yaptı Galatasaray Vodafone Park'tan çıkamadı Süper Lig'in 32.hafta maçında Beşiktaş ezeli rakibi Galatasaray'ı 1-0 geriye düşmesine rağmen 3-1 yendi ve liderle puan farkını 5'e düşürmeyi başardı. İcardi'nin golüne engel olamayan Siyah Beyazlılar Saiss'in golüyle beraberliği yakalarken, Amir ve Aboubakar'ın golleri Beşiktaş'a derbi zaferini getirdi.
30.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Vodafone ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vodafone haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.