Viral

Viral

Son dakika viral haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viral ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viral haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viral

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viral gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.248 viral haberi bulunmuştur. Tüm viral haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Güler'in videosu gündem oldu! Manchester City-Real Madrid maçı öncesi ortaya çıktı
Arda Güler'in videosu gündem oldu! Manchester City-Real Madrid maçı öncesi ortaya çıktı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid, Etihad Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesi Arda Güler'in de aralarında yer aldığı Real Madridli futbolcuların videosu sosyal medyada viral oldu.
17.04.2024 Fenerbahçe
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı
Uzman isim uyardı! Çocuklarda görülmeye başladı Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma ve çapaklanma hakkında bilgi verdi. Konjonktivitin en sık görülen göz enfeksiyonlarında olduğunu ifade eden Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.
21.03.2024 Gündem
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalan takımlar belli oldu! Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'nda rövanş maçları heyecanı yaşandı. Atletico Madrid ile karşı karşıya gelen Inter, penaltı atışları sonucunda Devler Ligi'ne veda ederken çeyrek finale kalan takımlar da belli oldu.
14.03.2024 Futbol
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'tan gideli ne kadar oldu, ne zaman gitmişti?
Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi 2024? Quaresma Beşiktaş'tan gideli ne kadar oldu, ne zaman gitmişti? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? Ricardo Quaresma'nın Fernando Santos'un takımın başına geçmesinin ardından Beşiktaş'a geri döneceği iddiaları gündem gelmişti. Quaresma'nın oğlu Ricky sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Samet Aybaba'nın Quaresma sözlerini alıntılayarak "İşte babamın Beşiktaş'a dönmemesinin sebebi" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Şampiy10
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu
Gökyüzünde kahvaltı keyfi! Çılgın paraşütçü sosyal medyada viral oldu Erzincan’da bulunan Ergan Kayak Merkezinde yamaç paraşütü pilotu Hasan Kaval’ın özel olarak hazırladığı düzenek sayesinde paraşütüne bağladığı masada gökyüzünde kahvaltı yaptığı görüntüler kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
1.02.2024 Vatan TV
Pirit Taşı Özellikleri Nelerdir? Pirit Taşının En Bilinen Faydaları...
Pirit Taşı Özellikleri Nelerdir? Pirit Taşının En Bilinen Faydaları... Pirit taşı, günümüzde en önemli taş çeşitleri arasında yer alır. Pirit ya da Pyrite ismi verilen doğal taşının ismi, “ateş” anlamına gelen Yunanca “pyr” sözcüğünden gelir. Pirit, diğer bir sert yapılı malzemeye ya da metale çarpması halinde yangını başlatabilmek için gereken kıvılcımları yaratmak için kullanılabildiğinden bu doğal taşa bu isim verilmiştir.
29.01.2024 Yaşam
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir'
'Glutatyon tedavisiyle bağışıklık güçlendirilebilir' Kış aylarında solunum yolunu etkileyen influenza A-B, Respiratuar Sinsityal Virüs (RSV), Rhinovirüs ve Adenovirüs gibi viral enfeksiyon salgınları görülüyor. Bu kış özellikle influenza A ve RSV vakalarında artış yaşandığını ve semptomların geçmiş yıllara göre daha şiddetli olduğunu belirten İç Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, RSV enfeksiyonuna karşı alınabilecek önlemler ve çok güçlü bir antioksidan olduğunu belirttiği glutatyonun hastalıklardan korunmadaki rolünü anlattı. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Hacıosman, “Glutatyon tedavisiyle bağışıklığı güçlendirilebilir” dedi.
18.01.2024 Sağlık
Ankara Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım yüzde 90 dolu
Ankara Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım yüzde 90 dolu Türkiye'nin en büyük hastanelerinden Ankara Şehir Hastanesi'nde son dönemde artan viral salgın hastalıklar nedeniyle yoğun bakımlarda doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı. Hastanenin Yoğun Bakım Sorumlusu Prof. Dr. Sema Turan, 250 yataktan oluşan genel yoğun bakımda doluluk oranının yüzde 90 seviyesinde olduğunu söyleyerek, "Çoklu viral etkenlerle mücadele ediyoruz. Aynı anda hem influenza pozitifliği, hem Covid-19 pozitifliği olan hastalarımız var" dedi.
18.01.2024 Gündem
Salgına karşı 10 kat direnç sağlıyor! Bu macun vücuda girdiği an kana karışıyor: Magnezyum, potasyum ihtiyacını karşılıyor
Salgına karşı 10 kat direnç sağlıyor! Bu macun vücuda girdiği an kana karışıyor: Magnezyum, potasyum ihtiyacını karşılıyor Hastalıkların kol gezdiği son dönemde salgın riski herkesi etkiliyor. Bu gibi dönemlerde bağışıklık sistemini korumak ve güçlendirmek gerekiyor. Vücudu savunmasız bırakan viral enfeksiyonlar soğuk algınlığı, grip gibi hastalıkların önünü açıyor. Doğal yollarla koruyacağımız bağışlıklık sistemi, salgın hastalıklarla karşı da dik duruyor. Bu karışıma bir şans verdiğiniz takdirde salgına karşı 10 kat direnç sağlayabilirsiniz.
13.01.2024 Yaşam
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Mide ağrısı karaciğer, üst bağırsak, safra kesesi ya da pankreas ile bağlantılı bir hastalık nedeni ile ortaya çıkabilir. Sindirim güçlüğü, bağırsak problemleri ve gaz da mide ağrısına neden olabilir.
7.01.2024 Sağlık
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Kuru Öksürük Nasıl Geçer? Kuru Öksürük Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kuru öksürük en etkili şekilde bol bol sıvı tüketerek geçer. Bal ve zencefil tüketmek de bu sürecin kısalmasını sağlayabilir. 
7.01.2024 Sağlık
İnfluenza vakaları arttı, uzmanı salgın uyarısı yaptı
İnfluenza vakaları arttı, uzmanı salgın uyarısı yaptı Acil Tıp Uzmanı Prof. Dr. Ersin Aksay, influenza ve soğuk algınlığı vakalarında ciddi bir artışın olduğunu ve mevcut durumun salgın olarak nitelendirilebileceğini söyledi. Aksay, “Bir salgından söz etmemiz mümkün. Aslına bakarsanız biz bu salgını Covid-19 döneminde maske kullanımından ötürü çok yaşamamıştık. Ancak maske kullanımının azalması sebebiyle influenza ve soğuk algınlığı vakalarında belirgin bir artış görüyoruz” dedi.
6.01.2024 Gündem
Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Faranjit Nasıl Geçer? Faranjit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Faranjit durumunda odaların nemlendirilmesi, gargara yapılması ve bol sıvı tüketilmesi önerilir. Genelde kış aylarında ortaya çıkan faranjit sağlıklı beslenme ve vitamin alma ile de hafifler.
2.01.2024 Sağlık
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Dudakta oluşan uçuk aslında içi sıvı ile dolu kabarcıklar şeklinde olan bir viral enfeksiyondur. Herpers simplex virüsü dudakta uçuk oluşmasına neden olur. 
1.01.2024 Sağlık
Uzmanından koronavirüse karşı ‘yılbaşı’ uyarısı
Uzmanından koronavirüse karşı ‘yılbaşı’ uyarısı Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı kutlamalarında hem koronavirüs hem de diğer enfeksiyon hastalıklarına karşı uyarılarda bulunan Prof. Dr. Vedat Turhan, “Özellikle kalabalık ve kapalı ortamlarda bulunmak bulaş riskini artırmaktadır. Bu nedenle yeni yıl gecesi tüm bu hastalıklar göz önünde bulundurularak davranılması, aşırı kalabalığa girilmeden mümkünse çekirdek aile ile yeni yıl gecesinin geçirilmesi uygun olacaktır” ifadelerini kullandı.
28.12.2023 Sağlık
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz
Uzman isimden riskli gruptaki kişiler ve yılbaşı kutlaması uyarısı: Maske takmak için en ideal dönemdeyiz Türk Klinik Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) Başkanı Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, şu an Kovid dahil onlarca virüsün dolaşımda olduğunu ancak 2008'de büyük bir salgın yapan ve halk arasında Domuz gribi olarak bilinen H1N1'in baskın göründüğünü söyledi. Maske kullanmanın önemine dikkat çeken Prof. Dr. Yavuz, “Şu anda bile grip açısından riskli olan gruplar henüz aşılarını olmamışsa grip aşısı yaptırabilir. Henüz hastalanmamış olanlar açısından aşı olmanın yanı sıra maske takmak için de en iyi zaman. Yılbaşı kutlamaları toplanmalarında da hastalık belirtisi taşıyanların riskli gruptaki kişilerle aynı ortama girmemesi gerekli" dedi.
27.12.2023 Sağlık
İsrail bu kez kendi kendini vurdu! Demir Kubbe arızalandı
İsrail bu kez kendi kendini vurdu! Demir Kubbe arızalandı Ortadoğu günlerdir adeta ateş çemberine dönmüş durumda. İsrail'in Gazze bombardımanı sürerken İsrail'den gelen görüntüler dünyanın gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Demir Kubbe arızalandı, İsrail kendi topraklarını vurdu.
6.11.2023 Gündem
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi
Sonbahar yapraklarından Cumhuriyetin 100. yılı çizimi Ordu'nun Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü nedeniyle sonbahar yapraklarından Atatürk Silüeti ve Cumhuriyetimizin 100. yılı yazısı yaptılar.
28.10.2023 Yaşam
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım
İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtmışlardı! Skandal ifade: Sosyal deney için yaptım İstiklal Caddesi'nde sahte dolar dağıtıp "Taksim'de muhtaçlara dolar dağıtalım dersek" yazısı ile sosyal medya üzerinden paylaştıkları ileri sürülen 14 sanık, "Halkın bir kesimini alenen aşağılama" suçundan 1'er yıla kadar hapis istemiyle hakim karşısına çıktı. Para dağıtan sanıklar, "Bize sosyal deney dendiği için katıldık, suç olduğunu bilseydik katılmazdık" savunmasını yaptı.
21.10.2023 Yaşam
Dünyada 6.1 milyon insanı etkileyen dejeneratif hastalık! Tedavisi yok, ama durdurmak mümkün! Belirtiler şaşırtıcı…
Dünyada 6.1 milyon insanı etkileyen dejeneratif hastalık! Tedavisi yok, ama durdurmak mümkün! Belirtiler şaşırtıcı… "Yaşlılık hastalığı" olarak bilinen ve en yaygın dejeneratif beyin hastalıklarından biri olan Parkinson, dünya genelinde 6.1 milyonun üzerinde kişiyi etkiliyor. Parkinson hastalığının nedeni tam olarak anlaşılamamış olsa da, genellikle 50 yaşın üzerindeki erkeklerde daha sık görülüyor. 2040 yılına gelindiğinde ise bu hastalığın dünya genelinde 12 milyonun üzerinde insanı etkilemesi bekleniyor. Parkinson hastalığının yaygın belirtileri arasında kas sertliği, hareket zorlukları ve titreme yer alırken, Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Dilek Necioğlu Örken, bu hastalığın belirtileri arasında koku alma kaybı, sık idrara çıkma, kabızlık ve uyku bozuklukları gibi belirtilerin de bulunduğunu ifade ediyor. Örken, ayrıca hastalığın ilerleme hızının kişiden kişiye büyük ölçüde değişebildiğini ve hastalığın gidişatının tahmin edilmesinin son derece zor olduğunu da dikkat çekiyor.
14.10.2023 Sağlık
Soğuk havalar geliyor, viral enfeksiyonlar artıyor! Bir etkisi daha ortaya çıktı
Soğuk havalar geliyor, viral enfeksiyonlar artıyor! Bir etkisi daha ortaya çıktı Sğuk havalarla birlikte artan viral enfeksiyonların göz sağlığını da etkilediğini ifade eden Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Gamze Öztürk Karabulut, “Havaların soğumaya başladığı son günlerde salgın hastalıkların görülme sıklığı da arttı. Özellikle boğaz ağrısı, ateş, öksürük ve burun akıntısı ile kendini gösteren Adenovirüsler gözlerde ise akıntıya ve kırmızı göz olarak bilinen konjonktivit’e sebep olabiliyor. Bu belirtileri taşıyanların göz hekimine muayene olmaları göz sağlığı açısından önem arz ediyor” dedi.
5.10.2023 Sağlık
Gain Sophia | Gain ücret ne kadar, Gain ücretsiz izlenir mi? Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı? Gain TV paralı mı, ücretsiz mi
Gain Sophia | Gain ücret ne kadar, Gain ücretsiz izlenir mi? Açık Mikrofon Sophia yayınlandı mı? Gain TV paralı mı, ücretsiz mi Robot Sophia Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına katıldı. Programda konuğun sorduğu, "İnsan olmak ister miydin?" sorusuna verdiği yanıt ile sosyal medyada viral oldu. Mevzular Açık Mikrofon'un 16. bölümünde yer alacak Robot Sophia Gain platformu üzerinden yayınlanacak. YouTube üzerinden yayın yapan Mevzular Açık Mikrofon’un 16. Bölümünün Gain TV’de yayınlanacak olmasının ardından Gain TV’ye yönelik aramalarla, programın yayınlanacağı tarih ile ilgili sorgulamalar gündemin en çok merak edilenleri arasında girdi. Peki, Gain Mevzular Açık Mikrofon ücretli mi? Gain TV kimin, Gain Mevzular Açık Mikrofon Sophia ne zaman? Gain TV üyelik ücreti ne kadar?
3.10.2023 Magazin
Grip mevsimi geldi! Bilinçsiz vitamin kullanımında doz ve süre uyarısı
Grip mevsimi geldi! Bilinçsiz vitamin kullanımında doz ve süre uyarısı Havaların soğumasıyla birlikte, hasta olmamak, bağışıklığı güçlü ve zinde tutmak için alınan önlemlerden biri de vitamin takviyeleri oluyor. Uzmanlar kontrolsüz vitamin kullanımının birçok sağlık problemine neden olduğunu sık sık vurgularken özellikle internet ortamından birkaç yoruma ve eşin-dostun önerisiyle alınan ilaç benzeri takviyelere ayrıca dikkat edilmesini öneriyor. Halk Sağlığı Uzmanı Ali Polat da sonra yıllarda bağışıklığı güçlendirdiği iddiasıyla alınan ilaçlarda artış olduğuna dikkat çekerek bilinçsiz vitamin kullanımının yaratacağı sağlık problemlerine karşı vatandaşı uyardı ve "Vitamin veya mineral takviyeleri gerektiren kişiler, bir doktora başvurmalı ve uygun kan testlerinin yapılmasını sağlamalıdır. Hekimler, kan testi sonuçlarına göre eksik olan vitamin ve mineralleri belirleyerek uygun bir plan yapmalıdır." dedi.
24.09.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Viral ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viral haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.