Viraj

Viraj

Son dakika viraj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan viraj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını viraj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Viraj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan viraj gelişmeleri de dahil olmak üzere 388 viraj haberi bulunmuştur. Tüm viraj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti
Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1,7 milyon araç geçti Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tünelin 14.5 kilometrelik uzunluğuyla dünyanın üçüncü, Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli olduğunu belirtti.
3.05.2024 Gündem
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı
Direksiyon hakimiyetini kaybeden İETT otobüsü markete çarptı! Yangın çıktı İstanbul'un Kartal İlçesinin Hürriyet Mahallesi'nde şoförü direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü, önce elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarptıktan sonra markete girdi. ıslak zeminde otobüsün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belirtildi.
1.05.2024 Gündem
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: Çıkan gaz ve petrolden pay alınabilir
Türkiye’nin enerji dönüşümünde kritik viraj: Çıkan gaz ve petrolden pay alınabilir Türkiye son dönemde enerjide dışa bağımlılığı azaltmak için önemli atılımlar yaptı. Karadeniz’deki doğal gaz keşfinin yanı sıra Türkiye’de gaz merkezinin kurulması için yapılan girişimler bunlardan sadece birkaçı. Özellikle Libya ve Somali ile enerji anlaşmaları konusunda da önemli adımlar atıldı. Peki Türkiye başka ülkelerden çıkardığı petrol ve doğal gazdan pay alabilir mi? Gaz merkezi ne zaman kurulacak? İşte detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Ekonomide kritik viraj! Ana gündem maddeleri herkesin cebini ilgilendiriyor
Ekonomide kritik viraj! Ana gündem maddeleri herkesin cebini ilgilendiriyor Seçimin tamamlanması ile birlikte artık ekonomide atılacak adımlar piyasa tarafından dikkatle takip edilecek. İşte ekonominin gündeminde yer alacak başlıklar...
1.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Okan Buruk'tan futbolcularına net mesaj! Şampiyonluk meşalesini yakarız
Okan Buruk'tan futbolcularına net mesaj! Şampiyonluk meşalesini yakarız Galatasaray Teknik Direktörü Buruk ve yöneticiler, bugünkü Trabzonspor deplasmanının çok önemli bir viraj olduğunu dile getirdi, "Buradan alınacak üç puan ile şampiyonluk meşalesini yakarız. Kazanmamız durumunda büyük avantaj sağlarız" dedi.
21.01.2024 Şampiy10
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır?
Çembersel Hareket Formülleri Nelerdir? Çembersel Hareketler Nasıl Hesaplanır? Çembersel hareket, eski adı ile dairesel hareket mekanik fizikteki en önemli konular arasındadır. Çembersel hareketler konusuna hakim olarak harmonik hareketi de anlayabilirsiniz. 
18.01.2024 Gündem
Emekli aylıkları ve memur maaşları için son viraj! Yüzde 45 sonrası yeni hesap ortaya çıktı
Emekli aylıkları ve memur maaşları için son viraj! Yüzde 45 sonrası yeni hesap ortaya çıktı Emekli ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yılları için mali ve sosyal hakları belirlenecek. Emekli maaşı ve memur zammı ne kadar olacak? Memur ve memur emeklisinin iki yıllık zam oranında gözler Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na çevrildi. Son toplantının yarın gerçekleşeceği ve kararın açıklanacağı öğrenildi.
30.08.2023 Emekli
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak
Zam pazarlığında kritik viraj! Toplu sözleşme görüşmelerinde ikinci teklif açıklanacak Kamu çalışanlarının toplu sözleşme görüşmeleri devam ediyor. Üçüncü toplantı bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapılacak. Kamu işveren tarafının ikinci teklifini açıklaması bekleniyor.
17.08.2023 Ekonomi
Yeni Zigana Tüneli’nden 1,5 ayda 251 bin araç geçti
Yeni Zigana Tüneli’nden 1,5 ayda 251 bin araç geçti Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’ni birbirine bağlayan Zigana Tüneli, 1,5 ayda 251 bin 100 araca hizmet verdi.
28.06.2023 Gündem
Apex Nedir, Ne İşe Yarar? Virajda Apex Ne İşe Yarar?
Apex Nedir, Ne İşe Yarar? Virajda Apex Ne İşe Yarar? Apex, virajlarda yapılan profesyonel dönüş sistemine verilen addır. Bu dönüş biçimi yarış pilotlarına hız kazandırmak için tasarlanmıştır. Pilotlar için en mükemmel dönüş yapacakları rotanın belirlenmesi ve bu doğrultuda ilerlemeleri sonucu kazandıkları avantajın apex sayesinde olduğu bilinmektedir.
3.06.2023 Gündem
Esc Nedir, Ne İşe Yarar? Esc Güvenlik Sistemi Nasıl Çalışır?
Esc Nedir, Ne İşe Yarar? Esc Güvenlik Sistemi Nasıl Çalışır? Araçlarda yarılan önemli bir teknolojik sistem olarak ESC öne çıkmaktadır. Electronic stability control olarak İngilizce üzerinden ele alınan bu sistem, daha güvenli ve konforlu sürüş için öne çıkmaktadır. Genel çerçevede viraj dönerken, ani hız ile beraber manevra yaparken aracın savrulmasını önlemek amaçlı sürücüye daha fazla kontrol imkanı vermekle görevlidir. Böylece sürücü aracı daha etkin bir şekilde kontrol ederek rahatlıkla farklı hızlarda manevra yapabilir. Aynı zamanda ani fren yaparken de yine kullanım potansiyeli teşkil ettiğini söylemek mümkün.
1.06.2023 Gündem
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler
Günlerdir aranıyordu, cesedi çuvalda bulundu! Eşinden kahreden sözler Ataşehir'de sahibi olduğu iş yerinden kimliği belirsiz kişiler tarafından otomobile bindirilerek götürülen 36 yaşındaki Metin Üreyil'in cesedi öldürülmüş olarak çuval içinde bulundu. Metin Üreyil'in cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Metin Üreyil'in eşi Sinem Üreyil, "Siyah bir araçla kapının önünden alınıyor. Ondan sonra sırra kadem basıyor. Eşim depoda bir çuvalın içinde ölü bulunuyor. Eşimin üzerindeki silahla, eşimin kafasına sıkıp, darbediyorlar. Eşim tanınmaz haldeydi, ben onu teşhis edemedim, onu sakallarından tanıdım. Benim üç tane çocuğum yetim kaldı" dedi.
31.05.2023 Yaşam
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi
Kritik bir viraj daha dönüldü! TÜBİTAK SAGE geliştirdi Azerbaycan’ın Su-25 uçağına entegre edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen silah ve sistemler Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor. TÜBİTAK SAGE’nin geliştirdiği yerli ve milli küresel konumlama sistemi alıcısı Kaşif entegreli mühimmatın hedefi tam isabetle vurduğu ana dair görüntüler, aslında Ankara için kritik bir virajın daha dönüldüğü anlamına geliyor. Uzmanlar, milli imkanlarla geliştirilen sistemlerin ABD’den alınan kitlerden daha iyi sonuçlar verdiği görüşünde.
31.05.2023 Bilim ve Teknoloji
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti
Skuter kazası davası istinafta; ölen 2 liselinin ailesi üst sınırdan ceza, sanık beraat talep etti Antalya'da skuterle yaya geçidinden geçen liseli 2 gence çarpıp ölümlerine neden olan otomobil sürücüsü Muhammet Can Gülmez'e verilen 8 yıl 4 ay 24 günlük hapis cezası kararı, hem sanığın, hem kazada yaşamını yitiren Ada Kayahan ve Mahmut Yağız Balcı'nın aileleri tarafından istinafa taşındı. Liseli gençlerin aileleri üst sınırdan 22,5 yıl ceza verilmesini talep ederken, sanık ise beraatini istedi.
5.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Zigana Tüneli ile yıllık 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız
Bakan Karaismailoğlu: Zigana Tüneli ile yıllık 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Zigana Tüneli ile zamandan 92 milyon TL, akaryakıttan 180 milyon TL olmak üzere yıllık toplam 272 milyon TL tasarruf sağlayacağız. Zigana Tüneli, Türk mühendisliğinin gurur ve yüz akı eserlerinden biridir. Bu gurur Türk mühendisliğinindir, hepimizindir” dedi.
2.05.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında kritik 2 viraj! Uzman isim tarih verdi, olacakları sıraladı
Altın fiyatlarında kritik 2 viraj! Uzman isim tarih verdi, olacakları sıraladı Altın fiyatlarında flaş gelişme. Altın yatırımı yapanlar ve yapacaklar için kritik uyarılar peş peşe geliyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, ons altın fiyatları düşüşe geçti. Ancak altın uzmanı İslam Memiş, 2 gelişmeye dikkat çekti. Bu iki tarihte altının yeni bir kaderi olabilir. İslam Memiş gram altınla ilgili flaş tahminini açıkladı. Gram altın alacaklar bu haberi okumadan es geçerse çok şey kaybeder. Altın yatırımında hedef belirlendi. Gözler o tarihte. İşte tüm detaylar...
1.05.2023 Ekonomi
Akkuyu için tarihi gün: İlk nükleer yakıt bugün tesise ulaştırılacak
Akkuyu için tarihi gün: İlk nükleer yakıt bugün tesise ulaştırılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali için bugün tarihi gün. Enerji üretiminde kullanılacak 'taze nükleer yakıt' tesise getirilecek. Böylece Akkuyu, nükleer santral statüsüne kavuşacak. Ardından üretim için test aşamasına geçilecek.
27.04.2023 Gündem
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi
Jorge Jesus artık Türkiye'yi tanıdı! Yeni sözleşme sürprizi Adı sık sık Flamengo, Suudi Arabistan Milli Takımı ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus'un yeni sözleşme imzalama konusunda Ali Koç'la masaya oturabileceği öğrenildi.
10.04.2023 Fenerbahçe
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o
Togg’da gülümseten diyalog! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Direksiyonda kim var önemli olan o Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli ve milli otomobil Togg’u Cumhurbaşkanlığı Külliyesi çevresinde sürdü. 34 EE 2071 plakalı Togg'u süren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan da eşlik etti.
5.04.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 
13.01.2023 İddaa
Kolajen gerçekten zamanı geri alıyor mu? İşte 'gençlik iksiri' ile ilgili bilinmeyenler...
Kolajen gerçekten zamanı geri alıyor mu? İşte 'gençlik iksiri' ile ilgili bilinmeyenler... Kolajen'i sanki bir güzellik ürünü gibi düşünüyoruz ama görevi hayati. Vücudumuzda doğal olarak üretilen bir protein olan kolajenin en büyük etkilerini saçımızda ve cildimizde görüyoruz. Son zamanlarda kolajen kullanımı oldukça yaygınlaştı. Kolajeni sosyal medyada da sürekli duyuyoruz Peki Kolajen nedir? Nasıl kullanılır? Gerçekten gençlik iksiri mi? Doktora başvurmayıp kolajen kullanmak ne kadar doğru? İşte kolajenle ilgili bilinmeyenler...
20.12.2022 Sağlık
Asgari ücret ile ilgili flaş vergi düzenlemesi önerisi! KDV yüzde 1'e indirilmeli
Asgari ücret ile ilgili flaş vergi düzenlemesi önerisi! KDV yüzde 1'e indirilmeli Asgari ücretlileri yakından ilgilendiren vergi düzenlemesi önerisi geldi. Vergi Hukuku uzmanı Prof. Dr. Funda Başaran Yavaşlar, "Türkiye’de vergi yükünü taşıyan ana kesimin ücretliler olduğuna dikkat çekerek, “Asgari ücret belirlenirken geçim şartları ile yoksulluk sınırının dikkate alınması Anayasal bir zorunluluktur. Bunun için ise, sadece asgari ücret miktarına odaklanmak yeterli değildir. Asgari ücretli üzerindeki ağır vergi yükünün de dikkate alınması gerekir. Aksi halde, bir el ile verilen diğer el ile alınmış olunur” dedi.
20.12.2022 Ekonomi
EYT'de borçlanma ile ilgili son dakika gelişmesi! Aralık kritik viraj, hemen yapın
EYT'de borçlanma ile ilgili son dakika gelişmesi! Aralık kritik viraj, hemen yapın EYT ile ilgili son dakika açıklamaları art arda gelmeye devam ediyor. Emekli olmak isteyen milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor, EYT'de kredi desteği düğümü de çözülürken, prim günü az olanlar için de yeni bir formül belli oldu. Askerlik borçlanması, doğum borçlanması ve yurt dışı borçlanması ile ilgili dikkat çeken ayrıntı ortaya çıktı. Aralık bitmeden borçlanma başvurusunun yapılması asgari ücret artışından etkilenmemek için çok önem taşıyor. İşte EYT’de son viraja girerken yaşanan son gelişmeler...
20.12.2022 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Viraj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki viraj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.