Victoria Nuland

Victoria Nuland

Son dakika victoria Nuland haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan victoria Nuland ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını victoria Nuland haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Victoria Nuland

haberleri sayfasında son dakika yaşanan victoria nuland gelişmeleri de dahil olmak üzere 92 victoria nuland haberi bulunmuştur. Tüm victoria nuland haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor"
ABD'den Türkiye'ye F-16 satışı! "Modernizasyon süreci derhal başlıyor" ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili Victoria Nuland, CNN TÜRK’ten Büşra Arslantaş'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye F-16 satışıyla ilgili açıklama yapan Nuland, "Zaten büyük bir F-16 filonuz var. Ancak bunu geliştirmek bizim için önemli olacak" dedi. Nuland, "Bu anlaşmanın birkaç parçası var. Bunlar mevcut jetlerin modernizasyonu ve yeni jetlerin satışı. İki parça da önemli. Anladığım kadarıyla modernizasyon derhal başlıyor. Açıkçası yeni jetlerin ne zamana hazır olacağını ezbere bilmiyorum, ancak Türkiye’nin bu jetlere kavuşmasının ABD için bir öncelik olduğu aşikar" diye konuştu.
30.01.2024 Gündem
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma
F-16 dosyası masada! Washington’da kritik buluşma Türkiye ile ABD arasındaki sorunlara rağmen diyalog sürüyor. Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında yapılan toplantının güncel ve sıcak gündem maddesini, Vilnius Zirvesi öncesinde İsveç’in NATO’ya üyeliği konusu oluşturdu.
24.06.2023 Gündem
Türkiye'ye F-16 satışı olacak mı? Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD yönetimine net mesaj
Türkiye'ye F-16 satışı olacak mı? Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD yönetimine net mesaj Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'li mevkidaşı Antony Blinken ile bir araya geldi. Bakan Çavuşoğlu, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, "F-16 modernizasyonu ve yeni F-16 alınması da gündemimizin önemli maddeleriydi. ABD yönetimi güçlü duruş sergilerse F-16 konusu çözümlenir.' dedi.
19.01.2023 Gündem
Türkiye – ABD Stratejik Mekanizması Hakkında Ortak Açıklama
Türkiye – ABD Stratejik Mekanizması Hakkında Ortak Açıklama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD Dışişleri Bakanı Antony J. Blinken, Türkiye – ABD Stratejik Mekanizması’nın dördüncü toplantısı sonrasında ortak açıklama metni yayınladı.
18.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli"
Bakan Çavuşoğlu'ndan ABD'de kritik görüşme! "Güvenlik endişelerimiz giderilmeli" Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, NATO’ya üye olmak isteyen İsveç ve Finlandiya’ya atıfta bulunarak, NATO’ya üye olmak isteyen ülkelerin Türkiye’yi hedef alan terör örgütlerine destek vermesinin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Çavuşoğlu, ABD ve Türkiye arasındaki F-16 görüşmelerinin olumlu geçtiğini ifade etti.Öte yandan ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Sullivan "İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliği konusunda süreci kolaylaştırmak için Türkiye ile görüştüklerini ve "Türkiye'nin güvenlik kaygılarının karşılanabileceğini" ifade etti.
18.05.2022 Gündem
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD ile kritik görüşme!
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan ABD ile kritik görüşme! Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde İbrahim Kalın ve ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland arasında gerçekleşen görüşmede, Rusya-Ukrayna Savaşı başta olmak üzere Suriye, Azerbaycan, Ermenistan, İsrail gibi bölgesel konular ele alınırken enerji güvenliği, savunma işbirliği, ikili siyasi ve ekonomik ilişkiler değerlendirildi.
4.04.2022 Dünya
Türkiye - ABD arasında Ankara'da kritik görüşme! Masadaki konular...
Türkiye - ABD arasında Ankara'da kritik görüşme! Masadaki konular... Son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Biden arasında İtalya'nın başkenti Roma'da ekimde gerçekleştirilen görüşmede varılan mutabakat uyarınca, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması’nın Ankara’da başlatıldığını bildirdi.
4.04.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Son derece memnunuz
ABD'den flaş Türkiye açıklaması: Son derece memnunuz ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşarı Victoria Nuland, Türkiye'nin Kabil Havaalanı'nın güvenliğini sağlama konusunun ABD'nin ülkede güçlü diplomatik varlığı için "hayati önemde" olduğunu söyledi.
21.07.2021 Gündem
Erdoğan Joe Biden’ı kabul etti
Erdoğan Joe Biden’ı kabul etti Birleşmiş Milletler 71. Dönem Genel Kurul Toplantıları için New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikili görüşmeler kapsamında, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ı konakladığı otelde kabul etti.
29.09.2021 Gündem
TBMM Dışişleri Komisyonu ABD'de
TBMM Dışişleri Komisyonu ABD'de TBMM Dışişleri Komisyonu üyelerinden oluşan bir heyet, FETÖ'nün darbe girişimi ve sonrasında yaşanan gelişmeleri görüşmek üzere Washington'a geldi.
29.09.2021 Gündem
ABD Dışişleri Bakanı Kerry Ukrayna’da
ABD Dışişleri Bakanı Kerry Ukrayna’da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Ukrayna’daki resmi temasları çerçevesinde Başbakan Vladimir Groysman ve Parlamento Başkanı Andrey Parubiy ile görüştü.
17.06.2021 Dünya
Kıbrıs için yeni garanti sistemi
Kıbrıs için yeni garanti sistemi KTTC Cumhurbaşkanı Akıncı, Türkiye’nin sadece adanın kuzeyi için garantör olacağı bir sistem önerdi. Rum lider ise “Türk askeri kalmaması durumunda bu öneriye sıcak bakabileceği” mesajı verdi
29.09.2021 Gündem
ABD'de kritik görüşme! Erdoğan ile Kerry görüştü
ABD'de kritik görüşme! Erdoğan ile Kerry görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüştü.
29.09.2021 Gündem
Uçak krizine ABD'li arabulucu
Uçak krizine ABD'li arabulucu Türkiye ile Rusya arasında krizin etkilerini azaltmak, siyasi ilişkileri onarmak ve tarafları barıştırmak için ABD'nin devreye girdiği iddia edildi...
21.01.2016 Dünya
Türkiye ile işbirliği hız kazandı
Türkiye ile işbirliği hız kazandı ABD Dışişleri Müsteşar Yardımcısı Nuland, Suriye'nin kuzeyinde IŞİD'i etkisiz hale getirme çalışmalarının artmasıyla, siviller için bomba ve vahşetten arınmış bir alan yaratılabileceğini söyledi.
5.11.2015 Dünya
Erdoğan ile Obama'nın telefon görüşmesinin ardından önemli ziyaret
Erdoğan ile Obama'nın telefon görüşmesinin ardından önemli ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Barack Obama'nın telefon görüşmesinin ardından ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya İlişkilerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Victoria Nuland, Ankara'ya geldi.
29.09.2021 Gündem
Esad'a şok! 'Ahlaksızlık yapma, sabrımız azalıyor'
Esad'a şok! 'Ahlaksızlık yapma, sabrımız azalıyor' John Kerry, Suriye'de kimyasal silahların çoğunluğunun rejim tarafından kullanıldığını belirterek, sabırlarının azaldığını söyledi...
16.06.2015 Dünya
‘Herkes oradaydı biz niye yoktuk!’
‘Herkes oradaydı biz niye yoktuk!’ Amerikan basını Obama’ya yüklendi
12.01.2015 Dünya
Tüm tepkilere rağmen yapacak!
Tüm tepkilere rağmen yapacak! Fransa, Ukrayna’da yaşanan gelişmelere rağmen, Rusya’ya satacağı savaş gemileriyle ilgili kontrata bağlı kalacağını açıkladı.
12.05.2014 Dünya
AB, Orta Afrika için Türkiye'den asker istiyor
AB, Orta Afrika için Türkiye'den asker istiyor Hıristiyan milislerinin Müslümanlara yönelik soykırım yaptığına dair uyarıların yoğunlaştığı Orta Afrika Cumhuriyeti’ne (OAC) asker göndermeye hazırlanan AB, Türkiye’den de destek istedi
15.02.2014 Dünya
Rusya o iddiaya cevap verdi!
Rusya o iddiaya cevap verdi! Rusya'da bir hükümet yetkilisi, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland'ın Ukrayna Büyükelçisi Jeff Pyatt ile yaptığı ve krize yol açan görüşmenin internete sızmasında Rusya hükümetinin hiçbir rolünün olmadığını söyledi...
7.02.2014 Dünya
Merkel'den o küfüre sert tepki!
Merkel'den o küfüre sert tepki! haber, haberler, abd, ukrayna, ab, küfür
7.02.2014 Dünya
AB'ye küfür dinlemeye takıldı
AB'ye küfür dinlemeye takıldı ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Victoria Nuland'ın, Kiev Büyükelçisi ile yaptığı görüşmede AB için kullandığı küfürlü ifadeyi içeren ses kaydı internete sızdırıldı...
7.02.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Victoria Nuland ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki victoria nuland haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.