Vicdan Azabı

Vicdan Azabı

Son dakika vicdan azabı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vicdan azabı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vicdan azabı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vicdan Azabı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vicdan azabı gelişmeleri de dahil olmak üzere 557 vicdan azabı haberi bulunmuştur. Tüm vicdan azabı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor
Cinayet davasında yalan söylediğini 5 yıl sonra itiraf etti! Gerçekler gün yüzüne çıkıyor Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir eğlence merkezinde Avukat Armanç Arkaş'ın öldürülmesine ilişkin davada tanık olarak dinlenen ve 5 yıl sonra mahkemeye verdiği dilekçe ile yalan beyanda bulunduğunu itiraf eden Tuğba K, tehdit edildiğini ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Tuğba K, "Çıplak görüntülerimi bana karşı kullanacağı için bu cinayeti gördüğümü söyledim" dedi.
5.04.2024 Gündem
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti
5 kişinin ölümüne neden oldu mahkemede ağlayarak ifade verip ev hapsi talep etti Kocaeli’nin Gebze ilçesinde servis midibüsünün yayaya çarpıp köprüden dereye devrildiği, 4’ü öğrenci, 5 kişinin öldüğü, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin tutuklu yargılanan servis midibüsü sürücüsü Mehmet Özdemir, ağlayarak savunma yaptı. Özdemir, kaza nedeniyle vicdan azabı çektiğini belirterek mağdur yakınlarından özür diledi ve hakkında ev hapsi kararı verilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
28.03.2024 Gündem
Rüyada Banyo Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Banyo Yapmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Banyo Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Banyo Yapmak Nasıl Yorumlanır? Rüyalar, genellikle uykunun en karakteristik özelliği olarak bilinir. Her insan rüya görür ama pek çok kişi gördüğü rüyayı çoğu zaman hatırlayamaz. Yapılan araştırmalara göre ise, rüya suresinin en çok 20 saniye olduğu bilinir.
8.01.2024 Eğitim
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası
Oyuncu Batuhan Karacakaya hakim karşısında! Eski sevgiliye şantaj iddiası Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay'a "şantaj" yaptığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada yargılanmasına başlandı. Basına kapalı yapılan duruşma sonrası Batuhan Karacakaya, "Her şey çok güzel gidiyor şu anda. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı ama çok güzel sürprizler var. Davanın ilk duruşması bitti şu an benim için güzel gidiyor" dedi.
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı
Kaçak maden ocağında dehşete düşüren olay! Maden sahiplerinin kan donduran ifadeleri ortaya çıktı Afgan madenci Vezir Mohammed Nourtani kaçak olarak çalıştırılan maden ocağında fenalaştıktan sonra ormanda yanmış cesedi bulunmuştu. Nourtani'nin ölümüyle ilgili soruşturmada tutuklanan kaçak maden ocağı sahipleri Hakan Körnöş (45), Enver Gideroğlu (33) ve Körnöş'ün kuzeni Ahmet Aydın (51) ile adli kontrol şartıyla serbest kalan diğer şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı. Şüpheliler, ifadelerinde birbirlerini suçladı.
14.11.2023 Gündem
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?"
Hava ateş açan maganda kadının ölümüne sebep oldu! "Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" Bursa'da yorgun mermi ile hayatını kaybeden Zekiye Demiralay'ı (47) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan muhtar Ali Özkan (65), ilk duruşmada, yeğeninin düğününde bir anlık heyecanlandığını, birilerine zarar vermemek için etrafına bakındıktan sonra silahı havaya doğru ateşlediğini söyledi. Özkan'ın sözlerine, hakim, "Senin havaya sıktığın mermi uzaya gitmiyor. Yer çekimi kanunundan haberin var mı?" diyerek tepki gösterdi.
6.10.2023 Yaşam
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor!
Murat Göğebakan'ın hayatı beyaz perdeye taşınıyor! 45 yaşında hayatını kaybeden Murat Göğebakan’ın hayatı film oldu. Burak Sevinç, Tuvana Türkay, Hande Soral, Kadir Bertan, Feride Çetin ve Necmi Yapıcı'nın rol aldığı 'Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı'nın yönetmen koltuğunda Ali Ayyıldız oturuyor. Merhum sanatçının annesi Hatice Göğebakan'ın, "Oğlum kanseri yendi ama hasta yatağında eşinin ihanetine çok üzüldü" açıklaması gündem olmuştu.
5.10.2023 Magazin
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu?
Gece, Özgür'den hoşlandığını söylüyor! Dönence 5. bölümde neler oldu? Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Ebru Hacıoğlu, İbrahim Güler ve Melek Ordu'nun kaleme aldığı büyük beğeni toplayan 'Dönence' yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin beşinci bölümünde, zor günler geçiren Gece, sevgilisi Emir'i terk etti. Ayrılığı kabullenmeyen Emir, düşmanı olarak gördüğü Özgür'ü hedef aldı. Kardeşi için yasadışı yolla başvuran Özgür sahil güvenliğin baskınıyla büyük panik yaşadı.
2.08.2023 Magazin
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu?
Somer, Türkan'ın peşinde! Üç Kız Kardeş 52. bölümde neler oldu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş 52. bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
7.06.2023 Magazin
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı
Kardeşini korumak için suçu üstlendi, gerçek mahkemenin gözünden kaçmadı Elazığ'da, 18 Ekim 2021'de cansız bedeni naylona sarılı olarak gömülmüş halde bulunan Kızılay Mahalle muhtarı Muhammet Bahçeci olayına ilişkin duruşma görüldü. Davada, Dilay Bahçeci, eşi Muhammet Bahçeci'yi öldürdüğünü ifade etmesine rağmen, mahkeme heyeti maktulü kayınbiraderi Özkan D. ve eniştesi Rıfat Y.'nin öldürdüğünü tespit ederek şahısları 13'er yıl hapis cezasına çarptırdı.
6.06.2023 Gündem
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler!
Bahçeli'den 'İç savaş' söylemlerine sert tepki: Kefenlerini alıp gelsinler! “14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende” temalı açık hava toplantısında Burdur Halkına seslenen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; "Bir terörist alçakça ve cüretkar şekilde milletimizi tehdit ederek, '14 Mayıs’ta Kılıçdaroğlu kazanamazsa iç savaş çıkar' diyebilmiştir. Eğer böyle bir niyet ve planları varsa, tavsiyem yanlarına kefenlerini ya da sarı torbalarını da alıp gelmeleridir” dedi.
13.05.2023 Gündem
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu?
Zeynep gerçekleri öğreniyor! O Kız 24. final bölümünde neler oldu? Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 24. bölümde neler oldu?
16.03.2023 Magazin
Maden faciasından yaralı kurtuldu, deprem bölgesine yardıma koştu
Maden faciasından yaralı kurtuldu, deprem bölgesine yardıma koştu Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasından yaralı kurtulup, yıkıcı depremden sonra Kahramanmaraş'taki arama-kurtarma çalışmalarına katılan işçi Umut Güneş (29), "Eğer burada kalsaydım, vicdan azabı çekerdim. Çünkü ne olup ne bittiğini bilen bir insanım, ailelerin nasıl perişan olabildiğini biliyoruz. Vicdanım artık rahat, kafama yastığa gönül rahatlığı ile koyuyorum. Allah, bir daha böyle afet göstermesin" dedi.
16.02.2023 Gündem
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı
Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tutuklandı Depremde yıkılan binalarla ilgili sorumluluğu tespit edilen 163 şüpheliden 48’i gözaltına alınırken, 8’i tutuklandı. Hatay’da yıkılan Kule Apartmanı’nın müteahhidi Ömer Cihan ise Antalya’da depremzedelerin kaldığı otelde yakalanarak tutuklandı.
14.02.2023 Gündem
Onlarca insanın ölümüne 'Mukadderat' demişti! Müteahhit tutuklandı
Onlarca insanın ölümüne 'Mukadderat' demişti! Müteahhit tutuklandı 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği, sadece yaşlı bir vatandaşın sağ çıkabildiği Hasan Alpargün’e ait binanın enkazda dönüşmesi, dikkatleri müteahhidin inşa ettiği diğer binalara çekti. Alpargün’e ait 2 binada daha ağır hasar oluşurken, Çukurova ilçesinde mezarlık karşısına inşa ettiği 12 katlı bir başka apartmanda oluşan hasarlar görenleri dehşete düşürdü.
13.02.2023 Gündem
Hasan Alpargün kimdir, tutuklandı mı?
Hasan Alpargün kimdir, tutuklandı mı?   Adana'nın Çukurova ilçesinde yerle bir olan ve 70 kişinin cansız bedeninin çıkarıldığı belirtilen Hasan Alpargün Apartmanı'nın müteahhidi Hasan Alpargün sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Adliyeye sevki sırasında "Mukadderat" sözünü yineleyen Alpargün, “Vicdan azabı çekiyor musunuz" sorusuna ise “Çok. Diğer binalarımda hasar yok. Adana’daki tüm binalar hasar gördü” dedi. 
13.02.2023 Gündem
Nihat Doğan baba oldu!
Nihat Doğan baba oldu! Şarkıcı Nihat Doğan, arkadaş ortamında tanıştığı İranlı Arezoo Gharlar ile geçtiğimiz ağustos ayında sessiz sedasız dünyaevine girmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. Çocukları Badıkan dünyaya gelen çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşadı.
16.01.2023 Magazin
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım!
Doruk'tan Zeynep'e büyük adım! Kanal D'nin yeni sezona iddialı bir başlangıç yapan O Kız dizisi 07 Aralık Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Son bölümde Sitare ve Ardıç'ın yangının ortasında kalması panik yaratırken Ozan'ın Sitare'yi kurtarmaması dikkat çekmişti. Bu bölümde Zeynep ve Doruk aşkı alevlendi. Peki, O Kız 12. bölümde neler oldu?
8.12.2022 Magazin
Nihat Doğan, çocuğuna vereceği ismi açıkladı!
Nihat Doğan, çocuğuna vereceği ismi açıkladı! İranlı hayranıyla sessiz sedasız evlenen Nihat Doğan, doğacak olan erkek çocuklarına vereceği ismi açıkladı.
6.12.2022 Magazin
Badıkan aşireti nedir, Badıkan aşireti lideri kimdir? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşireti nerede, aşiretin kaç kolu var?
Badıkan aşireti nedir, Badıkan aşireti lideri kimdir? Nihat Doğan’ın aşireti Badıkan aşireti nerede, aşiretin kaç kolu var? 2. Sayfa programının konuğu olan Nihat Doğan oğluna "Aşiretimizin adını alsın istedim, Batıgan koymayı düşündüm. Farsça Bat rüzgar demekmiş, Batıgan rüzgardan olan demek. Sonra annesi rüyasında "Amin" diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Batıgan'  olacak" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından “Badıkan aşireti nedir, Badıkan aşireti lideri kimdir?” sorusuna yanıt aramaya başladı.
6.12.2022 Gündem
MasterChef'te Yağız'dan itiraf! Çağatay'ın elenmesi...
MasterChef'te Yağız'dan itiraf! Çağatay'ın elenmesi... MasterChef Türkiye'de dün akşam kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Yeni takımların belirleneceği oyun öncesi şeflerle konuşan yarışmacılardan Yağız'dan, Çağatay'ın vedasıyla ilgili vicdan azabı itirafı geldi. İşte MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar...
18.10.2022 Magazin
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı
İdam cezası o isteği yüzünden yıllar boyunca ertelendi! 14 senenin ardından son sözleri ortaya çıktı ABD'de 1,25 dolar için bir kişiyi 29 yerinden bıçaklayan, yakalanma korkusu ile Meksika'da 3.5 yıl kaçak hayatı yaşayıp sonrasında yakalanan adamın hapiste yaşadıkları ve idam cezasının yıllarca ertelenme sebebi, son anda alınan kararla yeniden dünya gündemine oturdu... Kritik gün gelip çattığında yaşananlar ise "bu kadar da olmaz" dedirtti. TSİ gece 02.41 sularında hayata gözlerini yuman Ramirez'in, öldürdüğü Castro'nun yakınlarına bıraktığı not ortaya çıktı.
6.10.2022 Dünya
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü Fatih'te 18 yıl önce iki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurularak öldürülen Müzik Öğretmeni Arzu Nihal Çelik cinayeti aydınlandı. Samsun'da polise giden Erkan C.(52) yıllar önce işlediği cinayeti vicdan azabı çektiğini söyleyerek itiraf etti. Şüpheli, olayı talihsiz kadının kocasının azmettirmesiyle işlediğini söyledi. Eşini öldürttüğü iddia edilen Şerafettin Ç.'nin 2019 yılında öldüğü tespit edildi. Yetkililer olayla ilgili bir kişinin daha arandığını söyledi.
1.10.2022 Gündem
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler Gaziantep'te, kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) öldürülmesine ilişkin tutuklanan Mehmet Aksu ile sevgilisi Muhabbet Toz'un ifadeleri ortaya çıktı. Aksu ile Toz'un, Lina''nın cesedini derin dondurucuya koymadan önce yakıp, parçalarını gömmeyi tartıştıkları belirlendi. Lina'nın öldüğü sırada kardeşi Naime Ceyda'nın ise diğer odada uyuduğu ifade edildi.
28.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vicdan Azabı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vicdan azabı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.