Vergi Müfettişi

Vergi Müfettişi

Son dakika vergi müfettişi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi müfettişi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi müfettişi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Müfettişi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi müfettişi gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 vergi müfettişi haberi bulunmuştur. Tüm vergi müfettişi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı
Erdoğan imzaladı! Bazı bakanlıklara atama yapıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı bakanlık ve kurumlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.
4.11.2023 Gündem
Vergi Müfettişi Maaşları 2023: En yüksek, en düşük vergi müfettişi maaşı ne kadar? Vergi Müfettişleri ne kadar maaş alıyor?
Vergi Müfettişi Maaşları 2023: En yüksek, en düşük vergi müfettişi maaşı ne kadar? Vergi Müfettişleri ne kadar maaş alıyor? Maliye Bakanlığına bağlı olarak çalışan kamu personeli olan vergi müfettişleri her yıl ocak ve temmuz ayında enflasyon oranına bağlı olarak zam alıyor. Kişinin medeni hali, çocuk sayısı, eşinin çalışıp çalışmadığı, kıdemi ise vergi müfettişinin maaşını etkileyebiliyor.
9.12.2022 Memur
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı
Demir Yumruk Operasyonu'ndaki detaylar şok etti! Erol Evcil kaçmaya çalışırken yakalandı Ankara merkezli 29 ilde, demir çelik fiyatlarını manipüle eden, 105 milyar liralık sahte faturayla kamuyu 25 milyar zarara uğratan şirketlere yönelik düzenlenen 'Demir Yumruk' operasyonunda aralarında Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da bulunduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan operasyonda gözaltına alınan Erol Eşrefoğlu'nun (Evcil), İskenderun'da kaldığı rezidansta kaçmaya çalışırken gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca operasyonda 500 milyon liranın ele geçirildiği belirtildi.
28.06.2022 Dünya
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında...
29 ilde 'Demir Yumruk' Operasyonu! Erol Evcil dahil 3 örgüt lideri ve 250 kişi gözaltında... Son dakika haberine göre, Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Vergi Denetim Kurulu, MASAK, KOM Daire Başkanlığı personelinin katıldığı, Ankara merkezli 29 ilde eş zamanlı “Demir Yumruk” Operasyonu düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar Erol Eşrefoğlu’nun (Evcil) da aralarında olduğu 3 ayrı suç örgütünün lideri ile birlikte 250 şüpheli gözaltına alındı
28.06.2022 Gündem
Vergi mükellefi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı...
Vergi mükellefi milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Yeni dönem resmen başladı... Vergi mükellefi milyonlarca kişiyi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Vergi denetiminde yeni dönem! Bakan imzaladı, resmen değişti. Yeni birimler kuruldu; İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere çok sayıda ilde başladı. Vergi Müfettişleri aracılığıyla denetim yapan Vergi Denetim Kurulu bünyesinde, verimlilik ve etkinliğin daha da arttırılması için uzmanlaşmanın bir sonraki aşamasına geçildi. Düzenleme ile etkin ve mükellef odaklı yeni bir yapıya geçiş süreci başlatıldı.
20.04.2022 Ekonomi
KDV indiriminin ardından harekete geçildi! Değişiklik öncesi ve sonrası satış fiyatlarında...
KDV indiriminin ardından harekete geçildi! Değişiklik öncesi ve sonrası satış fiyatlarında... KDV indiriminin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde 2 bin 800 kişilik enflasyon timi oluşturuldu. Her biri 2 vergi müfettişi, 2 gelir uzmanından oluşan timler temel tüketim ürünlerine ilişkin olarak Anadolu'nun her tarafında günde 2 bin adrese gidecek.
21.02.2022 Gündem
Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla flaş açıklama! Enflasyon timi göz açtırmıyor
Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla flaş açıklama! Enflasyon timi göz açtırmıyor Et, yumurta ve tavuk fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık bünyesindeki 2 bin 800 kişilik ‘Enflasyon Timi’ yurt genelinde KDV indirimi ve zam denetimleri yapıyor. Stokları kontrol edip mal alış fiyatlarına bakan ekipler önceliği et, yumurta ve tavuk ürünlerine veriyor. Bugüne kadar 10 bin 336 yeri denetleyen timler önümüzdeki günlerde denetimleri günde 3’e çıkaracak.
21.02.2022 Ekonomi
Mirasçı, bağış, hediye alan herkesi ilgilendiriyor! Veraset ve İntikal Vergisi'ne zam geldi
Mirasçı, bağış, hediye alan herkesi ilgilendiriyor! Veraset ve İntikal Vergisi'ne zam geldi Yeni yılda birçok vergide olduğu gibi, Veraset ve İntikal Vergisi’nde de (VİV) değerler değişti. Hem ne kadar vergi istisnası uygulanacağı, hem hangi değer üzerinden hangi oranda vergi uygulanacağı güncellendi. İşte mirasçılar ve bağış-hediye alan mükellefler için 2022 yılı vergileri...
11.01.2022 Ekonomi
Müfettiş ve başmüfettiş atama listesi belli oldu! Çalışma, Kültür ve Hazine Bakanlıklarına atanan isimler…
Müfettiş ve başmüfettiş atama listesi belli oldu! Çalışma, Kültür ve Hazine Bakanlıklarına atanan isimler… 23 Haziran 2021 tarihli atama kararnamesi yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki müfettiş ve başmüfettiş kadrolarına atamalar yapılmıştır.
23.06.2021 Çalışma Hayatı
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ operasyonu İstanbul merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen, geneli öğretmen ve örgütün mahrem ve bölge yapılanmasında sorumlu olan 18 kişiye yönelik yapılan operasyonda, çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
23.04.2021 Gündem
Adalet Bakan Yardımcılığına yeni atama
Adalet Bakan Yardımcılığına yeni atama Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Adalet Bakan Yardımcısı Cengiz Öner görevden alındı. Öner’in yerine İstanbul Başsavcı Yardımcısı Hasan Yılmaz Adalet Bakan Yardımcılığına atandı.
15.10.2020 Gündem
Sosyal medya sorunları işbirliği ile  hızla çözülür
Sosyal medya sorunları işbirliği ile hızla çözülür Vergi, güvenlik, içerik ve muhataplık konusunda dünyadaki pek çok ülkeyle sorun yaşayan sosyal medya platformları ve içerik üreticilerinin; özellikle yerleşik ülke dışındaki bölgelerde temsilcilik, şube ya da ofis açmak suretiyle hem iletişimi güçlendirebileceği hem de problemleri hızlıca çözüme kavuşturabileceği belirtiliyor.
27.07.2020 Bilim ve Teknoloji
Resmi Gazete'de yayımlandı! İki bakanlıkta flaş değişiklik
Resmi Gazete'de yayımlandı! İki bakanlıkta flaş değişiklik Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının teşkilat yapısına ilişkin düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde Risk Analizi Genel Müdürlüğü ile Mükellef Hakları Kurulu kurulurken, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde ise Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü oluşturuldu.
18.04.2020 Gündem
FETÖ sanığı, örgütün Saadet Partisine nasıl sızdığını anlattı
FETÖ sanığı, örgütün Saadet Partisine nasıl sızdığını anlattı Fetullahçı Terör Örgütü'ne mensup olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan ve etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski vergi müfettişi Z.K, örgüt evinde kaldığı sırada kendisi ve arkadaşlarının, evden sorumlu ''mahrem abi"nin talimat doğrultusunda Saadet Partisine nasıl sızdıkları, nasıl görev aldıkları ve yaptıkları faaliyetlere ilişkin detaylı bilgi verdi.
1.03.2020 Yaşam
Gelir İdaresi Başkanı belli oldu!
Gelir İdaresi Başkanı belli oldu! Gelir İdaresi Başkanlığına İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar getirildi.
4.02.2020 Ekonomi
Meclis'e sunuldu! Yüzde 5 kuralı kaldırılıyor, 65 puan yeterli olacak...
Meclis'e sunuldu! Yüzde 5 kuralı kaldırılıyor, 65 puan yeterli olacak... Binlerce memuru ilgilendiren düzenleme Meclis'e sunuldu. Müfettişlerinin işe alınması ve yükselmesine ilişkin kurallarda değişiklik yapılıyor. Yüzde 5 kuralı kaldırılıyor. Yeterlilik sınavında 65 puan almak atanmak için yeterli olacak.
30.10.2019 Çalışma Hayatı
Resmi Gazete'de yayımlandı! Binlerce memuru ilgilendiriyor
Resmi Gazete'de yayımlandı! Binlerce memuru ilgilendiriyor Vergi müfettişlerinin görev yerlerinin belirlenmesine ilişkin hususlar hizmetin gerekleri, liyakat ve kariyer ilkeleri esas alınarak düzenlendi. Yer değiştirme talebinde bulunan vergi müfettişlerinin durumları, görev puanı üstünlüğü esasına göre ve belirlenen kontenjanlar dahilinde incelenecek. Mazeret durumlarına ilişkin yer değişikliği taleplerinin yapılabilmesi için belirlenen şartların sağlanması gerekecek.
27.09.2019 Ekonomi
KDK tavsiye verdi, müfettişin performans notu yükseldi
KDK tavsiye verdi, müfettişin performans notu yükseldi Kamu Denetçiliği Kurumunun (KDK) verdiği tavsiye kararıyla Vergi Denetim Kurulu'nda çalışan müfettişin performans notu yükseldi.
27.06.2019 Çalışma Hayatı
Bakan Albayrak 'Hayırlı olsun' dedi ve atama müjdesini verdi
Bakan Albayrak 'Hayırlı olsun' dedi ve atama müjdesini verdi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kurum içi Gelir Uzmanlığı ve Defterdarlık Uzmanlığı sınavlarını açabilmek için gerekli yasal düzenlemeyi yaptıklarını bildirdi.
30.05.2019 Ekonomi
İhbar şebekesi!
İhbar şebekesi! Vergi kaçakçılığı ihbarlarına verilen ikramiye vergi dairesi çalışanını da yoldan çıkardı. İçeriden aldığı bilgileri 7 farklı akrabasına paylaştıran kişi böylece ihbar ettiği vergi kaçağının ortalama yüzde 10’una kadar ikramiyeleri aldı. İhbarın akrabalardan geldiği ortaya çıkınca ikramiyelerin geri alınması için yasal işlem başladı.
13.02.2019 Ekonomi
Rüşvet alırken böyle yakalandılar!
Rüşvet alırken böyle yakalandılar! Milyonluk para cezasını silmeye karşılık önce 250 bin ardından 50 bin istediler para alışverişinde basıldılar.
28.01.2019 Gündem
Kripto FETÖ’cülere 23 ilde operasyon
Kripto FETÖ’cülere 23 ilde operasyon FETÖ’nün gizli yapılanmasına yönelik operasyonlar dün de devam etti.
23.05.2018 Gündem
Yunanistan’a kaçarken yakalanan FETÖ üyesi bir kadın tutuklandı
Yunanistan’a kaçarken yakalanan FETÖ üyesi bir kadın tutuklandı Kuşadası Körfezi’nden yasa dışı yollarla Yunanistan’a kaçarken kendisi gibi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeleriyle birlikte yakalanan bir kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
23.05.2018 Gündem
Yurtdışına kaçmak isterken yakalandılar
Yurtdışına kaçmak isterken yakalandılar Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyeliğinden hakkında kesinleşmiş hapis cezası olan eski Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp'in ve aranan örgüt üyelerinin de aralarında bulunduğu 12 kişi, yasa dışı yollarla yurt dışına geçmek isterken yakalandı.
20.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Müfettişi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi müfettişi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.