Vergi Kaçırma

Vergi Kaçırma

Son dakika vergi kaçırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vergi kaçırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vergi kaçırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vergi Kaçırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vergi kaçırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 vergi kaçırma haberi bulunmuştur. Tüm vergi kaçırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Arda Turan'a hapis ve para cezası şoku
Arda Turan'a hapis ve para cezası şoku İspanya'da Barcelona ve Atletico Madrid formaları giyen Arda Turan'ın vergi kaçaklığı sebebiyle hapis ve para cezası aldığı iddia edildi.
20.03.2024 Galatasaray
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor
Siyasi partilerde bağış tartışması! Miktar 351 bin TL’ye kadar çıkabiliyor CHP’nin il binasının alımı sırasında bir avukatlık bürosunda çekilen ve sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri siyasi partilere yapılan bağışları gündeme getirdi. Partilere yapılacak bağışın üst limitinin mevzuata göre 2024 yılı için 351 bin 134 TL olarak belirlendiği görülürken, genel merkezlerin ise bu konu ile ilgili özel web sayfaları oluşturarak, kredi kartı veya havale üzerinden 25 TL’den başlayan rakamlarda bağış kabul ettikleri ortaya çıktı. Siyasi Partiler Kanununa göre bağışın şeklinin belli olduğunu vurgulayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Miktarı da bellidir. Yapılan kampanyada verilen hesap numaraları var. Bu hesap numara yatan paralar mıdır? Acaba bir başka kaynaktan mı geliyor?” derken, Hukukçu Prof. Dr. Erol Ulusoy da siyasi partilerin 5 milyon liraya kadar harcamalarını makbuz ve faturalandırmak zorunda olmadığını belirtti.
18.03.2024 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu! Soruşturma tamamlandı
Dilan Polat ve Engin Polat için istenen ceza belli oldu! Soruşturma tamamlandı Dilan-Engin Polat davasında dikkat çeken gelişme yaşandı. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada savcılık soruşturmasını tamamladı. 2 Haziran günü evlerinde parti veren ikili, park yüzünden tartıştıkları komşularının evini basıp tehdit ettikleri gerekçesiyle şikayet edilmişti. Savcılık konuyla ilgili soruşturmayı tamamladı. İşte haberin ayrıntıları...
22.02.2024 Gündem
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu
Dilan Polat'ın kayınvalidesinin paylaşımı şaşırttı! Gelini hakkında aldığı kararı duyurdu Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi duyurdu. Kara Para aklma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polay, geçtiğimiz ay Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesine kaldırılmıştı. Antidepresan ilaç kullandığı öğrenilen Dilan Polat, yapılan tedavinin ardından cezaevine sevk edilmiştiş. Dilan Polat hakkında son gelişmeyi kayınvalidesi Şükran Polat kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
13.01.2024 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi
Dilan-Engin Polat çiftine yeni dava! Savcılık Dilan Polat ve Sıla Doğu için kararını verdi Polat çifti komşularıyla davalık oldu. Aralarında "kara para aklama", "vergi kaçırma" gibi 4 ayrı suçtan tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat'ın komşularıyla kavga edip adliyelik olduğu dosyada yeni bir gelişme yaşandı.
10.01.2024 Gündem
Kira için yeni rakam belli oldu! 2024 yılı için gelir vergisi istisnası belirlendi
Kira için yeni rakam belli oldu! 2024 yılı için gelir vergisi istisnası belirlendi 2024 yılı için gelir vergisi istisnası belli oldu. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın açıklamasına göre mesken kira gelirlerinde gelir vergisi istisnası 2024 yılı için 33 bin lira olarak belirlendi.
4.01.2024 Ekonomi
Dilan Polat ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü
Dilan Polat ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü Kara para aklama, vergi kaçırma, örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yürütülen soruşturmada son dakika gelişmesi yaşandı. Dilan Polat Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. İşte Dilan Polat ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
31.12.2023 Gündem
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti
Dilan Polat özlediği zaman çoraplarını kokluyordu! Ünlü popçu: Ergin dövüyordu benden yardım istemişti Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ilişkin yeni detaylar ortaya çıkıyor. Demet Akalın, hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Engin Polat'ın, bir dönem eşi Dilan Polat'a şiddet uyguladığını iddia etmişti. Çiftin avukatı Hüseyin Kaya'dan bu iddialara cevap gelirken, konu '2.Sayfa'da konuşuldu. Programın sunucularından Müge Dağıstanlı, Dilan Polat'ın çocukluk arkadaşının anlattığı bir olayı bir kez daha gündeme getirdi.
14.12.2023 Gündem
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi!
Eylül Öztürk'ün eşi Deniz Akkaya’nın swinger parti iddiasına yanıt verdi! Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konulmuştu. Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya da bomba bir iddia ortaya attı, çift hakkında swinger iddiasında bulunmuştu. Eylül Öztürk’ün eşi Deniz Akkaya’ya yanıt verdi.
13.12.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin'
Deniz Akkaya'dan 'yok artık' dedirtecek Eylül Öztürk - Kenan Özkan iddiası! 'Özel hayat diye paylaşmıyordum, sen istedin' Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti. Polat ailesi ile aynı masada fotoğrafı olan Eylül Öztürk'e yurt dışı yasağı getirilerek mal varlığına el konuldu. Çok konuşulan sürecin ardından Eylül Öztürk hakkında Deniz Akkaya şaşırtan bir iddiada bulundu.
11.12.2023 Magazin
Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü! ‘Millet olarak rahatlayın’
Dilan Polat'ın yardımcısı ülkesine döndü! ‘Millet olarak rahatlayın’ Dilan ve Engin Polat'ın Özbekistan uyruklu çalışanı Şule’nin akrabalarını Polat çiftinin evine yerleştirdiği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şule ile Özbekistan uyruklu arkadaşları kaçak durumda oldukları için sınır dışı edildi. Sınır dışı edilen Dilan Polat’ın yardımcısı sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımla ülkesine döndüğünü duyurdu.
9.12.2023 Magazin
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay
Dilan ve Engin Polat çifti cezaevinde öpüşmenin yolunu buldu! Şok eden detay Hakkında vergi kaçırma iddiasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Dilan Polat ile Engin Polat'ın avukatı Hüseyin Kaya, fenomen çiftin cezaevindeki ilginç 'buluşma' yöntemini anlattı. '2.Sayfa' sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, canlı yayında 'cezaevi romantizmi'ni masaya yatırdı.
7.12.2023 Gündem
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi
Polat çiftinin lüks araçları TMSF’ye çekildi! Trafikte böyle görüntülendi Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat’ın Yediemin Otoparkı’ndaki lüks araçları, kayyımların isteğiyle TMSF’ye çekildi.
5.12.2023 Gündem
Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı gündem oldu!
Yaşar İpek'in Dilan Polat itirafı gündem oldu! Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla haklarında soruşturma açılan Dilan-Engin Polat çifti tutuklanarak cezaevine gönderildi. Çift ile ilgili iddiaların ise ardı arkası kesilmiyor. Şarkıcı Yaşar İpek, katıldığı programda, Dilan Polat hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. İpek, "Dilan Polat beni oğlunun sünnet düğününe çıkarmak istedi!" dedi.
5.12.2023 Magazin
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yen iddia: Uyuşturucu imal ediyorlar! Başsavcılık harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili yen iddia: Uyuşturucu imal ediyorlar! Başsavcılık harekete geçti Kara para aklama, vergi kaçırma, örgüt kurma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine yönelik yürütülen soruşturmalar yeni bir boyut kazandı. Avukat Feyza Altun kendisine Kapalıçarşı'da esnaf olduğunu söyleyen bir kişiden, "Dilan ve Engin Polat Dipomed Medikal şirketleri aracılığı ile kaçak yollarla uyuşturucu hammaddesi getirip laboratuvarlarda ayrıştırıyorlar" telefonu üzerine savcılığa ihbarda bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Polat çiftine "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme" suçundan da soruşturma başlattı. Konunun şoke eden detayları ortaya çıktı.
3.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret mesajı: Bir kez verilecek zamla bu iş biter Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dubai'de, Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 28'inci Taraflar Konferansı kapsamında düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan zirve sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayarak kritik asgari ücret mesajı verdi. Öte yandan Erdoğan gündemden düşmeyen fenomenlere soruşturma ve fon vurgunuyla ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.
2.12.2023 Gündem
Dilan Polat ile ilgili şoke eden yeni gelişme! 'Bu yol ölüme uzanır'
Dilan Polat ile ilgili şoke eden yeni gelişme! 'Bu yol ölüme uzanır' "Kara para aklama" ve "vergi kaçırma" suçundan tutuklanan Dilan Polat hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat'ın Ağustos 2023'te sosyal medyadan kendisini eleştirdiği iddiasıyla Afranur A.'ya "ayağını denk al, magazin yaparken ölüme kadar uzanır" şeklinde sonu küfürle biten tehdit mesajları attığı ortaya çıktı. Genç kadının şikayeti üzerine açılan soruşturmada Dilan Polat, mesaj attığını hatırlamadığını söylerken, dosya tarafların uzlaşma ihtimaline istinaden Uzlaştırma Büro'ya gönderildi. İşte detaylar...
30.11.2023 Gündem
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu?
Hangi fenomenlere soruşturma açıldı? Fenomenlere yurt dışı yasağı mı konuldu? Dilan - Engin Polat çifti davasının ardından diğer fenomenler de mercek altına alındı. Özlem ve Tayyar Öz çifti hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Yurt dışı yasağı getirilen isimler de belli oldu. Öte yandan Yurt dışı yasağına dahil edildiğini öğrenen Eylül Öztürk sosyal medya hesabında paylaşım yaptı. Öztürk, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım." şeklinde yazdı.
29.11.2023 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı
Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi! Gazeteci Emrullah Erdinç canlı yayında açıkladı "Kara para aklama", "vergi kaçırma" ve "örgüt kurma" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çifti gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Hapishanede koğuş işe revir arasında mekik dokuyan Dilan Polat’ın hamile olduğu iddia edildi. Polat dosyasını yakından takip eden gazeteci Emrullah Erdinç çıkan iddialara yönelik açıklama yaptı.
17.11.2023 Magazin
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı!
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı! Haklarında kara para aklama, bahis oynatma ve vergi kaçırma gibi suçlardan soruşturma açılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. 18 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. Dilan Polat ve Engin Polat mahkeme kararı verildi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Dilan Polat'ın bir soruya cevap veremediğini yazdı.
13.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat'ın park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'ın park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı Haklarında “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi 4 ayrı suçtan tutuklu yargılanan Dilan Polat ile Engin Polat’ın Çekmeköy’deki doğum günü partisinde komşularıyla yaşadığı park kavgasının yeni görüntüleri ortaya çıktı.
12.11.2023 Vatan TV
Dilan Polat'ın izinden giden fenomenleri korku sardı! Şulemsi, Ece Ronay, Tayyargil...
Dilan Polat'ın izinden giden fenomenleri korku sardı! Şulemsi, Ece Ronay, Tayyargil... Dilan Polat, kara para aklama, suç örgütü kurma ve vergi kaçırma suçlarından tutuklandı. Ali Eyüpoğlu, Milliyet Gazetesi'ndeki köşe yazısında son dönemde Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Dilan Polat ve onun izinden giden fenomenleri yazdı. Gözaltına alınan Polat ailesinin ardından MASAK'ın radarına kimler takıldı? Operasyon genişleyecek mi? İşte Tüm Türkiye'nin merak ettiği sorulara dair dikkat çeken analiz...
12.11.2023 Magazin
Dilan Polat - Engin Polat soruşturmasının seyrini değiştirecek gelişme! İhbarcı adres verdi, villa bahçesinde kazı başladı
Dilan Polat - Engin Polat soruşturmasının seyrini değiştirecek gelişme! İhbarcı adres verdi, villa bahçesinde kazı başladı Yayınladığı sosyal medya içerikleri ile lüks yaşantısını her fırsatta gözler önüne seren ve 'vergi kaçırma' iddialarıyla tanınan Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkındaki soruşturmada dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Dilan Polat, Engin Polat ve diğer şüpheliler hakkında soruşturma başlatıldığı, soruşturma kapsamında şüpheliler hakkında yurtdışı çıkış yasağı uygulandığı ve şüphelilerin tüm mal varlıklarına el konulduğu öğrenildi. Kanal D Haber, Dilan Polat soruşturmasında çok önemli bir detaya ulaştı. Polat Ailesinin şirketlerinin aranacağı sabah soruşturma savcısına bir ihbar yapıldığı ortaya çıktı. Polat çiftinin bazı evrakı şirketlerden kaçırdığı iddia edildi. İhbarcı dosyaların götürüldüğü adresi de verdi.
31.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vergi Kaçırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vergi kaçırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.