Veli Ağbaba

Veli Ağbaba

Son dakika veli ağbaba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan veli ağbaba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını veli ağbaba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Veli Ağbaba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan veli ağbaba gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 veli ağbaba haberi bulunmuştur. Tüm veli ağbaba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi Malatya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Malatya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Malatya aday listesi
24.03.2024 Gündem
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz
Bakan Güler açıkladı: 40 adet Eurofighter almayı planlıyoruz Milli Savuma Bakanı Yaşar Güler, "Eurofighter’larla ilgili çalışmamız var. İngiltere ve İspanya’yla görüşüyoruz. Hem İngiltere hem İspanya evet diyor, Almanya’yı ikna etmeye çalışıyorlar. Onlar çalışıyor biz çalışmıyoruz. Olursa oradan da 40 tane Eurofighter almayı planlıyoruz" dedi.
16.11.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak
SGK Başkan Vekili Kürşad Arat: EYT'lilerin maaşları 1 Mart’tan itibaren hesaplara yatacak Toplamda 4.8 milyon kişiyi etkilemesi beklenen EYT yasa teklifi, TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşüldü. Komisyona sunulan etki analiz raporuna göre EYT’nin SGK’ya maliyeti 144.7 milyar TL olacak. Raporu sunan SGK Başkan Vekili Kürşad Arat, “Bu yıl EYT ile 2.2 milyon kişi emekli olabilecek. Bu kişilerin maaşları ileri bir tarihte bağlansa bile 1 Mart’tan itibaren hesaplanarak yatırılacak” dedi.
3.02.2023 Ekonomi
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı
34 milletvekili hakkında 65 dokunulmazlık dosyası Meclis'e ulaştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da aralarında bulunduğu 65 dokunulmazlık dosyası, Meclis'e ulaştı.
3.10.2022 Siyaset
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP tarafından hazırlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer almasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.09.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız
Kılıçdaroğlu: İktidar, muhalefet demeden kucaklayacağız CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde iktidar, muhalefet demeden kucaklayacaklarını belirterek, “Keşke burada Elazığ’ı yöneten yöneticiler de olsaydı. Çünkü Elazığ’a hizmet bu. Baskıdan ve korkudan gelemiyorlar. Bıktık artık. Bu ülke hepimizin, bayrak hepimizin. Gençler lütfen umutsuzluğa kapılmayın, demokrasiyi getirecek olan sizlersiniz” dedi. 
20.09.2022 Siyaset
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yanlışlarımızla yüzleşiyoruz
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yanlışlarımızla yüzleşiyoruz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye sempati duymayanların olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi'ne sempati duymayanlar var, doğrudur. Eksiğimiz var, doğrudur. Biz de yanlışlarımızla yüzleşiyoruz" dedi.
19.09.2022 Siyaset
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı
Başbağlar'da, PKK'nın katlettiği 33 kişi dualarla anıldı Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde, 5 Temmuz 1993'te PKK'lı teröristler tarafından katledilen 33 kişi, olayın 29'uncu yıl dönümünde köyde düzenlenen törenle anıldı.
5.07.2022 Gündem
CHP'li Ağbaba: Motokuryeler güvence altına alınmalı
CHP'li Ağbaba: Motokuryeler güvence altına alınmalı CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "CHP olarak salgın dönemi kahraman emekçilerinin, motokuryelerin insanca bir yaşama, güvenceli bir iş hayatına kavuşmalarını istiyoruz. Devlet, kayıt dışı motokuryeler için bir çalışma başlatmalı ve bu insanlar güvence altına alınmalıdır" dedi.
22.06.2022 Siyaset
CHP'li Ağbaba'ya, Erdoğan'a sözleri nedeniyle tazminat kararı
CHP'li Ağbaba'ya, Erdoğan'a sözleri nedeniyle tazminat kararı CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle 15 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verildi.
16.06.2022 Siyaset
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak
Ekrem İmamoğlu'nun yargılandığı dava ertelendi: Savcılık yeniden mütalaa hazırlayacak  31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından YSK üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle 4 yıl 1 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun karar çıkması beklenen duruşmasında sanık avukatı, mahkemeye YSK üyelerinin şikayetçi olmadığına dair dilekçe sundu. Savcılık, söz konusu yeni gelişmenin değerlendirmesinin ardından yeni bir mütalaa sunmak için süre talep etti. 
1.06.2022 Siyaset
CHP'nin adayı belli oldu! Karar MYK'da alındı...
CHP'nin adayı belli oldu! Karar MYK'da alındı... CHP ile ilgili Ankara kulislerine düşen flaş iddia. Cumhurbaşkanlığı 2023 seçimi ile ilgili CHP'nin adayının Kemal Kılıçdaroğlu olacağı iddia edildi. İddiaya göre CHP MYK toplantısında üyeler tek tek söz alarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını istemiş. İşte CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ile ilgili tüm gelişmeler...
17.05.2022 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı, adayımızı belirleyecek
Kılıçdaroğlu: Millet İttifakı, adayımızı belirleyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakı, adayımızı belirleyecek. Hiç kimse en ufak bir endişe duymasın. 13'üncü cumhurbaşkanı, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olacak" dedi.
20.01.2022 Siyaset
CHP'li Ağbaba, EYT'lilerle birlikte basın açıklaması yaptı
CHP'li Ağbaba, EYT'lilerle birlikte basın açıklaması yaptı CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile birlikte basın açıklaması yaptı.
14.01.2022 Siyaset
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi
CHP'den 'sahte içki düzenlemesi' teklifi CHP, sahte içki üreten ve satanlarla ilgili yasal düzenlemeler içeren kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Türkiye'de Covid dışında böyle toplu ölüme yol açan başka bir şey yok. Metil alkol satışı yapan işletmelere cinayetten ceza verilmeli" dedi.
23.12.2021 Siyaset
Zam geldi! En az  515 lira ödeniyor, yüzde 70...
Zam geldi! En az 515 lira ödeniyor, yüzde 70... Fiyatlardaki artış dikkat çekti. Zam oranları yüzde 70'i buldu. Tek tek açıklandı. Okulların açılmasına günler kala otaya çıktı. Velilerin cebinden en az 515 lira çıkıyor. Fiyatlar arttı. Okulların açılmasına kısa süre kala kırtasiye alışverişleri de hızlandı. Ancak bu yıl kırtasiye ürünlerinde ciddi bir fiyat artışı var. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba’nın hazırladığı 2019 yılı ile 2021 yılı fiyatlarının karşılaştırıldığı tabloya göre, yüzde 74 ile en yüksek artış silgide oldu; 2019 yılında 3 TL’ye satılan silginin fiyatı 2021 yılında 5.25 TL’ye yükseldi. Silgiyi yüzde 70’lik artışla kurşun kalem, yüzde 41’lik artışla resim boyaları ve A4 Kâğıt izledi.
30.08.2021 Ekonomi
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı
Kılıçdaroğlu'nun teyzesi, Tunceli'de son yolculuğa uğurlandı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesi Fecire Işık (85), Tunceli'de düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenazeye Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra CHP'li milletvekilleri de katıldı.
14.08.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarını dinledi
Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarını dinledi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli sektörlerde çalışıp emekli olmuş vatandaşlarla video konferans yöntemiyle yapılan toplantıda bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
15.05.2021 Siyaset
Bir ili sarsan istismar iddiası! CHP inceleme başlattı
Bir ili sarsan istismar iddiası! CHP inceleme başlattı Malatya’da bir tecavüz iddiası, siyaseti de sarstı. Televizyon programına çıkan bir kişi, kendisini terk eden eşi B.Ç.’nin 16 yaşındayken, CHP Kale İlçe Başkanı S.K.’nın tecavüzüne uğradığını iddia etti. Gözaltına alınan S.K., ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. B.Ç. ise ifadesinde eşinin iddialarını reddetti. CHP iddialarla ilgili inceleme başlattı, ilçe başkanının üyeliğini askıya aldı.
8.05.2021 Gündem
İlçe başkanından kız çocuğuna istismar iddiası
İlçe başkanından kız çocuğuna istismar iddiası CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, partisinin Kale İlçe Başkanı S.K'nin 16 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğu iddialarına ilişkin, "İddialar üzerine olay aydınlatılıncaya kadar ilgili kişinin üyeliği dahil tüm hak ve edinimleri askıya alınmıştır." ifadesini kullandı.
7.05.2021 Siyaset
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi
Kılıçdaroğlu dahil 10 vekilin fezlekesi TBMM'ye gönderildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil 10 milletvekilinin dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin fezleke TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
14.04.2021 Siyaset
CHP Ekonomi Masası heyeti Hakkari'de
CHP Ekonomi Masası heyeti Hakkari'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ekonomi politikalarının anlatılması ve bu yöndeki isteklerin öğrenilmesi amacıyla oluşturduğu Ekonomi Masası heyeti, Hakkari'de iş çevreleri ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile bir araya geldi.
16.03.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Veli Ağbaba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki veli ağbaba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.