Vefa

Vefa

Son dakika Vefa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Vefa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Vefa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vefa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vefa gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.468 vefa haberi bulunmuştur. Tüm vefa haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkan adaylığından çekildi Dün Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıklayan Vefa Küçük son kararını verdi. Vefa Küçük adaylıktan çekildi.
17.04.2024 Fenerbahçe
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı
Vefa Küçük, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı Vefa Küçük, sarı-lacivertli kulübün Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
16.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç 'ligden çekiliriz' dedi! Hepsi bir araya gelip resti çekti: Aklınızdan çıkartın
Ali Koç 'ligden çekiliriz' dedi! Hepsi bir araya gelip resti çekti: Aklınızdan çıkartın Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe'nin eski yöneticileri ‘ligden çekilme’ ile ilgili düşüncelerini Ali Koç’un verdiği iftarda anlattı. Vefa Küçük, “Toplantıda müşterek nokta; takımı ligden çekmeyelim’ oldu” derken, Şekip Mosturoğlu, temkinli davranmaları gerektiğini belirtip, “Örneğin her maça siyah formayla çıkalım” önerisinde bulundu. İşte haberin detayları...
29.03.2024 Fenerbahçe
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbulumuzun fetret devrini bitireceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbulumuzun fetret devrini bitireceğiz İstanbul AK Parti İl Başkanlığı'nda sahur programında gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza bu kutlu şehri emanet etmek durumundayız dedi. Kurum, "Sadece İstanbul diyerek İstanbul'un sorunlarına odaklanıyor ve bunları çözmek için 5 yıldaki fetret dönemini bitirecek adımları atmak istiyoruz. İnşallah 9 gün sonra İstanbul'un bu kötü gidişatına son vereceğimiz bir seçime gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
23.03.2024 Gündem
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Şartları sağlayan yaşlılara çift maaş: Aylık 11 bin TL'yi geçiyor! 65 yaş üstü nasıl yararlanabilir?
Şartları sağlayan yaşlılara çift maaş: Aylık 11 bin TL'yi geçiyor! 65 yaş üstü nasıl yararlanabilir? Yaşlılara, 65 yaş üstüne çift maaş müjdesi... Şartları yerine getiren yaşlı vatandaşlara ayda 3 bin 504 lira artı 7 bin 608 lira bakım aylığı veriliyor. Diğer yandan ücretsiz ulaşım hakkı ve sağlık gibi imkanlar da yer alıyor.
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı
Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu! Rekora imza attı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.
20.02.2024 Adana
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz
Murat Kurum: Öğrencilere 10 bin TL burs, emeklilere her ay 2500 TL, evleneceklere 50 bin TL beyaz eşya desteği vereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Haliç Kongre Merkezi’nde televizyon, gazete ve dijital medya genel yayın yönetmenleri ile bir araya geldi. İnsanı özne olarak merkeze alan bir yönetim anlayışıyla hizmet edeceklerini ifade eden Kurum, “Biz vatandaşımızı dinleyici olarak görmüyoruz, vatandaşımızı doğrudan bir paydaş olarak, İstanbul’u yönetecek ekibin bir parçası olarak görüyoruz.” dedi. 10 temel başlıkta toplanan projelerini anlatan Kurum, “İstanbul’un kaynaklarını algı yönetmek için kullanmak yerine gerçek belediyecilik hizmetleri için kullanacağız.” ifadelerini kullandı.
8.02.2024 Gündem
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa
Beykoz’dan Alev Alatlı’ya vefa Türkiye’nin önde gelen fikir insanlarından, 79 yaşında yaşama veda eden Yazar ve Eğitimci Alev Alatlı anısına uzun yıllar yaşamını sürdürdüğü Beykoz’da “Alev Alatlı Düşünce Evi” kuruluyor.
6.02.2024 Gündem
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti)
Galatasaray - İstanbulspor (Maç özeti) Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, İstanbulspor karşısında galibiyet ağırladı. Galatasaray, sahasında karşılaştığı İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti.
25.01.2024 Futbol
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek'
MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı! 'İstanbul muradına erecek' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'nin 31 Mart seçimleri için 'ya Bismillah' diyerek yola koyulduğunu söyleyerek, "Sosyal medya belediyeciliğinin sonu gelmiştir. Yalan ve iftiranın sonu gelmiştir. Kaybolan, heba ve israf edilen yılların sonu görünmüştür. Şehremini görevine kastetmekle kalmayıp ikinci iş görenlerin, hatta sözde cumhurbaşkanı yardımcılığı vaadine kanıp şehirlerini yüzüstü bırakıp kaçanların hesabı da 31 Mart 2024 tarihinde muhakkak görülecektir" dedi.
23.01.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
22.01.2024 İddaa
Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası: 9 yaralı
Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' kavgası: 9 yaralı Mardin'de 2 aile arasında 'muhtar adaylığı' nedeniyle çıkan taşlı, sopalı kavgada 9 kişi yaralandı.
18.01.2024 Gündem
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu
'Yargı'dan Pençe-Kilit şehitlerine vefa! Gözyaşlarına boğdu Kanal D’de her pazar akşamı yayınlanan 'Yargı' dizisinin son bölümünde Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen askerler için saygı duruşunda bulunuldu. Senaryo gereği şehit düşen Metin Amir’in evine Türk bayrağı asıldı. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğdu.
15.01.2024 Magazin
Bakan Göktaş: Ulusal Vefa Programımız ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık
Bakan Göktaş: Ulusal Vefa Programımız ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşımızın temel ihtiyaçlarını karşıladık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ulusal Vefa Programı ile bu yıl 127 bin 720 yaşlı ve engelli vatandaşın temel ve zaruri ihtiyaçlarının karşılandığını açıkladı.
28.12.2023 Gündem
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, nakil ile hayata tutundu: Başkalarının kahramanı olabilirsiniz
Ağabeyini aynı hastalıktan kaybetti, nakil ile hayata tutundu: Başkalarının kahramanı olabilirsiniz  İzmir'de yaşayan ve 14 yıl önce akciğer nakli olan Kamil Hamidullah (50), organ bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla Pulmoner Hipertansiyon ve Skleroderma Hasta Derneği'ni kurdu. Pulmoner hipertansiyon hastalığı nedeniyle ağabeyini kaybettikten 2 yıl sonra 22 yaşında kendisinin de aynı hastalığa yakalandığını belirten Hamidullah, vatandaşlara ölümcül hastalıklarla mücadele eden hastalar için organ bağışı çağrısında bulunarak, "Sevdiklerimiz hayattayken hiç düşünmeden organlarımızı, canımızı vermeyi düşünüyoruz. Öldükten sonra da organlarımızı mezara götürmeyelim. Hiç tanımadığınız insanların kahramanı olabilirsiniz" dedi.
22.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı
Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri sahiplerini buldu! Erdoğan'dan destek mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde “Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri” töreninde önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze katliamına tepki gösteren Erdoğan, 'Herkes orada neler yaşandığını biliyor. Dünyanın anlı şanlı onca devlet yönetiminin İsrail'in katliam ve hırsızlık üzerine kurulu saldırıları karşısında eli kolu bağlı durması, insanlık adına utanç verici bir durumdur' ifadelerini kullandı.
20.12.2023 Gündem
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı.
24.11.2023 Haber
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı
Demirören Medya Lisesi, şehit edilen öğretmenleri unutmadı Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ‘vefa’ töreni düzenlendi. Öğretmenlere özverili çalışmaları için çeşitli hediyelerin takdim edildiği törende 2017 yılında Batman’da şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ile yine aynı yıl Tunceli’de şehit edilen sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz unutulmadı. Aybüke Öğretmenin şehit edilmeden önce söylediği ve hafızalara kazınan ‘Magusa Limanı’ isimli türkünün yeniden icra edilmesi, duygusal anlar yaşattı. Öğretmenlere hediyeleri Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören tarafından takdim edildi.
24.11.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt
Dışişleri Bakanlığı'ndan AB Komisyonu'nun Türkiye raporuna sert yanıt Dışişleri Bakanlığı'nca, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından hazırlanan Türkiye'ye ilişkin rapor hakkında, "Raporda yer alan yargı ve temel haklar faslındaki haksız eleştirileri tümüyle reddediyoruz. Haksız iddialarda bulunulması AB'nin samimiyetsiz yaklaşımının tezahürüdür" açıklaması yapıldı.
8.11.2023 Gündem
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor
İsrail sivilleri vurmaya devam ediyor 7 Ekim baskını sonrasında Hamas’ı bitirme hedefiyle Gazze’ye harekât başlatan İsrail, saldırılarında hedef ayırt etmiyor. Sivillerin sığındığı hastane, okul, ibadethanelerin yanı sıra ambulans ve jenaratörler, hatta mezarlıklar bile vuruluyor. İsrailli yetkililer katliamları ‘Sivillere gidin demiştik’ diye savunuyor.
5.11.2023 Gündem
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa
Yargı’dan Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk’e büyük vefa Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, her bölümü ile çok izlenen dizisi Yargı’da dün gece nefesler tutuldu. Ilgaz ve Ceylin Mercan’ı bulurken; Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırlanan sahne ile başlayan bölüm, gece boyu sosyal medyanın da gündemindeydi.
30.10.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Vefa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vefa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.