Vatan Caddesi

Vatan Caddesi

Son dakika vatan caddesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vatan caddesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vatan caddesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vatan Caddesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vatan caddesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.688 vatan caddesi haberi bulunmuştur. Tüm vatan caddesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var
Fatih'te İETT otobüsleri çarpıştı: Yaralılar var Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
19.04.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 29 Ekim kutlamaları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri nedeniyle saat 06.00'dan itibaren Vatan Caddesi ve bağlantı yolları trafiğe kapatıldı.
29.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserlere ve etkinliklere katılıp bu coşkuya ortak olacak vatandaşlar da konser ve etkinlik listelerini araştırıyor, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları töreninin saatini sorguluyor. Peki, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
28.10.2023 Gündem
29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı?
29 Ekim (bugün) Vatan Caddesi saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi ne zaman açılacak, saat kaça kadar kapalı? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle İstanbul'da bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbulluların yoğun olarak kullandığı Vatan Caddesi de 29 Ekim'de belirlenen saatler arasında araç trafiğine kapalı olacak. Vatan Caddesi’ni kullanacak sürücüler 29 Ekim Vatan Caddesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Vatan Caddesi saat kaça kadar kapalı olacak? sorularına yanıt arıyor.
28.10.2023 Gündem
VATAN CADDESİ NEDEN KAPALI, NE ZAMAN AÇILACAK? Kapalı olan Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılır, saat kaça kadar kapalı?
VATAN CADDESİ NEDEN KAPALI, NE ZAMAN AÇILACAK? Kapalı olan Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılır, saat kaça kadar kapalı? Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi olarak bilinen Adnan Menderes Bulvarı’nı kullanan vatandaşlar yolun kapalı olduğunu gördü. Yaklaşık 2.5 km uzunluğunda olan Vatan Caddesi 1956-1957’de, dönemin başbakanı Adnan Menderes’in tarafından yapılmıştı. Caddenin kapalı olmasının ardından 24 Ekim Vatan Caddesi neden trafiğe kapalı, ne zaman açılacak, kaça kadar kapalı sorularına yanıt aranıyor.
24.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır?
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır? İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı genel provası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi de kapalı yollardan biri. Peki, Vatan Caddesi açık mı, Vatan Caddesi kaçta açılacak? Vatan Caddesi trafiğe açıldı mı? Kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar…
24.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi'nde ambulans kazası
Vatan Caddesi'nde ambulans kazası Fatih Vatan Caddesi'nde kaza yapan ambulans devrildi. Kazada yaralananlar için olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle caddede trafik durdu.
27.09.2023 Gündem
Kavgayı ayırdığı için bıçaklanmıştı! Hastanede hayatını kaybetti
Kavgayı ayırdığı için bıçaklanmıştı! Hastanede hayatını kaybetti Bursa'da yolda yürürken tartıştığı İ.D. (38) tarafından göğsünden bıçaklanan Nazım Kahraman (38), tedavi gördüğü hastanede kurtarılamadı. Güvenlik kameralarına yansıyan olay sonrası yakalanıp, gözaltına alınan İ.D.’nin ifadesinde, "Olay öncesi bir taksici ile tartışıyordum. Bu sırada tanımadığım bu kişi gelip bizi ayırmaya çalıştı. Ben de bizi ayırmasına sinirlendim. Yolda kendisiyle tekrar karşılaşınca kavga ettik” dediği belirtildi.
12.09.2023 Yaşam
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bağlantı yolları sabahın erken saatlerinde trafiğe kapatıldı. 
30.08.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın Vatan Caddesi ve bağlantılı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
26.08.2023 Gündem
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu
Beylikdüzü'nde sahte deterjan operasyonu Beylikdüzü'nde sahte sıvı deterjan ve gıda ürünleri üretilen işyerine operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı
19.06.2023 Gündem
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı
İstanbul’da trafik çilesi! Yoğunluk yüzde 72’ye çıktı İstanbul’da sabah saatlerinde etkili olan yağış ve kentin bazı noktalarında meydana gelen trafik kazaları sebebiyle trafik yoğunluğu yüzde 72’ye çıktı.
17.05.2023 Gündem
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı
Trafikte maganda dehşeti! Otomobilin aynasını ve camını kırdı Haliç Köprüsü'nde başlayan yol verme tartışması Vatan Caddesi'ne kadar devam etti. Kendisine yol vermeyen sürücünün önünü kesen maganda küfürler yağdırarak otomobilin camını ve aynalarını kırdı. O anlar sürücü tarafından cep telefonu ile saniye saniye kaydedildi.
25.04.2023 Yaşam
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon
İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına operasyon İstanbul polisi, sabahın erken saatlerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirdi. Belirlenen adreslere giren ekipler, bir miktar uyuşturucu ele geçirirken, şüphelileri de gözaltına aldı.
11.04.2023 Gündem
Aksaray'da İETT otobüsü tramvaya çarptı
Aksaray'da İETT otobüsü tramvaya çarptı İstanbul Aksaray'da İETT otobüsü tramvaya çarptı. Kazada İETT otobüsünün ön bölümünde hasar oluşurken şans eseri yaralanan olmadı.
4.04.2023 Gündem
İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak
İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağını ve alternatif güzergahları duyurdu.
19.03.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları nedeniyle 19 Mart 2023 Pazar günü trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu.
18.03.2023 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! 13 kişi yakalandı
İstanbul’da terör operasyonu! 13 kişi yakalandı İstanbul’da terör örgütleri El Kaide, DEAŞ ve HTŞ’ye yönelik düzenlenen operasyonlarda, tamamı yabancı uyruklu 13 kişinin ‘şüpheli’ sıfatıyla yakalandığı bildirildi.
16.03.2023 Gündem
İstanbul’da zemin sıvılaşması hangi ilçelerde var? Hangi ilçeler olası İstanbul depremini 10 şiddetinde hissedecek?
İstanbul’da zemin sıvılaşması hangi ilçelerde var? Hangi ilçeler olası İstanbul depremini 10 şiddetinde hissedecek? Prof. Dr. Okan Tüysüz, 'Sahil kesimi 10 şiddetini görecek. 7.6'lık bir depremde zemindeki sarsıntı 10 şiddetinde hissedilecek demek istiyoruz' dedi. Peki, Hangi ilçeler olası İstanbul depremini 10 şiddetinde hissedecek?
4.03.2023 Gündem
İstanbullulara müjde! Bakan Karaismailoğlu açıkladı, yeni metro hattı geliyor
İstanbullulara müjde! Bakan Karaismailoğlu açıkladı, yeni metro hattı geliyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "2053'e kadar 197 milyar dolar yatırım yapacağız. Hangi bölgede hangi projeye ihtiyaç varsa o projeleri Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir bölge fark etmeden yapılıyor" dedi. Bakan Karaismailoğlu Çam ve Sakura metrosunun bu yıl bitmeden açacağının müjdesini verdi.
7.11.2022 Ekonomi
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
28 Ekim otobüsler ücretsiz mi, otobüsler bugün bedava mı? Bugün otobüsler kaça kadar ücretsiz? (Otobüs, Metro, Metrobüs ve Marmaray)
28 Ekim otobüsler ücretsiz mi, otobüsler bugün bedava mı? Bugün otobüsler kaça kadar ücretsiz? (Otobüs, Metro, Metrobüs ve Marmaray) 28 Ekim’de otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray'ın ücretsiz olup olmadığı sorgulanıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de 28 Ekim Cuma günü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatilinde toplu ulaşım araçlarının ücret tarifesi araştırmaları hızlandı. Peki, 28 Ekim otobüsler ücretsiz mi, otobüsler bugün bedava mı? Bugün otobüsler kaça kadar ücretsiz?
28.10.2022 Gündem
29 Ekim'de Marmaray ücretsiz mi, toplu taşıma bedava mı? İETT Otobüs, metro, tramvay, metrobüs 29 Ekim’de ücretsiz mi olacak?
29 Ekim'de Marmaray ücretsiz mi, toplu taşıma bedava mı? İETT Otobüs, metro, tramvay, metrobüs 29 Ekim’de ücretsiz mi olacak? 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi, 29 Ekim'de Marmaray bedava mı? Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 28 Ekim’in yarım gün, 29 Ekim’in de resmi tatil olması vatandaşların plan yapmasına neden oldu. Peki, İETT otobüs, metro, metrobüs, marmaray 29 Ekim’de ücretsiz mi olacak?
27.10.2022 Gündem
İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı provaları için o yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı provaları için o yollar trafiğe kapatıldı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yılı kutlamaları öncesi yapılacak provalar için Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi'ni kullanmak isteyen sürücüler polis ekipleri tarafından alternatif yollara yönlendirildi.
22.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Vatan Caddesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vatan caddesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.