Varto

Varto

Son dakika varto haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan varto ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını varto haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Varto

haberleri sayfasında son dakika yaşanan varto gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 varto haberi bulunmuştur. Tüm varto haberleri aşağıda listelenmiştir.
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı?
Muş seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Muş Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve oy dağılımı Muş hangi parti kazandı? Muş seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com'da açıklanıyır. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. Muş milletvekili adayları, yapılacak seçimler sonrası TBMM'ye gidiyor. AK Parti, İYİ Parti, CHP, MHP, Yeniden Refah Muş seçim sonuçlarına göre oy dağılımlarıyla canlı seçim sonuçları belli olacak. 2023 Muş seçim sonuçları, Muş ilçe seçim sonuçlarıyla paralel olarak yayınlanacak. Peki Muş hangi parti kazandı? Muş Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kaç oldu?
14.05.2023 Gündem
Kar lapa lapa yağdı! Araçlar yolda kaldı
Kar lapa lapa yağdı! Araçlar yolda kaldı Muş’ta nisan ayının ortasında etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, hazırlıksız yakalanan sürücüler ise yolda kaldı.
13.04.2023 Yaşam
Bingöl’de 3 levhanın kesiştiği bölgede gerilimin yükseldiği tespit edildi
Bingöl’de 3 levhanın kesiştiği bölgede gerilimin yükseldiği tespit edildi Van YYÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Alkan, Bingöl'de 3 levhanın kesiştiği bölgede gerilimin yükseldiğini tespit ettiklerini belirterek, “Varto civarında gerilmenin yüksek olduğunu net bir şekilde gördük” dedi.
27.03.2023 Gündem
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı!
Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı!  7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür iki bölgeyi işaret ederek "Bizim endişe ettiğimiz yerler Bingöl ile Karlıova arasında, Doğu Anadolu fayının en Kuzey Doğu ucunda bir kesim var. Orada en son deprem 1766 gibi oldu, oradan endişe ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Peki, Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? İşte 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı... 
24.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük
Cumhurbaşkanı Erdoğan afet bölgesinde: 1999 depreminden 3 kat daha büyük Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da Kayapınar Selahahattin Eyyübi Kent Meydanı Çadır Kenti ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından Şanlıurfa'ya geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yakın hafızasındaki en büyük felaket olan 1999 depreminden 3 kat daha büyük 3 kat daha yıkıcı. 1939 Erzincan depreminden de çok daha geniş bir alanda afet olarak hesaplanmaktadır. Büyüklükleri 7'nin üzerinde olan Çankırı, Çanakkale Gerede, Varto, Mudurnu, Muradiye depremleriyle bu depremin yıkıcılığıyla mukayese etmek mümkün değildir." dedi.
11.02.2023 Gündem
Uzmanlar deprem fırtınasını yorumladı: Tam anlamıyla ‘Kozmik Afet’
Uzmanlar deprem fırtınasını yorumladı: Tam anlamıyla ‘Kozmik Afet’ Uzmanlar 10 ili yerle bir eden depremlerin ivmesinin, yerçekimi ivmesinin 2 katı büyüklüğünde olduğunu söyledi. Bu yıkıcı etkinin ‘anormal büyük’ olduğuna dikkat çeken uzmanlar, “Pazarcık’ta böyle bir deprem 1500’de oldu. O zaman ‘kozmik afet’ denmişti. Bu depremler de tam anlamıyla öyle. 500 yıldır stres biriken fay parçaları kırıldı” yorumunu yaptı.
7.02.2023 Gündem
Deprem faylarıyla ilgili korkutan açıklama geldi
Deprem faylarıyla ilgili korkutan açıklama geldi Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) eski öğretim üyesi Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, "Bu deprem yüzeyde yıkıcılığa sebebiyet verdiği gibi yer altında da enerji dağılımına sebebiyet verecek ve çevre illerdeki fayları da tetikleyecek. Bu tetikleme bazı faylarda olabilecek olan depremi öne alacak ya da olabilecek olan depremi de erteleyecek" dedi.
6.02.2023 Gündem
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim
Kar yağmayan Doğu Anadolu, Sibirya soğuklarına teslim  Kar yağışı olmayan Doğu Anadolu'da, Sibirya soğukları etkili oldu. Sıfırın altında 24,9 derece ile Ardahan'ın Göle ilçesi, bölgenin en soğuk yerleşim birimi oldu. Erzurum'da şadırvanlar dondu, süs havuzları buzla kaplandı.
12.01.2023 Yaşam
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi…
Deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu, kaç şiddetinde? 26 Kasım AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi… Son depremler listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresindeki depremleri sitesinden listeliyor. Yaşadığı il ve ilçe de deprem olup olmadığını merak edenler ya da deprem olduğunu zannedenler sık sık arama motorları aracılığıyla nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu kontrol edebiliyor. Peki, 26 Kasım deprem oldu mu? AFAD Kandilli Rasathanesi 26 Kasım son depremler...
26.11.2022 Gündem
İçişleri: Muş'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri: Muş'ta 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, Muş'un Varto ilçesinde 2 PKK/KCK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
17.11.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Tuvalette korkunç ölüm! 4 gün sonra bulundu
Tuvalette korkunç ölüm! 4 gün sonra bulundu İstanbul Kağıthane'de geçen martta kaybolduktan 4 gün sonra Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince bir kafenin tuvaletinde cesedi bulunan 26 yaşındaki Seher Akkoyun'un kaybolduğu ilk gün hayatını kaybettiği öğrenildi. Akkoyun'un cesedinin 4 gün boyunca kafenin tuvaletinde kilitli olarak kaldığı ortaya çıktı.
27.06.2022 Yaşam
Muş’ta domuzun yaraladığı 60 yaşındaki vatandaşın yardımına jandarma koştu
Muş’ta domuzun yaraladığı 60 yaşındaki vatandaşın yardımına jandarma koştu Muş’un Varto ilçesinde domuz saldırısı sonucu yaralanan 60 yaşındaki Celal Apak, jandarma ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.
21.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Kafenin tuvaletinde ölü bulunan Seher için cenaze töreni düzenlendi: Babası güçlükle ayakta durabildi
Kafenin tuvaletinde ölü bulunan Seher için cenaze töreni düzenlendi: Babası güçlükle ayakta durabildi İstanbul Eyüpsultan'da, 5 gündür kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Seher Akkoyun bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu. İlk belirlemede yüksek dozda uyuşturucu kullandığı anlaşılan kadının cesedinin yanında, şırınga bulunduğu öğrenildi. Seher Akkoyun'un dayısı Müslüm Taşdemir, "Ailesi ile hiçbir problemi yoktu. Ne olduğuna dair bir bilgimiz yok" dedi. Akkoyun'un cenzaesi Kağıthane Cemevi'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi Muş’un Varto ilçesine gönderildi. Baba Emin Akkoyun, yakınlarının desteğiyle güçlükle ayakta durabildi.
31.03.2022 Yaşam
Muş’ta 199 köy yolu ulaşıma kapandı
Muş’ta 199 köy yolu ulaşıma kapandı Muş’ta günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 199 köy yolu ulaşıma kapandı.
20.03.2022 Gündem
Muş’ta 325 köy yolu ulaşıma kapandı
Muş’ta 325 köy yolu ulaşıma kapandı Muş’ta 4 gündür etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle 325 köy yolu ulaşıma kapanırken, kent merkezi ise kara gömüldü.
14.03.2022 Yaşam
Muş'ta 'Kar Festivali' düzenlendi
Muş'ta 'Kar Festivali' düzenlendi Türkiye'nin en çok kar yağışı alan illerinden Muş'ta düzenlenen 3'üncü Kar Festivali'nde çocuklar ve yetişkinler, doyasıya eğlendi.
12.02.2022 Yaşam
Ağrı'da çocukların kar eğlencesi
Ağrı'da çocukların kar eğlencesi Ağrı'da yoğun yağışla kar kalınlığının 10 santimetreyi geçtiği bazı köylerde çocuklar, sokaklara çıkıp kar topu oynadı. Kar yağışını eğlenceye dönüştüren çocuklar, kızak ve naylonlar ile sokak aralarında kaydı.
18.12.2021 Yaşam
Kuzey Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Kuzey Anadolu Fay Hattı depremleri ve üzerindeki iller…
Kuzey Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Kuzey Anadolu Fay Hattı depremleri ve üzerindeki iller… Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fadime Sertçelik, Düzce'de meydana gelen 5 büyüklüğündeki depremin yan fayları tetikleyecek bir enerjiye sahip olmadığını söyledi. İstanbul'da bir deprem beklendiğini ifade eden Sertçelik, "Kuzey Anadolu Fayı orada miadını doldurdu ve deprem olacak." dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Kuzey Anadolu Fay hattı üzerindeki iller sorgulanmaya başlandı. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı hangi illerden geçiyor? Kuzey Anadolu Fay hattı depremleri ve şehirleri…
19.11.2021 Gündem
Deprem haritası! Türkiye deprem haritası fay hatları: Kuzey Anadolu, Doğu Anadolu ve Batı Anadolu Fay hattı hangi illerden geçiyor?
Deprem haritası! Türkiye deprem haritası fay hatları: Kuzey Anadolu, Doğu Anadolu ve Batı Anadolu Fay hattı hangi illerden geçiyor? Son dakika... Kandilli'den yapılan açıklamaya göre saat 15.40'ta merkez üssü Düzce olan 5,3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem İstanbul, Kocaeli, Bolu ve Eskişehir'den de hissedildi. 5,3’lük depremin ardından 4,3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Peki, Kuzey Anadolu, Doğu Anadolu ve Batı Anadolu Fay hattı hangi illerden geçiyor? Türkiye deprem haritası fay hatları ve Deprem haritası….
17.11.2021 Gündem
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz
Bakan Soylu: Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz Bakan Soylu, Kılıçdaroğlu'nun çelişkili açıklamalarının olduğunu söyledi. Soylu, "Bir taraftan tezkereye 'hayır' diyeceksiniz. Bir taraftan 'Kandil'i yerle bir edeceğim.' diyeceksiniz. Kandil'in nasıl yerle bir edileceğini size gösteririz" dedi.
5.11.2021 Gündem
Engin Karaaslan etkisiz hale getirildi!
Engin Karaaslan etkisiz hale getirildi! MİT, Suriye'nin Kamışlı bölgesinde düzenlediği operasyonla Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan PKK'nın sözde merkez komite üyesi Engin Karaaslan'ı etkisiz hale getirdi.
28.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Varto ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki varto haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.