Van Başkale

Van Başkale

Son dakika Van Başkale haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Van Başkale ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Van Başkale haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Van Başkale

haberleri sayfasında son dakika yaşanan van başkale gelişmeleri de dahil olmak üzere 643 van başkale haberi bulunmuştur. Tüm van başkale haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çığın sürüklediği minibüs şarampole yuvarlandı: 1 kişi can verdi
Çığın sürüklediği minibüs şarampole yuvarlandı: 1 kişi can verdi Van-Hakkari karayoluna düşen çığın sürüklediği yolcu minibüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
27.02.2024 Gündem
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi
MİT'ten Mahmur Kampı'na operasyon! 2 terörist Türkiye'ye getirildi MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Mahmur Kampı'na yönelik operasyonu sonucu PKK/KCK'lı teröristler Hatip Güney ve Aya Ahmet Süleyman Türkiye'ye getirildi.
14.09.2022 Gündem
Son dakika... Van'da korkutan deprem!
Son dakika... Van'da korkutan deprem! Gelen son dakika haberine göre, Van'ın Gürpınar ilçesinde 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
5.09.2022 Gündem
PKK terör örgütüne yönelik Eren Abluka-35 operasyonu başlatıldı
PKK terör örgütüne yönelik Eren Abluka-35 operasyonu başlatıldı PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Van ilinde “Eren Abluka-35 (Van-Başkale-Tahılköy) Şehit J.Asb.Bçvş. Coşkun TANRIÖVER” Operasyonu başlatıldı.
24.08.2022 Gündem
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi
Bakan Soylu: Doğal afet riskimiz yükseldi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Küresel bir araştırmaya göre, Türkiye'nin doğal afetlere maruz kalma riski ölçüldü. Bu risk Türkiye için 11, 81'den 12,57 ye yükseldi. Bizim doğal afetlerle karşı karşıya kalma riskimiz ülke olarak yükselmiştir" dedi.
2.06.2022 Siyaset
Kar yağışı fena vurdu! Karayolu ulaşıma kapandı, araçlar yolda kaldı
Kar yağışı fena vurdu! Karayolu ulaşıma kapandı, araçlar yolda kaldı Kar yağışı bir anda bastırdı. Meteoroloji son dakika uyarmıştı. Çok sayıda araç yolda kaldı. Van-Hakkari karayolundaki 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi'nde aniden bastıran kar ve tipi, sürücülere zor anlar yaşadı. Tipiye hazırlıksız yakalanan sürücüler zor anlar yaşarken, Başkale Kaymakamlığı karayolunun saat 18.45 itibariyle ulaşıma kapatıldığını duyurdu. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Yaşam
Van'da ikinci sel! Dereler taştı, evler boşaltıldı
Van'da ikinci sel! Dereler taştı, evler boşaltıldı Son dakika haberi... Van’da dün yaşanan sel nedeniyle 6 ev yıkıldı, 30'a yakın ev zarar gördü. Meteoroloji felaketle sarsılan Van için ikinci bir uyarda bulundu. Açıklamanın ardından Van'ın Başkale ilçesinin Esenyamaç köyünde dereler taştı, sel dakikalar içinde geldi. Sel anını canlı aktaran CNN TÜRK muhabiri, "Biraz önce onda biri kadardı. Sel suları dere yatağından taştı geliyor. Sel sularının aktığı yerin arkasında ev yıkılmıştı. 6 ev yıkılmıştı, 30'a yakın ev zarar gördü. Sel bir anda geldi. Beş dakika önce selin aktığı yerdeydik. Jandarma uyardı, sel gelecek, oradan çıkın diye. Dakikalar sonra sel geldi" bilgilerini paylaştı.
1.08.2021 Gündem
Bunu da yaptılar! Kamp çadırında zehir sevkiyatı
Bunu da yaptılar! Kamp çadırında zehir sevkiyatı İstanbul Narkotik Polisi uyuşturucu yollarını kesince, zehir tacirleri birbirinden ilginç yollara başvuruyor. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte uyuşturucu tacirleri çadır kozunu oynadı ama başarılı olamadı.
26.06.2021 Yaşam
Gri kategoriye bir çizik daha! Sözde Başkale sorumlusu Gökhan Demir öldürüldü
Gri kategoriye bir çizik daha! Sözde Başkale sorumlusu Gökhan Demir öldürüldü Eren-1 Operasyonları kapsamında, Van-Başkale kırsalında, gerçekleştirilen operasyonda, etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin, terörden arananlarda gri kategoride yer alan, sözde Başkale sorumlusu Agit kod adlı Gökhan Demir isimli terörist olduğu belirlendi.
7.06.2021 Gündem
Bakan Soylu duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Soylu duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı son dakika açıklamasında, Jandarma ekipleri tarafından 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
6.06.2021 Gündem
Bakan Soylu: Türkiye'de terörist sayısı 250'ye kadar düştü
Bakan Soylu: Türkiye'de terörist sayısı 250'ye kadar düştü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, temmuz ayından itibaren Türkiye ekonomisinin atağa kalkacağını belirterek, "Öyle bir sıçrayacak ve büyüyecek ki etrafımızdaki Almanya'sı, Fransa'sı, İngiltere'si, İtalya'sı ve hele o her şeye burnunu sokan ABD'si de çatlayacak, patlayacak." dedi.
5.06.2021 Gündem
Bakanlık duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi
Bakanlık duyurdu! 3 terörist etkisiz hale getirildi Eren-1 Operasyonları kapsamında, Van-Başkale ilçesi kırsalında düzenlenen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi.
5.06.2021 Gündem
Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte MSB'nin görüntüleri!
Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte MSB'nin görüntüleri! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada MİT operasyonuyla PKK'nın sözde Suriye genel sorumlusu "Sofi Nurettin" kod isimli teröristin, Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirildiğini bildirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Milletimle müjdeli bir haberi paylaşmak istiyorum' diye verdiği PKK'nın en üst düzey yöneticilerinden Sofi Nurettin'in etkisi hale getirildiğini duyurmuştu. Milli Savunma Bakanlığı da, PKK’nın sözde Suriye genel sorumlusu "Sofi Nurettin" kod adlı teröristin saklandığı mağaranın vurulma anına ait görüntüleri paylaştı. Peki, Sofi Nurettin kimdir? Sofi Nurettin nereli? Sofi Nurettin öldü mü? İşte Sofi Nurettin operasyonu gürüntüleri!
18.05.2021 Gündem
Kandil'de büyük çöküş! Karayılan'ı ölüm korkusu sardı
Kandil'de büyük çöküş! Karayılan'ı ölüm korkusu sardı Kandil'de hakkında infaz emri verilen terörist PKK elebaşlarından Murat Karayılan'ı telsizden dinledi ve olanlar oldu. PKK kampından uzak bir noktada Karayılan'a hakaretler yağdıran terörist şu an Kandil'de yaşanan kaosu başlattı. Edinilen son dakika haberine göre Karayılan'ın ROJ kod adlı telsizine bağlanan terörist "Sıranın size geldiğini anladınız. Alçak adam" diye bağırdı. İşte ayrıntılar
16.11.2020 Gündem
Bir milyon TL ödülle aranan Vedat Demir isimli terörist örgütten kaçtı
Bir milyon TL ödülle aranan Vedat Demir isimli terörist örgütten kaçtı İçişleri Bakanlığı, bir milyon TL ödülle Terörden Arananlar Listesi'nde turuncu kategoride yer alan PKK'nın sözde Van Başkale Sorumlusu "Şevger Başkale" kod adlı terörist Vedat Demir'in örgütten kaçtığını bildirdi.
29.08.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı: Van'da 1 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı: Van'da 1 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı'nca, Van'ın Başkale ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 1 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
25.08.2020 Yaşam
Van'da etkisiz hale getirilen 3 terörist, birçok eylemin faili çıktı
Van'da etkisiz hale getirilen 3 terörist, birçok eylemin faili çıktı İçişleri Bakanlığı, Van'ın Gürpınar kırsalında etkisiz hale getirilen 3 teröristin, 2015-2018 yılları arasında gerçekleştirilen birçok kanlı eylemin faili olduğunu ve gri listede arandıklarını açıkladı.
2.07.2020 Gündem
'Türkiye, daha büyük depremlere gebe'
'Türkiye, daha büyük depremlere gebe' Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, "Türkiye'nin bir yerlerinde gerilim birikiyor, enerji birikiyor. Bunlar saatli bomba gibi patlayacağı zamanı bekliyor. Yani Türkiye'de bir gerilim birikmesi var. Bu açığa çıkmadığı için bir şekilde bu önümüzdeki günlerde olur, aylarda olur, yıllarda olur; ama Türkiye’nin maalesef daha büyük depremlere gebe olduğunu söyleyebiliriz" dedi.
27.06.2020 Gündem
Bakan Koca'dan Van depremiyle ilgili yeni açıklama!
Bakan Koca'dan Van depremiyle ilgili yeni açıklama! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İran merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremden etkilenen Van’da, bilindiği gibi, 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Depremde toplam yaralı sayısı 64. Yaralı 64 vatandaşımızdan 42 kişinin tedavisi tamamlanmış durumda” dedi.
24.02.2020 Gündem
TOKİ İzmir Seferihisar, Karabağlar, Aliağa, Kemalpaşa çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? (TOKİ İzmir 2020 kura listesi)
TOKİ İzmir Seferihisar, Karabağlar, Aliağa, Kemalpaşa çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman açıklanacak? (TOKİ İzmir 2020 kura listesi) TOKİ 100 bin konut isim listesinin açıklanmasından sonra, ev sahibi olmaya hayali kuran vatandaşlar arama motorlarından TOKİ İzmir 2020 kura listesi isim ve çekiliş tarihi yoğun bir şekilde araştırıyor. TOKİ kura çekilişi tarihini; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın destekleriyle "Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi başladı." kelimeleriyle duyurdu. TOKİ İzmir 2020 TOKİ kura listesi nasıl sorgulanır? İzmir TOKİ kura çekimi ne zaman? İşte, İzmir 100 bin konut başvurusu hakkında merak edilenler…
20.02.2020 Gündem
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak?
TOKİ evleri (3+1/2+1) kuraları ne zaman, nasıl yapılacak? TOKİ ne zaman belli olacak? TOKİ tarafından açıklanan kura çekim tarihlerinin ardından ‘’TOKİ ne zaman çekilecek 2020?’’ sorusunda artış oldu. 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın meraklı bekleyişi sona erdi. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapan projelerde sona yaklaşılıyor. Vatandaşlar yüzde 10 peşinat, 240 ay vade ve 0.46 faiz oranlarıyla ev sahibi olabilecek. Başvuru sayısı az olduğundan hak sahibi belirleme kurası çekilmeyecek bazı projeler de oldu. TOKİ kuraları ne zaman? İşte proje bazlı TOKİ Sosyal Konut kura çekim tarihleri…
19.02.2020 Gündem
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek?
1 milyon 137 bin kişi bekliyordu! İl, proje ve TOKİ kura çekimi 2020 tarihi | TOKİ (100 bin konut) kurası hangi illerde çekilmeyecek? 100 bin sosyal konut projeleri 16 Aralık 2019'da başladı ve 15 Ocak'ta sona erdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı açıklamaya yaparak, 1 milyon 137 bin 982 vatandaşın 100 bin sosyal konut projesine başvurduğunu söyledi. Vatandaşlar sabırsızlıkla TOKİ kura çekimi 2020 tarihlerinin açıklanacağı günü beklerken, haber geldi. TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişinin İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacağı duyuruldu. TOKİ kura çekilişi, Mega Kent'te 18 Mart’ta yapılacak. TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları da TOKİ.gov.tr'den duyurulacak.İllere ve projelere göre TOKİ kura listesi 2020 tarihleri ile kura çekilmeyecek iller listesi...
19.02.2020 Gündem
27 Aralık okullar tatil mi? | Hangi ilçelerde okullar tatil edildi?
27 Aralık okullar tatil mi? | Hangi ilçelerde okullar tatil edildi? 27 Aralık okullar tatil mi? sorusu yoğun kar yağının devam ettiği illerdeki öğrenci ve veliler tarafından merak ediliyor. Peki, 27 Aralık okullar tatil mi? Hangi ilçelerde okullar tatil edildi? İşte detaylar…
27.12.2019 Gündem
Van'da korkutan deprem!
Van'da korkutan deprem! Kandilli Rasathanesi, saat 23:29'da merkez üssü Van Başkale olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Depremin derinliği 15.3 km olarak açıklandı.
28.11.2019 Gündem
İran sınırında erkek cesedi bulundu
İran sınırında erkek cesedi bulundu Van'ın Başkale ilçesinin İran sınırında bir erkeğe ait ceset bulundu.
15.10.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Van Başkale ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki van başkale haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.