Vakıf Duyuru

Vakıf Duyuru

Son dakika vakıf duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vakıf duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vakıf duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vakıf Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vakıf duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 46 vakıf duyuru haberi bulunmuştur. Tüm vakıf duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın...
100 TL harcayan kazanıyor! Sadece yarın... Cumartesi günü 100 TL alışveriş yapanlar kazanıyor. VakıfBank'tan kredi kartı olanlar için kazandıran kampanya! VakıfBank'tan yapılan açıklamada 100 TL alışveriş yapanlar 20 TL Worldpuan kazanıyor.
17.09.2021 Ekonomi
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor
Emekli olmak isteyene güzel haber! Maaş hemen bağlanıyor Emekli olmak isteyen binlerce kişiyi kapsıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara emeklilik yolu açılıyor.Kredi desteği sağlanıyor. Borcu olduğu için emekli olamayanlara da böylece emeklilik yolu açılmış oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank arasında protokol imzalandı. Bağ-Kur prim borcunu kapatarak emekli olabilecek kişilere isterlerse kredi imkanı tanınıyor. Kredi kullanarak emekli olanların aylıkları hemen bağlanıyor. Bu sayede vatandaşlar kredi taksitlerini emekli maaşı ile ödeyebilecek.
4.08.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz...
VakıfBank resmen duyurdu! Kredi müjdesi, azalan faiz... VakıfBank harekete geçti. Kredi müjdesi tüm vatandaşlara duyuruldu. Yeni kredi modeli Türkiye'de ilk kez uygulanacak. Merkez Bankası faiz politikasına göre kredi faizlerinde değişiklik yapılacak. Merkez Bankası faizleri düşürdüğünde kredi faizi düşecek. Merkez Bankası tarafından faizlerin yükseltilmesi durumunda ise VakıfBank kredi faiz oranlarını sabit tutacak. Böylece tüketiciler faiz riskine karşı korunmuş olacak.
7.07.2021 Ekonomi
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu
Destek paketi! Açıklama geldi, detaylar belli oldu Dev banka duyurdu. Yeni destek paketi hazırlandı. VakıfBank tarafından yapılan açıklamada destek paketinin detayları paylaşıldı. VakıfBank, Dünya Bankası ile gerçekleştirdiği 250 milyon dolarlık kaynak temini anlaşmasıyla, salgından etkilenen KOBİ'lere yönelik geniş kapsamlı bir destek paketi hazırladı.
1.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası ve VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan...
Ziraat Bankası ve VakıfBank resmen duyurdu! Bankada hesabı olan... Ziraat Bankası ve VakıfBank resmen açıkladı. Kredi çekecek herkesi ilgilendiriyor. Vatandaşlar ev, araba almak veya ihtiyaçlarını karşılamak için kendilerine en uygun kredi seçeneğini ve düşük faiz oranlarını araştırıyor. Kredi geri ödeme şartları da bu konuda büyük önem taşıyor. Kredi çekmek isteyenlerin ilk tercihi faiz oranlarının daha düşük olması nedeniyle devlet bankaları oluyor. Ziraat Bankası ve VakıfBank'tan kredi çekmek isteyenler güncel kredi faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. İşte bankaların güncel ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları...
1.03.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödeme... VakıfBank harekete geçti ve resmen açıkladı. Dev banka yeni alınan kararı tüm müşterilerine duyurdu. Sunulan yeni hizmet ile birçok kişinin yüzü gülecek. İmzalar atıldı. Kullanılmaya başlayacak. Önemli bir destek sağlanmış olacak. VakıfBank'tan yapılan açıklamada ekonomiye önemli katlı sağlanacağı vurgulandı. VakıfBank, ödeme sistemleri alanındaki büyümesini Rusya'nın ulusal kart şeması MIR ile iş birliği yaparak artırmaya devam ediyor.
22.12.2020 Ekonomi
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri!
KPSS-2023/3 tercih kılavuzu yayımlandı! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? İşte KPSS-2023/3 tercihleri! Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı KPSS 2023/3 tercihleri başladı! Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2023/3 Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sözleşmeli Personel tercih işlemleri 9 Ocak Pazartesi 2023 tarihi ile başladı. Peki, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır?
9.01.2023 Personel Alımı
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri! Tarım Kredi Kooperatifleri Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (TAREKSAV) 2022-2023 Eğitim Döneminde burs başvuru sürecini başlattı. Üniversitelerin lisans bölümü okuyan veya lisans bölümüne yeni kaydını yaptırmış öğrencilere TAREKSAV tarafından karşılıksız burs verilecek. Peki, Tarım Kredi burs başvurusu nasıl yapılır, şartları ne? Tarım Kredi bursu ne kadar? İşte TAREKSAV burs miktarı ve başvuru bilgileri!
2.10.2022 Eğitim
ÖSYM’den ALES adayları için geç başvuru günü hatırlatması! ALES sınavı ne zaman?
ÖSYM’den ALES adayları için geç başvuru günü hatırlatması! ALES sınavı ne zaman? ÖSYM duyurdu! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 17 Nisan’da gerçekleştirilecek Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022 ALES/1) için geç başvuru süreci başladı. Peki, Ales başvurusu nasıl yapılır? Ales sınavı ne zaman? Ales geç başvuru ne zaman bitiyor? Ales geç başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar…
15.03.2022 Eğitim
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu...
Kredi, altın ve yatırım! Yeni ekonomi destek paketi belli oldu... Altın ile ilgili son dakika gelişmesi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli Yeni Adımlar ve Enflasyon Tedbirlerini canlı yayında açıkladı. Altın ile ilgili atılan adımları açıklanan Bakan Nebati, "Döviz bozdurum oranı yüzde 49’u yani 10 milyar doları geçti. Şimdi adım adım tedbirlerimizden bir ikincisinde yani altın ile ilgili tasarruf önlemimiz nedir. Onlarla ilgili birkaç şey söyleyeyim. Büyümenin finansmanında yurt içi tasarrufların geliştirilmesini yurt içi tasarruflarının etkin ve verimli alanlara yönelinmesini amaçlayan bir tasarruf sistemi modeli. Bu model yastıkaltı birikimlerini finansal sisteme kazandıracak. Yurt için tasarrufların etkin ortamlara yönlendirilmesini geliştirecek ve TL tasarruflarının cazibesini artıracaktır." ifadelerini kullandı.
12.02.2022 Ekonomi
Asgari ücretliye güzel haber! Flaş maaş detayı belli oldu, borcu olan ve..
Asgari ücretliye güzel haber! Flaş maaş detayı belli oldu, borcu olan ve.. Asgari ücretliyi ilgilendiren son dakika kararı! Resmen bugün duyurdular. Asgari ücret ile çalışan pek çok kişiyi yakından ilgilendiren gelişmede borcu olanların maaşına haciz işlemi uygulanamayacağı açıklandı. Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) yeni kararın detaylarını paylaştı. Maaşı asgari ücret veya altında olan kişilerin borçlarını artık haczetmeyecek.
19.01.2022 Ekonomi
İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak, İBB burs başvurusu 2021-2022 sonuçları açıklandı mı? Gözler İBB genç üniversiteli sonuçlarında!
İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak, İBB burs başvurusu 2021-2022 sonuçları açıklandı mı? Gözler İBB genç üniversiteli sonuçlarında! İBB burs sonuçları açıklandı mı, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? sorularının yanıtları yoğun ilgi görüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen burs sonuçlarının zaman açıklanacağını sorgulanıyor. Toplamda 3.200 TL değerinde verilen burslar 3 dönem şeklinde veriliyor. Burs başvuru sonuçları 'gencuniversiteli.ibb.istanbul' adresi üzerinden ilan edilecek. İşte İBB genç üniversiteli burs başvuru sonuçları…
8.11.2021 Eğitim
İBB burs başvurusu ne zaman başlayacak, İBB burs başvuru tarihleri belli mi? İBB bursu şartları ve koşulları!
İBB burs başvurusu ne zaman başlayacak, İBB burs başvuru tarihleri belli mi? İBB bursu şartları ve koşulları! İBB burs başvurusu başladı mı, burs başvuru tarihleri belli? 2021-2022 Eğitim yılı başladı. Eğitim hayatına destek sunması için öğrenciler burslar hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. Öğrencilerin araştırdıkları burs kurumlarından biri de İBB oldu. İBB bursundan yararlanmak isteyen üniversite öğrencileri, İBB burs başvurusu ne zaman, burs başvuru tarihi belli mi, sorularına yanıt arıyor. İşte İBB burs başvurusu detayları…
29.09.2021 Eğitim
Vakıf Katılım resmen duyurdu! 6 ay ödemesiz, 48 ay vade...
Vakıf Katılım resmen duyurdu! 6 ay ödemesiz, 48 ay vade... Büyük fırsat resmen duyuruldu. 6 ay boyunca ödeme yapılmayacak. 48 aya kadar vade ile uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Vakıf Katılım Bankası resmen açıkladı. TL ve dövize endeksli geri ödeme seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca KDV indirim avantajı ve yatırımların yüzde 100'üne kadar finansman desteği de sağlanıyor. Kampanyaya internet sitesinden başvurulabiliyor. Vakıf Katılım KOBİ'lerin finansal kiralama yapabilmelerine imkan verecek kampanyasını devreye aldı.
2.07.2021 Ekonomi
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu, 816 lira...
Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ve belli oldu, 816 lira... Bankada hesabı olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Hesaplara 816 lira yatırılıyor. Değişti, tek tek açıklandı ve belli oldu. Yüzde 19.5'a kadar gelir elde edebilirsiniz. Parası olan vatandaşlar vadeli mevduata koymak için bankaların en yüksek faiz oranlarını araştırıyor. Bankadaki 50 bin lira parasını 32 günlük vadeliye yatıran kişi, vade sonunda 816 lira kazanç sağlıyor. Faiz getirisinden alınan stopaj düşürülmüştü, süre 31 Temmuz'a kadar uzatıldı. Peki bankaların mevduat faiz oranları ne? 50 bin lira para yatıran bir kişi 32 günde hangi bankadan ne kadar kazanç sağlıyor? İşte bankaların güncel mevduat faiz oranları ve getirileri...
28.06.2021 Ekonomi
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 30 arttı, en düşüğü 7 bin lira...
Zam geldi! Fiyatlar yüzde 30 arttı, en düşüğü 7 bin lira... Fiyatlara zam geldi. Yüzde 20-30 arasında fiyat artışı oldu. İndirim imkanı bulunuyor. 15 Ağustos'a kadar yüzde 10 indirim yapılıyor. Fiyatlar illere göre değişiyor. En düşük ücret 7 bin lira ile Konya'da bulunuyor. Üniversitelerin 13 Eylül’de açılacağının açıklanmasının ardından, aşılamanın hızlanmasıyla yüz yüze eğitimin kesintisiz devam edeceği beklentisi öğrencileri hemen yurt arayışına soktu. Devlet yurtları için henüz başvuru alınmazken, özel yurtlarda fiyatlar netleşti. Ücretler bir eğitim dönemi için en düşük 7 bin liradan başlarken, büyükşehirlerde 60 bin liraları aşıyor. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 20-30d daha yüksek.
17.06.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank... Yeni dönem başlıyor! Tarih belli oldu
Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank... Yeni dönem başlıyor! Tarih belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilgili flaş gelişme! Ve değişti. 31 Ekim itibarıyla başlayacak. Resmi Gazete'de yayımlanan konuya ilişkin tebliğ, sermayesinin yarısından fazlası kamu kurum ve kuruluşlarına ait olan veya faaliyet alanı itibarıyla ticari nitelik taşıyıp Sayıştay tarafından denetlenen işletmeleri kapsıyor. Kamu işletmeleri, tabi oldukları mevzuata göre hazırlamakla yükümlü oldukları mali ve mali olmayan tabloları, belirlenen iş takvimine uygun olarak zamanında gönderecek. İşletmelerce yıl sonuna ilişkin olarak gönderilen veriler, Hazine ve Maliye Bakanlığınca her yıl en geç 31 Ekim itibarıyla yayımlanacak kamu işletmeleri raporuyla kamuoyuna duyurulacak. Kamu kurum ve kuruluşlarında başlayan yeni düzenleme bankaları da kapsıyor. Ziraat Bankası, Halkbank Vakıfbank için de geçerli.
9.03.2021 Ekonomi
Hizmete giriyor! Yeni aşı ve ilaçların ilk insan denemeleri burada yapılacak
Hizmete giriyor! Yeni aşı ve ilaçların ilk insan denemeleri burada yapılacak Türkiye'de sadece dört tane bulunan Faz 1 ve Klinik Araştırma Merkezlerinin beşincisi, İstanbul Tıp Fakültesi bünyesinde hizmete giriyor. Merkezde, yeni geliştirilen aşı ve ilaçların, gönüllü insan denemeleri yapılacak. İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, yaklaşık 4 milyon liralık yatırımla 80 günde tamamladıkları merkezde, ilk gönüllü insan denemelerinin, İsviçre’de geliştirilen bir Kovid aşısı için yapılmasının planlandığını söyledi. Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yağız Üresin de ilaçta ilk çalışmalardan birinin ise daha önce romatizma tedavisinde kullanılan “anakinra” etken maddesinin, Kovid tedavisinde kullanımına yönelik TÜBİTAK destekli bir proje olduğunu vurguladı.
17.02.2021 Gündem
FETÖ'nün e-postaları deşifre edildi! 'Esma, Tuğba' ve 'Cennete bilet'
FETÖ'nün e-postaları deşifre edildi! 'Esma, Tuğba' ve 'Cennete bilet' FETÖ'nün mali ayağına operasyon düzenleyen emniyet birimleri, örgütün internet üzerinden yaptığı yazışmaları ele geçirdi.
10.12.2020 Gündem
Vakıf Katılım Bankası duyurdu! Ve başlıyor, değişti
Vakıf Katılım Bankası duyurdu! Ve başlıyor, değişti Vakıf Katılım'dan yüz binlerce kişiyi ilgilendiren önemli kararlar! Dev banka harekete geçti resmen duyurdu. 18 Aralık 2020’de başlıyor. Müşterilerin işlemlerini daha kolay ve hızlı yapabilmesi için atılan adıma ilişkin açıklama geldi. FAST sistemi 18 Aralık'ta devreye alınacak ve para transferlerinde müşterilere büyük kolaylık sağlanacak. Aynı zamanda Kolay Adresleme Sistemi (KOLAS) kullanıma sunuldu. Ödemelerin IBAN'la yapılmasına gerek kalmayacak. Cep numarası, TC kimlik no veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak yapılabilecek.
21.11.2020 Ekonomi
İBB burs sonuçları 2020: Ne zaman açıklanır, bugün belli olur mu? İBB genç üniversiteli bursu ne kadar?
İBB burs sonuçları 2020: Ne zaman açıklanır, bugün belli olur mu? İBB genç üniversiteli bursu ne kadar? İBB burs sonuçları heyecanla bekleniyor. Genç üniversiteli burs başvurusu yapan adaylar merak içinde 14 Ekim’den yani başvuruların sona erdiği günden bu yana sonuçların ne zaman açıklanacağını soruyor. 30 Ekim’de açıklanması beklenen burs sonuçları hakkında İBB, eksik evrakların son teslimat süresinin 2 Kasım’a kadar uzatıldığını açıklayınca gözler bugün İBB sonuçlarına kilitlendi. Peki, İBB burs sonuçları ne zaman açıklanır? İBB bursu ne kadar? İşte İBB burs sonuçları 2020…
3.11.2020 Eğitim
KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar?
KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar? Üniversiteye yerleşen öğrenciler, eğitimin uzaktan mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı sorusuna yanıt ararken Sağlık Bakanlığı'ndan gelen tavsiye 'üniversiteler açılacak mı?' sorusunu yeniden gündeme getirdi. Bazı üniversitelerin uzaktan eğitim kararı almasının ardından öğrenciler okudukları şehirlerde yaşadıkları evlerin ve yurtların sözleşmelerini iptal etmeye başladı bile. Ancak üniversitelere bu yıl başlayacak olanlar için durum biraz farklı. Öğrenciler üniversitelerin kararını açıklamasını beklerken yeni kazanan öğrenciler de yurt ve ev arayışına ağırlık vermiş durumda. Devlet yurduna giremeyenler, bu yıl yurt ararken yalnızca fiyat ve imkanlara değil virüs önlemlerine ve eğitime ara verilmesi durumunda yapacağı ödemeye dikkat edecek. Çoğu yurtta odalar tek kişiliğe çevrilirken, fiyatlar artıyor. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman? Özel yurt ücretleri ne kadar? İşte il il yurt fiyatları ve ödeme koşulları...
5.09.2020 Eğitim
MEB'den açıklama! Kayıt tarihi belli oldu! Açık lise kayıtları ne zaman başlıyor? Açık Lise kayıtları nasıl yapılır?
MEB'den açıklama! Kayıt tarihi belli oldu! Açık lise kayıtları ne zaman başlıyor? Açık Lise kayıtları nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt tarihleri belli oldu. Peki, Açık lise kayıtları ne zaman başlıyor? Açık Lise kayıtları nasıl yapılır? İşte MEB duyurusu ve açık lise kayıt tarihleri...
24.08.2020 Eğitim
Öğrenci akbil başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci aylık akbil nasıl alınır?
Öğrenci akbil başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci aylık akbil nasıl alınır? Okulların açılmasına kısa bir süre kala öğrenciler ve veliler hazırlıklarına başladı. Okul kayıtlarının ardından yapılan işlemlerden biri de aylık öğrenci akbil başvurusu oldu. Peki, Öğrenci akbil başvurusu nasıl yapılır? Öğrenci aylık akbil nasıl alınır? İşte öğrenci akbil başvurusu ve aylık akbil ücreti...
24.08.2020 Eğitim
Türkiye Vakıflar Bankası'nda hesabı olanlara önemli duyuru!
Türkiye Vakıflar Bankası'nda hesabı olanlara önemli duyuru! Türkiye Vakıflar Bankası'nda hesabı olanlara ilişkin çok önemli duyuru yayımladı. Banka yaptığı açıklamada 10 yıllık zaman aşımına dikkat çekti.
10.04.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vakıf Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vakıf duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.