Gazete Vatan Logo

Vakıf Katılım resmen duyurdu! 6 ay ödemesiz, 48 ay vade...

Büyük fırsat resmen duyuruldu. 6 ay boyunca ödeme yapılmayacak. 48 aya kadar vade ile uygun ödeme seçenekleri sunuluyor. Vakıf Katılım Bankası resmen açıkladı. TL ve dövize endeksli geri ödeme seçenekleri de bulunuyor. Ayrıca KDV indirim avantajı ve yatırımların yüzde 100'üne kadar finansman desteği de sağlanıyor. Kampanyaya internet sitesinden başvurulabiliyor. Vakıf Katılım KOBİ'lerin finansal kiralama yapabilmelerine imkan verecek kampanyasını devreye aldı.

Vakıf Katılım resmen duyurdu! 6 ay ödemesiz, 48 ay vade...

Vakıf Katılım harekete geçti. Büyük fırsat tüm vatandaşlara duyuruldu. 6 ay ödemesiz, 48 ay vade seçeneği ile finansal kiralama yapılabilecek.

Vakıf Katılım, KOBİ'lerin 6 ay ödemesiz, 48 ay vadeye kadar uygun ödeme seçenekleriyle finansal kiralama yapabilmelerine imkan verecek kampanyasını devreye aldı.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Vakıf Katılım, reel sektörün temel taşları KOBİ'lere yönelik çözüm odaklı çalışmalarını geliştirmeye devam ediyor.

Vakıf Katılım, bundan böyle 125 milyon TL'ye kadar ciroya sahip KOBİ'lerin 6 ay ödemesiz, 48 ay vadeye kadar uygun ödeme seçenekleriyle finansal kiralama yapabilmelerine olanak tanıyacak.

İnternet üzerinden başvuru yapılabilecek

Kampanyaya www.vakifkatilim.com.tr adresli Vakıf Katılım kurumsal web sayfası üzerinden de başvuru yapabilecek KOBİ'ler, Vakıf Katılım'ın finansal kiralama kampanyası sayesinde yatırımlarının finansmanını orta ve uzun vadede gerçekleştirebilecek.

Geri ödeme seçenekleri

TL ve dövize endeksli geri ödeme seçeneklerinin sunulduğu kampanya kapsamında ayrıca, KDV tebligatı kapsamında yer alan yatırıma konu ürünlerde KDV indirim avantajı ve KOBİ'lerin nakit akışını rahat yönetebilmeleri için yatırımlarının yüzde 100'üne kadar da finansman desteği sağlanıyor.

Haberin Devamı

"KOBİ'lerimize olan desteğimizi büyük bir gayretle sürdürüyoruz"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, "Ekonomimizin belkemiğini oluşturan KOBİ'lerimize olan desteğimizi büyük bir gayretle sürdürüyoruz. Çünkü biliyoruz ki KOBİ'lerimizin üretimi durursa ekonomimizin gelişimi de büyük sekteye uğrar. Bu sebeple özellikle pandemi döneminde işleri sekteye uğrayan KOBİ'lerimizi ayakta tutmak, faaliyetlerine devam etmelerini sağlamak için tüm kaynaklarımızı seferber ettik." ifadelerini kullandı.

Göktaş, hayata geçirdikleri yeni kampanyayla KOBİ'lerin yanlarında oldukları için mutlu olduklarını aktararak, "Bundan böyle KOBİ'lerimiz yatırım mallarını peşin almak yerine kurumumuz aracılığıyla uygun ödeme seçeneklerinden faydalanarak finansal kiralama yöntemiyle alabilecek. Sürdürülebilir bir ekonomik istikrarın olmazsa olmazı olan KOBİ'lerimizin önümüzdeki dönemde de en büyük destekçisi olacak ve doğru finansman seçenekleri sunarak verimliliklerini üst noktalara taşımaya gayret edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı