Vaad

Vaad

Son dakika vaad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vaad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vaad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vaad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vaad gelişmeleri de dahil olmak üzere 636 vaad haberi bulunmuştur. Tüm vaad haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak? Seçim öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tek maaşla geçinen emekli vatandaşımıza hane başına yıllık 10 bin lira pazar desteği sağlayacağız. Tek emekli maaşı ile geçinen hanelere Halk Ekmek büfelerinden ücretsiz olarak günde 1 ekmek alma hakkı getireceğiz" ifadelerini kullanmıştı. Yerel seçimlerin sona ermesinin ardından emekliler hane başına verilecek 10 bin TL Pazar desteğinin verilip verilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Peki, 10 bin TL pazar desteği verilecek mi, hane başına 10 bin TL Pazar desteği ne zaman yatacak?
14.04.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: 31 Mart'ta çok sevdikleri tatile göndereceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Ümraniye mitinginde ‘’Şimdi rezervasyon yapıyorlar; hangi tatil beldesine gitsek diye. Uzun bir süre tatile göndereceğiz’’ dedi. Kurum ayrıca, "Biz deprem bölgesinde afetzede kardeşlerimiz için kat kat sağlam konutlar yaparken, bunlar dört saat boyunca saya saya bitiremedikleri, balya balya para kuleleri yaptılar. Devlete, millete mal beyanlarını açıkladılar, sonra bir baktık, bir süre sonra 1 buçuk milyar liralık yepyeni mallar ortaya çıktı. Sen mal beyanında 1 buçuk milyarlık malı İstanbullulardan niye sakladın" ifadelerini kullandı.
27.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir eser ve hizmet fukaralarından kurtulamadı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulunarak, "Sabah eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Fikrimizi kendisine verip zayi etmek istemiyoruz. Özgür efendi 'mazlum' karakterine döndü. Canı sıkılan kendisine tekme tokat dalıyor. Bir de İstanbul'da kendini göstermek için sürekli atarlanıp duran 'tutmayın küçük enişteyi' karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor." ifadelerini kullandı.
10.03.2024 Gündem
Saçlar inceldiği yerden kopmuyor! Sadece iki malzeme var: Saç döküldüğü yerden tekrar bitiyor!
Saçlar inceldiği yerden kopmuyor! Sadece iki malzeme var: Saç döküldüğü yerden tekrar bitiyor! Her sabah yastığınızdan dökülen saçlara bakarak korkulu anlar yaşayabilirsiniz. Kadın veya erkek fark etmez bu olumsuz durumun genetik, beslenme, vitamin ve minerak eksikliği nedeniyle olduğunu biliyoruz. Ancak saç sağlığını desteklemenin birçok yöntemi var. Sizlere bu içerikte tarifini verdiğimiz bir maske sayesinde saç dökülmesini ortadean kaldırmaya vaad ediyoruz. İşte iki malzemeli o maske ve detaylar...
8.01.2024 Yaşam
Yüksek kar vaadiyle vatandaşı 14 milyon TL dolandırdı
Yüksek kar vaadiyle vatandaşı 14 milyon TL dolandırdı Kayseri'de internet bankacılığı üzerinden yüksek kar vaadiyle 18 kişiyi yaklaşık 14 milyon TL dolandırdığı tespit edilen şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.
26.11.2023 Gündem
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
1.09.2023 İddaa
Misli'den günün süper tercihleri
Misli'den günün süper tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
1.09.2023 İddaa
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı
'Büyü' vaadiyle istismar ve dolandırıcılık yaptı! Üzerinden çıkanlar şaşırttı Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, internet üzerinden kendini medyum olarak tanıtıp, kadınlara yönelik, 'sevgilini sana geri getireceğim', 'kocanı tekrar sana bağlayacağım', 'her türlü büyü yaparım' gibi vaatlerle ilan veren M.Ç.'yi takibe aldı. Takip sonrası şahıs yakalandı.
5.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Oğan'a oy verenlerin çoğu bize destek olacaktır
Bakan Kurum: Oğan'a oy verenlerin çoğu bize destek olacaktır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın 2. tur seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıklamasını yorumladı. Kurum, "Sinan Oğan da Cumhur İttifak'la tavır sergileyeceğini söyledi. Doğru da yaptı. Ülkemizin büyüyeceği, gelişeceği, her alanda kendine yeteceği, güvenin, istikrarın tesis edildiği sonuna kadar bu mücadelenin yapılması konusuna arzularını görüyoruz. Oğan'a oy verenlerinin çoğunluğun bize destek olacağını düşünüyorum. Baktığınızda söylemleri, beklentileri bizim vatandaşımıza 21 yıldır yaptığımız ve bundan sonra vaad ettiğimiz işler. Sayın Cumhurbaşkanımız, Cumhuriyet tarihimizin aldığı alacağı, liderler bazında en yüksek oyu alacaktır." ifadelerini kullandı.
23.05.2023 Gündem
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri!
Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu, meali ve tefsiri! Meryem Suresi, konusunu Hz. Meryem’den alması sebebi ile surenin ismi bu olmuştur. Müslümanların Mekke’den, Habeşistan’a hicret etmeden öncesinde ve Fatır Suresinden de sonra inen suredir. Sure doksan sekiz ayetten oluşuyor ve Kuran-ı Kerim’de 19. Sırada yer alırken, 44. Sırada indirilmiştir. İçerisinde tilavet secdesi bulundurur. Peki, Ramazan ayında Meryem Suresi okumanın yararları ve faziletleri nelerdir? İşte Meryem Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
4.05.2023 Sureler
Enbiya Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Enbiya Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri Enbiya suresi Kuran-ı Kerim'in 21. Suresidir. Enbiya kelime olarak ‘Peygamber’ demektir. Mekke'de indiğine inanılan Enbiya Suresi, Peygamberlerin çeşitli özelliklerinden ve dini yayma sürecinden bahseder. Peki, Enbiya Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Enbiya suresi kaç kere okunmalıdır? İşte detaylar...
4.05.2023 Sureler
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali
Bakara suresi oruç ile ilgili ayetler nelerdir? Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri - Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali Kuran-ı Kerimde yer alan oruç ayetleri farklı farklı sureler içinde geçer. Oruç ayetlerinden bazıları da Bakara Suresinde bulunur. Kuran-ı Kerimde yer alan en uzun sure olan Bakara Suresinin bazı ayetlerini okumak çok faziletlidir. Bakara Suresi okumanın yararları ve faziletleri ile Bakara Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve meali…
4.05.2023 Sureler
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Mü'minun Suresi 118 âyettir. Sûre, adını birinci âyette geçen “elMü’minûn” kelimesinden almıştır. “el-Mü’minûn”, mü’minler demektir. Müşriklere son uyarı niteliğindeki bu sûrede, mü’minlerin zafere ulaşacakları, kötülerin cezaya çarptırılacağı konu edilmektedir. Peki, Mü'minun Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Müminun Suresi neyi anlatıyor? İşte Mü'minun Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
3.05.2023 Sureler
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir?
Hz. Vahşi kimdir? Hz. Hamza’yı şehit eden Hazretti Vahşi’nin hikayesi nedir, Hz. Resul’un önüne çıkıp ne demiştir? Ramazan ayının gelmesiyle Hz. Vahşi hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Hz. Vahşi kimdir, Hz. Vahşi’nin hikayesi nedir?
18.03.2023 Dini Bilgiler
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Ahzab Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Ahzab Suresi okumanın yararları ve faziletleri Ahzab Suresi, din alimleri ve Müslümanlar tarafından tefsir konuların üzerinde çalışma yapılmış konuların başında yer almaktadır. Ahzab suresinin bazı ayetlerinde emanet kavramı ve emanete rivayet gibi birçok konunun detaylı ile yardımcı olmaya çalıştığı görülmektedir. Emanet kavramı oldukça önemi olan, dikkat edilmesi gerekilen kavramların arasında yer almaktadır.
12.03.2023 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İHA ve SİHA konusu 6'lı masanın hazımsızlığın ilk değil son örneğidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin stratejik yatırımlarını engellemeyi hayal edenlerin hevesini kursağında bırakacaklarını belirterek, “Yabancı komiserlerden medet uman müstemleke temsilcilerinin ülkemizi bataklığa sürüklemesine göz yummayacağız. Siyasi istikrarsızlık ikliminin yeniden hortlatılmasına müsaade etmeyeceğiz. Son birkaç ayda yaşadıklarımız altılı çürük yapının Türkiye’ye kavga, entrika, kriz ve kaos dışında hiçbir şey vaad etmediğini gösteriyor” dedi. Altılı masanın İHA ve SİHA’ları hedef almasını, Türkiye’yi güvensiz ve itibarsız olarak lanse etmesini de eleştiren Erdoğan, “İftiralar karşısında biz siyasetçilerden önce iş dünyası güçlü tepki vermeliydi. Yıkım masasının son dönemde bürokrasiden savunmaya, ekonomiye, tehdit dozunu arttırmasında bu sessizliğin önemli payı olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
21.01.2023 Gündem
Ramazanda Fetih Suresi okumanın fazileti nedir? Fetih Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve Fetih Suresi Türkçe anlamı
Ramazanda Fetih Suresi okumanın fazileti nedir? Fetih Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve Fetih Suresi Türkçe anlamı Ramazanın ilk gecesi Fetih Suresi okumanın fazileti araştırılıyor. Fetih suresi Medine döneminde inmiştir. 28 âyettir. Sure adını 1, 18 ve 27. âyetlerde geçen “fetih” kelimesinden almıştır.Fetih suresi oku ve dinle sayfamızda Fetih suresi'nin anlamı, fazileti, Diyanet meali, tefsiri, Türkçe ve Arapça okunuşu ile yazılışı ve diğer detaylar yer almaktadır. Peki, Ramazanda Fetih Suresi okumanın fazileti nedir? Fetih Suresinin anlamı ve önemi ne? Fetih Suresi hangi cüzde? Fetih Suresi kaçıncı sayfada? İşte Fetih Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve Fetih Suresi Türkçe anlamı...
20.01.2023 Ramazan
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı?
Eros Pro patladı mı, Eros Pro para çekme sorunu nedir? Erospro çöktü mü, kapandı mı, battı mı? E-Bulut sistemi olan Eros Pro'ya iOS Store’den erişimi durduruldu. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle Eros Pro patladı mı, çöktü mü? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
19.12.2022 Ekonomi
Okan Buruk'tan 6 yeteneğe operasyon! Olan Mustafa Kapı ile Bartuğ Elmaz'a oldu
Okan Buruk'tan 6 yeteneğe operasyon! Olan Mustafa Kapı ile Bartuğ Elmaz'a oldu Daha önce Florya'dan ayrılan genç yeteneklerin önüne geçemeyen Galatasaray yönetimi Okan Buruk tercihiyle bu krizi atlatmış oldu. Bartuğ Elmaz, Mustafa Kapı gibi oyuncuları elinde tutamayan Sarı Kırmızılılarda Beknaz, Emin Bayram, Jankat, Metehan Baltacı, Hamza Akman gibi 'wonderkidler' yakın takibe alınırken, başarılı teknik adamın gelecek vaad eden öğrencileriyle birebir ilgilenmesi büyük takdir topluyor.
28.09.2022 Galatasaray
Bakan Muş: Hızlı tren hattına entegre olmasıyla birlikte Çorum üretim ve imalatta çok farklı bir noktaya gelecek
Bakan Muş: Hızlı tren hattına entegre olmasıyla birlikte Çorum üretim ve imalatta çok farklı bir noktaya gelecek Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Hızlı tren hattına entegre olmasıyla birlikte Çorum üretim ve imalatta çok farklı bir noktaya gelecek” dedi.
14.09.2022 Ekonomi
Şanlıurfa'da 2 kız çocuğu gölette boğulmuş olarak bulundu
Şanlıurfa'da 2 kız çocuğu gölette boğulmuş olarak bulundu Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi ile Suriye’nin Tel Abyad kenti arasında bulunan sınır duvarına yakın bir alanda oyun oynayan Irmak Kaymaz (9) ile Suriye uyruklu Vaad İllen (10), yağmur suyundan oluşan suni gölette boğulmuş olarak bulundu.
9.09.2022 Yaşam
Vitor Pereira 'Böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dedi Jorge Jesus yüzüne bakmadan gönderdi! 3 ayrılık...
Vitor Pereira 'Böyle bir yetenek Porto'da bile yok' dedi Jorge Jesus yüzüne bakmadan gönderdi! 3 ayrılık... Kim Min Jae'nin Napoli'ye gidişinden sonra Gustavo Henrique transferini yapan ve artık bir sol bek, bir as stoper bir de santrafor arayışlarına koyulan Fenerbahçe'de 3 ayrılık kesinleşti. Vitor Pereira döneminde oynadığı futbolla gelecek vaad eden genç orta sahanın takımdan ayrılacağı öğrenilirken, Burak Kapacak ve Tiago Çukur'un da kendisine yeni takım baktığı bildirildi.
26.07.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş beş futbolcuyla sözleşme imzaladı!
Beşiktaş beş futbolcuyla sözleşme imzaladı! Beşiktaş, alt yapısından yetişen beş futbolcuyla sözleşme imzaladı.
28.04.2022 Şampiy10
Ali Koç gençlere yatırım yapmaya devam ediyor! F.Bahçe'den bir sürpriz hamle daha
Ali Koç gençlere yatırım yapmaya devam ediyor! F.Bahçe'den bir sürpriz hamle daha Yıldız olabilecek umut vaad eden oyunculara oldukça önem veren ve geçtiğimiz ay 6 futbolcuya imza attıran Ali Koç'un yetenek avına çıktığı, sarı lacivertli scout ekibinin alt ligleri bile takibe aldığı ortaya çıktı.
4.04.2022 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Vaad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vaad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.