Uzmanlar Uyardı

Uzmanlar Uyardı

Son dakika uzmanlar uyardı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzmanlar uyardı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzmanlar uyardı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzmanlar Uyardı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzmanlar uyardı gelişmeleri de dahil olmak üzere 685 uzmanlar uyardı haberi bulunmuştur. Tüm uzmanlar uyardı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın...
Köpek sahipleri dikkat! Uzmanlar uyardı: Ağızlıksız dışarı çıkmasın... Adana’da son 5 günde yaşanan 2 köpek saldırısı nedeniyle uzmanlar köpek sahiplerini uyararak, ağızlık takmadan dışarı çıkartmamalarını önerdi.
20.04.2024 Adana
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün
Aman dikkat! Yaptırmadan bir kez daha düşünün Sanatçılar Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın estetik sonrası ortaya çıkan yeni görüntüleri tartışılırken uzmanlar uyardı: “Erkek botoksu kadınlara göre farklıdır. Doğru yapılmazsa feminen görüntü ortaya çıkar.”
19.01.2024 Yaşam
Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı, hava kar topluyor, beklenmedik şekilde yağacak, gün verildi
Lapa lapa kar yağacak! Meteoroloji ve uzmanlar uyardı, hava kar topluyor, beklenmedik şekilde yağacak, gün verildi Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar düşecek. Yoğun kar yağışı pek çok kenti esir alacak .Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, yeni yılın son gününde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Önümüzdeki hafta ise İstanbul dahil birçok kentte, sağanak, kuvvetli sağanak ve kar yağışı görülecek. Öte yandan CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'da kar yağışının görüleceği tarihi açıkladı. Şen, konuşmasında "Bu sistem öyle bir kış yapar ki o sıcak havaları unutabiliriz. 2 sene önceki gibi bir kar yağışı da olabilir." dedi.
2.01.2024 Gündem
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor'
Mesajlaşmalarda büyük tehlike: 'İnflamasyona bağlı gelişen hastalıklar görülebiliyor' Cep telefonları hayatımızın merkezinde yer alırken, kullanım yaşı da bir hayli düştü. Gelişen teknoloji ile beraber çoğu kişide telefon bağımlılığı artarken, çocukları da bu teknolojiden uzak tutmak neredeyse imkansız hale geldi. Bir kere alındığı zaman ardı arkası kesilmeyecek olan telefonun çocuklar üzerinde büyük sorunlara yol açacağı da biliniyor. Özellikle dikkat eksikliği, beyne zarar verme, işitme kaybı, gözlerde bozukluk gibi durumlarla karşılaşılıyor. Son yıllarda Whatsappitis ve karpal tünel sendromundan muzdarip kişi sayısı ise hızla artıyor.
22.08.2023 Sağlık
Doların kaderi belirlenecek! Fed'in yeni dönemi şekilleniyor
Doların kaderi belirlenecek! Fed'in yeni dönemi şekilleniyor Fed'in Jackson Hole Ekonomi Sempozyumu Perşembe günü başlayacak ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın Cuma günü yapacağı konuşma etkinliğin ana konusu olacak. Powell'ın faiz oranlarının gidişatı, ekonominin genel durumu ve enflasyon baskılarının Fed'in mevcut hedeflerini yeniden düşünmeye sevk ettiği yönündeki yorumları odakta olacak.
21.08.2023 Ekonomi
Sıcak havalara dikkat: Uzmanlar uyardı, bilinç kaybına neden olabilir
Sıcak havalara dikkat: Uzmanlar uyardı, bilinç kaybına neden olabilir Hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyretmesi vücudumuzda bazı olumsuzluklara yol açabilir. Bunlardan biri de bedensel yorgunluktur. Isı bitkinliği de denilen bu durum kişide birçok semptoma neden olur.
21.08.2023 Sağlık
YKS tercihlerinde sona gelindi! Uzmanlar uyardı: Bu hataları yapmayın
YKS tercihlerinde sona gelindi! Uzmanlar uyardı: Bu hataları yapmayın Hayal ettikleri üniversitede okumak isteyen adaylar için tercih süreci yarın sona eriyor.. Ancak pek çok adayın kafası hâlâ karışık... Uzmanlar, öncelikle ÖSYM’de son gün yoğunluğuna dikkat çekerken tercihte ‘yapılmaması gereken’ 7 hatayı sıraladı. Öte yandan Türkiye'nin en iyi devlet üniversiteleri 2023 listesi de açıklandı. İşte Türkiye'nin en iyi 20 devlet üniversitesi ve taban puanları…
7.08.2023 Eğitim
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı
İstiklal Caddesi'ni kana bulayan terörist ilk savunmasını yaptı: Suriye'den gelirken bomba yanımızda değildi, İstanbul'da Bilal teslim aldı İstanbul Taksim İstiklal Caddesi'nde 13 Kasım 2022 tarihinde 6 kişinin öldüğü, 99 kişinin yaralandığı bombalı terör saldırısında bomba düzeneğini bırakan Ahlam Albashır mahkemede ilk kez savunmasını yaptı. Soruşturma aşamasındaki ifadesini değiştiren sanık Albashır, "Daha önce bunları anlatmadım. Suriye'den gelirken patlayıcı yanımızda değildi. Böyle bir şey olacağını bilmiyordum. Bombayı İstanbul'da Bilal teslim aldı" dedi.
17.07.2023 Gündem
Yılan paniği! Uzmanlar uyardı: Piton ve boğa yılanların yuvaları bozuldu
Yılan paniği! Uzmanlar uyardı: Piton ve boğa yılanların yuvaları bozuldu Birçok ilde yılan paniği yaşanıyor. Dünyada sıcaklık rekorlarının kırıldığı Temmuz ayında, özellikle deprem bölgesi Elazığ’da son dönemlerde yılanların çok fazla görülmesiyle ilgili bilgi veren Fırat Üniversitesi (FÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. İbrahim Akın Temizer, "Ekolojik dengenin değişmesinden ve bu depremlerden dolayı piton ve boğa yılanların yerleri bozuldu" dedi.
17.07.2023 Yaşam
Cilt çatlatıyor, yüzü tahriş ediyor! Uzmanlar uyardı: Çoğu kişi onunla masa siliyor!
Cilt çatlatıyor, yüzü tahriş ediyor! Uzmanlar uyardı: Çoğu kişi onunla masa siliyor! Yüz makyajını temizlemek o kadar önemli ki zaman kazanayım derken tahriş olmuş, kızarmış bir yüzle dolaşmanız mümkündür. Makyaj temizleme mendilleri çoğu zaman iş görse de kimileri bunu ıslak mendille de yapabiliyor. Ancak içinde kimyasal pek çok madde barındıran ıslak mendille yüz makyajını temizlemek oldukça riskli. Hadi gelin birlikte bakalım.
8.07.2023 Sağlık
Mide balonları ölüm saçıyor!
Mide balonları ölüm saçıyor! Zayıf bir vücut için her geçen gün artan ‘mide balonu taktırma’ ameliyatları konusunda uzmanlar uyardı. Ölümle sonuçlanan vakalar yaşandığına dikkati çeken Prof. Dr. Ali Kağan Gökakın, özellikle ucuz ‘Çin malı’ balonlardaki tehlikeyi işaret etti.
2.06.2023 Gündem
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler
Sahte internet sitesi ile büyük vurgun! Çete liderinden şoke eden ifadeler İzmir merkezli 40 ilde düzenlenen operasyonda, açtıkları sahte sitelerle ağına düşürdükleri kişileri 3 milyar liraya yakın dolandırdıkları gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanan 50 şüpheliden, çete lideri Harun D.'nin (60) emniyetteki ifadesinde, hesabında son 3 ayda 229 milyon TL'lik para akışı olmasına karşın, suçlamaları reddettiği belirtildi. Harun D.'nin dolandırıcılıktan elde edilen paranın kurulan şirketle aklandığı tespitine karşın; mağdur olduğunu, şirket kurması için kendisine 8 bin 500 TL ödeme yapıldığını ve olaylarla ilgilisinin bulunmadığını söylediği ortaya çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek Erzincan’da havaların ısınmasıyla birlikte kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış başladı. Kentte son 1 haftadır 5 kene şüphesiyle hastaneye giderken 2 kişiye KKKA tanısı koyularak tedaviye alındı. Bir kişinin ise kulak ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kulağından kene çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Aynı semptomlara sahipler ama ikizlerden sadece biri hasta!
Aynı semptomlara sahipler ama ikizlerden sadece biri hasta! Tek yumurta ikizleri 16 yaşındaki Sophie ve Megan, kanser belirtileri gösteriyordu. Tarama sonuçlarında ise ilginç bir gerçekle karşılaştılar.
18.04.2023 Dünya
Kuş gribi mutasyona uğradı! Uzmanlar uyardı: İnsanlar için daha bulaşıcı ve ölümcül olabilir
Kuş gribi mutasyona uğradı! Uzmanlar uyardı: İnsanlar için daha bulaşıcı ve ölümcül olabilir ABD Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezleri (CDC), Şili'deki bir adamda çeşitli mutasyonlara sahip bir kuş gribi türü tespit edildiğini duyurdu. 53 yaşındaki adamın gözlem altında tutulduğunu belirtilen yetkiler virüsteki mutasyonlara ilişkin endişelendiren bir açıklama yaptı. Uzmanlar, kuş gribi virüsünde meydana gelen mutasyonların onu insanlarda daha ölümcül ve bulaşıcı hale getirebileceği konusunda uyardı.
18.04.2023 Dünya
Ramazan Bayramı öncesi uzmanlar uyardı! Baklava fiyatları değişti: Mümkün değil
Ramazan Bayramı öncesi uzmanlar uyardı! Baklava fiyatları değişti: Mümkün değil Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte alışverişler hızlanıyor. Şeker, çikolata, baklava gibi ürünlerin satışı artarken, e-ticaret alışverişlerinde ise yüzde 41 büyüme bekleniyor. Öte yandan baklava fiyatlarıyla ilgili uzman isimden kritik uyarı geldi. İşte detaylar...
15.04.2023 Ekonomi
İzmir'de 7.2'lik deprem bekleniyor mu? İzmir ve Antalya-Muğla sahil şeridi neden tehlikeli?
İzmir'de 7.2'lik deprem bekleniyor mu? İzmir ve Antalya-Muğla sahil şeridi neden tehlikeli? İzmir'de meydana gelen 4,1 büyüklüğündeki deprem sonrası uzmanlar uyardı. Deprem uzmanı Naci Görür, İzmir'de olası bir deprem öncesi alarm verilmesi gerektiğinin altını çizdi. Özellikle bölgenin risk taşıdığını belirten Naci Görür, İzmir ve Antalya-Muğla sahil şeridi için endişe duyduklarını dile getirdi. Peki İzmir'de 7.2'lik deprem bekleniyor mu?
28.02.2023 Gündem
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor
Depremzede işçi ve işverenleri ilgilendiriyor! Fesih ve tazminat hakkı doğuyor Kahramanmaraş merkezli 11 ilde meydana gelen depremler sonrası tüm Türkiye yardım ve destek için harekete geçti. Bir yandan yaralar sarılırken, hükümet destek paketlerini art arda açıkladı. Şimdi ise felaketin yaşandığı bölgede çalışma hayatını düzenleyecek yeni bir karar daha geldi.
23.02.2023 Gündem
Binalarda sinsi tehlike! 5 yılda binayı bitiriyor
Binalarda sinsi tehlike! 5 yılda binayı bitiriyor Türkiye derinden sarsan 'Asrın felaketi' sonrası vatandaşlar binalarının güvenliğiyle ilgili endişeye düştü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İZODER Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, binaların ömrünü çürüterek güvensiz hale getiren sinsi tehlike hakkında bilinmeyenleri anlatarak uyarılarda bulundu.
20.02.2023 Gündem
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı
Evim depreme dayanıklı mı? Uzmanlardan kritik 'karot' uyarısı Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerin ardından yurt genlinde vatandaşlar yaşadıkları evin güvenli olup olmadığını araştırmaya başladı. Uzmanlar klasik karot yöntemiyle alınacak numunelerin binaya zarar verebileceği uyarısında bulunarak yeni teknoloji dahil tüm yöntemler kullanılarak ölçüm yapılması gerektiğinin altını çiziyor.
19.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı AFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023 Gündem
Evlerini depremzedelere ücretsiz tahsis ettiler
Evlerini depremzedelere ücretsiz tahsis ettiler Elazığ’da bazı fırsatçı ev sahipleri kiraları yükseltirken bazı duyarlı ev sahipleri ise dairelerini ücretsiz olarak depremzedelere tahsis etti. 12 ay boyunca kira almayacak olan ve aynı zamanda faturaları ödeyecek olan ev sahipleri, fırsatçılara örnek oldu.
15.02.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki kamu çalışanlarına idari izin kararı
Deprem bölgesindeki kamu çalışanlarına idari izin kararı Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ilan edilen Olağanüstü Hal (OHAL) bölgesindeki kamu çalışanlarına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
15.02.2023 Gündem
Uzmanlar uyardı: Tazminat davası açıp tedbir kararı isteyin!
Uzmanlar uyardı: Tazminat davası açıp tedbir kararı isteyin! Avukat Cem Murat Sofuoğlu, enkazların kaldırılmaya başladığını belirterek “Mahkemeye başvurup yıkılmış binalardan örnekler aldırın. Çünkü o kusurlu binalar yıktırılacak ve numuneler, deliller ortadan kaybolacak” diye konuştu.
15.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Uzmanlar Uyardı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzmanlar uyardı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.