Uzman Yardımcısı

Uzman Yardımcısı

Son dakika uzman yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzman yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzman yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzman Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzman yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.828 uzman yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm uzman yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar...
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar... Memur ve sözleşmeli kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat geldi. Memur olmak isteyen vatandaşlar için kamu kurumları Resmi Gazete'de personel ilanlarını yayımladı. 23 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 11.169 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, polis, büro personeli, teknisyen gibi pozisyonlara binlerce memur alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor? İşçi ve memur alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte memur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı
AOSB Ar-Ge/Tasarım Merkezleri istişare kurulu toplandı Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün Ar-Ge ve Tasarım Kültürünün yaygınlaşmasına öncülük etmek amacıyla oluşturduğu AOSB AR-GE / Tasarım Merkezleri İstişare Kurulu çalışmalarını sürdürüyor.
19.03.2024 Adana
Tarım ve Orman Bakanlığı 7000 personel alımı 2024! KPSS 2023/4 tercih kılavuzu yayımlandı: Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi ve şartları
Tarım ve Orman Bakanlığı 7000 personel alımı 2024! KPSS 2023/4 tercih kılavuzu yayımlandı: Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi ve şartları Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri belli oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru tarihleri netlik kazandı. KPSS-2024/4 tercih kılavuzuyla personel alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı tercihleri, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak yapılacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru tarihi ve şartları…
31.01.2024 Çalışma Hayatı
7158 personel alımı başvurusu başlıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve kadro dağılımı...
7158 personel alımı başvurusu başlıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve kadro dağılımı... Tarım ve Orman Bakanlığı 7158 personel alımı başvuruları hakkında araştırmalar başladı. 5 bin 5 sözleşmeli personelin yanısıra 1500 tarım işçisi ve 158 tarım orman uzman yardımcısı kadroda yer alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM bütçe görüşmeleri sırasında personel alımını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman, şartları neler? Detaylar haberimzide.
25.12.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Tarihçi yazar Mustafa Çalık hayatını kaybetti! Bakan Koca: Sevenlerine başsağlığı diliyorum
Tarihçi yazar Mustafa Çalık hayatını kaybetti! Bakan Koca: Sevenlerine başsağlığı diliyorum Tarihçi yazar ve siyaset bilimci Dr. Mustafa Çalık (67), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından duyurdu.
6.12.2023 Gündem
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?
Vakıfbank sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Vakıfbank sınav sonuçları 2023 Aralık sorgulama ekranı: Vakıfbank yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Vakıfbank sınav sonuçları merakla bekleniyor. Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, BT Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur olarak görevlendirilmek üzere yapılacak işe alım sınavı, 2 Kasım 2023 tarihinde yapılmıştı. Peki, Vakıfbank sınav sonuçları açıklandı mı, Vakıfbank işe alım sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Vakıfbank sınav sonuçları sorgulama ve görüntüleme ekranı…
7.12.2023 Personel Alımı
GİB 2 bin gelir uzman yardımcısı alımı: Başvuru şartları ve tarihleri! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? GİB gelir uzman yardımcısı alımı başvurusu
GİB 2 bin gelir uzman yardımcısı alımı: Başvuru şartları ve tarihleri! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir? GİB gelir uzman yardımcısı alımı başvurusu Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), kadro alımlarında yeni bir adım attı. 2 bin gelir uzman yardımcısı alacak. Giriş sınavında başarılı olan adayların, ödenecek gelir toplamı asılacak bu da resmi Başkanlık internet sitesinde yayımlanacak. Ayrıca asil ve yedek listelerde yer alan tüm adaylara sonuçlar yazıyla bildirilecektir. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir, GİB 2 bin gelir uzman yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte GİB 2 bin gelir uzman yardımcısı alımı başvuru şartları ve tarihleri…
25.10.2023 Personel Alımı
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır? VakıfBank memur alımı yapacağını açıkladı. VakıfBank’ınn resmi internet adresinden yayınlanan ilana göre müfettiş yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı, kontrolör yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur pozisyonlarında işe alım yapılacak. Peki, Vakıfbank memur alımı 2023 başvuru şartları nelerdir? Vakıfbank memur alımı sınavı ne zaman? Vakıfbank işe alım sınav başvurusu nasıl yapılır?
24.10.2023 Personel Alımı
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır?
Vakıfbank 1985 memur alım şartları neler? Vakıfbank memurluk sınavı başvurusu nasıl yapılır? Vakıfbank 1985 memur alım sürecini başlattı. Vakıfbank müfettiş yardımcısı, kontrolör, uzman yardımcısı, BT müfettiş yardımcısı pozisyonlarını alınacak memur adayları için başvuru süreci başladı. 17 Ekim 2023 günü başlaya sınav başvurusu yakında sona erecek. Peki Vakıfbank memur sınavı başvurusu nasıl yapılır? Şartlar nedir? İşte Vakıfbank memur alımına dair bilgiler
22.10.2023 Gündem
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı!
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı! Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.
5.05.2023 Magazin
Bakan Nebati:  2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim
Bakan Nebati: 2750 personel alımı yapacağımızın müjdesini vermek isterim Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati nitelikli 2750 personel alımı yapılacağını söyledi.
21.04.2023 Ekonomi
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı
FETÖ'nün TSK'ya sızdıkları kodlama yöntemi ortaya çıkarıldı İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, çoğunluğu eski askeri öğrenci olan FETÖ/PDY üyelerine yönelik 14 şüphelinin yakalandığı operasyonda detaylar ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin askeri okullara kodlama yöntemiyle girdiği, ODTÜ matematik uzmanlarının çalışmalarıyla ortaya çıkarıldı. Uzmanlar, kodlamanın örgüt üyelerinin aday numaralarındaki rakamların toplanmasıyla yapıldığı belirlendi. 
23.03.2023 Gündem
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı!
Halkbank mülakat sonuçları 2023! Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Müfettiş, İç Kontrolör, Uzman, BT müfettiş Yardımcısı ve servis görevlisi alımı! Halkbank mülakat sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Halkbank personel alımı yazılı sınav sonuçları açıklandı. 1.375 kadro için mülakata girdi. Yazılı sınavda başarı sıralamasına giren adaylar mülakata davet edilecektir. Mülakat tarihi, saati, yeri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler https://halkbank.istanbul.edu.tr internet adresi üzerinden ilan edilen sınav sonuç belgesinde belirtildi. Peki, Halkbank mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, Halkbank mülakat sonuçları nereden öğrenilir? Halkbank mülakat sonuçları 2023
3.02.2023 Personel Alımı
Vakıfbank sınav başvurusu 2023! Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar?
Vakıfbank sınav başvurusu 2023! Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar? Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden 2023 yılına dair alım yapacağını duyurdu. Vakıfbank, yapacağı alıma dair başvuru kılavuzunu da yayınladı. Vakıfbank istihdam edilmek üzere; Müfettiş Yardımcısı, BT Müfettiş Yardımcısı, Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Memur alımı yapılacak. Peki, Vakıfbank sınav başvurusu 2023 ne zaman, sınav başvuru şartları neler, Vakıfbank sınavı ücreti ne kadar? İşte Vakıfbank sınav başvurusu 2023…
28.01.2023 Personel Alımı
MHUY sonuçları açıklandı! ÖSYM MHUY özel yarışma sınav sonuçları nasıl sorgulanır, nereden görüntülenir? Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı!
MHUY sonuçları açıklandı! ÖSYM MHUY özel yarışma sınav sonuçları nasıl sorgulanır, nereden görüntülenir? Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı! MHUY sınavları ne zaman açıklanacak? Sorusu yanıt buldu. 2022 Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınav (MHUY) sonuçları erişime açıldı. Adaylar sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr sayfası üzerinden görüntüleyebilecek. 18 Aralık 2022 tarihinde uygulan MHUY sınav sonuçları açıklandı. İşte ÖSYM MHUY özel yarışma sınav sonuçları...
17.01.2023 Eğitim
BOTAŞ 261 işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı ne zaman, BOTAŞ 261 işçi alımı şartları nelerdir?
BOTAŞ 261 işçi alımı yapacak! BOTAŞ personel alımı ne zaman, BOTAŞ 261 işçi alımı şartları nelerdir? BOTAŞ 261 işçi alımı yapacağını duyurdu. İlanlar, Türkiye İş Kurumunun İnternet adresinde yayımlanacak. Peki, BOTAŞ personel alımı ne zaman, başvuru şartları açıklandı mı? İşte BOTAŞ personel alımı detayları…
16.01.2023 Personel Alımı
BOTAŞ personel alımı 2023! İŞKUR BOTAŞ 261 personel alımı başvuruları ne zaman, personel alımı başvuru şartları neler?
BOTAŞ personel alımı 2023! İŞKUR BOTAŞ 261 personel alımı başvuruları ne zaman, personel alımı başvuru şartları neler? BOTAŞ 261 personel alımı yapacak. BOTAŞ personel alımı ilanına göre farklı branşlarda 261 personel, BOTAŞ bünyesinde istihdam edilecek. Peki, BOTAŞ personel alımı başvurusu ne zaman başlayacak, BOTAŞ personel alımı şartları neler, hangi kadrolara alım yapılacak?
12.01.2023 Personel Alımı
Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Vergi müfettiş yardımcısı alınacak
Bakan Nebati 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Vergi müfettiş yardımcısı alınacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yeni yılda vergi müfettiş yardımcısı ve defterdarlık uzman yardımcısı alımı ile toplamda 500 personel alınacağının bilgisini paylaştı.
31.12.2022 Ekonomi
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı!
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 bin 218 personel alımı yapacağını duyurdu. Subay, astsubay, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı ve memur kategorisinde yapılacak alımların detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Subay, astsubay, uzman yardımcısı, sözleşmeli personel, memur başvuru tarihleri ve şartları...
30.12.2022 Personel Alımı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi Başkanlığı personel alacak! İşte başvuru şartları! İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı’na personel alımı yapacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre, giriş sınavı ile il göç uzman yardımcısı alınacak. Sınav için başvurular 30 Aralık’ta alınacak. Peki, Göç İdaresi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Göç İdaresi personel alımı şartları ne? Göç uzman yardımcısı alımı şartları!
27.12.2022 Personel Alımı
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak!
Kamu personeli alımı 2023! Savunma Sanayi Başkanlığı duyurdu! Sınavla personel alımı yapılacak! Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı personel alımı yapacak. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, giriş sınavı (sözlü sınav yöntemi) ile savunma sanayii uzman yardımcısı alınacak. Başvurular 2023 yılı Ocak ayında başlıyor. Peki, Savunma Sanayi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı uzman yardımcısı alımı başvuru şartları!
26.12.2022 Personel Alımı
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir?
TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir? Asgari ücret görüşmelerinde TİSK’in gündem olması sonrası, TİSK hakkında yapılan aramalar dışında TİSK başkanı da Özgür Burak Akkol’un hayatı da mercek altına alındı. Vatandaşlar Özgür Burak Akkol’un kim olduğunu sorguluyor. Peki, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol kimdir, kaç yaşında ve nereli? TİSK açılımı nedir? TİSK açılımı nedir? 
22.12.2022 Gündem
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları!
KPSS şartı yok! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alacak! İşte personel alımı başvuru şartları! Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı duyurdu! İletişim uzman yardımcısı alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Sınava başvuru için KPSS şartı aranmıyor. Adayların, 35 yaşını doldurmamış, hukuk, siyasal bilgiler, iktisadî ve idarî bilimler, işletme ve iktisat fakülteleri ile iletişim fakülteleri ve mühendislik fakültelerinin bilgisayar mühendisliği bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
13.12.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Uzman Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzman yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.