Uzman Erbaş

Uzman Erbaş

Son dakika uzman erbaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzman erbaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzman erbaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzman Erbaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzman erbaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 698 uzman erbaş haberi bulunmuştur. Tüm uzman erbaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi
Milli Savunma Bakanlığı: Bir haftada 36 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, "Son bir haftada 36, 1 Ocak 2024'ten bugüne kadar ise 204'ü Irak’ın, 315'i Suriye'nin kuzeyinde olmak üzere 519 terörist etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
7.03.2024 Gündem
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi?
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) verileceğinin Cumhurbaşkanlığınca onaylandığına dair iddialar sonrası TSK yan ödeme kararnamesi 2024 için araştırmalar hızlandı. Peki, askere ek zam mı var 2024, yan ödeme kararnamesi 7000 TL iyileşme mi oldu?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi?
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL verileceği iddiaları sosyal medyada yayıldı. İddialara göre kararname Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandı. TSK yan ödeme kararnamesi ile ilgili iddiaların ardından Jandarma personeline yan ödeme verilip verilmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024 ile ilgili merak edilenler…
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar? Askerlik hizmetini Deniz Kuvvetlilerine bağlı olarak yapanlar tarafından bilinir ki Deniz Kuvvetlerinin farklı gelenekleri, isimlendirmeleri ve yaklaşımları vardır. Porsun astsubaylık da bunlardan biridir. Peki, Porsun ne demek, Porsun astsubay nedir? Deniz kuvvetleri Porsun ne iş yapar?
19.01.2024 Çalışma Hayatı
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama
MSB'den Tuzla Piyade Okulu'ndaki olaylarla ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı'nca, Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda bir teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmak istememesi üzerine yaşanan olaya ilişkin, "Olaya sebebiyet veren personel hakkında geçici görevden uzaklaştırma kararı alınmıştır. Bu olayla ilgili olarak kamuoyuna yansıtılmaya çalışılan durumun aksine, henüz tesis edilmiş nihai bir disiplin işlemi bulunmamaktadır" açıklaması yapıldı.
20.12.2023 Gündem
TCG Anadolu Gemisinde 29 Ekim töreni
TCG Anadolu Gemisinde 29 Ekim töreni TCG Anadolu Gemisi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreni düzenlendi. Törende konuşan Amiral Gökçen Fırat, 'Gemilerimiz geçişleri sırasında denizcliğie özgü bir selamlama şekli olan çimariva ile Vahdettin Köşkü'nde bulunan Sayın Cumhurbaşkanımızı selamlayacaktır.' dedi.
29.10.2023 Gündem
Bedelli askerlikte yeni dönem!
Bedelli askerlikte yeni dönem! Milli Savunma Bakanlığı “Askeralma Yönetmeliği”nde değişikliğe gitti. Buna göre; kura sonrası vazgeçenlerin yeniden bedelli hakkı olmayacak
6.08.2023 Gündem
Genelkurmay Başkanı maaşı ne kadar 2023? Genelkurmay başkanı ne kadar maaş alıyor? Genelkurmay Başkanı maaşı 2023
Genelkurmay Başkanı maaşı ne kadar 2023? Genelkurmay başkanı ne kadar maaş alıyor? Genelkurmay Başkanı maaşı 2023 Genelkurmay Başkanı maaşı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2023 yılının Ocak ayında yayımlanarak yürürlüğe konulan Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi ile maaş katsayıları belirlenmişti. Belirlenen maaş katsayıları aynı zamanda askeri personelin emekli maaşını da belirliyor. Peki, Genelkurmay Başkanı maaşı ne kadar 2023? Genelkurmay başkanı ne kadar maaş alıyor? Emekli Genelkurmay Başkanı maaşı kaç TL?
3.08.2023 Çalışma Hayatı
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PYD terör örgütün gizli haberleşme ağlarını kullanan ve mülakatlarda kodlama yöntemiyle örgüt mensuplarını kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevlerde bulunanların da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2023 Gündem
Jandarma uzman erbaş lojistik alımı ne zaman? 500 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı, uzman erbaş alımı 2023 şartları neler, KPSS şartı var mı?
Jandarma uzman erbaş lojistik alımı ne zaman? 500 Jandarma uzman erbaş alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı, uzman erbaş alımı 2023 şartları neler, KPSS şartı var mı? Jandarma uzman erbaş alımı 2023 ilanı yayınlandı. Jandarma Genel Komutanlığına 500 lojistik alt branşlı (mesleki nitelikli) sözleşmeli uzman erbaş alımı yapılacak. Peki, Jandarma uzman erbaş lojistik alımı ne zaman? Jandarma uzman erbaş alımı başvuru şartları nelerdir, KPSS şartı var mı? Jandarma uzman erbaş lojistik alımı başvuru kılavuzu yayınlandı mı?
27.04.2023 Personel Alımı
2023 maaş katsayıları! Maaş katsayısı ne oldu, nasıl hesaplanır? Memur maaş katsayıları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
2023 maaş katsayıları! Maaş katsayısı ne oldu, nasıl hesaplanır? Memur maaş katsayıları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 05 Ocak 2023 tarihi itibariyle yayımlanan genelgesi ile aylık katsayı, memuriyet taban aylığı gibi pek çok alanlarda yeni düzenlemeye gidildi. Peki, Maaş katsayısı nasıl hesaplanır, memur maaş katsayıları ne oldu? 2023 memur maaş katsayısı kaç? İşte 2023 maaş katsayıları…
13.01.2023 Memur
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira
Asgari ücret kadar maaş ve sigorta! Askerliğini 6 ay uzatana 51 bin lira Türkiye'de 20 yaşına gelen her Türk genci vatani görevini yapmak için askere gidiyor. 6 aylık askerlik süresini tamamlayan er ve erbaşlardan askerliğini 6 ay daha uzatana her ay en az asgari ücret kadar düzenli maaş ödeniyor, sigorta yapılıyor. 6 ayda ödenen toplam para 51 bin lira oluyor.
12.01.2023 Gündem
MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı?
MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 16 bin sözleşmeli er ve erbaş alımı yapacak. Milli Savunma Bakanlığı’nca, 2023’te toplam 16 bin sözleşmeli erbaş ve erin istihdam edileceğinin açıklanmasının ardından MSB 16 bin personel alımı şartları, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvuru tarihine yönelik aramalar arttı.  Bakanlık geçtiğimiz yıl da 12 bin 940 sözleşmeli er ve erbaş alımı yapmıştı. Peki, MSB 16 bin personel alımı şartları neler? Milli Savunma Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak, MSB sözleşmeli er erbaş alımı başvurusu başladı mı?
9.01.2023 Personel Alımı
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı!
1680 sözleşmeli Jandarma astsubay alımı şartları neler, astsubay alımı başvurusu nasıl yapılır? Muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın astsubay alımı! Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı 2 bin 218 personel alımı yapacağını duyurdu. Subay, astsubay, sözleşmeli personel, uzman yardımcısı ve memur kategorisinde yapılacak alımların detayları sorgulanmaya başlandı. İşte Subay, astsubay, uzman yardımcısı, sözleşmeli personel, memur başvuru tarihleri ve şartları...
30.12.2022 Personel Alımı
Suriye ile 11 yıl sonra ilk görüşme! Bakan Akar'dan flaş açıklama
Suriye ile 11 yıl sonra ilk görüşme! Bakan Akar'dan flaş açıklama Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Moskova'da savunma bakanları ve istihbarat başkanları arasında gerçekleştirilen üçlü toplantıya ilişkin, "Bizim Türkiye’de ve Suriye’de yaşayan Suriyeli kardeşlerimizin aleyhine bir şey yapmamız hiçbir şekilde söz konusu değildir. Onları zora sokacak bir davranış içinde hiçbir zaman bulunmadık, bulunmayız. Bunu herkes bu şekilde bilmeli ve ona göre davranmalıdır" dedi.
29.12.2022 Gündem
Jandarma Uzman Erbaş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? TSK Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor?
Jandarma Uzman Erbaş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? TSK Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde görevlerini icra eden uzman erbaş maaşları hakkında yapılan aramalar yılın ona ermesiyle merak ediliyor. TSK bünyesinde maaşlar görev yeri, rütbeleri, kıdem ve derecelere göre farklılık gösterir. Uzman erbaş maaşları en son temmuz ayında yapılan zamla artış yaşamıştı. Peki, En yüksek, en düşük jandarma uzman erbaş maaşı ne kadar? Jandarma Uzman Erbaşlar ne kadar maaş alıyor? İşte Jandarma Uzman Erbaş Maaşları…
24.12.2022 Çalışma Hayatı
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor?
Uzman Çavuş Maaşları 2023: En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Hava, Kara ve Deniz Kuvvetleri ile İçişleri Bakanlığı’na bağlı Jandarma Genel Komutanlığı’nda uzman çavuş olarak görev yapanların 2022 maaşları ile 2023 yılı zam oranları araştırılan konuların başında geliyor. Uzman çavuş maaşları, memur maaşlarına yapılan zam oranına göre belirleniyor. Peki, En yüksek, en düşük uzman çavuş maaşı ne kadar? Uzman Çavuşlar ne kadar maaş alıyor? Uzman çavuş maaşına zam gelecek mi? 2023’te uzman çavuş maaşı ne kadar olacak? İşte 2023 uzman çavuş maaşı zammı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi?
Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı! 7 ilde yapılacak devlet memuru alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı belli mi? Sahil Güvenlik Komutanlığı 7 ilde memur alımı yapacak. Sahil Güvenlik bünyesinde görev almak isteyen vatandaşlar başvuru şartları ve diğer detaylara ilişkin aramalarını sıklaştırdı. 9 Aralık 2022 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan ilanın ardından kontenjan ve şartlar belli oldu. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? Sahil Güvenlik memur alımı başvuru şartları nelerdir, kontenjan ve branş dağılımı nasıl olacak?
9.12.2022 Personel Alımı
Uzman Çavuşlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı, neden 12 Kasım'da? 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü resimli mesajları ve sözleri!
Uzman Çavuşlar Günü ne zaman kutlanmaya başlandı, neden 12 Kasım'da? 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü resimli mesajları ve sözleri! Dünya Uzman Çavuş Günü mesajları ve sözleri, TSK bünyesinde çalışan arkadaşlarının, akrabalarının gününü kutlamamak için arama motorlarına yönelirken, her yıl 12 Kasım tarihinde kutlanan 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü’nün nasıl ve neden ortaya çıktığını da soruluyor. Uzman çavuşlar, ordu hiyerarşisinde erbaş statüsünde yer alır ve terör örgütlerine karşı çok önemli görevler yürütürler. Peki, Uzman Çavuş Günü nedir, ne zaman ve nasıl kutlanmaya başlandı? 12 Kasım Uzman Çavuşlar Günü sözleri ve mesajları…
12.11.2022 Gündem
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı! 40 şoför, 45 yüzer motorcu, 65 yüzer topçu alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Sahil Güvenlik 150 uzman erbaş alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı! 40 şoför, 45 yüzer motorcu, 65 yüzer topçu alımı şartları nelerdir, nasıl başvurulur? Sahil Güvenlik 150 uzman erbaş alımı Sahil Güvenlik Komutanlığı 150 uzman erbaş alımı yapılacağını duyurdu. Basın İlan Kurumu tarafından yapılan duyuruya göre; 10-20 Ekim tarihlerinde alınacak başvuruların ardından 150 kişi göreve başlayacak. En az lise mezunu olma şartı aranırken KPSS puanı istenmeyecek. İşte; Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı başvuru şartları…
11.10.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Uzman erbaş alınacak. Yayımlanan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere topçu, motorcu ve şoför kadrolarında 150 uzman erbaş alınacak. Başvurular, 10-20 Ekim tarihleri arasında alınacak. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı şartları ve başvuru ekranı!
6.10.2022 Personel Alımı
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları
MSB sözleşmeli er alımı başvurularında son günler! Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri’ne sözleşmeli er alınacak! İşte başvuru şartları Milli Savunma Bakanlığı Kara, Deniz Ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarına sözleşmeli er alacak. Sözleşmeli er alımı başvurularında son günlere girildi. Başvurular, 25 Eylül 2022’de sona erecek. Başvurular online olarak alınacak. Peki, MSB sözleşmeli er alımı başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli er alımı başvuru şartları ne? Sözleşmeli er maaşı ne kadar? 2022 Sözleşmeli er alımı başvuru ekranı!
13.09.2022 Personel Alımı
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı!
MSB duyurdu! TSK’ya subay adayları alınacak! Kılavuz yayınlandı! Milli Savunma Bakanlığı (MSB) duyurdu! Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) subay ve subay aday adayı alınacak. MSB’nin Personel Temin Başkanlığı tarafından subay alımına ilişkin kılavuzlar yayınlandı. İlana göre, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne 2022 yılı için, kuvvet komutanlıkları ve milli savunma üniversitesinde görevlendirilmek üzere muvazzaf subay adayı ile tabip, diş tabibi ve özel nitelikli beden eğitimi öğretmeni subay aday adayı alınacak. Peki, MSB subay alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru şartları ne? İşte MSB personel temin başvuru ekranı!
23.09.2022 Personel Alımı
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu!
Kamuda 100 bin kişiye iş imkanı! Yeni istihdam müjdesini Bakan Nebati duyurdu! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan işsizlik verisine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, “Orta Vadeli Program’da yer alan yıllık ortalama 890 bin kişilik istihdam artışı ve tek haneli işsizlik oranı hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.” Dedi. Bakan Nurettin Nebati, dev sosyal konut projesine ilişkin “en az 100 bin yeni istihdam oluşturacak” diyerek müjdeyi verdi.
12.09.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Uzman Erbaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzman erbaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.