Uzaktan Bankacılık

Uzaktan Bankacılık

Son dakika uzaktan bankacılık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaktan bankacılık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaktan bankacılık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaktan Bankacılık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaktan bankacılık gelişmeleri de dahil olmak üzere 155 uzaktan bankacılık haberi bulunmuştur. Tüm uzaktan bankacılık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti
Bankacılık işlemlerinde yeni dönem! Kimlik tespitinde kullanılacak, değişti Bankacılık işlemleri ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan yönetmelik değişikliğine göre yapay zeka, uzaktan dijital yolla gerçekleştirilen bankacılık işlemlerinde kimlik tespitinde kullanılabilecek. Ayrıca engelli kişiler uzaktan kimlik tespitinin görüntülü görüşme aşamasında ihtiyaç olması durumunda üçüncü bir kişiden yardım alabilecek.
26.05.2023 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor
VakıfBank resmen duyurdu! Hesabı olanları ilgilendiriyor Vakıfbank resmen duyurdu. 1 Mayıs'ta başladı. Hesabı olan tüm müşterileri kapsıyor. Bankacılık sektöründe bir dönem sona erdi. Uzaktan bankacılık dönemi başladı. Yüz tanıma teknolojisiyle Türkiye’de limit artırma, şifre, hesap işlem türü değişikliği ve aktivasyon işlemlerini mobil bankacılık üzerinden gerçekleştiren VakıfBank, müşteri olma süreçlerini de tamamen VakıfBank Mobil üzerinden gerçekleştirme imkanı sunmaya başladı.
3.05.2021 Ekonomi
Bankalar ile ilgili flaş karar! Resmen değişti, tüm müşteriler...
Bankalar ile ilgili flaş karar! Resmen değişti, tüm müşteriler... Bankada hesabı olan herkes için geçerli. Tamamen değişti. Bankacılık sektöründe yeni dönem resmen başladı. Bankacılık sektörünün uzun zamandır beklediği, ıslak imza dönemini kapatan uzaktan müşteri edinimi hayata geçti. Banka müşterisi olmak isteyen ya da hesap açacaklar için de uzaktan işlem yapılacak. Yüz yüze olduğu gibi uzaktan işlemlerde de alınması gereken bilgilerin tamamı bu kapsamda olacak. İşte bankalardaki yeni dönemle ilgili tüm detaylar...
2.05.2021 Ekonomi
Bankalar ile ilgili flaş karar! Değişti, yarın başlıyor
Bankalar ile ilgili flaş karar! Değişti, yarın başlıyor Bankada hesabı olan herkes için geçerli. Tamamen değişti. Bankacılık sektöründe yarın yeni bir dönem başlıyor. Müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı yapılabilecek.
30.04.2021 Ekonomi
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor
Bankalarda büyük dönüşüm! 1 Mayıs'ta başlıyor Bankalarda yeni dönem başlıyor. Zorunluluk kalkıyor. BDDK duyurdu. Yapılan açıklamada yeni bankacılık sisteminin detayları paylaşıldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tarih netleşti. Bankalarda yeni dönem 1 Mayısta başlıyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta dijital dönüşüm gerçekleşiyor. Artık şubelere gitme zorunluluğu ortadan kalkıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
1.04.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu
Bankalarda yeni dönem! Ve tarih belli oldu Bankalarda bir dönem sona eriyor. Tamamen değişiyor. Tüm banka müşterilerini çok yakından ilgilendiren karar! Bankacılıkta bir dönüm noktası oluşturacak karar tüm müşterilere duyurdu. Değişim tarihi mayıs olarak belirlendi. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankacılıkta uzaktan müşteri olma dönemi Mayıs ayında başlıyor. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek.
28.03.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem başlıyor! Tamamen değişiyor
Bankalarda yeni dönem başlıyor! Tamamen değişiyor Bankalarda bir dönem sona eriyor. Herkesi çok yakından ilgilendiren karar! BDDK duyurdu. Bankacılıkta yeni dönemin başlayacağı tarih belli oldu. Bankada hesabı olan, fatura yatıran, para gönderen, kredi kartı kullanan ya da kredi çeken herkesi kapsıyor. Tüm bankacılık işlemleri değişiyor. İmza zorunluluğu kalkıyor. Bankalarda yaşanacak büyük değişim mayısta başlıyor. Bankacılık kaynaklarından edinilen bilgiye göre uzaktan müşteri olma dönemi mayıs ayında başlayacak. Düzenlemenin hayata geçirilmesiyle ıslak imza gerekmeden dijital ortamda banka hesabı açılabilecek, müşterinin uzaktan kimlik tespiti yapılarak banka şubesine gitmesine gerek kalmadan müşteri kaydı oluşturulabilecek.
26.02.2021 Ekonomi
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Mart'ta başlıyor
Bankalarda yeni dönem! Tamamen değişiyor, 1 Mart'ta başlıyor Milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Bankacılıkta bir dönem sona eriyor. Artık tarihe karışıyor. Tüm banka müşterilerini ilgilendiren karar 1 Mart itibarı ile hayata geçiriliyor. 18 yaşından büyük olan herkes yapabilecek. Müşteriler için büyük kolaylık sağlanacak. Tüketicinin artık banka ile olan ilişkisi tamamen uzaktan olacak. Şubelere gitmenin önündeki yasal tek engel olan hesap açma ve kapama işlemleri de 1 Mart’tan itibaren artık dijital olarak yapılabilecek. Böylece bir yandan şubeye gidip zaman kaybetmek sona ererken bir yandan da gereksiz israf yapılmamış olacak.
11.02.2021 Ekonomi
Mehmet Ali Akben: İşlemlerin yaklaşık yüzde 94’ü dijital kanallarımız aracılığıyla yapılıyor
Mehmet Ali Akben: İşlemlerin yaklaşık yüzde 94’ü dijital kanallarımız aracılığıyla yapılıyor Dijital kanallardan kazandıkları müşteri sayısının 2023’te bir önceki yıla göre 5 kat artış gösterdiğini söyleyen Vakıf Katılım Genel Müdürü Mehmet Ali Akben, “Hedefimiz, başta finansman ürünleri olmak üzere dijital kanallar dışında kalan diğer tüm işlemlerimizin dijital mecralarda gerçekleştirilebilmesini sağlamak. Bugün geldiğimiz noktada işlemlerin yaklaşık yüzde 94’ü dijital kanallar aracılığıyla yapılıyor” dedi.
13.02.2024 Ekonomi
161 bin lirası buhar oldu! Maili onayladı, hesabını ele geçirdiler
161 bin lirası buhar oldu! Maili onayladı, hesabını ele geçirdiler Yozgat’ın Çekerek ilçesinde yaşayan Yasin Turgut, çekmeği düşündüğü 50 bin liralık kredi için internetten araştırma yaptı. Birçok siteye giren Turgut, bankaları tek tek araştırdı. İddialara göre bir gün süre sonra araştırma yaptığı banka Turgut’u aradı. Kendilerini banka görevlisi olarak tanıtan kişi Turgut’a bir mail gönderileceğini ve mailin onaylanması gerektiğini söyledi. İstenileni yapan Turgut’un haberi olmadan mobil bankacılığına giren dolandırıcılar, Turgut’un hesabından çektiği parayı yine Turgut’un başka bir hesabına aktardı. Durumu fark eden Turgut, kendisinin 50 bin lira ihtiyacının olduğunu söyleyerek, gelen paranın fazla olduğunu belirtti. Dolandırıcılar Turgut’a paranın atılan maildeki bilgilere geri atılmasını ifade etti. Parayı geri atan Turgut, dolandırıldığını anlayınca hemen savcılığa giderek şikayette bulundu.
21.12.2023 Gündem
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı
'Kiralık hesap' tuzağı! Bu oyuna gelen şimdi yandı Yasa dışı kumar ve bahisten elde edilen paraları aklamak ve zimmetlerine geçirmek isteyen dolandırıcıların yeni yöntemi ihtiyaç sahibi olan kişilerin banka hesaplarını kara para akışında kullanmak için kiralamak. Hatta bu dolandırıcılar sosyal medya üzerinden kurdukları gruplarla kiralık hesap arıyor.  Hesabını kiraya veren ve hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açılan Mustafa Kazan, "Biz bir cahillik yaptık, tuzağa düştük. Mağdur olan benim ama, bankalar tarafından insanlar karşısında dolandırıcı olarak görünen de benim" dedi. Kazan'ın telefonla ulaştığı dolandırıcılardan biri, "Biz vergi kaçırmak için bu yöntemi kullanıyoruz" derken, bir diğeri ise dolandırıcılık olayların arttığını söyleyerek, kendisiyle çalışırsa dolandırılmayacağını taahhüt etti. 
10.12.2023 Gündem
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim
Fatih Terim’in ifadesi ortaya çıktı: Seçil’e fon için para vermedim Bankacı Seçil Erzan davasında Fatih Terim’in ifadesinde “Bu fonla alakalı Seçil Erzan’a hiç para vermedim. Bahsedilen fon ile yakından uzaktan ilgim yok” dediği öne sürüldü.
24.11.2023 Gündem
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >>  Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >> Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları AÖF taban puanları ve başarı sıralamaları, YKS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından gündeme geldi. Açıköğretim taban puanları da bu kapsamda merak ediliyor. Eğitimine açıktan devam etmek isteyenler İktisat ve İşletme Fakültesi de olmak üzere birçok bölümün olduğu Açıköğretim Fakültesinin taban puanlarını sorguluyor. ATA AÖF, AUZEF ve AÖF’te eğitim alma planın yapanlar gözlerini AÖF taban puanları, başları sıralaması ve kontenjanlara çevirdi. İşte TYT AYT AÖF Açıköğretim AÖF taban puanları…
21.07.2023 Eğitim
Deprem bölgesinde yeni fırsatçılık yöntemi! 'Çantacılar' devrede: Dava açıp hak talep etme peşindeler
Deprem bölgesinde yeni fırsatçılık yöntemi! 'Çantacılar' devrede: Dava açıp hak talep etme peşindeler Deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken mülkiyet hakkı ile ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Yıkılmış konutlar üzerinde malikin mülkiyetinin devam ettiğini hatırlatan uzmanlar, bu kişilerin enkazdaki geri dönüşüm malzemeleri üzerinde de hak sahibi olduğunu belirtti. Buradan kaynaklanan yeni bir fırsatçılık yöntemine dikkati çeken TUKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Ölmez, alınması gereken önlemleri sıraladı.
10.04.2023 Ekonomi
Uzaktan müşteri edinime kolaylığı
Uzaktan müşteri edinime kolaylığı Kullanıcılarına 20’den fazla bankanın ürünlerini karşılaştırarak başvuru imkanı veren HangiKredi, yeni dönemde de şubeye gitmeye gerek kalmadan ‘Uzaktan Müşteri Edinimi’ ile bankanın anında müşterisi olma kolaylığını sunuyor.
6.07.2022 Advertorial
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi
VakıfBank’ta yeni dönem başladı! Kapsam genişletildi VakıfBank harekete geçti. Baka müşterilerini yakından ilgilendiren bir yeniliği hayata geçirdi. Uzaktan müşteri olma dönemi başladı “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımıyla farklı müşteri segmentlerini dijitalleşme yolculuklarında destekleyen VakıfBank, 2021’de bireysel müşteriler için devreye alınan uzaktan müşteri olma uygulamasını şahıs şirketleri için de hayata geçirdi.
27.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! BDDK Başkanı Akben duyurdu...
Kripto paralarla ilgili son dakika açıklaması! BDDK Başkanı Akben duyurdu... Kripto paralarla ilgili flaş gelişme! Yasal düzenleme yapılacak. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, kripto para konusunda, dünyada çoğu ülkede yasal düzenleme olmadığını belirtti. Akben, kafalardaki karışıklığın giderilmesi için Türkiye'de yasal düzenlemeler yapılmaya çalışıldığını açıkladı.
26.05.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve...
Kuveyt Türk resmen duyurdu! Uygun koşullu kredi desteği ve... Kuveyt Türk resmen duyurdu ve belli oldu! Dev bankadan açıklama geldi. Banka, 2022 yılı ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı. Kullandırdığı fon büyüklüğü yüzde 22 artışla 150,2 milyar TL’ye ulaşan bankanın aktif büyüklüğü de 284,7 milyar TL’ye yükseldi. 2022’nin ilk çeyreğinde 1 milyar 465 milyon TL net kâr elde eden Kuveyt Türk’ün öz varlıkları ise 13,7 milyar TL’ye ulaştı.
12.05.2022 Ekonomi
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık...
ING Türkiye resmen duyurdu! Vade yok, kredi ve faiz avantajı! Yeni kararla artık... ING Türkiye harekete geçti ve resmen duyurdu! Yeni hizmet hayata geçirildi. Müşteri olacak yüz binleri yakından ilgilendiriyor. Bankadan açıklama geldi. Esnaf ve şahıs işletmelerine yönelik yeni dönem başladı. ING’li olmak isteyen işletmelerin şubeye gitmelerine gerek yok; artık uzaktan müşteri olabilecekler. KOBİ’e-Turuncu ya da ING KOBİ Anında Kredi başvurusunda bulunarak uzaktan müşteri olan işletmeler vade derdi olmadan günlük birikim yapma imkanından faydalanacak. Dijital kanallar üzerinden avantajlı kredi fırsatları da sunuluyor. Öte yandan TL, dolar, euro ve İngiliz sterlini birikimlerinde 90 gün boyunca yüksek oranda faiz tanımlanıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor...
Bu uygulamayı telefonunuza indirdiyseniz hemen silin! Banka hesaplarını ele geçiriyor... Telefonunuza bu uygulamayı indirdiyseniz hemen kaldırın! Banka hesaplarını ele geçiriyor. Google'dan kritik uyarı geldi. Android kullanıcısı milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. İçerisinde kötü amaçlı yazılım taşıyan bu uygulamayı indirenler siyah bir ekranla karşılaşıyor. Dolandırıcılar bildirimleri de devre dışı bırakıyor. Kullanıcılar böylelikle hiçbir şeyin farkına varmadan telefonunda istedikleri şeyi yapabiliyorlar.
12.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Kimlik veya pasaport yeterli olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı, yeni düzenleme...
Kimlik veya pasaport yeterli olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı, yeni düzenleme... Nüfus cüzdanı, Mavi Kart ya da pasaport yeterli olacak. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni düzenleme yürürlüğe girdi. Yuvam hesabı ile ilgili açıklama geldi. Artık elektronik ortamda uzaktan kimlik tespiti yoluyla Yuvam hesabı açılabilecek. Açılan hesaba, kişinin sadece yurt dışı bankalarda kendi adına açılmış hesaplarından para gönderimi gerçekleştirilecek. Açılan bu hesaptan para çıkışının da sadece kişinin kendi banka hesaplarına yapılabilmesi sağlanacak.
6.04.2022 Ekonomi
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar...
Kuveyt Türk kararı resmen duyurdu! Ücretsiz, aidat da alınmıyor! 31 Haziran'a kadar... Kuveyt Türk harekete geçti ve yeni kararı resmen duyurdu. Ücretsiz ve aidatsız olarak işlem gerçekleştiriliyor. Şubeye gitmeye gerek kalmadı. Dev banka, çiftçi ve şahıs firmaları için uzaktan hesap açma hizmetinin devreye alındığını açıkladı. 31 Haziran'a kadar görüntülü görüşmeyle hesap açanlar, kampanyadan yararlanabilecek. Dakikalar içinde mobil uygulamadaki başvuru ekranından hesap açılabiliyor. CebimPOS ile tüm şahıs firmaları ve çiftçilere ücretsiz ve aidatsız tahsilat/ödeme alma imkânı sunuluyor.
28.03.2022 Ekonomi
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme...
Ukrayna - Rusya savaşında son dakika gelişmesi! İşgalde Rusları şok eden gelişme... Ukrayna - Rusya savaşında 6'ncı günde de kan dökülmeye devam ediyor... 'Kağıtların gücü bitti, insanlar ölüyor' diyen Zelenski, AP'ye seslendi ve 'Artık siz Ukrayna'yı seçmelisiniz' dedi. Öte yandan Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsviçre'de düzenlenen 'Silahsızlanma Konferansı'nda önceden kaydedilmiş bir video mesajıyla katıldı. Lavrov'un konuşması başlar başlamaz büyükelçiler ve diplomatlar salonu terk etti. Rusya, Kiev'deki sivillere çağrıda bulundu. Açıklamada vurulacak alanlara ait bilgi verildi ve sivillerin bölgeden ayrılması istendi. Rus RIA haber ajansı ise Ukrayna ile Rusya arasındaki görüşmelerin ikinci turunun yarın yapılacağını duyurdu. Rusya, Kiev'deki TV kulesine yönelik füze saldırısı gerçekleştirdi. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, kulenin olduğu bölgenin 29-30 Eylül 1941'de Naziler'in 33 binden fazla Yahudi'yi katlettiği yer olduğunu belirterek, "80 yıl sonra bugün Rus Nazileri, Ukraynalıları yok etmek için aynı yeri vurdu" dedi. İşte dakika dakika bölgede yaşananlar...
1.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Araba almayı düşünenler dikkat! Flaş uyarı, ağır hasarlı arabalar...
Araba almayı düşünenler dikkat! Flaş uyarı, ağır hasarlı arabalar... Araba almayı düşünen milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Pandemi ve çip krizi sonrası sıfır arabada tedarik sorunu yaşandı, fiyatlar katlandı. İkinci el arabalardaki gerçek ortaya çıktı. Bu gelişme sonrası ve kurdaki gerilemeyle fiyatlar düşse de arz-talep dengesizliği, ağır hasarlı araçların kazasızmış gibi gösterilerek satışa sunulmasının önünü açtı. Ekspertiz bayilerine gelen 4 araçtan biri ağır hasarlı olarak kayıtlara geçiyor. Piyasada ağır hasarlı araçların artışı, TSE belgeli ekspertiz hizmetini daha da kritik hale getirdi.
23.02.2022 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Uzaktan Bankacılık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaktan bankacılık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.