Urfi Çetinkaya

Urfi Çetinkaya

Son dakika Urfi Çetinkaya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Urfi Çetinkaya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Urfi Çetinkaya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Urfi Çetinkaya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan urfi çetinkaya gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 urfi çetinkaya haberi bulunmuştur. Tüm urfi çetinkaya haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Türk Escobar'ın uyuşturucu trafiği ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu
'Türk Escobar'ın uyuşturucu trafiği ortaya çıktı! 20 milyar TL'lik mal varlığına el konuldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya operasyon düzenlendi. Oğulları, bacanakları ve bazı akrabalarının da aralarında bulunduğu 44 kişi yakalandı. Kartelin 20 milyar TL'lik varlığına el konuldu. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını ve paraların nasıl aklandığını anlattı.
27.02.2024 Gündem
Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu
Türk Escobar'ın holdingler üzerinden kartel yönetimi deşifre oldu Son 30 yıl içerisinde dünyanın ve Türkiye'nin en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen Ürfi Çetinkaya'ya düzenlenen operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, Çetinkaya örgütünün uyuşturucu sevkiyatı rotasını anlattı.
27.02.2024 Vatan TV
Manavgat'ta afet köyleri inşa edildi! Bakan Kurum: 910 köy evinin inşasına başlandı ve 550’si teslim edildi
Manavgat'ta afet köyleri inşa edildi! Bakan Kurum: 910 köy evinin inşasına başlandı ve 550’si teslim edildi Antalya Manavgat’ta yaşanan büyük yangınlardan sonra bölgede yöresel mimariye uygun yeni köy evleri inşa edildiğini söyleyen Bakan Murat Kurum, “910 köy evinin inşasına başlandı ve 550’si teslim edildi. Mayıs ayının sonuna kadar tüm köy evleri sahiplerine verilecek. Birçok afet ilinde olduğu gibi Manavgat’ı ayağa kaldırdık. Şimdi sıra 11 depremzede ilimizde. Deprem bölgesinde ilk etapta 319 bin, toplam 650 bin konut inşa edeceğiz” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Urfi Çetinkaya operasyonunun detayları nefes kesti! 1 yıl boyuncu adım adım takip
Urfi Çetinkaya operasyonunun detayları nefes kesti! 1 yıl boyuncu adım adım takip Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya, İspanyol polisinin verdiği istihbaratla yakalandı. Zekeriyaköy,’deki villayı 1 yıl boyunca takip eden polis, önceki akşam nefes kesen bir operasyonla Çetinkaya’yı 5 adamıyla gözaltına aldı.
13.04.2023 Gündem
Gaziantep'te Kökünü Kurutma Operasyonu: Bakan Soylu detayları açıkladı
Gaziantep'te Kökünü Kurutma Operasyonu: Bakan Soylu detayları açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'teki Kökünü Kurutma Operasyonu'na ilişkin detayları paylaştı.
13.04.2023 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Baronların baronu yakalandı... Dünya uyuşturucu kartelini yönetiyor!
Baronların baronu yakalandı... Dünya uyuşturucu kartelini yönetiyor! Son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı.
12.04.2023 Vatan TV
Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu?
Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu? İçişleri Bakanı Soylu, "Bir baron daha içeride. Epeydir peşindeydik. Urfi Çetinkaya’nın kardeşi şu anda gözaltında" dedi. Soylu tarafından yapılan açıklamanın ardından Urfi Çetinkaya hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Urfi Çetinkaya kimdir, nereli, nerede? Uyuşturucu kaçakçısı Urfi Çetinkaya öldü mü, yaşıyor mu?
18.05.2022 Gündem
Bakan Soylu: Bir baron daha gözaltında
Bakan Soylu: Bir baron daha gözaltında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2015 yılında 54 ilde metamfetamin yakalanması görülürken, 2021'de 81 ile yayıldığını, uyuşturucu kaynaklı ölümlerde 'metamfetamin' görülme oranının da 5 yılda yüzde 1,4'ten yüzde 35,6'ya çıktığını söyledi. Soylu, "Bu önemli bir tehdidi işaret etmektedir. Metamfetamin ile ilgili, tüm valilerimize, emniyet müdürlüğümüze ve jandarma komutanlığımıza genelge gönderdik, 'gizli' mantığı ile. Bütün detayları anlatan, mücadelenin nasıl olacağını ortaya koyan, kapsamlı bir genelge" dedi.
18.05.2022 Siyaset
Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya'nın kardeşi ve yeğenine 'kapsül' operasyonu
Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya'nın kardeşi ve yeğenine 'kapsül' operasyonu İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 774 parça kapsül halinde 4 kilo 862 gram esrarı kadın kuryelere yutturarak Türkiye’ye getiren şebekeye operasyon düzenledi.
18.05.2022 Gündem
Organize suç örgütü lideri  İstanbul’da yakalandı...
Organize suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı... Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden organize suç örgütü lideri Ayvaz Korkmaz, İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalandı.
24.11.2019 Yaşam
16 yıllık hesaplaşma
16 yıllık hesaplaşma Yakılmış cesedi bulunan Yusuf Işık’ın, uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya’nın iki yeğeni tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
5.06.2018 Gündem
40 milyon avro himmet aldılar
40 milyon avro himmet aldılar Firari eski savcı Zekeriya Öz ve uyuşturucu baronu Ürfi Çetinkaya’nın eroin ve himmet çarkı deşifre oldu. Çetinkaya’nın 3. havalimanı ile birlikte hayata geçirilmesi planlanan yeni şehir projelerinin yapılacağı bölgede arsa almasına Öz aracı oldu. Çetinkaya’dan bunun karşılığında 40 milyon avro himmet alındı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'daki mafya hesaplaşması Dubai'ye sıçradı!
İstanbul'daki mafya hesaplaşması Dubai'ye sıçradı! İstanbul’da Eylül 2014’te başlayan zincirleme infazlar Dubai’ye sıçradığı bildirildi...
16.05.2016 Dünya
Mafya hesaplaşması Dubai’ye sıçradı
Mafya hesaplaşması Dubai’ye sıçradı Yeraltı dünyasının Eylül 2014’te İstanbul’da başlayan zincirleme infazı Dubai’ye de sıçradı. İran asıllı bir Türk vatandaşı, Dubai’de başını hedef alan 9 mermiyle hayatını kaybetti. İnfazı gerçekleştiren Kolombiya ve Hint asıllı iki tetikçi ise Kanada’ya kaçtı
29.09.2021 Gündem
İnfaz emri Hollanda’dan
İnfaz emri Hollanda’dan Nacif Şerifi Zindaşti’ye yönelik saldırıda kızı ve şoförünün öldürülmesi olayını Hollanda’da bulunan Orhan U. ve Çetin K.’nın azmettirdiği öne sürüldü. Saldırıyı gerçekleştiren iki kişinin ise olaydan 4 gün sonra öldürüldüğü tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Zindaşti cinayetinde 14 gözaltı!
Zindaşti cinayetinde 14 gözaltı! Eylül 2014’de uyuşturucu kaçakçılığında ihbarcı olarak adı geçen Nacif Şerifi Zindaşti’nin aracına yönelik saldırıda Zindaşti’nin 19 yaşındaki kızı Arzu Zindaşti ve şoförü yaşamını yitirmişti...
27.05.2015 Yaşam
Barondan polise suç duyurusu
Barondan polise suç duyurusu İstanbul’da 12 yıl yıl önce 507 kilogram eroinin ele geçirildiği “Son Tango” operasyonuna ilişkin davada hapis cezasına çarptırılan Urfi Çetinkaya, 2013’teki ayrı bir soruşturmada hazırlanan tutanaklardaki imzaların sahte olduğu iddiasıyla 23 polis ve amirleri hakkında suç duyurusunda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Uyuşturucu baronu 24 yıl yedi, kayboldu
Uyuşturucu baronu 24 yıl yedi, kayboldu 507 kilo eroin ile ilgili olarak yargılanan ve uzun tutukluluk süresi nedeniyle tahliye edilen Urfi Çetinkaya’nın yakalama kararına rağmen aylardır polise teslim olmadığı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
'Gizli tanığa' ulaşılamıyor!
'Gizli tanığa' ulaşılamıyor! Yasa boşluğu mu kullanıldı?
29.09.2021 Gündem
Gizli tanık muamması!
Gizli tanık muamması! “Aradığınız gizli tanığa bir türlü ulaşılamıyor”
29.09.2021 Gündem
'Beni çırılçıplak soymadın mı?'
'Beni çırılçıplak soymadın mı?' Milletvekilinden Saçan’a işkence suçlaması
29.09.2021 Gündem
Yargıtay'dan emsal oluşturacak karar!
Yargıtay'dan emsal oluşturacak karar! 3 kere müebbet istenen Sedat Şahin serbest...
29.09.2021 Gündem
Yeşilay'ın Çetinkaya savaşı
Yeşilay'ın Çetinkaya savaşı Uyuşturucu baronu Urfi Çetinkaya, yaptırdığı 8 okula oğlu Örfi Çetinkaya’nın adını verdi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Urfi Çetinkaya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki urfi çetinkaya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.