Ünlü Sanatçı

Ünlü Sanatçı

Son dakika ünlü sanatçı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ünlü sanatçı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ünlü sanatçı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ünlü Sanatçı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ünlü sanatçı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.615 ünlü sanatçı haberi bulunmuştur. Tüm ünlü sanatçı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı
Portakal Çiçeği Karnavalı'ında Murat Boz muhteşem bir gece yaşattı Türkiye Kültür Yolu Festivaline dahil edilen ve bu yıl 12. kez düzenlenen Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’da dün gece Murat Boz müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Karnavalın merkezi konser alanı Merkez Parkta sahne alan Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz, yüzbinlerce hayranını coşturdu.
23.04.2024 Adana
Refik Anadol'un Mercan Rüyaları Adana'da
Refik Anadol'un Mercan Rüyaları Adana'da Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Adana'da sergilenen dünyaca ünlü sanatçı Refik Anadol'un sergisi Kuruköprü Anıt Müze’de ziyaretçilerin en uğrak noktası oldu.
19.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Ferhat Göçer rüzgarı esecek
Portakal Çiçeği Karnavalı'nda Ferhat Göçer rüzgarı esecek Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda 18 Nisan Perşembe günü ünlü Sanatçı Ferhat Göçer konser verecek.
20.04.2024 Adana
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı!
1245 nolu sandık başına gelen Candan Erçetin sürprizi ile karşılaştı! İstanbul'da saat 08.00 itibarıyla seçmenler sandık başına gitmeye başladı. Ünlü sanatçı Candan Erçetin, yerel seçimlerde Sandık Kurulu Üyesi oldu.
31.03.2024 Gündem
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı!
Çağlar Ökten ile boşanıyorlar mı? Seda Sayan açıkladı! Çağlar Ökten ile 2022'de Beşiktaş'taki lüks bir otelde nikâh masasına oturan ünlü sanatçı Seda Sayan, eşinden boşanacağı söylentileriyle gündeme geldi. Kendi sunduğu programda yapılan haberlere isyan eden Sayan, ayrılık iddialarına son noktayı koyarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Magazin
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’
Avşar kardeşler sahilde yürüyüş yaptı! ‘Her şey yolunda’ Hülya Avşar, önceki gün İstinye'de objektiflere yansıdı. Genellikle sahilde tek başına yürüyüş yapan sanatçıya, bu kez uzun zamandır ortalarda görünmeyen kardeşi Helin Avşar da eşlik etti.
2.03.2024 Magazin
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı!
Bülent Ersoy sahnedeki koltuğu beğenmedi, yenisi gelince sahneye çıktı! Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam bir mekanda vereceği konserde sahnedeki koltuğu beğenmedi. Sahnede oturması için getirilen koltuğu gönderen Diva, yeni bir koltuk getirttikten sonra sahnesine devam etti.
30.01.2024 Magazin
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın efsane oyuncularındna Hikmet Taşdemir hayatını kaybetti Türk Sineması'nın kötü adamı Hikmet Taşdemir, bir süredir tedavi gördüğü Tekirdağ Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 82 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2024 Magazin
Hülya Yiğitalp'in uzay mühendisi oğlu Yiğit Tokbey hayatını kaybetti
Hülya Yiğitalp'in uzay mühendisi oğlu Yiğit Tokbey hayatını kaybetti Ünlü sanatçı Hülya Yiğitalp’in uzay mühendisi oğlu Yiğit Tokbey, ABD’de kazada hayatını kaybetti
23.01.2024 Magazin
Açlık başına vurdu! Nişantaşı’nı ayağa kaldıran Yıldız Tilbe kamerayı itip, küfür etti!
Açlık başına vurdu! Nişantaşı’nı ayağa kaldıran Yıldız Tilbe kamerayı itip, küfür etti! Yıldız Tilbe önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü sanatçı, aç olduğu için gergin olduğunu dile getirdi. basın mensuplarına, "Çekilin önümden açım aç! Aç ayı oynamaz" diye bağırdı.
20.01.2024 Magazin
Ünlü sanatçı markette! Hayranları hemen fark etti
Ünlü sanatçı markette! Hayranları hemen fark etti Kibariye, önceki akşam Ataşehir’deki bir markette alışveriş yaparken görüntülendi.
1.01.2024 Magazin
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi
Leman Sam hastanede tedavi altına alındı! Sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi Koronavirüse yakalanan sanatçı Leman Sam, hastanede tedavi altına alındı.
31.12.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama! 'Benimle gizli görüşüyordu' Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
7.12.2023 Magazin
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti
Yasemin Yalçın yıllar sonra kamera karşısına geçti Yasemin Yalçın; 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminde oğlunun sanatla dolu hayatına eşlik eden, usta şarkıcının mücadele dolu yolculuğunu destekleyen annesi, tiyatrocu Toto Karaca olarak izleyicilerle buluşacak.
5.12.2023 Magazin
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri
Haluk Levent'ten Gazze'ye destek konseri Kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği ile yaptığı yardım çalışmalarıyla adından söz ettiren sanatçı Haluk Levent, 17 Aralık’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde Gazze’ye destek konseri vereceğini açıkladı.
30.11.2023 Magazin
Ünlü sanatçı çiftin mütevazı evi! Orta halli bir sitede yer alan dairelerinin kapılarını açtılar
Ünlü sanatçı çiftin mütevazı evi! Orta halli bir sitede yer alan dairelerinin kapılarını açtılar Kanal D'de ekranlara gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının son konuğu çok ünlü bir sanatçı çift oldu. Mütevazı hayatları ile dikkat çeken sanatçıların evi de zevkle dekore edilmiş.
27.11.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'ndan yeni açıklama geldi: Tabut ile değil, diploma ile döndüm Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.11.2023 Magazin
Süperstar  Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi
Süperstar Ajda Pekkan İstanbul’da son konserini verdi Ajda Pekkan, konser turnesine devam ediyor. KerkiSolfej’in sonbahar konserleri kapsamında farklı illerde sevenleriyle buluşan ünlü sanatçı önceki akşam Zorlu PSM’de hafızalardan silinmeyecek müzik şölenine imza attı.
19.11.2023 Magazin
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı ilk kez tüm gerçekleri anlattı! 'Benden hep şüphe duymuştu'
Metin Akpınar’ın ikinci kızı Sevgi Katkıcı ilk kez tüm gerçekleri anlattı! 'Benden hep şüphe duymuştu' Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, yaşadıklarını tek tek anlattı. Metin Akpınar’ın ikiz kızlarından Sevgi Nebioğlu Katkıcı da sessizliğini bozdu. İki çocuk annesi olan Katkıcı, geçen yıl Akpınar’ı torunlarıyla tanıştırdığını açıkladı, o buluşmanın fotoğrafını gösterdi.
24.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Haber
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu!  35 yıllık gerçekler ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık gerçekler ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Magazin
Fulden Uras: Acılarım artık son bulacak
Fulden Uras: Acılarım artık son bulacak Şarkıcı Fulden Uras gençlik yıllarından bu yana sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Son 13 yılda 22 kez ameliyat olan şarkıcı memesini aldıracağını açıkladı. Sağlık durumu hakkında bilgi veren Uras, 'Artık acı yok' sözleriyle ameliyat olacağını duyurdu.
16.10.2023 Magazin
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam
Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden olan kızı Duygu Nebioğlu her şeyi: Akpınar soyadını taşımayacağım, yalancı insanların soyadını alamam Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.
16.10.2023 Magazin
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı
Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı Sinema ve tiyatro dünyasının duayen ismi Metin Akpınar'ın, yaşadığı evlilik dışı ilişkiden Duygu Nebioğlu adında bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu 35 yıl sonra ortaya çıktı. Akpınar'ın kızı olduğunun mahkeme tarafından onaylandığını söyleyen Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yaşananları anlattı.
13.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ünlü Sanatçı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ünlü sanatçı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.