Und

Und

Son dakika UND haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan UND ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını UND haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Und

haberleri sayfasında son dakika yaşanan und gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 und haberi bulunmuştur. Tüm und haberleri aşağıda listelenmiştir.
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım
Togg sedan modelini görücüye çıkarıyor! Heyecanlandıran paylaşım Togg'un heyecanla beklenen sedan modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı. Ayrıca, T10X modelinin 2024 yılı için sipariş alımlarının başladığı açıklandı. Belirtilene göre, genel siparişler 20 Ocak'tan itibaren alınmaya başlanacak.
7.01.2024 Ekonomi
Almanya menşeili bazı şirketlerin PKK’ya para aktardığı ortaya çıktı
Almanya menşeili bazı şirketlerin PKK’ya para aktardığı ortaya çıktı  Almanya merkezli faaliyet gösteren 11 şirketin, terör örgütü PKK/KCK’nın Belçika merkezli yayın yapan Medya Haber TV ve Sterk TV’ye reklam verdiği ortaya çıktı.
31.10.2022 Dünya
Türkiye başardı! Silahlı insansız kara aracı KAPGAN geliyor
Türkiye başardı! Silahlı insansız kara aracı KAPGAN geliyor Türk savunma sanayinde silahlı insansız hava ve deniz araçlarının ardından Silahlı İnsansız Kara Aracı'nda da (İKA) dev bir adım atıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın bir şirketi olan HAVELSAN, yeni geliştirdiği KAPGAN Silahlı İnsansız Kara Aracı (İKA)’nı ilk kez duyurdu. Sosyal medyadan KAPGAN İKA’nın animasyon görüntüleri de paylaşıldı. Yeni bir dönemin habercisi olan 30mm’lik KAPGAN İKA’nın, savaş alanında önemli etkilere yol açacağı üzerinde duruluyor.
5.10.2022 Ekonomi
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022 Gündem
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 dış temsilcilikteki büyükelçi merkeze alınırken, 25 dış temsilciliğe yeni büyükelçilerin atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Merkeze alınan isimlerden biri de Merve Kavakçı oldu. Peki, Merve Safa Kavakçı kimdir? Merkeze alınan Merve Kavakçı kaç yaşında, nereli, kiminle evli? İşte hayatı hakkında merak edilenler…
2.06.2022 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu...
MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu... MSB'den yapılan açıklamada "Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, 19 Nisan 2022 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Tğm. Kaan Kanlıkuyu, teröristler tarafından yapılan roketatarlı saldırı sonucunda şehit olmuştur." ifadeleri yer aldı.
19.04.2022 Gündem
Bakanlık açıkladı: 1 askerimiz şehit oldu
Bakanlık açıkladı: 1 askerimiz şehit oldu İzmir'de bulunan Hava Eğitim Komutanlığı emrinde görevli bir askerin, eğitim alanındaki silah kazası sonucu şehit olduğu bildirildi.
24.03.2022 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'Çanakkale Savaşı' belgeseli
İletişim Başkanlığı'ndan 'Çanakkale Savaşı' belgeseli İletişim Başkanlığı, 'Çanakkale'de Destan Yazan Kahramanlarımızın Unutulmaz Hikayeleri' adlı belgesel serisi hazırladı.
18.03.2022 Gündem
Yazar ve akademisyen Prof. Dr. Yıldız Ecevit hayatını kaybetti
Yazar ve akademisyen Prof. Dr. Yıldız Ecevit hayatını kaybetti Edebiyat üzerine yaptığı çalışmalarla tanınan yazar ve akademisyen Prof. Dr. Yıldız Ecevit (75), Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayatını kaybetti.
23.06.2021 Kültür Sanat
Prof. Yıldız Ecevit hayatını kaybetti
Prof. Yıldız Ecevit hayatını kaybetti Türk edebiyatının en önemli akademisyenlerinden Prof. Yıldız Ecevit 75 yaşında vefat etti.
23.06.2021 Kültür Sanat
Bakan Pekcan, Macar girişimcileri Türkiye'de yatırıma davet etti
Bakan Pekcan, Macar girişimcileri Türkiye'de yatırıma davet etti Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Macaristan Dışişleri ve Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile yaptığı görüşmede, Türkiye ile Macaristan arasında büyük bir iş birliği ve yatırım fırsatları olduğuna dikkati çekerek, Macar girişimcileri Türkiye'de yatırıma davet etti.
30.06.2020 Ekonomi
Gürbulak sınır kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı hangi ülkeye açılır?
Gürbulak sınır kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı hangi ülkeye açılır? Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, corona virüs pandemisinde normalleşme sürecinde Haziran'dan itibaren ciddi toparlanma beklendiğini söyledi. Bakan Pekcan, önümüzdeki haftadan itibaren Habur ve Gürbulak Gümrük Kapıları'nın da açıklacağını belirtti. Bakan Pekcan tarafından yapılan açıklamanın ardından Gürbulak gümrük kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı hangi ülkeye açılır? soruları merak edilmeye başlandı. İşte Gürbulak sınır kapısı detayları…
3.06.2020 Gündem
Gürbulak nerede, Gürbulak sınır (gümrük) kapısı nereye açılır? (Gürbulak sınır kapısı harita)
Gürbulak nerede, Gürbulak sınır (gümrük) kapısı nereye açılır? (Gürbulak sınır kapısı harita) Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne ait araca roketli saldırıda bir personel şehit oldu. Ağrı'da Gürbulak Gümrük Müdürlüğü aracına roketli saldırı yapılmasının ardından, Gürbulak sınır (gümrük) kapısı nerede? Gürbulak sınır kapısı nereye açılır? sorularını merak eden vatandaşlar, arama motorlarına yöneldi. Türkiye'yi İran ve Orta Asya'ya bağlayan ve Tarihi İpek Yolu'nun üzerinde bulunan Gürbulak sınır kapısı ve haritası detayları…
2.03.2020 Gündem
Libido nedir? | Libidosuz ne demektir?
Libido nedir? | Libidosuz ne demektir? Libidosu yüksek, libosuz kelimeleriyle karşımıza çıkan libido kavramı, ünlü psikanalist Sigmund Freud tarafından ortaya atılmıştır. Türkçe’de insana yaşama gücünü veren enerji olarak kullanılmaktadır. İşte libido hakkında merak edilenler…
2.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler Almanya'da elini kolunu sallayarak dolaşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröristler Almanya'da elini kolunu sallayarak dolaşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , “Avrupa Birliği’nde terör örgütü olarak kabul edilen PKK’nın şu anda Almanya’da binlerce mensubu elini kolunu sallayarak dolaşmaktadır. Yeri geldiği zaman terör örgütünün başının posterleriyle beraber Almanya’nın devasa caddelerinde gösteriler yapmaktadır. Halbuki bunlar yasaktır. Peki bunlara niçin müsaade ediliyor?” dedi.
28.09.2018 Siyaset
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor
25’inci Uluslararası Adana Film Festivali heyecanı başlıyor Adana'da bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan, 900 bin lira ödülün dağıtılacağı Uluslararası Adana Film Festivali öncesi lansmanı gerçekleştirildi. Tuba Büyüküstün, Ahmet Mümtaz Taylan gibi oyuncuların katıldığı lansmanda Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması ile Uluslararası Uzun Metraj Film Yarışması’nda finale kalan isimler de açıklandı.
14.09.2018 Kültür Sanat
Dünyada bir ilk! Çin ile Türkiye başlıyor
Dünyada bir ilk! Çin ile Türkiye başlıyor Uluslararası karayolu taşımacılığına dahil olan Çin, anlaşma yaptığı ilk ülke olan Türkiye’ye geçiş belgelerini teslim etti. UND İcra Kurulu Başkanı Recai Şen, “Türkiye ve Çin birbirleri için büyük bir lojistik potansiyel taşıyor. Çin ile batı ülkeleri arasında yapılacak taşımalara talibiz” dedi.
16.08.2018 Ekonomi
Almanya FETÖ konusunda cevap vermekten kaçındı
Almanya FETÖ konusunda cevap vermekten kaçındı Alman hükümeti, Sol Partili milletvekillerinin FETÖ sorusunu "devletin ali çıkarları" gereği cevaplamadı
17.07.2018 Dünya
Fatih Akın kimdir?
Fatih Akın kimdir? Fatih Akın kimdir? Sorusu gündemde sıkça araştırılmaya başlandı. 2018 Altın Küre Ödülleri'nde son filmi Paramparça (Aus dem Nichts), Yabancı Dilde En İyi Film ödülünü alan Fatih Akın'ın hayatı oldukça merak edildi. İşte Fatih Akın'a dair tüm bilgiler...
8.01.2018 Gündem
En ekonomik sefer
En ekonomik sefer İlk seferine çıkan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı, lojistik maliyeti yüksek sektörlere can verecek. Türkiye, Avrupa ile Asya arasında ticaret köprüsü olacak
30.10.2017 Ekonomi
‘Deli Dumrul’ haracı mahkemeden döndü
‘Deli Dumrul’ haracı mahkemeden döndü Avrupa Adalet Divanı, AB’de transit geçiş yapan Türk TIR’larından alınan ücreti haksız buldu. Kısıtlamaların kalkmasıyla ihracatçının yıllık 3.5 milyar euroluk kaybı önlenecek
20.10.2017 Ekonomi
Haberler süper, Rusya izin verdi! Türkler...
Haberler süper, Rusya izin verdi! Türkler... Rusya ile yapılan yoğun görüşmeler sonucu vize konusu mayısa kalsa da Rus tarafı 6 bin adet transit geçiş belgesini vermeyi kabul etti.
10.05.2017 Ekonomi
Türk TIR'larından para alınamaz
Türk TIR'larından para alınamaz AB Adalet Divanı Savcısı, Macaristan aleyhine açılan davada Türkiye'yi haklı buldu
29.09.2021 Gündem
Yatırım için Türkiye'ye geliyorlar!
Yatırım için Türkiye'ye geliyorlar! ABD'li ulaşım devleri ortaklık ve yatırım için Türkiye'nin yolunu tutacak. Ankara, İstanbul ve İzmir’de üç ayrı toplantı yapılacak
23.03.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Und ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki und haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.