Ruhsar Pekcan

Ruhsar Pekcan

Son dakika Ruhsar Pekcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ruhsar Pekcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ruhsar Pekcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ruhsar Pekcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ruhsar pekcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 642 ruhsar pekcan haberi bulunmuştur. Tüm ruhsar pekcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savcılık, eski bakan için TBMM’yi işaret etti
Savcılık, eski bakan için TBMM’yi işaret etti Sahibi olduğu kendi şirketinden yönettiği bakanlığına dezenfektan sattığı iddia edilen, söz konusu iddiaların ardından görevden alınan eski Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan hakkında, ‘görevi kötüye kullanma’ suçlamasıyla, çok sayıda suç duyurusu yapılmıştı. Yapılan şikâyetlerde Pekcan’ın kendisinin ve eşinin yönetiminde olan bir şirketten bakanlığa dezenfektan satın alması suretiyle devleti zarara uğrattığı belirtildi.
7.12.2021 Gündem
CHP'li Öztrak: İsrail'in insanlık dışı provokasyonları kabul edilebilir değil
CHP'li Öztrak: İsrail'in insanlık dışı provokasyonları kabul edilebilir değil CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Faik Öztrak, "İsrail polisinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinli kardeşlerimize tam da bayram öncesi yaptığı saldırılar, İslam aleminin ve vicdanı olan herkesin yüreğini dağladı. İsrail'in bu insanlık dışı provokasyonları asla kabul edilebilir değildir" dedi.
10.05.2021 Siyaset
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti
Ömer Çelik'ten Biden'a sert tepki: Sabote etti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) sona erdi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, Biden'ın 1915 olaylarını "soykırım" olarak nitelemesine ilişkin "Sorumsuz, hukuki temeli, tarihsel dayanağı olmayan bir yaklaşımdır." ifadelerini kullandı. Çelik, 'Açıklamanın zamanlaması da açıklama gibi yanlış olmuştur. Normalleşme çalışmalarını sabote etmiştir' dedi.
27.04.2021 Siyaset
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı...
Ramazan Bayramı dahil 17 gün tam kapanma kararı! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı... Kritik kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Recep Tayyip Erdoğan yeni koronavirüs kararlarını açıkladı. Erdoğan, "29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00'dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz." dedi.
26.04.2021 Gündem
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eğer görevden ayrıldıysa biliyoruz hangi gerekçeyle ayrıldığını, istifa ettiğini ya da alındığını. Ama devletin uğradığı kaybın mutlaka telafi edilmesi lazım" dedi.
21.04.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama:  '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan "Ne rakam doğru, ne rakama yüklenen anlam doğru, ne bu rakam üzerinden üretilen kampanya doğru. Diğer konularda dikiş tutturamayınca, şimdi yanlış olduğunu en iyi kendilerinin bildiği '128 milyar dolar nerede?' yalanına sarıldılar." dedi.
21.04.2021 Siyaset
Değişen Bakanlar 2021! Hangi bakanlar değişti 2021?
Değişen Bakanlar 2021! Hangi bakanlar değişti 2021? Bakanlar değişti mi 2021? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2'ye ayrıldı, Ticaret Bakanı değişti. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye ayrıldı, yerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı kuruldu.
21.04.2021 Gündem
Kabine değişikliği yapıldı! İşte üç yeni bakan...
Kabine değişikliği yapıldı! İşte üç yeni bakan... Son dakika haberi... Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevine Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Vedat Bilgin, Ticaret Bakanlığına Mehmet Muş atandı.
20.04.2021 Gündem
Maskede fahiş fiyat artışı yapan firmalara ceza yağdı
Maskede fahiş fiyat artışı yapan firmalara ceza yağdı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'nca incelemeye alınan 40 firmadan, maskede fahiş fiyat artışı yaptığı tespit edilen 24 firmaya idari para cezası uygulandığını açıkladı.
19.04.2021 Ekonomi
Ekonomide müthiş gelişme: İki günde peş peşe yeni rekor
Ekonomide müthiş gelişme: İki günde peş peşe yeni rekor Ekonomide müthiş gelişme. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, mart ayında Kapıkule Sınır Kapısı'ndan 1422 giriş, 1329 çıkış ile 28-29 Mart’ta en yüksek giriş çıkış rakamının yakalandığını belirterek "Dün itibarıyla 1438 tır girişi sağlanmış, biz artık kendi rekorlarımızı ihracatta olduğu gibi giriş çıkışlarda da kırmaya devam edeceğiz." dedi.
16.04.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan, KKTC Maliye Bakanı ile görüştü
Bakan Pekcan, KKTC Maliye Bakanı ile görüştü Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Maliye Bakanı Dursun Oğuz ile bakanlıkta bir araya geldi.
14.04.2021 Ekonomi
Kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, taksit ve faizler...
Kredi müjdesi! Resmen duyuruldu, taksit ve faizler... Kredi ile ilgili resmi açıklama yapıldı. Halkbank'tan kullanılacak kredilerin taksit ve faizleri 1 yıl ertelenecek. Aynı zamanda 50 bin lira tutarında hibe verilecek. Bakan Pekcan, yaptığı açıklamada, "Kızılcahamam’da yaşanan yangında işyeri zarar gören esnaf ve sanatkârımızın, kredi ve kefalet kooperatifleri üzerinden Halkbank aracılığıyla kullandığı kredilerin 1 yıllık taksit ve faizleri ötelenecek. Ayrıca söz konusu esnaf ve sanatkârımıza TESKOMB aracılığı ile 50.000 TL tutarında hibe katkısında bulunacağız. Hayırlı olsun." dedi.
14.04.2021 Ekonomi
Libya Hükümeti tam kadro Türkiye'ye geldi
Libya Hükümeti tam kadro Türkiye'ye geldi Son dakika haberine göre; Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Dibeybe, 5 başbakan yardımcısı, 14 bakan, Genelkurmay Başkanı ve diğer hükümet yetkilileriyle bugün Türkiye'ye geldi.
12.04.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resmen duyurdu: Tanımıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya resmen duyurdu: Tanımıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a gelen Ukrayna lideriyle Huber Köşkü'nde kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Erdoğan yaptığı açıklamada, "Kırım'ın ilhakını tanımama kararımızı teyit ettik." dedi. Erdoğan, Karadeniz'de gerilim istemediklerini vurgulayarak, "Karadeniz'in bir barış, huzur ve iş birliği denizi olmaya devam etmesi temel hedefimizdir." ifadelerini kullandı. Zelenskiy ise, "Türkiye'nin egemenliğimize desteği önemli" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.
10.04.2021 Gündem
Türk-Özbek ticaretinde 5 milyar dolarlık hedef
Türk-Özbek ticaretinde 5 milyar dolarlık hedef Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Özbekistan ile ticaret hacmini, iki tarafın da kazanacağı dengeli bir ticaret ile 5 milyar dolar seviyesine çıkarmak istediklerini belirtti.
8.04.2021 Ekonomi
Hamiline yazılı pay senetlerine ilişkin yeni düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı!
Hamiline yazılı pay senetlerine ilişkin yeni düzenleme! Resmi Gazete'de yayımlandı! Hamiline yazılı pay senetlerinin ve bunlara sahip olanların bilgilerinin Merkezi Kayıt Kuruluşu'na (MKK) bildirilmesi ve kayıt altına alınması zorunluluğuna ilişkin usul ve esaslar belirlendi. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "hamiline yazılı pay senetleri"ne ilişkin yeni düzenlemenin önemine dikkati çekerek, "Bu senetlerin ve bu senetlere sahip olanların Merkezi Kayıt Kuruluşuna bildirilmesi zorunlu hale getirildi. Bu yeni düzenlemeyle hamiline yazılı pay senedine ilişkin işlemler kayıt altına alınarak, daha şeffaf ve güvenli şekilde sürdürülecek" ifadelerini kullandı.
6.04.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan duyurdu! Yüzde 66 arttı
Bakan Pekcan duyurdu! Yüzde 66 arttı Pekcan: "2020 yılı itibarıyla ülkemizde e-ticaret hacmi 2019 yılına göre yüzde 66 artış göstererek 136 milyar liradan 226,2 milyar liraya yükseldi."
6.04.2021 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı
Ticaret Bakanı Pekcan'dan, D-8 ülkelerine iş birliği çağrısı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, D-8 ülkelerinin, dijital ekonomi, dijitalleşme ve e-ticaret gibi kilit alanlarda da iş birliği yapması gerektiğini belirterek, "Türkiye olarak bu tür yenilikçi alanlarda D-8 ile ortak çalışmalar yapmaya hazırız." dedi.
5.04.2021 Ekonomi
Bakanlardan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!
Bakanlardan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! Ekonomi yönetiminden sorumlu bakanlar, 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi.
4.04.2021 Gündem
Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalar atıldı!
Türkiye ile Azerbaycan arasında imzalar atıldı! Türkiye ile Azerbaycan arasında e-Ticaret Mutabakat Zaptı imzalandı.
2.04.2021 Ekonomi
Hesaplara bin lira yatırılacak! 3 ay sürecek
Hesaplara bin lira yatırılacak! 3 ay sürecek Yüz binlerce kişiye müjde! Hesaplara bin lira yatırılıyor. Başvuru süresi uzatıldı. e-Devlet üzerinden başvuru yapanlar yararlanıyor. 30 Nisan'sa sona erecek. Gelir kaybı desteği olarak bin lira vatandaşların hesabına yatırılıyor. Ayrıca kira yardımı da yapılıyor. Kira yardımı kapsamında ise büyükşehirlerde 750 TL, diğer illerde ise 500 TL ödeme yapılacaktı. Buna göre; Kira yardımı, gelir kaybı ciro desteği başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? İşte yanıtı…
1.04.2021 Ekonomi
Mart ayı ihracat rakamlarını açıkladı
Mart ayı ihracat rakamlarını açıkladı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Mart ayında ihracatımız geçen sene mart ayına göre yüzde 42.2 artışla 18 milyar 985 milyon dolara ulaşmıştır." ifadelerini kullandı.
1.04.2021 Ekonomi
ABD ile Türkiye arasında kritik görüşme! Bakan Pekcan duyurdu
ABD ile Türkiye arasında kritik görüşme! Bakan Pekcan duyurdu ABD Ticaret Temsilcisi Katherine Tai ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan görüştü. Görüşmede, ikili ticaret hacmini daha da artırmak için atılacak yeni adımlar ele alındı.
31.03.2021 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması Son dakika haberine göre; Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nde yapım çalışmalarının başlamasına çok kısa zaman kaldığını belirterek, "Kanal İstanbul, dünya deniz ticaretinde önemli bir işlev üstlenerek Türkiye’nin lojistik gücünü ve altyapısını tamamlayacak uluslararası bir su yolu olarak görev yapacak." dedi.
30.03.2021 Ekonomi
Bakan Pekcan'dan Xiaomi açıklaması
Bakan Pekcan'dan Xiaomi açıklaması Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yatırımcıların Türkiye'nin geleceğine güvendiğini belirterek, "Xiaomi gibi önemli bir teknoloji şirketinin ülkemizi bir üretim üssü olarak seçmesi şaşırtıcı değildir." dedi.
29.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ruhsar Pekcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ruhsar pekcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.