Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı

Son dakika Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 903 ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu
Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilli Lütfi Elvan oldu Kalyon Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini, kamuda ve ekonomi yönetiminde önemli görevlerde bulunmuş Lütfi Elvan üstlendi. 2019 yılından bu yana holding bünyesinde bulunan Mustafa Koçar da CEO’luk görevine atandı.
27.09.2023 Ekonomi
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı
Bolu’da AK Parti, MHP ve CHP birer milletvekili çıkardı Bolu’da 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti, CHP ve MHP bir milletvekilliği kazandı. MHP, 54 yıl aradan sonra Bolu’dan milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi?
GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları nasıl silinecek? GSS borçları silindi mi? Milyonları ilgilendiriyor! GSS borcu olanlar için müjde! Resmi Gazete'de yayımlandı. 10 bin TL’nin altında olan borçlar siliniyor! GSS borcu olanlar için en önemli şart ise borcun 31 Aralık 2021 tarihine kadar tahsil edilmemiş olması. Peki, GSS prim borcu nedir? GSS borcu ne zaman silinecek? GSS borçları silindi mi? GSS borç sorgulama nasıl yapılır? İşte detaylar…
24.06.2022 Çalışan Hakları
Kış lastiği ne zaman zorunlu olacak? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, hangi araçlara zorunlu?
Kış lastiği ne zaman zorunlu olacak? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, hangi araçlara zorunlu? Kış lastiği zorunluluğu ne zaman başlıyor, hangi araçlarda zorunlu? Havaların soğumasıyla kış lastiği uygulaması detayları vatandaşın gündemine geldi. 7 derecenin altındaki sıcaklıklarda, ıslak, buzlu, karlı ve çamurlu zeminlerde yol tutuş özelliği sayesinde yüksek güven sağlayan kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor, ne zaman takılır?
16.10.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda sis ve pus nedeniyle görüş mesafesinin yarım milin altına düşmesi sonucu gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı.
17.01.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda, sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle gemi geçişlerinin çift yönlü askıya alındığı bildirildi.
5.12.2020 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi geçişleri çift yönlü askıya alındı İstanbul Boğazı'nda, yoğun tipinin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle gemi geçişlerinin çift yönlü askıya alındığı bildirildi. Vapur seferleri de iptal edildi.
4.12.2020 Gündem
Lütfi Elvan kimdir, nereli kaç yaşında?
Lütfi Elvan kimdir, nereli kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı ve Resmi Gazetede yayımlandı Hazine ve Maliye Bakanlığı'na Lütfi Elvan getirildi. Lütfi Elvan daha önce Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevinde bulundu. Peki Lütfi Elvan kimdir, kaç yaşında, nereli?
9.11.2020 Siyaset
Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme!
Kanal İstanbul projesinde yeni gelişme! ÇEVRE ve Şehircilik Bakanlığı, Kanal İstanbul projesi ile ilgili hazırlanan 'Çevresel Etki Değerlendirmesi' (ÇED) raporunun yeterli bulunarak, halkın görüşüne açıldığını duyurdu.
23.12.2019 Ekonomi
ASELSAN'ın gözü boğazların üzerinde olacak
ASELSAN'ın gözü boğazların üzerinde olacak ASELSAN, gemi trafiğinin yerli ve milli teknolojilerle kesintisiz izlenmesine imkan sağlayacak proje kapsamında, İstanbul ve Çanakkale boğazlarına elektro optik sistemlerin kurulumunu yaptı.
1.11.2019 Gündem
"Gemiyi yakacaklardı teslim olmak zorunda kaldık"
"Gemiyi yakacaklardı teslim olmak zorunda kaldık" Nijerya'da korsan saldırısına uğrayan Paksoy-1 üçüncü makinisti Onur Tağ, şirkete yolladığı bir videoda yaşadıklarını, “Ateş açtılar. Gemiye telsizle ulaşarak teslim olmamızı, yoksa gemiyi yakacaklarını söylediler. Teslim olmak zorunda kaldık. Gemiye kancalı merdivenle tırmandılar. Tüm olay 30 dakika sürdü” diye anlattı.
18.07.2019 Gündem
BTK'den ASELSAN'a uydu deneme izni
BTK'den ASELSAN'a uydu deneme izni Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından ASELSAN'a İstanbul Teknik Üniversitesi ortaklığıyla geliştirdiği ASELSAT küp uydusu için deneme izni verildi.
1.02.2019 Ekonomi
TBMM Başkanı Yıldırım: Paralar geri ödenecek
TBMM Başkanı Yıldırım: Paralar geri ödenecek TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 2. Köprü geçişleri cezalarına ilişkin, "Çelişkili durumlar var uygulamalardan doğan aksaklıklar var. Düzeltilme ihtiyacı var. Ödedikleri paralar geri ödenecek" dedi.
20.12.2018 Gündem
İzmir'de şehir içinde kış lastiği zorunlu değil
İzmir'de şehir içinde kış lastiği zorunlu değil İzmir'de, şehiriçi taşımacılıkta kış lastiği uygulanmayacağı, ancak şehirlerarası karayollarında kış lastiği kullanma zorunluluğunun devam edeceği bildirildi.
14.12.2018 Ekonomi
Kış lastik uygulaması başladı, takmayanlara ceza yağdı
Kış lastik uygulaması başladı, takmayanlara ceza yağdı Kış lastiği uygulaması, şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlar için dün başladı.
2.12.2018 Gündem
İstanbul Valiliği'nden sürücülere kış uyarısı
İstanbul Valiliği'nden sürücülere kış uyarısı İstanbul Valiliği, kış aylarında meydana gelebilecek olumsuz hava koşullarına karşı sürücüleri uyardı.
21.11.2018 Gündem
UBER şoförlerinin eyleminde arbede
UBER şoförlerinin eyleminde arbede Sosyal medya üzerinden örgütlenerek bağlanan araçlarını almaya giden UBER şoförleri önce polisle ardından belediyenin güvenlik görevlileriyle gerginlik yaşadı.
9.08.2018 Gündem
Binali Yıldırım kimdir?
Binali Yıldırım kimdir? Meclis Başkanı seçilen Binali Yıldırım kimdir? Nerelidir, daha önce hangi görevleri yaptı?
12.07.2018 Siyaset
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi...
Son dakika: Tekirdağ'da tren kazası! Ölü sayısı yükseldi... Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı.Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.Sağlık Bakanlığı yaralı yakınlarının 184 numaralı telefondan bilgi alabileceğini duyurdu.Öte yandan kazada hayatını kaybedenler cenazeleri yakınlarına teslim edilmeye başlandı.Sabaha kadar enkazda arama yapıldı. Kaza ile ilgili yürütülen soruşturmada 2 makinist gözaltına alındı.Kazada yaralanan Ceyhan Kahveci, olay anına ilişkin, "Tren bir kere basket topu gibi yere vurup vurup havaya zıpladı. Koltukta oturanlar tavanlara çarptı. Koltuklar yerlerinden söküldü. Tren ayrı ayrı parçalara bölündü." dedi.Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği trenin makinistlerin ifadelerine de ulaşıldı. Makinistler, “Sarsıntıyı hissettik ve frene bastık” dedi. Ayrıca gözaltına alınan iki makinistin jandarmadaki ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı bildirildi.Ayrıca Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, Tekirdağ'da 24 kişinin yaşamını yitirdiği tren kazasıyla ilgili seferlerden sorumlu 3 görevlinin daha ifadesine başvurulması talimatını verdi.
9.07.2018 Gündem
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı
Tekirdağ'da yolcu treni devrildi: 24 ölü, 124 yaralı Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonu Tekirdağ’da devrildi. Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, 24 kişinin hayatını kaybettiğini, 124 kişinin de yaralandığını açıkladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, tren kazasının aşırı yağış nedeniyle menfez ile ray arasındaki toprağın boşalması sonucu meydana geldiğini açıkladı.
9.07.2018 Yaşam
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Maliye ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ait atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.
7.07.2018 Gündem
Son Müsteşar anlattı: E-devlet'ten sonra devrim gibi yenilik
Son Müsteşar anlattı: E-devlet'ten sonra devrim gibi yenilik Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, resmi işlemlerde vatandaşın hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayla ilgili açıklamalarda bulundu. Vatandaşın, farklı sebeplerle e-devlet uygulamasını kullanmayıp, kamu kurumuna giderek yüz yüze hizmet alma talebine yönelik yeni bir konsept üzerinde çalıştıklarını söyleyen Oktay, "O da 'tek kapı' diye ifade ettiğimiz, daha güzel bir isim vereceğimiz bir uygulama. Vatandaşın 50 kurumda işi olabilir, 50 kuruma gitmesine gerek yok. Gelsin tek bir kapıdan girsin. Hangi kurum nerede aramadan, hiçbir belge getirmeden, fotoğraf dahil elini kolunu sallayarak tek noktadan hizmetlerin tamamını alsın. Böyle bir çalışmamız da var. Bu çalışmada son aşamaya gelindi" diye konuştu.
2.07.2018 Gündem
Limanlara ‘tek pencere’ sistemi
Limanlara ‘tek pencere’ sistemi Bugünden itibaren limanlarda uygulanacak tek pencere sistemi ile gemilere ait bildirimlerin tek bir sistem üzerinden elektronik ortamda yapılması sağlanacak
30.06.2018 Ekonomi
Son Müsteşar 'devletin mutfağı'na veda ediyor
Son Müsteşar 'devletin mutfağı'na veda ediyor 'Devletin mutfağı' olarak tabir edilen Başbakanlık Müsteşarlığı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçilmesiyle tarihteki yerini alacak.
30.06.2018 Gündem
25 kilometre ötede atladı  uçakta sorun yoktu!
25 kilometre ötede atladı uçakta sorun yoktu! Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Gür: Pilotun 25 kilometre öteden atladığı kesin ama niye atladığı henüz bilinmiyor, bunu çözmeye çalışıyorlar. İlk uçuşu da değil, 38 saat uçmuş zaten
29.06.2018 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Ulaştırma Denizcilik Ve Haberleşme Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.