Ucuz Ev

Ucuz Ev

Son dakika ucuz ev haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ucuz ev ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ucuz ev haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ucuz Ev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ucuz ev gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.068 ucuz ev haberi bulunmuştur. Tüm ucuz ev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi çekip ev alacaklara dikkat çeken uyarı geldi! İşte 1 milyonluk kredinin aylık ödeme tutarı
Kredi çekip ev alacaklara dikkat çeken uyarı geldi! İşte 1 milyonluk kredinin aylık ödeme tutarı Ucuz ev kredisiyle ilgili flaş açıklama geldi. Geçtiğimiz yıl devreye alınan ikinci kez ev alacaklara kredi sınırlamasında bazı muafiyetler getirildi. Peki kredi sınırından kimler muaf tutulacak? Şu anda konut kredisinde faiz oranları ne durumda, 1 milyon TL kredi çekmek isteyen bir kişi ne kadar aylık taksit ödüyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor Kiralık ev fiyatlarının kent merkezindeki ilçelerde 8 bin lira ila 500 bin lira arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun ev bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin lirayı ulaştığı kentte, elektronik ticaret platformlarındaki ilanlarda 2 odalı konutlar, 'Öğrenciye uygun' başlığıyla 12 bin 500 liradan başlayan fiyata kiralanıyor.
7.10.2023 Yaşam
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var
Kiralık ev arayanlara sahte ilan tuzağı! Yüzlerce kaparo mağduru var Sahte ilanlarla ev kiralamak isteyenleri hedef alan dolandırıcılar, yüzlerce kişiyi mağdur ediyor. Avukat Abdulsamet Çeker, “Sadece ilandaki uygunluğa kanarak görmeden bir kaparo bedeli ödenmemesi gerekiyor” dedi.
28.07.2023 Yaşam
'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
 'Torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. 30 gözaltı kararının bulunduğu operasyonda çok sayıda şüpheli yakalandı. 
12.07.2023 Gündem
Fahiş kira artışına yeni formül: Ucuz ev üretimi, faiz indirimi ve boş konut vergisi
Fahiş kira artışına yeni formül: Ucuz ev üretimi, faiz indirimi ve boş konut vergisi Son iki yılda milyonlarca kişinin ortak sorunu kiralar oldu. Yeni ev arayan bütçesine göre seçenek bulamaz hale gelirken, kiracılar zam ve tahliye baskısıyla uğraşmak zorunda kaldı. Kamu, kiracıları korumak için geçen yıl kira artışına yüzde 25 sınırı getirdi, bu yıl da süreyi uzattı. Ancak sınırlama sorunu çözmediği gibi ev sahibi-kiracı anlaşmazlıklarının daha fazla artmasına neden oldu.
12.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da ev arama kriteri değişti! İşte talep artan ilçeler
İstanbul'da ev arama kriteri değişti! İşte talep artan ilçeler Ev almak isteyenleri ve kiralık ev arayanları ilgilendiren son dakika açıklaması! İstanbul’da ev arama kriterleri tamamen değişti, vatandaşlar güvenli zemin arıyor. Bazı ilçelere taleplerin arttığını ve bunun da emlak sektöründe değişimlere sebep olacağının altını çizen Prof. Dr. Volkan Öngel, benzer durumun 1999’daki deprem sonrası yaşandığını belirterek, talebin artacağı illeri açıkladı.
24.02.2023 Ekonomi
Kiralık evde yeni dönem! 'Otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacak'
Kiralık evde yeni dönem! 'Otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacak' Kiralık evde yeni dönem başladı. Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında Antalya’ya göç edenler tüm dengeleri değiştirdi. Özellikle 'ev- oda kiralama'larının yaygınlaştığına dikkat çeken uzmanlar, konut içerisindeki oda kiralama hizmetinin arttığını, her şey dahil hizmet veren otellerde çok ciddi dönüşüme neden olacağını açıkladı.
25.01.2023 Ekonomi
Ehliyet affında detaylar belli oldu! Araba sahibi herkesi ilgilendiriyor
Ehliyet affında detaylar belli oldu! Araba sahibi herkesi ilgilendiriyor Araba sahibi herkesi ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ehliyet affı ve ceza puanının silinmesini bekleyen milyonlarca sürücüye müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu, detaylar belli oldu. Buna göre yaklaşık 2 buçuk milyon sürücünün ceza puanı silinecek ve 10 bin kişinin ehliyeti iade edilecek. İşte ehliyet affına ilişkin detaylar...
24.01.2023 Gündem
Ucuz ev kredisi müjdesi! Faiz oranları ve kredi vade süreleri belli oldu
Ucuz ev kredisi müjdesi! Faiz oranları ve kredi vade süreleri belli oldu Ev sahibi olmak isteyenler milyonları ilgilendiren son dakika açıklaması! İki katına çıkarılmıştı, kredi faiz desteği artırılıyor. Ülke genelinde başlatılan kentsel dönüşüm seferberliği kamu öncülüğünde devam ederken süreci hızlandıracak önemli adımlar atılıyor. Evini kendi dönüştürecek vatandaşlara verilen faiz destekli dönüşüm ve güçlendirme kredisinde limit geçtiğimiz yıl iki kez artmıştı. Şimdi de dönüşümün hızlanması için krediye verilen faiz desteğinin artırılması gündemde. İşte kentsel dönüşümde uzun vade, ucuz kredi formülünün detayları...
24.01.2023 Ekonomi
Ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası harekete geçildi! İşte konutta fırsatçılığı önleyecek hamlenin detayları
Ev fiyatlarındaki fahiş artış sonrası harekete geçildi! İşte konutta fırsatçılığı önleyecek hamlenin detayları Ev sahibi olmak isteyenleri ilgilendiren son dakika gelişmesi! Ev kampanyası ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ucuz ev kampanyasında ev sahiplerinin vergi oyunu ortaya çıktı. Orta gelirliler için başlatılan konut kampanyasında vatandaş, rayiç bedel engeline takıldı. Satıcılar düşük vergi ödemek için 2 milyonluk evi resmi işlemde 700 bin TL olarak gösteriyor. Bu da vatandaşın kullanacağı ucuz kredinin önünü kesiyor. Konut fiyatlarında fırsatçılığın ortadan kaldırılması için ise harekete geçildi. Konut üreticileri emlak ilan portalı kurmaya hazırlanıyor. Ev alacak ya da kiralayacak kişiler güncel fiyatın yanında geçmiş dönem rakamlarını da görecek. İşte ev satışında suistimalleri engelleyecek gelişmenin detayları...
20.01.2023 Ekonomi
Ev sahiplerinin vergi oyunu ucuz kredinin önünü kesiyor! Ev kampanyasında dikkat çeken detay
Ev sahiplerinin vergi oyunu ucuz kredinin önünü kesiyor! Ev kampanyasında dikkat çeken detay Ev kampanyası ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Ucuz ev kampanyasında ev sahiplerinin vergi oyunu ortaya çıktı. Orta gelirliler için başlatılan konut kampanyasında vatandaş, rayiç bedel engeline takıldı. Satıcılar düşük vergi ödemek için 2 milyonluk evi resmi işlemde 700 bin TL olarak gösteriyor. Bu da vatandaşın kullanacağı ucuz kredinin önünü kesiyor. Öte yandan ev kampanyası ile ilgili detaylar ortaya çıktı. İşte yeni evim projesiyle ilgili son dakika tüm detaylar...
19.01.2023 Ekonomi
Ucuz ev heyecanı başladı! Ucuz ev kampanyası ile ilgili detaylar ortaya çıktı
Ucuz ev heyecanı başladı! Ucuz ev kampanyası ile ilgili detaylar ortaya çıktı Ucuz ev projesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hazırlanan ‘Yeni Evim’ kampanyasına başvurular dün başladı. Konut projeleri hakkında bilgi almak isteyenler satış ofislerini ziyaret etti, çağrı merkezlerinde telefonlar susmadı. Kampanyaya ilişkin tüm bilgilerin yer aldığı web sitesi de dün açıldı.
17.01.2023 Ekonomi
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu!
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu! Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 2023 kıdem tazminatı tavan ücreti netlik kazandı. Aralık ayının enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra memur zamları da netlik kazandı. Bu kapsamda vatandaşın gözü kıdem tazminatına çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte 2023 kıdem tazminatı hakkında merak edilen sorular, 2023 Kıdem Tazminatı ne kadar oldu? İşte, konuyla ilgili yaşanan son gelişmeler…
5.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin'le görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
5.01.2023 Gündem
Gece kulübüne silahlı saldırı! İçeridekiler ateşle karşılık verdi
Gece kulübüne silahlı saldırı! İçeridekiler ateşle karşılık verdi Sarıyer’de motosikletli ve kasklı iki saldırgan bir gece kulübüne gelerek defalarca ateş açıp hızla kaçtı. Kulüpten çıkan kalabalık grup, saldırganları korkutmak için havaya ateş alınca kurşunlar, Kağıthane’deki bir binaya isabet etti. Saldırı anları kameralara yansırken, olayla ilgili 1 şahıs yakalandı.
5.01.2023 Gündem
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı
Ucuz ev kredisi ile ilgili son dakika gelişmesi! Yeni Evim Kampanyası'nda 15 soru 15 cevap, bakanlık tek tek yanıtladı Ev sahibi olmak isteyen milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi. Orta gelirli için ucuz konut projesi resmen açıklandı. Kredi vadesi ve faiz oranlarına kolaylık sağlandı. Alt gelir grubuna yönelik olarak yapılan İlk Evim İlk İş Yerim kampanyasının kuraları devam ederken orta gelir grubuna yönelik konut kampanyası bugün duyuruldu. Adı Yeni Evim olan kampanya sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Azami vade süresi 15 yıl, faiz oranı ise 0,69 olacak. İstanbul'daki finansmanın üst limiti 5 milyon lira olacak. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum konuya ilişkin tüm detayları paylaştı. Bakanlık ise ‘Yeni Evim Kampanyası’ ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.
5.01.2023 Ekonomi
Ev almak isteyen herkes için geçerli! En doğru zamanı uzman isim açıkladı
Ev almak isteyen herkes için geçerli! En doğru zamanı uzman isim açıkladı Türkiye genelinde konut satışları Ekim 2022'de bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,3 geriledi ve 102 bin 660 olarak gerçekleşti. Konut kredisi oranlarının beklenen seviyelere düşmemesi, satışları da olumsuz etkiledi. Son aylarda yaşanan düşüş sebebiyle konut sektöründe kritik bir dönem başladı. Öte yandan ev almak için en doğru zamanı uzman isim açıkladı.
19.11.2022 Ekonomi
Doğal gaz destek ödemeleri başladı!
Doğal gaz destek ödemeleri başladı! İhtiyaç sahibi hanelere yönelik hayata geçirilen Doğalgaz Tüketim Desteği’nde kış dönemi ödemeler başladı.
18.11.2022 Ekonomi
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları...
Kullanımı yüzde 300 arttı, doğru kullanımı merak konusu oldu! İşte soba kurulumunun püf noktaları... Fiyatları 7 bin ile 10 bin TL arasında değişiyor, yurt dışından yoğun talep var. Bu yıl kış ve soğuk havalar öncesi kullanımı yüzde 300 arttı. Özellikle Anadolu evlerinin vazgeçilmezi sobanın doğru kullanımı ise merak konusu oldu. Nasıl kurulacağını, kurulum öncesi nelere dikkat edilmesi gerektiğine ilişkin önemli tavsiyeler verildi. Soba borularının her ay, bacalarının ise 2 ayda bir temizlenmesinin şart. Soba yakarken harlayıcı ve patlayıcı maddelerin ise kesinlikle kullanılmaması gerekiyor. Peki soba kullanımının püf noktaları neler? İşte detaylar...
17.11.2022 Ekonomi
Ucuz ev projesinde yeni gelişme! Yüz binlerce kişi bekliyordu, açıklama geldi
Ucuz ev projesinde yeni gelişme! Yüz binlerce kişi bekliyordu, açıklama geldi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut Daire Başkanlığı (TOKİ) eliyle hayata geçirilen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinin ilk kuraları çekilerek tamamlandı. 7-16 Kasım tarihleri arasında 12 ilde noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda 21 bin 893 konutun hak sahipleri belli oldu. Kura çekimin ikinci etabı da 11 ilde bugün Kilis ve Muş ilerinde başlıyor. 17-28 Kasım’da tarihleri arasında gerçekleşecek konut kuralarının çekilişinde Kilis, Muş, Bingöl, Gaziantep, Erzurum, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Adıyaman, Malatya, Diyarbakır’da toplam 29 bin 363 konut sahibini bulacak. Kuralar, noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek.
17.11.2022 Ekonomi
Ucuz ev fırsatında kritik gelişme! Zaman doluyor, E-devlet üzerinden yapılıyor
Ucuz ev fırsatında kritik gelişme! Zaman doluyor, E-devlet üzerinden yapılıyor Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ev fırsatında kritik gelişme. TOKİ tarafından yürütülen sosyal konut projesinde zaman daralıyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut seferberliğinde başvuru süreci devam ediyor. 5 yılda toplam 500 bin konut, 50 bin işyeri ve 1 milyon arsa, dar gelirli vatandaşa uygun fiyat ve ödeme şartları ile sunulacak. İlk etapta, TOKİ eliyle yapılacak 250 bin konutun kurasına katılmak isteyenler için son 10 gün. Halkbank ve Ziraat Bankası’na başvurular 31 Ekim’de, E-devlet başvuruları ise 28 Ekim’de sona erecek.
21.10.2022 Ekonomi
Dar gelirliye ev projesinden sonra arsa ve iş yeri projesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı! Bilinmeyen tüm detaylar açıklandı
Dar gelirliye ev projesinden sonra arsa ve iş yeri projesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı! Bilinmeyen tüm detaylar açıklandı Asgari ücretliye, emekliye, dar gelirliye ev fırsatından sonra arsa ve işyeri projesiyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Arsa ve işyeri projesiyle ilgili bilinmeyen tüm detaylar açılandı. Arsa ve işyeri projesinde başvuru şartları neler? Hangi illerde kaç kontenjan açılacak? İşte "İlk Evim İlk İşyerim Projesi" son dakika tüm detaylar...
11.10.2022 Ekonomi
Başvurular e-Devlet'te başlıyor! Ucuz evden sonra arsa ve iş yeri projesi, detaylar tek tek açıklandı
Başvurular e-Devlet'te başlıyor! Ucuz evden sonra arsa ve iş yeri projesi, detaylar tek tek açıklandı E-Devlet üzerinden yapılıyor. 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular bugün başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak için milyonlarca vatandaşın merak ettiği başvuru şartları açıklandı. 7 Kasım'a kadar sürecek başvurularda 18 yaşını doldurmuş olma şartı da aranıyor. İşte 'İlk Evim İlk İş Yerim' projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar...
10.10.2022 Ekonomi
Ucuz evden sonra şimdi sırada arsa var! Yarın başlıyor
Ucuz evden sonra şimdi sırada arsa var! Yarın başlıyor Emekliye, asgari ücretliye, dar gelirliye ucuz ev projesinin ardından şimdi sıra arsada. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi ile dar gelirli vatandaşın kira öder gibi ev sahibi olması hedefleniyor. Yarın da altyapısı hazır konut arsaları ve işyeri için başvuru dönemi başlayacak. Arsasını alan vatandaş evini kendi yaptırabilecek. Peki kimler nasıl başvuracak, fiyatlar nasıl olacak? İşte vatandaşa ucuz arsa projesiyle ilgili tüm detaylar...
9.10.2022 Ekonomi
TOKİ peşinatı ne zaman ödenir? TOKİ peşinatları ödeme tarihi belli mi, kuradan sonra mı ödenecek?
TOKİ peşinatı ne zaman ödenir? TOKİ peşinatları ödeme tarihi belli mi, kuradan sonra mı ödenecek? TOKİ’nin dar gelirli için başlattığı ucuz konut kampanyası için başvurular başladı. Yoğum ilgi gören kampanyada başvurular daha ilk günden 200 bini aştı. Uygun şartlar ve ödeme planıyla satışa sunulan kampanyada peşinatlar ise merak edilen konuların başında geliyor. Kira öder gibi ev sahibi olmak isteyenler bankaların yolunu tutarken peşinat miktarı ve ödeme tarihi ise merak edilen konulan başında geliyor. Peki, TOKİ peşinat ne zaman ödenir? TOKİ peşinatları ne zaman ödenecek? TOKİ peşinatları kuradan sonra mı ödenecek? TOKİ peşinatları sözleşme imzalandıktan sonra mı ödenir? İşte detaylar…
14.09.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ucuz Ev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ucuz ev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.