Üçüncü Çocuk

Üçüncü Çocuk

Son dakika üçüncü çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan üçüncü çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını üçüncü çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Üçüncü Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan üçüncü çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.143 üçüncü çocuk haberi bulunmuştur. Tüm üçüncü çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması! Almeda Abazi, 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturduğu Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Almeda, dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakıp, çocuklarını büyüttü. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı olan tescilli güzel, üçüncü çocukla ilgili düşüncesini paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı!
Buse Varol'dan üçüncü çocuk yanıtı! Alişan ve Buse Varol oğulları Burak ile alışveriş merkezinde görüntülendi. Evlilik sonrası setlerden uzak kalan Varol, eşinin çok konuşulan 'öpüşme sahnesi' açıklamasına yanıt verirken, oğlu Burak'a "Kardeş ister misin?" sorusu dikkat çekti.
19.05.2023 Magazin
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması
Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'den 'üçüncü çocuk' açıklaması Berkay Şahin ile Özlem Katipoğlu, 30 Ağustos 2016 tarihinde aile arasında gerçekleşen bir törenle hayatını birleştirmişti. Arya ve Zeynep Mira adında iki kızları olan ünlü çiftten Berkay, "Ben dünden razıyım" diyerek, üçüncü çocuk istediğini dile getirdi. Eşinin sözleri üzerine gözlerin çevrildiği Özlem Ada ise net bir açıklamaya imza attı.
26.04.2023 Magazin
Alişan’ın eşi Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması geldi!
Alişan’ın eşi Buse Varol'dan üçüncü çocuk açıklaması geldi! 2018 yılında Alişan ile evlenen Buse Varol yeni yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Buse Varol'un kutlama sırasında yeni dudakları ve dolgusu da gözden kaçmadı. 34 yaşına giren Varol, üçüncü çocuk açıklamasıyla da dikkat çekti.
23.03.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan üçüncü çocuk açıklaması!
Pelin Karahan'dan üçüncü çocuk açıklaması! Ünlü oyuncu Pelin Karahan, önceki gün Etiler'de görüntülendi. İki erkek çocuğu olan Pelin Karahan'ın 'Bir de kızınız olsun istemez miydiniz?' sorusuna bakın ne yanıt verdi.
23.03.2023 Magazin
Taban ücret değişti! Asgari ücretli çalışan 16.106 TL alacak
Taban ücret değişti! Asgari ücretli çalışan 16.106 TL alacak Temmuz ayı itibarı ile asgari ücrete ara zam yapıldı. Milyonlarca çalışanın maaşı atrttı. Sadece maaşlar değil ayrıca çalışanların aldığı bazı ödemeler de arrtı. Rapor parası, süt parası ve çocuk parası ödemeleri temmuz itibarı ile arttı.
17.07.2022 Çalışma Hayatı
Doğum parası hesaplama nasıl yapılır? 2022 doğum parası ne kadar? Doğum parası başvurusu nasıl yapılır?
Doğum parası hesaplama nasıl yapılır? 2022 doğum parası ne kadar? Doğum parası başvurusu nasıl yapılır? Devlet tarafından yeni doğum yapan annelere ödenen iki farklı doğum parası bulunuyor. İlki, her doğum yapan TC vatandaşına verilen yardım parası ikincisi ise, çalışan kişinin hamilelik nedeniyle çalışamadığı zaman dilimi için ödenen SGK tarafından verilen rapor parasıdır. Biribirinden farklı olan doğum parası alma şartları da farklı. Pek çok kişi 2022 doğum parası miktarı ve nasıl alınacağı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Doğum parası hesaplama nasıl yapılır? 2022 doğum parası ne kadar? Doğum parası başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor
En az 12.454 lira ödeniyor, paralar hesaplara yatırılıyor, başvuran alıyor Paralar hesaplara yatırılıyor. Ödemeler toplu olarak SGK tarafından yapılıyor. Başvuran alıyor. En düşük ödeme miktarı 12 bin 454 lira. Asgari ücretli çalışanlar için geçerli olan bu rakam maaş miktarı arttıkça yükseliyor. Başvuru şartı bulunuyor. Çalışma mevzuatında kadınların çalışma hayatında daha fazla yer bulabilmesi için bazı avantajlar sağlanıyor. Özellikle doğum ile birlikte iş hayatını bırakan pek çok kadın bulunuyor. Bu durumun önüne geçilerek kadınların uzun süre çalışmaya devam edebilmesi ve emeklilik imkanından yararlanabilmesi için doğum izni, süt parası, yarı zamanlı çalışma gibi imkanlar bulunuyor. Doğum parası ödemesi kadınlar için tanınan en önemli haklardan birisi. Toplu olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan ödemeler asgari ücretli bir çalışan için 12 bin 454 lira. Ayrıca doğum yapanlara ve evlat edinenlere, birinci doğumda 60, ikincide 120 gün, sonraki doğumlarda 180 gün süreyle yarım gün çalışma hakkı veriliyor. Çalıştığı sürenin ücretini işveren, çalışmadığı sürenin ücretini brüt asgari ücret üzerinden İŞKUR veriyor. 2 ay yarı zamanlı çalışana devlet 4 bin 966 lira ödüyor. Öte yandan kadın çalışanlar doğum borçlanması ile 6 yıl erken emekli olma hakkı da elde edebiliyor.
SGK'dan toplu para ödemesi! Asgari ücretliye 12 bin 454 lira...
SGK'dan toplu para ödemesi! Asgari ücretliye 12 bin 454 lira... Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeme yapılıyor. Başvuran yararlanıyor. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırılıyor. Kadınların çalışma hayatında daha fazla yer alabilmesi için kadınlara bazı avantajlar sağlanıyor. Pek çok kadın annelik sürecinde iş hayatını bırakıyor. Anneliğin kadınların çalışma hayatını etkilememesi için doğum izni, doğum parası gibi imkanlar sağlanıyor. SGK tarafından yapılan bazı ödemeler ise pek çok kişi tarafından bilinmiyor. Örneğin erken doğum durumunda doğum öncesi kullanılamayan izinler doğumdan sonra kullanılabiliyor. Doğum parası ödemesini alınan maaş miktarı belirliyor. 2022 yılında en düşük doğum parası, 12 bin 454 lira oldu. Ayrıca çalışmayan kadınlara da doğum yardımı yapılıyor. Bu kapsamda; ilk çocuk için 300 lira, ikinci çocuk için 400 lira ve üçüncü çocuk için 600 lira ödeniyor.
Almeda Abazi son noktayı koydu: O defter kapandı!
Almeda Abazi son noktayı koydu: O defter kapandı! Almeda Abazi ile oyuncu Tolgahan Sayışman 2014'te aşk yaşamaya başlamış, 2017'de Amerika Beverly Hills'de nikah masasına oturmuştu. Efehan ve Alina adından iki çocuğu olan tescilli güzel, üçüncü çocuk konusuna da net bir cevapla noktayı koydu. Abazi, daha önce iki kez katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
7.04.2022 Magazin
Alişan'dan üçüncü çocuk açıklaması!
Alişan'dan üçüncü çocuk açıklaması! Buse Varol ile boşanmanın kıyısından dönen Alişan üçüncü çocuk isteyip istemediğiyle ilgili konuştu. Daha önce 3. çocuğa sıcak bakan Alişan iddialara "Öyle bir şey yok ya. İstemiyorum, yeter iki çocuk iki dadı üç çocuk üç dadı" dedi.
31.03.2022 Magazin
Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması!
Aslıhan Doğan Turan'dan üçüncü çocuk açıklaması! Galatasaray'da forma giyen futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, YouTube’daki 'Bize Kaldı' programına katıldı. Fezi Altun ve Seçkin Süngüç’ün sorularını yanıtlayan Turan, yeniden çocuk sahibi olmak istediğini söyledi.
1.02.2022 Magazin
Pelin Akil en büyük korkusunu açıkladı
Pelin Akil en büyük korkusunu açıkladı Barbaros dizisinde İzabel karakterine hayat veren Pelin Akil, yazın son günlerini eşi Anıl Altan ve ikiz kızları Alin - Lina ile Belek’te geçirdi. Üçüncü çocuk hakkındaki düşüncelerini paylaşan güzel oyuncu, en büyük korkusunu açıkladı.
28.09.2021 Magazin
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor
600 TL ödeniyor! Çalışan, çalışmayan, işveren, memur... Hepsi alıyor Yazılı olarak başvuruda bulunanlar yararlanıyor. 300, 400 ya da 600 TL ödeme yapılıyor. Çalışma şartı bulunmuyor. İşçi, memur ayrımı yapılmıyor. Bu destek tek sefere mahsus olarak veriliyor. Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlükleri'ne ya da Sosyal Hizmet Merkezleri'ne yapılıyor. Doğum yapan her kadın doğum yardımından yararlanıyor. Ödemeler çocuk sayısına göre değişiyor. İşte doğum parası ve devlet tarafından sağlanan diğer destekler ile ilgili detaylar...
19.08.2021 Ekonomi
300 ile 600 TL arasında para ödeniyor! Çalışan çalışmayan herkes alıyor, süresi var
300 ile 600 TL arasında para ödeniyor! Çalışan çalışmayan herkes alıyor, süresi var Başvuru yapanlara 300 lira ile 600 lira arasında ödeme yapılıyor. Tek sefere mahsus olarak yapılan para ödemeleri için başvuru yapılması gerekiyor. Bu destekten yararlanmak için çalışma şartı bulunmuyor. Kadının işgücüne katılımını desteklemek için devlet çeşitli isimler altında yardımda bulunuyor. Özellikle ilk çocuğu olan yeni anneye, doğum nedeniyle işini bırakmaması için ‘doğum+süt+çocuk parası’ olarak en az toplam 9 bin 436 lira ödeniyor. Ayrıca doğum yapan her kadına doğum parası ödeniyor. Doğum parası ilk çocuk için 300, ikinci çocuk için 400, üçüncü çocuk için ise 600 TL olarak ödeniyor.
10.08.2021 Ekonomi
600 TL ödeniyor! Tek sefere mahsus, çalışan da çalışmayan da alıyor
600 TL ödeniyor! Tek sefere mahsus, çalışan da çalışmayan da alıyor Tek seferde 600 TL ödeniyor. Çalışma şartı bulunmuyor. Başvuru yapanlar alıyor. Başvurular Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlüklerine ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine yapılıyor. Devlet tarafından doğum parası yardımı yapılıyor. Bakanlık tarafından sağlanan destek ilk çocuk, ikinci çocuk ve üçüncü çocuk için değişiklik gösteriyor. İşte çocuk yardımı ile ilgili detaylar...
30.07.2021 Ekonomi
Berfu Yenenler'den Eser'i şoke eden şaka!
Berfu Yenenler'den Eser'i şoke eden şaka! Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Berfu Yenenler, oyuncu eşi Eser Yenenler'e üçüncü çocuk şakası yaptı. Gördükleri karşısında ne yapacağını şaşıran Eser Yenenler, tepkisiyle gündem oldu.
6.07.2021 Magazin
Berfu Yenenler üçüncü çocuk şakasıyla Eser Yenenler'i şoke etti!
Berfu Yenenler üçüncü çocuk şakasıyla Eser Yenenler'i şoke etti! Berfu Yenenler üçüncü çocuk şakasıyla Eser Yenenler'i şoke etti!
21.01.2022 Magazin
Aslıhan Doğan Turan hamile mi?
Aslıhan Doğan Turan hamile mi? Aslıhan Doğan-Arda Turan çifti önceki akşam bir düğüne katıldı. Fotoğraf paylaşan Aslıhan Doğan Turan’ın göbeği, hamilelik dedikodularına yol açtı.
5.07.2021 Magazin
Bergüzar Korel'in karnı belirginleşti!
Bergüzar Korel'in karnı belirginleşti! Birkaç ay önce üçüncü bebeğine hamile olduğunu duyuran ve annelik heyecanı yaşayan Bergüzar Korel (38), sosyal medya üzerinden takipçileriyle yeni bir video paylaştı.
30.05.2021 Magazin
Bergüzar Korel'in üçüncü bebeği göründü!
Bergüzar Korel'in üçüncü bebeği göründü! Geçtiğimiz yıl ikinci çocuğu Han'ı kucağına alan oyuncu Bergüzar Korel, şimdilerde üçüncü çocuk heyecanı yaşıyor. 38 yaşındaki Korel, büyüyen karnı ile verdiği yeni pozu takipçileriyle paylaştı.
20.05.2021 Magazin
Maaşlara ilave ediliyor! En az 268 lira yatırılıyor, kontrol edin...
Maaşlara ilave ediliyor! En az 268 lira yatırılıyor, kontrol edin... Çalışan milyonları çok yakından ilgilendiriyor. Her ay maaşlara ilave ediliyor. En az 268 lira yatırılıyor. Hemen kontrol etmenizde fayda var. Her sene değişiyor. Çoğu çalışanın merak ettiği bir konu bulunuyor o da bu ücretin maaşlara doğru yatıp yatmadığı ve bunu nasıl öğrenebilecekleri. Her sene asgari ücretlerde değişiklik oluyor. Bununla birlikte Asgari Geçim İndirimi (AGİ) tutarı da çalışanın evli, bekar, eş ve çocuk durumuna göre değişiklik gösteriyor. AGİ'ler maaşlara ilave edilerek yatırılıyor. Peki çalışanlar tutarın maaşlarına doğru yatıp yatmadığını nasıl kontrol edebilir? AGİ ile ilgili merak edilen tüm bilgiler
26.04.2021 Ekonomi
1500 lira zam geldi! Hesaplara yatırılıyor, başvuru şartı var
1500 lira zam geldi! Hesaplara yatırılıyor, başvuru şartı var Yüz binlerce kişiye güzel haber! Zam geldi. Ödemler bin 500 lira arttı. Paralar Ziraat Bankası'na yatırılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvuruda bulunulması gerekiyor. Geçen yıl 7 bin 324 lira ödeniyordu. Bu sene ise 8 bin 904 lira ödeme yapılıyor. Çalışan anneler için doğum izninde geçen sürelere ilişkin devlet tarafından ücret ödemesi yapılıyor. Ödenen en düşük miktar ise 8 bin 904 TL.
19.04.2021 Ekonomi
Berfu Yenenler'den 'üçüncü çocuk' açıklaması
Berfu Yenenler'den 'üçüncü çocuk' açıklaması Geçtiğimiz ay ikinci kez anne baba olma mutluluğu yaşayan oyuncu Eser Yenenler ile eşi Berfu Yenenler, önceki gün Etiler’de objektiflere takıldı.
17.04.2021 Magazin
Banka hesaplarına yatırılıyor! Devlet para ödüyor zam geldi...
Banka hesaplarına yatırılıyor! Devlet para ödüyor zam geldi... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Banka hesaplarına yatırılıyor. Devlet harekete geçti ve ücretler bu yıl yükseldi. Yapılacak ödeme bin 500 lira civarında arttı. En az 8 bin 904 lira para ödeniyor. Paralar Ziraat Bankası hesabına yatıyor. Çalışan anneler için doğum izninde geçen sürelere ilişkin devlet ödeme yapıyor. Geçen sene 7 bin 324 lira ödeniyordu. Çoğu kişi bilmiyor, aynı zamanda annelere süt parası ve ilk çocuk yardımı da yapılıyor. Bu parayı almak için SGK'ya başvuru yapılması gerekiyor.
31.03.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Üçüncü Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki üçüncü çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.