Gazete Vatan Logo
Magazin Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!

Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!

Almeda Abazi, 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturduğu Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Almeda, dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakıp, çocuklarını büyüttü. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı olan tescilli güzel, üçüncü çocukla ilgili düşüncesini paylaştı.

Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!

2008'de düzenlenen Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, üç yıllık birlikteliklerini 2017'de evlilikle taçlandırmışlardı. 2019'da Efehan adını verdikleri çocuklarının doğumuyla ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşayan çift, 2021'de kızları Alina'yı kucaklarına almıştı.

ALİNA İKİ YAŞINDA

31 yaşındaki tescilli güzel, önceki gün Vialand AVM'de gerçekleşen bir davete katıldı. Kızı Alina'nın doğum günü olduğunu belirten ünlü isim, "Alina iki yaşına girdi" dedi.

"ÜÇÜNCÜ ÇOCUĞU DÜŞÜNMÜYORUZ"

Almeda Abazi, "Üçüncü çocuğu düşünmüyoruz. Efehan ve Alina da bayağı hareketli. Çocuk büyütürken çok dikkat ettim, şımarık olmamaları için çabaladım. Şımarık değiller ama yeni nesil çok farklı" şeklinde konuştu.

"BİZ SIRAMIZI SAVDIK"

Güzel oyuncu, geçtiğimiz yıl yöneltilen "Üçüncü çocuğu düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Hayır düşünmüyorum. Bir kızımız, bir oğlumuz var. Biz sıramızı savdık, çocuk defterini kapattık. Allah isteyen herkese versin" yanıtını vermişti.