Almeda Abazi

Almeda Abazi

Son dakika Almeda Abazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Almeda Abazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Almeda Abazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Almeda Abazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan almeda abazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 162 almeda abazi haberi bulunmuştur. Tüm almeda abazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz'
Tolgahan Sayışman’ın 9 milyon TL'lik oyuncağı! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile mutlu evliliklerini sürdüren ve bu evlilikten iki çocuğu olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyeri dışında yapımcı kimliğiyle konuşuyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Magazin
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var
Kırgızistan'daki deprem sonrası yakınları ulaşamamıştı! Tolgahan Sayışman'dan haber var 22 Ocak Pazartesi akşamı Kırgızistan-Sincan sınır bölgesinde 7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İş için Kazakistan'da olan ve deprem sonrası kendisinden haber alınamadığı iddia edilen Tolgahan Sayışman'dan haber geldi.
23.01.2024 Magazin
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı!
Tolgahan Sayışman'a alışveriş pahalıya patladı! Oyunculuğu dışında yapımcı kimliğiyle ön plana çıkan Tolgahan Sayışman, 2017 yılında dünyaevine girdiği Almeda Abazi ile önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi.
28.11.2023 Magazin
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı
Sahte banka tuzağı vatandaşın başını yaktı! Dolandırıcılar tüm parasını çekti: Benim yiyecek ekmeğim kalmadı Mersin'de bir kadının telefonunu hackleyerek bilgilerine ulaşan dolandırıcılık çetesi, farklı bankaların isimlerini kullanarak aramalar gerçekleştirip önce 250 bin TL'sini dolandırdı, ardından da adına 70 bin TL kredi çekti. Zor duruma düşen ve toplamda 320 bin TL dolandırılan kadın, gözyaşlarını tutamadı.
5.08.2023 Yaşam
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den radikal karar! Türkiye’den taşındı, nedenini açıkladı
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'den radikal karar! Türkiye’den taşındı, nedenini açıkladı Almeda Abazi ile 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturan ve iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, radikal bir karar vererek ailesiyle birlikte Arnavutluk'a taşındı.
5.08.2023 Magazin
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması!
Almeda Abazi'den 'üçüncü çocuk' açıklaması! Almeda Abazi, 13 Şubat 2017'de Los Angeles'ta nikâh masasına oturduğu Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Almeda, dünyaevine girdikten sonra oyunculuğu bırakıp, çocuklarını büyüttü. Efehan adında bir oğlu ve Alina adında bir kızı olan tescilli güzel, üçüncü çocukla ilgili düşüncesini paylaştı.
10.06.2023 Magazin
Hande Erçel park yeri bulamayınca sevgilisinin VIP aracıyla geldi!
Hande Erçel park yeri bulamayınca sevgilisinin VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için sandık başına koştu. Oyuncu Hande Erçel de erken saatlerde Beykoz Acarkent'deki TED İstanbul Koleji'nde oy kullandı.
15.05.2023 Magazin
Almeda Abazi'den eşi Tolgahan Sayışman'a sitem!
Almeda Abazi'den eşi Tolgahan Sayışman'a sitem! 6 yıl önce nikâh masasına oturan, Efehan adında bir oğulları ve Alina adında bir kızları bulunan Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çifti, geçtiğimiz gün bir AVM'de görüntülendi. Efehan'ın doğum gününü kutlamaya gelen Sayışman ailesi, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sayışman hakkındaki bir soru karşısında dayanamayarak eşine takılan Abazi, verdiği cevapla dikkat çekti.
15.05.2023 Magazin
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.
27.03.2023 Magazin
Almeda Abazi: İlk defa bugün sakinleştirici alıp çıktım
Almeda Abazi: İlk defa bugün sakinleştirici alıp çıktım Oyuncu Tolgahan Sayışman ile 2017'de evlenen ve mutlu bir evliliği olan Almeda Abazi'yi deprem korkusu sardı. Abazi, depremden sonra normalde hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başladığını anlattı.
27.03.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu
Tolgahan Sayışman: Almeda'nın psikolojisi bozuldu Önceki gün Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Türkiye'de yaşanan deprem ve sel felaketlerinin ardından eşi Almeda Abazi'nin psikolojisinin bozulduğunu belirtti.
17.03.2023 Magazin
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu! Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.
31.01.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi
Ünlülerin en çok tercih ettiği operasyon: Bişektomi Ünlülerin son zamanlarda en çok tercih ettiği estetiklerden biri de Bişektomi (Yanak İnceltme) operasyonu oldu. Ünlüler bu uygulama ile yeni ve dikkat çekici bir görünüme kavuşuyor. Uygulamanın kısa sürede yapılması ve işlem sonrasında iyileşme sürecinin kolay olması nedeniyle daha çok tercih ediliyor. Angelina Jolie'den Hande Erçel'e kadar birçok ünlünün yaptırdığı operasyonun detaylarını sizler için araştırdık.
13.10.2022 Magazin
Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi aşkı tanımladı!
Tolgahan Sayışman ve eşi Almeda Abazi aşkı tanımladı! Tolgahan Sayışman ile eşi Almeda Abazi, aşkı tanımladılar. İki çocukları bulunan ünlü çift verdikleri röportajda; aşka dair dikkat çeken açıklamalarda bulundular.
10.07.2022 Magazin
Almeda Abazi: Her şeyi elde ettim
Almeda Abazi: Her şeyi elde ettim Tolgahan Sayışman ile mutlu bir evliliği olan Almeda Abazi, memleketi Arnavutluk’ta yayınlanan Bordo Kids adlı dergi için çocuklarıyla birlikte objektif karşısına geçti.
5.06.2022 Magazin
Almeda Abazi son noktayı koydu: O defter kapandı!
Almeda Abazi son noktayı koydu: O defter kapandı! Almeda Abazi ile oyuncu Tolgahan Sayışman 2014'te aşk yaşamaya başlamış, 2017'de Amerika Beverly Hills'de nikah masasına oturmuştu. Efehan ve Alina adından iki çocuğu olan tescilli güzel, üçüncü çocuk konusuna da net bir cevapla noktayı koydu. Abazi, daha önce iki kez katıldığı 'Survivor' yarışmasıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
7.04.2022 Magazin
Almeda Abazi: Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktım!
Almeda Abazi: Evlendikten sonra oyunculuğu bıraktım! 2008 yılında Miss Globe Kâinat Güzeli yarışmasını kazanan, 2013'te 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde 'Valeria' karakterine hayat veren, 2014'te Murat Ceylan'la birlikte 'Para Bende' adlı programı sunan Almeda Abazi, oyuncu Tolgahan Sayışman ile dünyaevine girdikten sonra ekranlarda yer almaması hakkında konuştu.
16.02.2022 Magazin
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin geliri şaşırttı!
Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi'nin geliri şaşırttı! Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi çifti, bir mobilya markasının reklam filmi için kamera karşısına geçti. İkilinin, sosyal medyada çok beğenilen reklam için marka ile yüklü bir gelir karşılığı anlaştığı ortaya çıktı.
9.02.2022 Magazin
Tolgahan Sayışman’ın kayınvalidesi ile verdiği poz olay oldu
Tolgahan Sayışman’ın kayınvalidesi ile verdiği poz olay oldu Oyuncu Tolgahan Sayışman'ın, Kenan Sipahi-İlda Abazi'nin düğününde kayınvalidesi ile verdiği poz olay oldu. Almeda Abazi'nin annesi Albana Abazi, güzelliği ile sosyal medyada gündem oldu.
31.07.2021 Magazin
Almeda Abazi kızının yüzünü gösterdi!
Almeda Abazi kızının yüzünü gösterdi! 2019'da oğulları Efehan’ı kucaklarına alan Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman’ın, 8 Haziran’da da kızları Alina dünyaya geldi. Çift, bebekleri 40 günlük olunca sosyal medyada fotoğraf paylaştı.
20.07.2021 Magazin
Almeda Abazi gün sayıyor! Bebeğinin ismi...
Almeda Abazi gün sayıyor! Bebeğinin ismi... Almeda Abazi ve oyuncu Tolgahan Sayışman kızlarına kavuşmak için gün sayıyor. Abazi,kızlarına verecekleri ismi açıkladı.
3.05.2021 Magazin
'Kardeşini değil, göbeğimi kıskanıyor'
'Kardeşini değil, göbeğimi kıskanıyor' İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Almeda Abazi, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını cevapladı.
26.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Almeda Abazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki almeda abazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.