KYK yurtlarında ücretsiz konaklama uygulaması uzatıldı!
KYK yurtlarında ücretsiz konaklama uygulaması uzatıldı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gençlerin yaz aylarında seyahat ederken 81 ildeki bakanlık yurtlarında ücretsiz konaklamasına imkan tanıyan 'Seyahatsever' projesinin 5 Eylüle kadar uzatıldığını duyurdu.
27.08.2022 Siyaset
Bedava konaklama fırsatı! Özel suitte kalmanı tek şartı var... İşte en sıradışı ve en ilginç oteller!
Bedava konaklama fırsatı! Özel suitte kalmanı tek şartı var... İşte en sıradışı ve en ilginç oteller! Avrupa'nın en ünlü tatil bölgelerinden Ibiza'da bulunan bir sahil otelinde ilginç bir uygulama başladı. İlgi odağı olan bu otelin bir odasında ücretsiz konaklama yapmak mümkün.
19.07.2022 Yaşam
Emirates Türkiye'den kabin görevlisi alımına geliyor! Maaşları...
Emirates Türkiye'den kabin görevlisi alımına geliyor! Maaşları... Dubai merkezli Emirates Havayolları, kabin görevlisi alımı için 17 Ekim'de İstanbul'a ve 21 Ekim'de ise Antalya'ya geliyor. Ortalama maaşları 2 bin 660 dolardan başlayacak olan işe kabul edilenlere, Dubai'de su, elektrik hizmetleri de dahil mobilyalı ücretsiz konaklama imkanı da sağlanacağı belirtildi.
24.09.2019 Personel Alımı
‘Hayırlı damat’ için soruşturma vizesi!
‘Hayırlı damat’ için soruşturma vizesi! Kayınpederi ve kayınvalidesini İl Özel İdaresi’nin kaplıcasında 1156 gece ücretsiz konaklattığı öne sürülen eski Vali Özçimen için soruşturma izni verildi. Özçimen FETÖ’den tutuklu bulunuyor
29.09.2021 Gündem