Ayıplı mala ücret iadesi yapıldı! Flaş karar
Ayıplı mala ücret iadesi yapıldı! Flaş karar Ünlü bir markanın boyasını alan tüketici, evini boyadıktan sonra şok geçirdi. Badananın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen boya kurumadı. Üretici firma ve satıcı ile görüşen tüketici sonuç alamayınca Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurdu.
20.11.2021 Yaşam
Cep telefonu kullanan herkesi kapsıyor! Ücreti iade edilecek
Cep telefonu kullanan herkesi kapsıyor! Ücreti iade edilecek Cep telefonu sahibi olan herkesi ilgilendiren flaş ücret iadesi kararı! Garanti süresi içerisinde bozulan telefonun ücreti iade ediliyor. Mahkemeden flaş karar geldi. Aydın'da cep telefonu garanti süresi içerisinde arıza yapan ve yetkili servise gönderen tüketici, kendisine kullanılmış ve bataryası değiştirilmiş başka bir telefon gönderilmesi üzerine başlattığı hukuk mücadelesini kazanarak ödediği ücreti geri aldı.
21.06.2021 Ekonomi
Özel okulların ücret iadesine ilişkin çok önemli karar! Yüz binlerce veliye kötü haber...
Özel okulların ücret iadesine ilişkin çok önemli karar! Yüz binlerce veliye kötü haber... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar geldi. Online eğitimlerini ve yönergeleri yerine getiren özel okullar ücret iadesi yapmayacak. Tüketici hakem heyeti kararda, Milli Eğitim Bakanlığı’nın online eğitimi ile yüz yüze eğitimini eşit gördüğünün altını çizdi.
9.01.2021 Eğitim
SGK da haksız buldu! Hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor...
SGK da haksız buldu! Hastaneye giden herkesi ilgilendiriyor... Hastaneye acil olarak giden herkesi çok yakından ilgilendiren karar Tüketici Hakem Heyeti'nden geldi. Karar ile hastanenin acil servisine gelen ve çeşitli testler için 3 bin 200 lira ödeyen kadına parası iade edilecek. SGK da alınan ücreti haksız buldu.
29.11.2019 Ekonomi