En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ 2020 sosyal konut başvuruları başladı! TOKİ başvuru ücreti belli mi? İşte şartlar...
TOKİ 2020 sosyal konut başvuruları başladı! TOKİ başvuru ücreti belli mi? İşte şartlar... Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş “TOKİ 100 bin sosyal konut projesi başvurusu nasıl yapılır?” ''TOKİ başvuru ücreti belli mi?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Başvurular başladı. Hangi il ve ilçelerde konut yapılacak, kimler başvurabiliyor. Nereye başvurulacak? Fiyatlar ne kadar? İşte bütün detaylar...
16.12.2019 Ekonomi