Para İadesi..

Para İadesi..

Son dakika para iadesi.. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan para iadesi.. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını para iadesi.. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Para İadesi..

haberleri sayfasında son dakika yaşanan para iadesi.. gelişmeleri de dahil olmak üzere 815 para iadesi.. haberi bulunmuştur. Tüm para iadesi.. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatura desteği alanlara güvence bedeli kararı
Fatura desteği alanlara güvence bedeli kararı Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu tarafından alına karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan elektrik faturası desteği alan 3 milyon 721 bin hak sahibi, elektrik aboneliği sürecinde güvence bedeli ödemeyecek.
22.03.2024 Ekonomi
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu!
Sosyal medyada gördü! Ucuz eşya kurbanı oldu! Sosyal medyada gördüğü ucuz eşya linkine tıklayan 40 yaşındaki Nurcan İbili, 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayıp dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldığı açıklandı.
19.03.2024 Gündem
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı
Taksimetreyi açmayan şoföre büyük şok! 9 bin 574 lira ceza ödemekle kurtulamadı  Beşiktaş'tan aldığı iki müşteriyi Şişli'ye götürmek için 250 lira isteyen, ısrarlara rağmen taksimetre açmak istemeyen taksi şoförüne 9 bin 574 lira idari para cezası kesildi. Taksinin çalışma ruhsatı iptal edilerek araç trafikten men edildi. Taksi şoförünün taksimetre açmak istemeyip, müşterilerden 250 lira istediği anlar cep telefonu kamerasına yansımıştı.
27.02.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması: Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin
Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması: Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik haberlerin kasıtlı olarak dolaşıma sokulduğunu, bakanlıktan açıklanmayan hiçbir habere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Bitocin psikolojik sınırı aştı! Yeni rekora koşuyor
Bitocin psikolojik sınırı aştı! Yeni rekora koşuyor Bitcoin fiyatları ABD'de ETF'lere yoğun talebin gelmesiyle birlikte güç kazandı. Bitcoin 57 bin doları aştı. Lider kripto para birimi Bitcoin'in rekoru 69 bin dolardı.
27.02.2024 Ekonomi
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
Kredi kartı kullanan milyonlara para iadesi yapılıyor! e-Devlet'ten başvuranlar ödeme alıyor
Kredi kartı kullanan milyonlara para iadesi yapılıyor! e-Devlet'ten başvuranlar ödeme alıyor Kredi kartı kullanan milyonları ilgilendiren uyarı! Pek çok kişi şikayetçiydi, nefes aldıran çözüm tavsiyesi geldi. Kartın özelliğine ve bankaya göre değişse de kart aidatı ücretleri 1.500 liraya kadar çıkıyor. Ekstreyi kontrol eden bu yüksek tutarları görenler şok oluyor, kontrol etmeyen ise farkında olmadan aidat ücretini ödüyor. Bu durumundan kurtulmak ise mümkün. Paranızın iadesini talep edebilirsiniz. e-Devlet üzerinden başvuru yapılması ile süreç başlıyor.
27.02.2024 Ekonomi
Kiracılar dikkat! Para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat! Para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.02.2024 Ekonomi
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok'
Terzi ve ayakkabı tamircilerinin işleri arttı! 'Eleman yok' Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı olanlar dikkat! Paralar banka hesabına iade ediliyor
Kredi kartı olanlar dikkat! Paralar banka hesabına iade ediliyor Kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Kart kullanım hacmi her geçen gün artarken pek çok tüketici kredi kartı ve banka kartı ile alışveriş yaparken para iadesini alıp alamayacağını merak ediyor. Teslim edilmeyen ürünler için para iadesi nasıl yapılıyor? İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Ekonomi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi
İğneada'da selde 6 kişinin öldüğü tesisin sahibine, 22,5 yıl hapis istemi Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 'Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya sebep olma' suçundan 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede ifadesine yer verilen selde ölen işletme müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir, olaydan birkaç gün önce telefonla kardeşiyle görüştüğünü belirterek, "Bana, sel uyarısı yapıldığını, işletmedeki müşterilerin paralarını iade edip göndermek istediğini, Bülent Bayrak ile görüştüğünü, Bülent Bey'in bağırıp çağırıp 'Şimdiye kadar bir şey olmadı' dediğini söyledi" dedi.
31.01.2024 Gündem
Kredi kartı olanlar dikkat! Banka para iadesi yapmak zorunda
Kredi kartı olanlar dikkat! Banka para iadesi yapmak zorunda Kasım ayının gelmesi ile indirim çılgınlığı başladı. Pek çok firma fiyatları belli olanlarda düşürdü. İndirim imkanından yararlanmak isteyen tüketiciler ise daha çok internet alışverişini tercih etti. Ancak Aralık ayının ortasına gelinmesine rağmen indirimden ürün alan birçok kişiye aldığı ürünler ulaşmadı. Peki bu durumu yaşayan kişiler nasıl bir yol izlemeli? Detaylar haberimizde...
18.12.2023 Ekonomi
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Uçak bileti iptal edildiğinde para iadesi” için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Uçuş iptal olunca para iadesi yapılır mı, uçak iptal olunca ne olur? İşte hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları…
18.11.2023 Gündem
Ev sahibi - kiracı ilişkilerinde yeni dönem başladı! 'Fiyatlar düşecek'
Ev sahibi - kiracı ilişkilerinde yeni dönem başladı! 'Fiyatlar düşecek' Fahiş kira artışı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle bütçesine uygun bir evde oturanlar mülk sahibinin tahliye talebinde bulunması halinde ne yapacaklarını şaşırıyor ve çoğu zaman kiralık daire bulamadıkları için yasal haklarını kullanmayı tercih ediyor. Zorunlu arabuluculuk sistemi bu süreçte ev sahibi ve kiracılar açısından büyük önem taşırken, sektör temsilcileri yeni sistemin kira fiyatlarına olumlu etki yağacağı görüşünde.
26.10.2023 Ekonomi
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi? Exxen Spor paketi tercih edenler, Exxen üyelik iptalinin nasıl yapıldığını sorguluyor. Exxen üyelik iptali telefon üzerinden yapılmıyor. Exxen abonelik iptal etmek bilgisayar gerekir. Peki, Exxen üyelik iptali nasıl olur? Exxen üyelik iptali para iadesi oluyor mu, Exxen 14 gün ücretsiz üyelik iptal edilir mi?
24.10.2023 Televizyon
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
8.09.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısının ardından faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (PPK), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 25 seviyesine yükseltti.
24.08.2023 Ekonomi
Evleri dakikalar içerisinde yok oldu! Gözyaşlarına hakim olamadılar
Evleri dakikalar içerisinde yok oldu! Gözyaşlarına hakim olamadılar Malatya'da ağır hasarlı yüksek katlı binaların patlayıcı madde kullanılarak yıkılmasına devam edildi. Aynı anda 2 blok, 360 kilo patlayıcı ile patlatılırken, site sakinleri bu anları gözü yaşlı izledi.
23.08.2023 Yaşam
'Yeşil altın'ın kilosu 1000 liradan satılıyor
'Yeşil altın'ın kilosu 1000 liradan satılıyor Denizli’nin Çal ilçesinde Temmuz ayında başlayan bamya hasadı hız kesmeden devam ediyor. Bamyanın yaş fiyatı 150-200 TL arasında değişirken, kuru bamya fiyatı ise bin TL’ye yaklaşıyor.
23.08.2023 Gündem
İkinci el Togg satış ilanları ile ilgili inceleme başlatıldı
İkinci el Togg satış ilanları ile ilgili inceleme başlatıldı Ticaret Bakanlığı, Togg ile ilgili satış ilanlarını incelmeye aldığını açıkladı. Bakanlık "Türkiye Yüzyılı hedefimizin ve girişimciliğinin yüz akı olan TOGG’la alakalı olarak, milli duyguları sömürmek maksadıyla, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara asla taviz verilmeyecek, küresel markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır" duyurusunu yaptı.
23.08.2023 Ekonomi
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz
Kiracılar dikkat: Geçersiz sayılıyor! Ev sahibinden para iadesi talep edebilirsiniz Kiralarda görülen fahiş artış ile birlikte ev sahibi - kiracı aradınsa yaşanan anlaşmazlıklar da arttı. Pek çok ev sahibi mevcut kiracısını çıkarmanın yollarını ararken bütçesine uygun ev bulmakta zorlanan kiracılar mülk sahiplerinden gelen talepleri kabul etmek zorunda kalıyor. Kimi ev sahipleri SSK dökümü isterken kimileri de kiracının kredi notunu görmek istiyor. Bu talepleri yerine getirenler ise; bir yıllık peşin kira ya da yasal sınırların üzerinde depozito ödemesi ile karşı karşıya kalıyor. Peki ev sahiplerinin gerçekten bunları talep etme hakkı var mı? Bu gibi taleplerle karşılaşan kiracılar ne yapmalı? İşte kiracıların en çok merak ettiği soruların yanıtları...
23.08.2023 Ekonomi
'Yurt dışında iş imkanı' reklamıyla onlarca kişiyi dolandırdı! Kimse anlayamadı
'Yurt dışında iş imkanı' reklamıyla onlarca kişiyi dolandırdı! Kimse anlayamadı Bir buçuk sene önce sosyal medyada gördüğü reklamlara inanarak bir şirket ile iletişime geçen Erbaş, dolandırıcıların İzmir'deki ofislerine giderek sözleşme imzaladı. Şirket, Erbaş'ı önce Polonya'ya oradan da kiralık işçi olarak Hollanda'ya yerleştirme ve TIR şoförü olarak iş bulma garantisi verdi. Aradan geçen 1 buçuk yılın ardından vize başvurusu reddedilen Erbaş, dolandırıldığını anladı ve parasının iadesini istedi. Fakat parasını alamadı.
10.07.2023 Gündem
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor
İnternet dolandırıcılığı ile ilgili emsal karar! Faizi ile ödeniyor Bankalarda birçok işlem artık internet aracılığı ile yapılabiliyor. Ancak her ne kadar bankalar tarafından sıkı güvenlik önlemleri alınsa da kimi zaman müşterilerin bilgileri çalınabiliyor. Konu ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan uzman avukat Yargıtay kararına atıfta bulunarak hesap bilgilerinin sorumluluğunun bankada olduğunu ve müşterinin maddi kaybının bankalar tarafından giderilmesi gerektiğini açıkladı.
23.10.2023 Gündem
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi
Meksika'da aşırı sıcaklardan ölenlerin sayısı 112’ye yükseldi Meksika'da son haftalarda etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi.
30.06.2023 Dünya
Para iadesi yapılamayacak! Perakende devleri harekete geçti, bir dönem bitiyor
Para iadesi yapılamayacak! Perakende devleri harekete geçti, bir dönem bitiyor İnternetten yapılan alışverişlerde çok yaygın olan kargoyla iade döneminin sonu gözüktü. Artan maliyetler, online yapılan alışverişlerde ürünlerin mağazaya iade edilmesi olarak adlandırılan ‘BORIS’ sistemine geçiş sürecini hızlandırdı. Öyle ki perakende devleri mağaza dışındaki iadelerden ücret talep etmeye başladı. Sektör temsilcileri, trendlerin yakından izlendiği ve Türkiye’de de bu sistemin yakında hızla gelişeceği öngörüsünde bulundu.
30.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Para İadesi.. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki para iadesi.. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.