Tutulma

Tutulma

Son dakika tutulma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tutulma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tutulma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tutulma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tutulma gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 tutulma haberi bulunmuştur. Tüm tutulma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Tutulma Koç burcunda; etkisi Akrep, Boğa ve Yay'da! Güneş Tutulması haftasında 5 burç her şeyi kafada bitirdi!
Tutulma Koç burcunda; etkisi Akrep, Boğa ve Yay'da! Güneş Tutulması haftasında 5 burç her şeyi kafada bitirdi! Güneş Tutulması haftasında hiçbir şeyin yarım kalmadığı zamanlara giriş yaptığımızı söyleyen Astrolog Aygül Aydın, net olmayan birçok şeyin de hayatlarımızda ışıldayacağını ifade etti. Aygül Aydın'dan 8-14 Nisan haftasında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
8.04.2024 Astroloji
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek?
8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024? Güneş tutulması hangi illerde görülecek? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman, 8 Nisan güneş tutulması saat kaçta? Nisan ayına girilmesiyle güneş tutulmasıyla ilgili detaylar da sorgulanmaya başladı. Ay, Güneş ve dünyanın arasına girecek, dünyanın ışığı bir süre gölgelenecek. Tutulma ülkemizden izlenemeyecek, Amerika, Kanada, Meksika, Asya’nın doğu kıyılarından görülecek. Peki, 8 Nisan güneş tutulması Türkiye saati ile kaçta? Türkiye’de güneş tutulması ne zaman 2024, hangi illerde görülecek?
6.04.2024 Yaşam
8 Nisan Güneş tutulmasının efsanesi 3 burç olacak! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun asıl hikayesi başlıyor!
8 Nisan Güneş tutulmasının efsanesi 3 burç olacak! Astrolog Aygül Aydın: 5 burcun asıl hikayesi başlıyor! Koç burcunun en güzel derecelerinden birisi olan 19. derecedir ve savaşı, mücadeleyi anlatır, diyen astrolog Aygül Aydın, 8 Nisan Güneş Tutulmasının 12 burç için etkisini anlattı. Efsane gelişmelerin yaşanacağı bu tutulma sonrası asıl hikayesi başlayacak burçları da sıraladı. İşte Güneş Tutulmasında Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
4.04.2024 Astroloji
Tutulma var, Retro var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için aşk Nisan'ı bekliyor!
Tutulma var, Retro var! Astrolog Aygül Aydın: 5 burç için aşk Nisan'ı bekliyor! Merkür Retrosu, Güneş Tutulması derken Nisan ayına giriş yaptık. Astrolog Aygül Aydın, 1-7 Nisan haftasını 12 burç için tek tek yorumladı. 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonrası 4 burç için radikal kararlar alma zamanı diyen Aygül Aydın'dan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
1.04.2024 Astroloji
Tutulma bitti, şimdi aşk zamanı! Astrolog Aygül Aydın 3 burca rotayı çizdi: 5 burç için kazançlı, neşeli Nisan geliyor!
Tutulma bitti, şimdi aşk zamanı! Astrolog Aygül Aydın 3 burca rotayı çizdi: 5 burç için kazançlı, neşeli Nisan geliyor! Yanlış zamanlarda yapılan konuşmaların hayatımızı nasıl zehrettiğinin altını sık sık çizen Astrolog Aygül Aydın, Nisan ayında 3 burç için rotayı çizdi. Kazancın, neşenin Nisan ayında birçok burç için geleceğini söyleyen Aydın'dan, Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
27.03.2024 Astroloji
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle
(Ay tutulması canlı izle) NASA Ay Tutulması canlı yayın var mı, nasıl izlenir? Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle Yılın ilk ay tutulması için heyecan dorukta. Astroloji meraklıları, Ay tutulmasının detaylarını heyecanla bekliyor. Tutulmanın etkileri sorgulanırken canlı yayın ile takip edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu. Peki, Ay tutulması saat kaçta başlayacak, NASA Ay Tutulması canlı yayın nasıl izlenir? İşte Youtube canlı yayın izleme linki ile Yarı gölgeli Ay Tutulması canlı izle…
25.03.2024 Gündem
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024?
Ay tutulması ne zaman 2024, kısaca ay tutulması nedir? 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Gökyüzündeki büyüleyici olaylardan biri olan yılın ilk Ay tutulması geldi. Ancak bu kez, Türkiye'den izlenemeyecek. Tutulma, 20 Mart'taki Bahar Ekinoksu sonrasında, yani "Solucan Ayı" döneminde yarı gölgeli olarak gerçekleşecek. Peki, 25 Mart ay tutulması saat kaçta, Türkiye'de ay tutulması ne zaman olacak 2024? Kısaca ay tutulması nedir?
25.03.2024 Astroloji
Ay Tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay Tutulması Türkiye'den izlenebiliyor mu?
Ay Tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay Tutulması Türkiye'den izlenebiliyor mu? En çok da astrolojik meraklılarının beklediği Ay Tutulması tarihi ve izlenme yerleri araştırılmaya başlandı. 2024'ün ilk Ay Tutulması yarı gölgeli olacak. Bu yıl toplamda iki ay tutulması yaşanacak. Burçlar üzerinde etkili olacak bugünkü tutulma saat kaçta gerçekleşecek? 25 Mart Yarı gölgeli Ay Tutulması Türkiye'den nereden izlenebilecek? İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi? 2024'te gözlemlenecek tam güneş tutulması, astronomi tutkunlarının merakla beklediği bir olay. Güney Pasifik Okyanusu üzerinde başlayacak olan bu görsel şölen, Meksika'nın Pasifik kıyılarından itibaren izlenebilecek. Ancak tam ve en etkileyici görüntü, ABD'nin 13 eyaletinden geçen rotada yaşanacak. Peki, Tam güneş tutulması Türkiye'de ne zaman olacak 2024? Tam güneş tutulması en son ne zaman oldu, 2024 güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi?
15.03.2024 Gündem
2024'ün ilk Ay Tutulması geliyor! Ay Tutulması ne zaman?
2024'ün ilk Ay Tutulması geliyor! Ay Tutulması ne zaman? Bu yıl pek çok ay tutulması yaşanacak. Bu sene içerisinde ay tutulmaları, süper ay ve göktaşı yağmuru şeklinde birçok doğa olayı meydana getirecek. Mart ayında yılın ilk ay tutulması yaşanacak. Peki ilk ay tutulması ne zaman, saat kaçta olacak? İşte detaylar...
6.03.2024 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız
10 Yunan adasına 7 günlük vize! Erdoğan: Türkiye-Yunanistan olarak dünyaya örnek olmak arzusundayız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Atina’da Yunanistan Cumhurbaşkanı Katerina Sakelaropulu ve Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü. Erdoğan, Miçotakis ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye-Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla tüm dünyaya örnek olalım arzusundayız. Açık söylüyorum. Bizim aramızda çözülemeyecek kadar hiçbir sorun yok” dedi.
7.12.2023 Gündem
Tarihe yön veren tutulmalar: Savaşlar, kehanetler ve entrikalar...
Tarihe yön veren tutulmalar: Savaşlar, kehanetler ve entrikalar... Bugünlerde hem Güneş hem de Ay tutulmaları gündemde! Tarihe yön veren tutulmalara yakından bakalım
17.10.2023 Bilim ve Teknoloji
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor
Berzeg'in köpeği Tina'nın talihleri sonuçlandı! Dikkat çeken rapor Balıkesir'in Gönen ilçesinde, tatil için geldiği yazlık evinden 17 Haziran’da 'Tina' isimli Doberman cinsi köpeği ile ayrıldıktan sonra, kendisinden bir daha haber alınamayan Dünya Bankası'ndan emekli ekonomist Korhan Berzeg'i (83) arama çalışmaları 85'inci gününde de devam ediyor. Berzeg ile kaybolduktan 74 gün sonra, kilo kaybı yaşamadan, vücudunda ve patilerinde toz ve çamur bulaşmadan geri dönen Tina'dan, kayıp olduğu süre içinde kapalı alanda mı tutulduğu ya da ormanda mı yaşadığının tespiti için alınan dışkı ve kan örneklerinde yapılan incelemede, delil elde edilecek hiçbir veri elde edilemediği belirtildi.
9.09.2023 Yaşam
Uzman isimden sırt ve boyun ağrıları için uyarı: Tedavide olmazsa olmaz!
Uzman isimden sırt ve boyun ağrıları için uyarı: Tedavide olmazsa olmaz! Acıbadem Kayseri Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Hülya Yüksel, sırt, boyun ve bel ağrısı çeken hastaların tedavisinde egzersizin olmazsa olmaz olduğunu söyledi.
4.07.2023 Sağlık
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı
Soluk borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuk, Heimlich manevrasıyla kurtarıldı Diyarbakır’da nefes borusuna şeker kaçan 5 yaşındaki çocuğu anında Heimlich manevrasıyla müdahale eden kuyumcu Yusuf Çelik kurtardı. Çelik’in 5 yaşındaki çocuğu hayata döndürdüğü an saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
22.06.2023 Yaşam
Ay tutulması namazı! Husuf namazı nasıl ve ne zaman kılınır? Ay tutulması namazına nasıl niyet edilir, kuranda ay tutulması geçiyor mu? Husuf namazı!
Ay tutulması namazı! Husuf namazı nasıl ve ne zaman kılınır? Ay tutulması namazına nasıl niyet edilir, kuranda ay tutulması geçiyor mu? Husuf namazı! Kuran'da ay tutulması geçiyor mu, ay tutulması husuf namazı nasıl kılınır? Ay tutulması 5 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleşecek, saat 18.14'de başlayacak 22.32'de bitecek. Tutulma ülkemizden kısmi olarak gözlemlenebilecek. Peki, ay tutulması husuf namazı nasıl kılınır, ne zaman? Ay tutulması namazına nasıl niyet edilir? İşte Husuf namazı…
5.05.2023 Gündem
5 Mayıs ay tutulması akrep burcuna etkisi! 5 Mayıs ay tutulması 2023 burç yorumları nelerdir, 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak?
5 Mayıs ay tutulması akrep burcuna etkisi! 5 Mayıs ay tutulması 2023 burç yorumları nelerdir, 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nasıl olacak? 5 Mayıs'ta Akrep burcunun 14. derecesinde Uranüs etkili ay tutulması meydana gelecek. Bu tutulma yeniden doğuş, kriz, cinsellik, güç-güçsüzlük, yeni faz’ temalarını ekstra bir şekilde güçlendirecek. Peki, 5 Mayıs ay tutulması saat kaçta, ay tutulması ne zaman 2023? 5 Mayıs ay tutulmasının burçlara etkisi nedir?
5.05.2023 Astroloji
5 Mayıs'ta ne olacak, deprem olacak mı? Ay tutulması deprem habercisi mi, 5 Mayıs’ta ne var, ay tutulması depremi tetikler mi?
5 Mayıs'ta ne olacak, deprem olacak mı? Ay tutulması deprem habercisi mi, 5 Mayıs’ta ne var, ay tutulması depremi tetikler mi? Ay tutulması 5 Mayıs 2023 Cuma günü gerçekleşecek, saat 18.14'de başlayacak 22.32'de bitecek. Türkiye’den tutulma kısmi olarak gözlemlenebilecek. Astrologlar ruhsal yorgunluk, ilişkilerde aldatmaların olabileceğine dikkat çekerken deprem ve deniz kazaları gibi doğa olaylarının da konuşulacağını belirtiyor. Peki, ay tutulması depremi tetikler mi, 5 Mayıs ay tutulması deprem habercisi mi? 5 Mayıs’ta ne olacak?
5.05.2023 Astroloji
5 Mayıs ay tutulması saat kaçta? Ay tutulması nereden görülecek, Türkiye’den görülecek mi? Ay tutulması 20233
5 Mayıs ay tutulması saat kaçta? Ay tutulması nereden görülecek, Türkiye’den görülecek mi? Ay tutulması 20233 Ay, 5 Mayıs Cuma günü Dünya’nın dış gölgesine girerek gölgeli bir ay tutulması yaratarak kararacak, ancak tamamen yok olmayacak. Peki, 5 Mayıs ay tutulması Türkiye’den görülecek mi? Ay tutulması 2023 ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? Ay tutulması nereden görülecek?
5.05.2023 Astroloji
Zuben Elgenubi yıldızı nedir? Zuben Elgenubi Uranüs kavuşumu ne demek, etkisi nasıl olacak?
Zuben Elgenubi yıldızı nedir? Zuben Elgenubi Uranüs kavuşumu ne demek, etkisi nasıl olacak? Cuma günü Zuben Elgenubi sabit yıldızı üzerinde gölgeli bir ay tutulması gerçekleşecek. Akrep/Boğa aksında gerçekleşecek tutulmanın yöneticisi yengeç, güneşin yıldızları ise Zuben Elgenubi yıldızı.
3.05.2023 Astroloji
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor Tapu işlemlerinden noter işlemlerine, okul kayıtlarından banka işlemlerine kadar pek çok işlem, nüfus cüzdanı olmadan da hallediliyor ama kimse bu detayları bilmiyor. Resmi işlemlerde görevliler kabul edilmiyor dese de mevzuata göre üzerinde TC kimlik numarası bulunan pek çok resmi belge nüfus cüzdanı olarak kullanılabiliyor. İlgili yönetmelik ve tüzüklerde hangi belgelerin kimlik yerine geçtiğini tek tek anlatan Avukat Cansen Erdoğan, Danıştay kararını hatırlatarak, “Belirtilen belgelerden biri ile resmi işlem yapılmaması durumunda tazminat hakkı doğuyor” dedi.
29.01.2023 Gündem
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor'
Ay tutulmasından en çok bu burçlar etkilenecek! 'İkili ilişkiler sınavdan geçiyor' Doğrudan duygularımızı etkileyen Ay tutulması bugün saat 14.00'te gerçekleşti. Ruhsal bunalımların etkili olduğu günler yaşanacak, olaylar yeni bir şekil alacak. Kader planları yeniden yazılacak. Bazı burçların iş ile ilgili değişimleri söz konusu olurken, bazılarının ise ilişkileri sınanacak. Ay tutulması burçları nasıl etkileyecek? Ay tutulması ne kadar sürecek ve yeni kararlar almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...
8.11.2022 Astroloji
Ay tutulması ne zaman, bugün ay tutulması saat kaçta 2022? 8 Kasım ay tutulması Türkiye'den görülecek mi, nereden görülecek? İşte Türkiye saatiyle tutulma saati!
Ay tutulması ne zaman, bugün ay tutulması saat kaçta 2022? 8 Kasım ay tutulması Türkiye'den görülecek mi, nereden görülecek? İşte Türkiye saatiyle tutulma saati! 8 Kasım yılın ikinci ay tutulması yaşanacak. Boğa burcunda meydana gelecek olan Ay tutulmasıyla radikal değişimleri beraberinde getirecek. Birçok kişide ve alanda değişiklikler birbirini izleyecek. Gök olaylarına meraklı olan vatandaşlar burçlara etkileri merak edilirken, ay tutulmasının saat kaçta olacağı ve Türkiye’den izlenip izlenmeyeceği de araştırılıyor. Peki, 8 Kasım ay tutulması saat kaçta, nereden görülecek, Türkiye’den görülecek mi?
8.11.2022 Astroloji
8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?
8 Kasım ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım'da dünyada ne olacak? 8 Kasım ne günü, 8 Kasım’da ne olacak? Ay Tutulması 16’ Boğa burcunda gerçekleşiyor. Uranüs etkili tam Ay tutulması 8 Kasım saat 14.00’de Boğa burcunda meydana gelecek. Sürprizlere, beklenmedik gelişmelere hazır olun. Peki, 8 Kasım'da dünyada ne olacak?
8.11.2022 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Tutulma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tutulma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.