Tüsiad Başkanı

Tüsiad Başkanı

Son dakika TÜSİAD Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜSİAD Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜSİAD Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tüsiad Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tüsiad başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.489 tüsiad başkanı haberi bulunmuştur. Tüm tüsiad başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama!
MHP lideri Bahçeli'den oy oranıyla ilgili flaş açıklama! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "2023'te Cumhur İttifakı açık ara sandıktan çıkacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 50'yi fersah fersah geçerek yeniden seçilecektir. Millet İttifakı'nın nasıl bir adayı vardır ki yıpranmasın diye açıklanmıyor." ifadelerini kullandı.
21.06.2022 Siyaset
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın açıklamalarına tepki göstererek "Dış politikada sen bize ders veremezsin" dedi. Söz konusu açıklamaların ardından TÜSİAD başkanı kimdir, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ne dedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.06.2022 Gündem
Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? TÜSİAD'ın yeni Başkanı hakkında merak edilenler!
Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? TÜSİAD'ın yeni Başkanı hakkında merak edilenler! TÜSİAD başkanı kim oldu, Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında? Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği'nde (TÜSİAD) başkan değişti. TÜSİAD'ın yeni başkanı TÜRKOFED Başkanı Orhan Turan oldu.
29.03.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TÜSİAD Başkanı Kaslowski arasında önemli görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile TÜSİAD Başkanı Kaslowski arasında önemli görüşme Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski'yi kabul etti.
8.01.2021 Gündem
TÜSİAD Başkanı: Ekonomi ve hukuk alanında çözümlerin, istişareyle ele alınmasından memnunuz
TÜSİAD Başkanı: Ekonomi ve hukuk alanında çözümlerin, istişareyle ele alınmasından memnunuz TÜSİAD Yönetim Kurulu'nun, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'le yaptığı toplantı sonrası konuşan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, "Ülkemizde ekonomi ve hukuk alanında çözümlerin, yapıcı bir istişare ortamında ele alınmasından büyük memnuniyet duyduk." ifadelerini kullandı.
27.11.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Önümüzdeki dönemde daha fazla yabancı yatırımcı çekilmesi öncelik olacak
Bakan Pekcan: Önümüzdeki dönemde daha fazla yabancı yatırımcı çekilmesi öncelik olacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, önümüzdeki dönemde Türkiye'ye daha fazla yabancı yatırım çekilmesinin önemli bir öncelik olmaya devam edeceğini, bu kapsamda sivil toplum kuruluşların somut görüş ve önerileri doğrultusunda istişare halinde yapılacak çalışmalara önem verdiklerini söyledi.
26.11.2020 Ekonomi
TÜSİAD’dan Selin Sayek Böke’ye cevap
TÜSİAD’dan Selin Sayek Böke’ye cevap TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke'nin katıldığı bir televizyon programında CHP'nin iktidarı döneminde özel şirketlerle müzakere bile etmeden kamulaştıracaklarına yönelik sözlerine cevap verdi.
25.09.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: İç piyasanın canlanması memnuniyet verici
Bakan Pekcan: İç piyasanın canlanması memnuniyet verici Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Sanayi üretimi endeksinde yüzde 17,6'lık artışla Avrupa'da 1'inci sırada yer aldık. Zaten ilk çeyrekte, büyümede G20 ülkeleri arasında yüzde 4,5 büyüme ile birinci sıraya gelmiştik. Bu veriler ve iç piyasanın canlanması memnuniyet verici" dedi.
16.08.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız
Bakan Pekcan: Yatırımcılarımıza her türlü desteği vermeye hazırız Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Bu süreçte Türkiye'de üretilebilir bazı ürünlerin maalesef yurt dışından getirildiğini görüyoruz. Bizim aldığımız önlemler yerli üreticiyi korumaya yöneliktir. Yatırımcılarımıza, Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
7.06.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan yerli sanayi açıklaması
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan yerli sanayi açıklaması Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada "Yerli sanayimizi ithalat baskısına karşı tüm politikalarımızla korumaya kararlıyız" dedi.
3.06.2020 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 'ulusal para birimi ile ticaret' açıklaması
Ticaret Bakanı Pekcan'dan 'ulusal para birimi ile ticaret' açıklaması Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan "Merkez bankalarının parasal genişlemeye gittiği bu dönemde, küresel finans dengelerinde görülebilecek değişiklikleri, yaşanabilecek istikrarsızlıkları göz önüne alarak, ulusal para birimleri üzerinden ticarete daha fazla ağırlık vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.
10.05.2020 Ekonomi
Bakan Albayrak'tan flaş açıklamalar! 'Adım adım işe dönüş'
Bakan Albayrak'tan flaş açıklamalar! 'Adım adım işe dönüş' Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın başkanlığında yapılan 15. Finansal İstikrar ve Kalkınma Komitesi toplantısında, "adım adım işe dönüş" için yapılması gerekenler ele alındı.
28.04.2020 Ekonomi
Fuat Oktay: ABD'nin terörizm raporu, terörle mücadelemizden bizi alıkoyamaz
Fuat Oktay: ABD'nin terörizm raporu, terörle mücadelemizden bizi alıkoyamaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "ABD'nin hazırladığı terörizm raporu ne FETÖ'yle ne de YPG terör örgütüyle olan mücadelemizden bizi alıkoyamaz. Ne zaman biz ayağa kalksak ne zaman Türkiye olarak gelişmeye başlasak, ne zaman ufka baksak önümüz, ayaklarımız terör örgütleriyle prangalanmaya çalışılmaktadır. Biz buna müsaade etmeyeceğiz, gelişmemize devam edeceğiz" dedi.
5.11.2019 Siyaset
'Dijitalleşme devrim niteliğinde değişiklikler meydana getirecek'
'Dijitalleşme devrim niteliğinde değişiklikler meydana getirecek' TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski, teknolojinin ve dijitalleşmenin iş dünyasında devrim niteliğinde değişiklikler meydana getireceğini belirterek, "Bizim bugünü yaşayıp yarına hazır olmamız gerekiyor" dedi.
21.10.2019 Bilim ve Teknoloji
İş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek!
İş dünyasından Barış Pınarı Harekatı'na destek! İş dünyasından Barış Pınarı Harekatı’na yönelik destek mesajları geliyor.
11.10.2019 Ekonomi
Ticaret Bakanı Pekcan: Tam bir icraat dönemi olacak
Ticaret Bakanı Pekcan: Tam bir icraat dönemi olacak Ticaret Bakanı Pekcan, "Önümüzdeki dönem, ekonomide çok önemli adımların atılacağı tam bir icraat dönemi olacak bizim için." dedi.
5.04.2019 Ekonomi
Mina Başaran'ın annesi Beril Başaran: Kızımı yaşatacaklar
Mina Başaran'ın annesi Beril Başaran: Kızımı yaşatacaklar Beril Başaran, uçak kazasında kaybettiği kızı Mina Başaran’ın adını ölümsüzleştiren projeyi hayata geçiriyor. ‘Mina’nın Çocukları’ projesi, 11 Mart 2018’deki kazada hayatını kaybeden 11 başarılı gencin anısına 11 genç kızla, 11 Mart’ta başlayacak.
8.03.2019 Gündem
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu TÜSİAD'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Simone Kaslowski seçildi.
20.02.2019 Ekonomi
TÜSİAD Başkanı Bilecik: İş dünyası desteklerden memnun
TÜSİAD Başkanı Bilecik: İş dünyası desteklerden memnun TÜSİAD Başkanı Bilecik yaptığı açıklamada, "İş dünyası için asgari ücret tespitinin 2 bin 20 TL olması çok olumlu bir gelişme oldu." dedi.
26.12.2018 Ekonomi
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Çin ile teknoloji iş birlikleri önemli
TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Çin ile teknoloji iş birlikleri önemli TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik, "Çin’den Türkiye’ye yatırımların artması gerekiyor. Çin’le özellikle teknoloji alanında yapılacak iş birlikleri, önümüzdeki dönemde ekonomik ilişkilerimiz açısından büyük önem arz ediyor." dedi.
18.10.2018 Ekonomi
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık
Fırat’ın doğusu için rejim ile YPG/PYD arasındaki gizli pazarlık Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fırat'ın doğusu ile ilgili verdiği mesajında, “Sınırımızın dışındaki teröristler de rahat uyuyamıyor, biliyorlar ki bir gece ansızın gelebiliriz. Çok yakında bugün brövelerini takan komandolarımızla Fırat’ın doğusundaki terör yuvalarını da darmadağın edeceğiz.” dedi.
13.10.2018 Gündem
Enflasyona karşı  omuz omuza
Enflasyona karşı omuz omuza Enflasyonu düşürmek için seferberlik başlatıldı. Şirketler ürünlerde asgari yüzde 10 indirim yapacak. Bakan Berat Albayrak “81 milyon omuz omuza verecek. Sonunda Türkiye kazanacak” dedi.
9.10.2018 Ekonomi
KDV iadesi dopingi
KDV iadesi dopingi Sanayicinin büyük umutla beklediği KDV iadesi yeniden gündemde. Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı döneminde ödeneceği belirtilen ancak ‘kaynak yetersizliği’ sebebiyle ertelenen, 150 milyar lirayı bulan KDV iadelerinin ödenmesi için Bakan Albayrak yeşil ışık yaktı.
9.10.2018 Ekonomi
TBB Başkanı Aydın'dan önemli açıklamalar
TBB Başkanı Aydın'dan önemli açıklamalar Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, "Bankalar olarak nominal faiz hadlerinin daha aşağı seviyede olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
9.10.2018 Ekonomi
Yeni çalışma  grupları kurulacak
Yeni çalışma grupları kurulacak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan başkanlığında gerçekleştirilen ikinci İstişare Kurulu Toplantısı’nda Yeni Ekonomi Programı’nın (YEP) yanı sıra Gümrük Birliği’nin güncellenmesi, Eximbank imkanlarının güçlendirilmesi, e-ticaret ve dijitalleşmeye ilişkin yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.
21.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tüsiad Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tüsiad başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.