Türkonfed

Türkonfed

Son dakika TÜRKONFED haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TÜRKONFED ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TÜRKONFED haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkonfed

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkonfed gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 türkonfed haberi bulunmuştur. Tüm türkonfed haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Gelire göre vergi! Eylül ayına yetişir mi? Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’dan vergi düzenlemesi taleplerine destek açıklaması geldi. Eylülde açıklanacak OVP çalışmaları kapsamında iş dünyası temsilcileriyle Ankara’da ikinci kez bir araya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, işçi ve işveren kesiminin vergiyle ilgili taleplerini desteklediğini açıkladı. Bu konuda yoğun talep geldiğini vurgulayan Yılmaz köklü değişimlere işaret ederek, “Bu konuda çalışma yapılmalı. Bunu vergi artacak ya da azalacak diye değerlendirmemek gerekiyor. Buna vergi sisteminin modernize edilmesi, sadeleştirilmesi, daha dengeli hale getirilmesi diyelim” diye konuştu.
9.08.2023 Ekonomi
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcıları için ucuz kredi imkanı getiriliyor. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan faydalanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri açıkladı.
23.10.2023 Emekli
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu
BES'te ucuz kredi fırsatı! Resmen ilan edildi, detayları belli oldu Bireysel Emeklilik Sistemi(BES) katılımcıları için ucuz kredi imkanı getiriliyor. Buna göre; BES'e katılmış olanlar ucuz kredi fırsatı ve birçok avantajdan faydalanacak. Konuyla ilgili detaylardan bahseden TÜRKONFED Bankacılık Komisyonu Başkanı Hüseyin Ölmez, milyonlar tarafından merak edilenleri açıkladı.
23.10.2023 Emekli
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
TÜSİAD başkanı Orhan Turan kimdir, TÜSİAD Başkanı ne dedi? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Orhan Turan kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan'ın açıklamalarına tepki göstererek "Dış politikada sen bize ders veremezsin" dedi. Söz konusu açıklamaların ardından TÜSİAD başkanı kimdir, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ne dedi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.06.2022 Gündem
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu
TÜSİAD'ın yeni başkanı belli oldu Türkiye Sanayici ve İş insanları Derneği (TÜSİAD) Başkanlığı'na Orhan Turan seçildi. Turan daha önceden TÜRKOFED'de Başkan olarak görev yapıyordu.
29.03.2022 Ekonomi
Paranız buharlaşıyor! Talep arttı, kredi kartı, EFT...
Paranız buharlaşıyor! Talep arttı, kredi kartı, EFT... Paranız dakikalar içerisinde yok oluyor! Kredi kartı yerine EFT tercih ediliyor. Pek çok kişi farkında bile olmuyor. Araba kiralamada büyük oyun. İnternetteki dolandırıcılık hikayelerine bir yenisi daha eklendi. Kurumsal oto kiralama şirketi gibi görünen sahte ve kopya siteler üzerinden onlarca kişi dolandırıldı. Mağdurlar muhatap bulamazken hem paraları hem de işleri aksadı.
7.11.2021 Ekonomi
Ekonomide heyecanlandıran açıklama: Müthiş rakamlar geliyor
Ekonomide heyecanlandıran açıklama: Müthiş rakamlar geliyor Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, "Mart ihracat rakamlarında da güzel bir sürpriz yapacağız. Çok güzel, müthiş bir rakam çıkacak. Bunları büyük lojistik sıkıntılara rağmen yapıyoruz." dedi.
17.03.2021 Ekonomi
Hesaba yatacak! KOBİ’ye 1.5 milyonluk destek
Hesaba yatacak! KOBİ’ye 1.5 milyonluk destek Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), Türkiye ve Suriye sermayeli KOBİ’lerin iletişiminin artırılması ve bu sayede birlikte çalışma kültürünün geliştirilmesi amacıyla Hollanda merkezli sivil toplum kuruluşu SPARK iş birliği ile “Dayanıklı KOBİ’ler, Güçlü Yarınlar” projesini hayata geçirdi. Katar Kalkınma Fonu - Qatar Fund For Development (QFFD) tarafından finanse edilen proje kapsamında, her bir katılımcı firmaya 30 bin TL olmak üzere toplam 1.5 milyon TL fon sağlanacak. Fon dijital dönüşüm süreçlerinin iyileştirilmesi ve projenin eğitim süreçlerinde belirlenen altyapı eksikliklerinin giderilmesi amacıyla kullanılacak.
15.02.2021 Ekonomi
Coronadan en çok küçük işletmeler etkilendi! Mayıs ayı...
Coronadan en çok küçük işletmeler etkilendi! Mayıs ayı... Corona virüs salgınından ekonomik hayat önemli ölçüde etkilendi. Yapılan araştırma pandemi sürecinde en çok küçük işletmelerin etkilendiğini ortaya çıkardı. Kısa çalışma ödeneği özellikle küçük işletmeler ve burada çalışanlar için faydalı olurken firmaların yarıdan fazlasının da salgında ikinci dalgaya hazırlıklı olmadığıın gözler önüne serdi. Mayıs ayı ise marta göre bir nebze daha iyi olarak değerlendirildi.
12.06.2020 Ekonomi
Dünyaya örnek olacak seferberlik!
Dünyaya örnek olacak seferberlik! Visa Türkiye, ekonominin belkemiği sayılan küçük ve orta ölçekli şirketler, kısaca KOBİ’ler için finansman kaynaklarına ulaşmanın yollarını açacak yeni bir proje başlattı. Projenin ortaklarından Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Mukim Temsilci Vekili Claudio Tomasi, ‘İşimi Yönetebiliyorum’ Projesi’nin küresel çapta bir model olacağını söyledi.
16.09.2019 Ekonomi
Türkiye`de e-ticaret pazarı 60 milyar liraya ulaştı
Türkiye`de e-ticaret pazarı 60 milyar liraya ulaştı Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, dijitalleşen dünyada ekonominin itici gücünün artık e-ticaret ve e-ihracat olduğunu belirterek, "Türkiye`de e-ticaretin toplam pazar büyüklüğü, yıllık ortalama yüzde 31`lik artış kaydediyor. 2018 yılında yüzde 42 büyüme kaydeden pazar, 60 milyar liralık hacme ulaştı" dedi.
3.05.2019 Ekonomi
"Endüstri 4.0'a en yakın sektör otomotiv"
"Endüstri 4.0'a en yakın sektör otomotiv" TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan: "Günümüzde tüm iş süreçleri tüm iş yapma şekillerimiz dijitalleşiyor. Bizim bundan kaçma şansımız yok" dedi.
13.12.2018 Otomobil
Bayram iyi gelecek
Bayram iyi gelecek Kur hızlı gitti, harcamada frene basıldı. Esnaf durgunluktan şikayetçi. 9 günlük bayram tatili hızır gibi yetişti. En az 20 milyar lira piyasaya girecek, 200 sektöre doping etkisi yapacak
14.08.2018 Ekonomi
Otobana nasıl çıkarız?
Otobana nasıl çıkarız? Seçim heyecanı bitti, sıra ekonomiye geldi. Yeni dönemde, ‘Türkiye ekonomisi otoban hızına ulaşacak’ diyen iş dünyası temsilcileri, bu yola çıkarken yapılması gerekenlerin rotasını çizdi. Yeni dönem beklentileri arasında, OHAL’in kaldırılması, reformlara odaklanılması, yatırım ortamının iyileştirilmesi ve kısa vadeli teşvikler yerine uzun dönemli yol haritalarının belirlenmesi var
25.06.2018 Ekonomi
İş adamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetinde son dakika gelişmesi
İş adamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetinde son dakika gelişmesi Kalegaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.
23.05.2018 Gündem
TÜRKONFED Başkanı firari Tarkan Kadooğlu için özel ekip kuruldu
TÜRKONFED Başkanı firari Tarkan Kadooğlu için özel ekip kuruldu Ankara’da işlenen işadamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetiyle ilgili hakkında gözaltı kararı olan TÜRKONFED Başkanı firari Tarkan Kadooğlu’nu bulmak için deneyimli dedektiflerden oluşan özel ekip kuruldu.
6.05.2018 Yaşam
Ömer Faruk Ilıcan cinayetini örtbas için 30 milyon TL harcamışlar
Ömer Faruk Ilıcan cinayetini örtbas için 30 milyon TL harcamışlar Ankara’da işlenen işadamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetiyle ilgili, TÜRKONFED Başkanı firari Tarkan Kadooğlu’nun babasının da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. 5 milyon TL alacak için işlenen cinayetten sonra, olayı kapatmak için 30 milyon TL harcandığı iddia edildi
4.05.2018 Yaşam
İşadamı Ilıcan cinayetinde şok görüntüler! Tarkan Kadooğlu böyle kaçmış
İşadamı Ilıcan cinayetinde şok görüntüler! Tarkan Kadooğlu böyle kaçmış Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden işadamı Ömer Faruk Ilıcan cinayetine ilişkin sürdürülen soruşturma kapsamında çarpıcı detaylara ulaşıldı
3.05.2018 Gündem
16 STK’dan tam destek
16 STK’dan tam destek İş dünyası ile sivil toplum kuruluşları ortak toplantı düzenleyerek ‘Zeytin Dalı’ harekatını desteklediklerini duyurdu. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, “Bu harekat meşru ve uluslararası hukuka uygun” açıklamasını yaptı
23.01.2018 Ekonomi
Bakan Kaya'dan kreş müjdesi! 81 ile...
Bakan Kaya'dan kreş müjdesi! 81 ile... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında önümüzdeki dönemde 81 ilin Organize Sanayi Bölgelerinde kreş açma projemiz var" dedi. Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Kadının elinin değmediği bir kalkınma modeli kadük kalmaya mahkumdur" diye konuştu.
19.10.2017 Siyaset
İç göçün faturası 70 milyar TL
İç göçün faturası 70 milyar TL Kadooğlu; Diyarbakır, Mardin ve Şırnak gibi bölgenin önemli illerinden 300 bin insanın göç etmesinin kamuya maliyetinin ortalama 70 milyar TL yani yaklaşık 18 milyar euroluk bir kayıp yarattığını söyledi.
13.05.2017 Ekonomi
100 milyar TL’lik yatırım ‘Cazibe’si
100 milyar TL’lik yatırım ‘Cazibe’si Cazibe Merkezleri Programı’nın çok güzel bir teşvik uygulaması olduğunu belirten Limak Holding’in patronu Nihat Özdemir, “Yaklaşık 100 milyarlık yatırım yapacak yatırımcı şu anda bununla ilgili kararları bekliyor” dedi
13.05.2017 Ekonomi
400 kişilik anketten çarpıcı sonuç
400 kişilik anketten çarpıcı sonuç Doğu Anadolu'da 15 STK ile yapılan anketten yüzde 77 'umutlu' sonucu çıktı
17.03.2017 Ekonomi
İş dünyası 2017‘de büyüme bekliyor
İş dünyası 2017‘de büyüme bekliyor Zor bir yılı geride bırakmaya hazırlanan Türk iş dünyası, 2017 yılında ekonomideki daralmanın aşılacağı, üretim, yatırımlar ve ihracatın hız kazanacağı umudunu taşıyor
28.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkonfed ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkonfed haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.