Türkmenistan

Türkmenistan

Son dakika türkmenistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkmenistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkmenistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkmenistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkmenistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.237 türkmenistan haberi bulunmuştur. Tüm türkmenistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
Rönesans GYO halka arz başlıyor! Rönesans Gayrimenkul halka arz kaç lot, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor. 17-18-19 Nisan tarihlerinde talep toplayacak şirketin hisseleri pay başına 135 liradan halka arz edilecek. Toplam 4.5 milyar TL büyüklüğündeki halka arzın gerçekleşmesi ile Rönesans Gayrimenkul Yatırım’ın halka açıklık oranı yüzde 10.08 olacak. Halka arz gelirlerinin yüzde 60-65’iyle borç ödemesi yapılacağı, yüzde 15-20’sinin ise Maltepe Park projesine yatırılacağı belirtildi.
17.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram diplomasisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ve İran lideri Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
10.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gurbangulu Berdimuhammedov ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gurbangulu Berdimuhammedov ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile telefon görüşmesi yaptı.
10.04.2024 Gündem
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri
Nevruz Bayramı kutlama mesajları 2024 || Baharın gelişini müjdeleyen kısa, anlamlı, resimli Nevruz bayramınız kutlu olsun mesajları ile 21 Mart Nevruz Bayramı sözleri 21 Mart nevruz bayramı mesajları ile kısa, resimli nevruz sözleri günün anlam ve önemine istinaden sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Nevruz Bayramı, özellikle İran, Türkiye, Azerbaycan, Özbekistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve diğer bazı Orta Asya ülkelerinde kutlanan geleneksel bir bayramdır. 21 Mart'ta kutlanır ve baharın başlangıcını temsil eder. Fransızca kökenli olan "Nevruz" kelime "yeni gün" anlamına gelir. Binlerce yıldır çeşitli kültürlerde kutlanan Nevruz bayramına özel biz de anlamlı, umut ve coşku dolu, müjde içeren 21 Mart bahar bayramı mesajları derledik. İşte kısa, resimli nevruz sözleri…
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan Estavini Kralı, Macaristan Başbakanı, Türkmenistan Devlet Başkanı ve Bulgaristan Cumhurbaşkanı ile görüştü.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, çocuklara oyuncak dağıttı Antalya'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Serik ilçesindeki Mecek Camii'nde kıldı. Çıkışta sevgi gösterileriyle karşılanan Erdoğan, çocuklara harçlık verdi, oyuncak dağıttı.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da peş peşe kritik görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da peş peşe kritik görüşmeler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu için Türkiye’de bulunan Türkmenistan Milli Lideri ve Halk Maslahatı Başkanı Gurbangulu Berdimuhammedov ile Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ile bir araya geldi.
1.03.2024 Gündem
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un kırmızı bültenle aradığı 'Madame Claude', Çanakkale'de yakalandı Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde Interpol (Uluslararası Kriminal Polis Teşkilatı) tarafından kırmızı bültenle aranan 'Madame Claude' lakaplı Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova (40), kaldığı evde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı
Kırmızı bültenle aranan 56 şüpheli 'Kafes-28' operasyonuyla yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Kafes-28' operasyonlarında, 18 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 56 kişinin yakalandığını duyurdu.
3.01.2024 Gündem
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız
Bakan Bolat açıkladı! 1.500 memur alımı yapacağız Ticaret Bakanı Ömer Bolat, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik’in sorularını yanıtladı. Bakan Bolat konut ve araç fiyatlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Ekonomi
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
Fuhuş operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı Sakarya’nın Karasu ilçesinde eğlence mekanlarına 300 polisin katılımı ile düzenlenen fuhuş operasyonunda 61 yabancı uyruklu kadın ile 6 organizatör gözaltına alındı. 6 organizatörden 5'i tutuklanırken, 61 kadından 4'ünde HIV virüsüne rastlandı. Kadınların sınır dışı edilmesi için çalışma başlatıldı.
30.11.2023 Gündem
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de
Büyükelçi atamaları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan atama kararları ile 4 ülkeye büyükelçi ataması yapıldı.
13.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 81 ilde 405 bin binayı denetledik
Bakan Özhaseki: 81 ilde 405 bin binayı denetledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yapılarımızı milli üretimimiz olan çiplerle denetliyor, binaların güvenli olmasını sağlıyoruz. Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile 81 ilde 33 milyon çipli beton numunesi alarak 405 bin binayı denetledik" dedi.
5.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de önceliğimiz ateşkes Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki Türk Devletleri Teşkilatı 10. Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu. İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "7 Ekim'den beri yaşanan vahşeti anlatacak hiçbir kavram yok. 28 gündür insanlığa karşı suç işleniyor." dedi.
3.11.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu, Özbekistan'da: İş birliğimizi güçlendirip ülkelerimizin ilişkilerine ivme kazandırmayı sürdüreceğiz
Bakan Uraloğlu, Özbekistan'da: İş birliğimizi güçlendirip ülkelerimizin ilişkilerine ivme kazandırmayı sürdüreceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Orta Koridorun stratejik öneminin uluslararası ticaret, coğrafi konum ve güvenlik açısından sağladığı avantajlar nedeniyle günümüzde daha da önemli hale geldiğini belirterek, “Biz bölge ülkelerine yaptığımız taşımalarda demiryolunun payını arttırmak istiyoruz” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkmenistan ile iş birliği vurgusu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhammedov ile ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "Dünyada ve özellikle bölgemizde şu anda yaşanan gelişmeler, Türk Devletleri Teşkilatı çatısı altında birleşmemizin önemini ortaya koymuştur. Türk Devletleri Teşkilatı’na gözlemci üye olan Türkmenistan’ı artık aile meclisimizde tam üye olarak görmek istediğimizi vurgulamak istiyorum” dedi. Ayrıca Türkmenistan ile 13 anlaşma imzalandı.
26.10.2023 Gündem
Türkmenistan Başkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı
Türkmenistan Başkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek olan Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov, Beştepe'de törenle karşılandı
26.10.2023 Gündem
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?'
Metrobüste iğrenç olay! ''Bu işi parayla halledebilir miyiz?' İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste Bekir B. tarafından taciz edildiği öne sürüldü.  M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler tarafından darbedilerek polise teslim edilen Bekir B., tutuklandı. 
8.10.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu, Kazakistan’da: Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacağız
Bakan Uraloğlu, Kazakistan’da: Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı. Burada konuşma yapan Uraloğlu, “Ülkemiz, Orta Koridor güzergâhının kısa, orta ve uzun vadede geliştirilmesi ve iyileştirilmesinde kararlıdır. Bunun sağlanması için de büyük projeler üstlenerek hem Orta Doğu hem de Afrika kıtasıyla ortak projeler geliştirmeye odaklanmış durumdayız” dedi.
4.10.2023 Gündem
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu Türkiye ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından, Goldman Sachs ev sahipliğinde ABD’nin New York kentinde düzenlenen 13. Türkiye Yatırım Konferansı’nda Türk özel sektörü konuşuldu.
20.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz lider ülkelerden olmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz lider ülkelerden olmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde 10. Dünya Türk İş Konseyi Kurultayı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk dünyası gerisindeki yenliğe ve gelişmeye açık muhteşem medeniyet birikimi, güçlü devlet geleneği, sağlam sosyal yapısı, vizyoner sivil toplum kuruluşlarıyla adeta yeni bir uyanış, yeni bir şahlanış içindedir." dedi.
15.09.2023 Gündem
Özbekistan Bayrağı Anlamı Nedir? Özbekistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Özbekistan Bayrağı Anlamı Nedir? Özbekistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Orta Asya'da bir ülke olan Özbekistan aynı zamanda bir cumhuriyettir. 7 bağımsız Türk devletinden biri olmakla beraber, bölgenin en önemli ülkeleri içerisinde yer aldığını söylemek mümkündür. Kuzeydoğuda Kırgızistan, kuzeyde Kazakistan ve Güneydoğu'da Tacikistan ile Güneybatıda Türkmenistan komşusu bulunmaktadır.
12.09.2023 Eğitim
İran Bayrağı Anlamı Nedir? İran Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
İran Bayrağı Anlamı Nedir? İran Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? İran, Asya kıtasında yer alan ve kuzeybatısında Türkiye ile komşu olan bir ülkedir. İran'ın bayrağında yeşil, kırmızı ve beyaz renkler bulunur. 
10.09.2023 Eğitim
Afganistan Bayrağı Anlamı Nedir? Afganistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Afganistan Bayrağı Anlamı Nedir? Afganistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Ülkelerin en dikkat çeken özellikleri içinde bayraklar gelir. Her ülkenin kendine özgü bağımsızlığını simgeleyen bir bayrağı vardır. Aynı zamanda ülkelere ait bayraklarda pek çok farklı renk kullanılır. Bazı ülkelerde genellikle klasik renkler kullanırken bazı ülkelerde ise daha farklı renkler kullanılır. 
1.09.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Türkmenistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkmenistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.