Türkiye Taş Kömürü Kurumu

Türkiye Taş Kömürü Kurumu

Son dakika türkiye taş kömürü kurumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türkiye taş kömürü kurumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türkiye taş kömürü kurumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türkiye Taş Kömürü Kurumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türkiye taş kömürü kurumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 türkiye taş kömürü kurumu haberi bulunmuştur. Tüm türkiye taş kömürü kurumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Bakan Dönmez: Elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatını erteliyoruz
Bakan Dönmez: Elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatını erteliyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan olağanüstü hal sebebiyle elektrik ve doğalgaz faturalarının tahsilatını ertelediklerini açıkladı.
9.02.2023 Gündem
Hüseyin Bilgiçoğlu kimdir? Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hüseyin Bilgiçoğlu hangi görevlerde yer aldı?
Hüseyin Bilgiçoğlu kimdir? Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Hüseyin Bilgiçoğlu hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Türkiye Taş Kömürü Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu ve Adli Tıp Kurumu'nda görevden almalar ve yeni atamalar yapıldı. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Bilgiçoğlu görevden alındı, yerine Mete Saat atandı.
31.10.2022 Gündem
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti
Bartın'dan maden faciası! Acı haber geldi 28 maden işçimiz hayatını kaybetti Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında patlama meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca patlama nedeniyle can kayıplarının sasyısının 28'e yükseldiğini açıkladı. Patlama sonrası bölgeye giden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez sabah 06.00'da kameralar karşısına geçerek son durumu açıkladı.
15.10.2022 Gündem
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak mı? TTK 3 bin işçi alımı ne zaman?
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak mı? TTK 3 bin işçi alımı ne zaman? Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun (TTK) ilanları bölge halkı tarafından yoğun ilgi görüyor. TKK’nın bu yıl işçi alımı yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Maden İşçi Sendikaları TTK’ya işçi alımının hem istihdamı hem de üretimi arttıracağını belirtiyor. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de görüşme sağlandı. Pek çok kişi de İŞKUR üzerinden TKK işçi alımları olup olmadığını sıklıkla araştırıyor. Peki, Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak mı? TTK işçi alımı olacak mı? TTK’da işçi açığı var mı? TTK işçi alımı ne zaman? İşte konu ile ilgili detaylar…
15.08.2022 Personel Alımı
MEB'ten okullarla ilgili önemli karar! Artık tek merkezden yapılacak!
MEB'ten okullarla ilgili önemli karar! Artık tek merkezden yapılacak! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) kamu bütçesine katkı sağlamak amacıyla okullara alınacak kömür alımlarıyla ilgili önemli bir karar aldı. MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü kömür fiyatlarındaki fiyat dalgalanmaları ile ilçe ve il içi fiyat farklarını önlemek amacıyla kömür alımlarını merkezden yapacak
15.07.2020 Eğitim
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak!
Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) işçi alımı yapacak! Türkiye Taş Kurumu daimî işçi alımı ilanı yayınladı. Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde personel eksikliğini karşılamak üzere Zonguldak ilinde çalışmak üzere 30 işçi alımı yapılacak. Peki TTK işçi alımı başvuru ne zaman başlıyor, şartları nedir? Hangi kadrolara alım yapılacak?
19.10.2019 Personel Alımı
TTK'ya alınacak 500 işçi kura ile belirlendi
TTK'ya alınacak 500 işçi kura ile belirlendi Türkiye Taş Kömürü Kurumu’na (TTK) alınacak 500 işçi için kura çekimi Zonguldak, Bartın ve Karabük'te aynı anda yapıldı. 24 bin 883 kişinin katıldığı kura çekiminde, ismi çıkanlar sevinç yaşadı.
23.05.2019 Personel Alımı
Bakan Dönmez: 20 bin kişilik istihdam sağlayacağız
Bakan Dönmez: 20 bin kişilik istihdam sağlayacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Potansiyeli yüksek ancak maliyet ve insan kaynağı eksikliği nedeniyle üretim yapılamayan alanları üretime açıyoruz. Bugün tüm Türkiye'de madenlerimizde 130 binden fazla kişi çalışıyor. Bu alanları üretime açarak yatırımcılarımız eliyle 20 bin kişilik istihdam potansiyeli daha sağlayacağız." dedi.
2.03.2019 Ekonomi
İşe alım kurasında hile tartışması!
İşe alım kurasında hile tartışması! Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda (TTK) işe alınması planlanan hükümlü işçiler için noter huzurunda kura çekilişi yapıldı. Kura çekimindeki bazı topların ön ve arka yüzündeki farklı numaraların yer alması salonu karıştırdı.
29.09.2021 Gündem
Zonguldak'taki maden faciasıyla ilgili karar!
Zonguldak'taki maden faciasıyla ilgili karar! Zonguldak’ta 17 Mayıs 2010 tarihinde Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi maden ocağında meydana gelen grizu faciasında 30 kişinin öldüğü dava sonuçlandı.
29.09.2021 Gündem
Kömür ocağında facia: Çok sayıda işçi mahsur
Kömür ocağında facia: Çok sayıda işçi mahsur Karaman’da bir kömür ocağında su kaynağının patlaması sonucu ocağı su bastı. 18 işçi yerin 400 metre altında mahsur kaldı.
29.09.2021 Gündem
O maden ocağı kapanıyor!
O maden ocağı kapanıyor! Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Kandilli Beldesi Özel HEMA kömür işletmesinin üretim durdurma kararı aldığı açıklandı...
7.07.2014 Ekonomi
12 yılda sadece kurtarmayı öğrendik
12 yılda sadece kurtarmayı öğrendik Türkiye binaları sağlam yapamasa da, çadır dağıtımında sorunlar çıksa da Van depremiyle, Marmara depreminden sonra kurtarma operasyonunu öğrendiğini gösterdiBirkaç saatte binlerce kişilik ekip Van’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
Türkiyenin dört bir yanından koştular
Türkiyenin dört bir yanından koştular Sivil Savunma en geniş kadroSivil Savunma Arama ve Kurtarma Birliği’ne bağlı 175 kişi çalışıyor...
29.09.2021 Gündem
3 işçiden halen haber alınamıyor
3 işçiden halen haber alınamıyor Yangın sonucu yerin bin 20 metre altında mahsur kalan üç maden işçisinden 12 saattir haber alınamıyor.
8.07.2010 Yaşam
Ölen madencilerin cesetleri karıştı
Ölen madencilerin cesetleri karıştı Kimlikleri teşhis edilemediği için morgda bekletilen 3 cesetten birinin DNA örneği, hâlâ cenazelerini alamayan ailelere uymadı
25.05.2010 Yaşam
Madenciler iş bırakıyor!
Madenciler iş bırakıyor! Madenciler çarşamba günü Türkiye Taş Kömürü Kurumu'nda 3 vardiyada 1 saat iş bırakma kararı aldı....
29.09.2021 Gündem
Patlamanın nedeni taşeron şirket mi?
Patlamanın nedeni taşeron şirket mi? Zonguldak’taki kazanın ardında taşeron Yapı-Tek firmasının bir ihmali olup olmadığı tartışılmaya başlandı...
29.09.2021 Gündem
Otomotive büyük destek
Otomotive büyük destek İnternet vergisinde büyük indirim, otomotive destek
27.01.2009 Siyaset
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
67 Plaka Neresi? 67 Hangi Şehrin Plakası? 67 Hangi İlin Plaka Kodu?
67 Plaka Neresi? 67 Hangi Şehrin Plakası? 67 Hangi İlin Plaka Kodu? Türkiye'de plaka kodları il isimlerinin alfabetik sıralanması ile oluşturulmuş kodlardır. Fakat ülkemizdeki bazı şehirler bu sistem kurulduktan çok daha sonra şehir olma hakkı elde ettiği için alfabetik sıralamanın dışında kalabilmektedir. Bu durum o ilin vilayet olma hakkı kazandığı tarih ile ilişkilidir. Bu sistem ilk kurulduğunda 67 plaka kodun Zonguldak ili için belirlenmiştir. 
29.08.2023 Yaşam
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu
Bakan Dönmez: İstanbul'daki 6 madenci hariç yaralılar taburcu oldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulda, Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamaya ilişkin bilgilendirme yaptı. Bakan Dönmez, "En ufak bir ihmal varsa gereği yapılacak. Sorumlu kimse çıkartılacak ortaya. Kara kutudaki konuşmalar incelenecek, ihmal varsa gereği yapılacak" dedi.
18.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan maden bölgesinde! Can kaybı 41'e yükseldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'nın Amasra ilçesinde maden faciasının yaşandığı bölgede incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Şu anki önceliğimiz işçilerimize ulaşmaktı. 41'inci işçimize ulaştık. O da rahmetli olmuş. Merhumlarımızın sayısı böylece 41 oldu. Hepsine Allah'tan rahmet diliyoruz" dedi. Erdoğan, "Elbette bu patlamanın nasıl yaşandığı, varsa sorumluların kimler olduğu yürütülecek idari ve adli soruşturmayla ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı. Daha sonra Makaracı Köyü'nde Rahman Özçelik'in cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Devlet olarak ailelere sahip çıkacağız” dedi.
15.10.2022 Siyaset
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! EPDK duyurdu, resmen arttı, faturalarda...
Elektrik ile ilgili flaş gelişme! EPDK duyurdu, resmen arttı, faturalarda... Elektrik kullanımı ve tüketimi ile ilgili flaş gelişme. EPDK duyurdu. Resmen belli oldu. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Yüzde 2 arttı. Türkiye'de faturalanan elektrik tüketim miktarı ise aynı dönemde yaklaşık yüzde 1,8 artarak 22 milyon 422 bin 292 megavatsaat oldu. Tüketimin yüzde 42,6'sı sanayi, yüzde 25,6'sı ticarethane ve yüzde 23,1'i mesken aboneleri tarafından gerçekleştirildi. Tarımsal sulamanın payı yüzde 6,7, aydınlatmanın payı ise yüzde 2 olarak kayıtlara geçti. Kaynak: Türkiye'nin lisanslı elektrik kurulu gücü Eylül’de yüzde 5,6 arttı.
2.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye Taş Kömürü Kurumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türkiye taş kömürü kurumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.