Nakdi destek ödemeleri öne çekildi! Bakan Yanık açıkladı
Nakdi destek ödemeleri öne çekildi! Bakan Yanık açıkladı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 'Türkiye Aile Destek Programı' ödemelerinin öne çekilerek bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacağını açıkladı.
29.12.2022 Ekonomi
Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Türkiye Aile Destek Programı ekim ayı ödemeleri yattı mı?
Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Türkiye Aile Destek Programı ekim ayı ödemeleri yattı mı? Türkiye Aile Destek Programı başvuruları devam ediyor. Başvuru işlemlerini tamamlayan ve hak sahipliği onaylanan vatandaşların ekim ayı ödemelerinin ödeneceği tarih merak konusu oldu. Ödemeleri 850 ile 1.250 TL'ye çıkarılan sosyal yardım paraları eylül ve ekim ayı ödemeleri henüz yatırılmadı. Peki, Sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Türkiye Aile Destek Programı ekim ayı ödemeleri yattı mı? İşte detaylar…
6.10.2022 Ekonomi
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih! İhtiyaç sahibi ailelere 12 aylık süre ile verilen Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin yapılacağı tarih araştırılıyor. 4 farklı gelir aralığı için farklı olarak aylık ödenen destek ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Türkiye Aile Destek Programı ödemelerinin hesaplara yatırılacağı tarih belli oldu. Peki, Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman yapılacak? Aile Destek Programı parası nereye yatar? İşte ödemelerin yapılacağı tarih!
5.09.2022 Ekonomi
Paralar hesaplara yatacak! Başvurular bugün başlıyor! E-devlet üzerinden yapılacak
Paralar hesaplara yatacak! Başvurular bugün başlıyor! E-devlet üzerinden yapılacak Paralar hesaba yatacak. Milyonlarca vatandaşa karşılıksız para desteği. İhtiyaç sahibi vatandaşlara devlet ödeme yapacak. Başvurular bugün başlıyor. Başvurular e devlet üzerinden alınacak. E-devlet kullanmayan vatandaşlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına(SYDV) ya da bakanlığın herhangi bir kurumuna giderek başvurusunu yapabilecek. Türkiye Aile Destek Programı ilk destek ödemesi Kurban Bayramı öncesi verilecek. Destek 12 ay boyunca düzenli olarak verilecek. İhtiyaç sahibi herkes destekten yaralanacak. Mevcutta sosyal destek yardımı alanlar da destekten faydalanacak. Hane başına 450 lira ile 600 lira arasında destek verilecek. Hanelerin gelir düzeyine göre yıllık 5 bin 400 lira ila 7 bin 200 lira arasında destek verilmiş olacak. İşte aile destek programıyla ilgili milyonları ilgilendiren detaylar...
27.06.2022 Ekonomi