Türker Arslan

Türker Arslan

Son dakika Türker Arslan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türker Arslan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türker Arslan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türker Arslan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türker arslan gelişmeleri de dahil olmak üzere 128 türker arslan haberi bulunmuştur. Tüm türker arslan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan hayatını kaybetti
Tahkim Kurulu eski Başkanı Türker Arslan hayatını kaybetti Galatasaray Divan Kurulu üyesi ve Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Arslan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
4.05.2021 Futbol
Galatasaray'da UEFA bilmecesi!
Galatasaray'da UEFA bilmecesi! FFP anlaşmasını yeniden inceleme kararı alan UEFA için CAS hakemi Türker Arslan verdi veriştirdi, finans uzmanı Mete İkiz ise bunun normal bir işleyiş olduğunu belirtti.
27.06.2018 Galatasaray
"Sabri'ye haksızlık ettik, bugün G.Saray'a gelsin..."
"Sabri'ye haksızlık ettik, bugün G.Saray'a gelsin..." Galatasaray Kulübü'nün aylık divan toplantısı öncesi üyeler arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
14.09.2017 Galatasaray
'Men cezası CAS’ta değişmez'
'Men cezası CAS’ta değişmez' Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Sedat Doğan ve CAS hakimi Türker Arslan cezayı değerlendirdi.
4.03.2016 Galatasaray
G.Saray'da Divan Kurulu Başkanı seçildi
G.Saray'da Divan Kurulu Başkanı seçildi Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen nisan ayı divan kurulu toplantısında Divan Kurulu başkanlık seçimini İrfan Aktar kazandı.
8.04.2015 Galatasaray
'Rest çekmek yanlış'
'Rest çekmek yanlış' Duygun Yarsuvat, hukukçu kimliğiyle F.Bahçe’nin ‘failler bulunana kadar maçlara çıkmama’ kararını yorumladı:
8.04.2015 Galatasaray
Türker Arslan yeniden seçildi
Türker Arslan yeniden seçildi Türker Arslan, CAS hakemliğine yeniden seçildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
'Del Bosque gibi olmaz'
'Del Bosque gibi olmaz' CAS hakemi Türker Arslan, Galatasaray'ın Prandelli ile sözleşmesinde tazminat hükmü olmadığını belirtti.
31.12.2014 Galatasaray
G.Saray camiası ikiye bölündü
G.Saray camiası ikiye bölündü Galatasaray yönetiminin, Galatasaray Liv Hospital takımını Beko Basketbol Ligi Play-Off son maçına çıkarmama kararı alması sarı kırmızılı camiada da tartışılmaya başlandı
17.06.2014 Galatasaray
Mete Düren: 'Normal prosedür'
Mete Düren: 'Normal prosedür' Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Basın Sözcüsü Prof. Dr. Mete Düren, UEFA'nın TFF'ye başvurarak, Yargıtay'ın şike davası hakkında kişilere verilen ceza kararının tercümesini istemesini "normal prosedür" olarak değerlendirdi.
31.01.2014 Futbol
'En büyük görev savcıların'
'En büyük görev savcıların' TFF Tahkim Kurulu eski başkanı ve CAS hakimi Prof. Dr. Türker Arslan, derbi maçı sonrası çıkan olayları değerlendirdi.
23.09.2013 Futbol
CAS davası bugün başlıyor
CAS davası bugün başlıyor ‘Avrupa’dan 2 yıl men’ cezasına itiraz eden F.Bahçe bugün hem sahada hem mahkemede ter dökecek
20.08.2013 Futbol
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde!
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nde! Aziz Yıldırım FB TV'de yaptığı açıklamalarda sarı lacivertli takımın yarınki Şampiyonlar Ligi ön eleme kura çekimine katılacağını duyurdu...
18.07.2013 Futbol
G.Saray UEFA'ya 'Köksal'mış
G.Saray UEFA'ya 'Köksal'mış F.Bahçe dün yaptığı bilgilendirme toplantısında Arıboğan ve Helvacı’dan sonra G.Saraylı yönetici Ebru Köksal’ın da sürece dahil olduğunu iddia etti
17.07.2013 Futbol
Olay yaratacak açıklama!
Olay yaratacak açıklama! Galatasaray Divan Kurulu Üyesi ve Tahkim Kurulu Eski Başkanı Türker Arslan'dan umutsuz yorumlar geldi.
14.07.2013 Süper Lig
Avrupa'ya başvurular başladı!
Avrupa'ya başvurular başladı! Avrupa Birliği oyuncularının yerli statüsünde sayılmasını isteyen Galatasaray’da, oyuncular Futbol Federasyonu’na kişisel başvuru yaptı. AB vatandaşı olan Drogba, Sneijder, Amrabat, Riera, Dany, Chedjou ve Elmander, yerli statüsünde oynamak için TFF’nin kapısını çaldı
13.07.2013 Futbol
AB’ye ilk engel yine G.Saray’dan
AB’ye ilk engel yine G.Saray’dan Beşiktaş’ın 2003-04’te Giunti’nin yerli sayılması için yaptığı başvuru hem TFF’de hem de Tahkim’de reddedilmişti. O dönem TFF’nin başında G.Saraylılığı ile bilinen Haluk Ulusoy, Tahkim’in başında ise G.Saray Divan Kurulu üyesi Türker Arslan vardı
12.07.2013 Futbol
Kim ne ceza alacak?
Kim ne ceza alacak? UEFA kararının açıklanmasıyla Avrupa Kupaları'ndan men edilen F.Bahçe ve Beşiktaş’ın durumu ile ilgili hukukçular açıklamalar yaptı.
25.06.2013 Futbol
AB statüsüne G.Saray engeli!
AB statüsüne G.Saray engeli! Türkiye’de bu konuyla ilgili başvuruyu Giunti için Beşiktaş yapmıştı. Ancak hem Türkiye Futbol Federasyonu hem de Tahkim Kurulu’nda reddedildi. O dönemde TFF’nin başında G.Saraylılığı ile bilinen Haluk Ulusoy, Tahkim’in başında ise G.Saray Divan Kurulu üyesi Türker Arslan vardı
21.06.2013 Futbol
F.Bahçe kapsamlı ceza alacak!
F.Bahçe kapsamlı ceza alacak! Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) hakimlerinden ve eski Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Başkanı Türker Arslan, UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüplerinin durumları için, "UEFA Disiplin Kurulu'nun, dosyanın muhtevası itibarıyla, bu konudaki ceza taleplerine yakın veya uygun bir karar vereceğini tahmin ediyorum" dedi
12.06.2013 Fenerbahçe
Ne çektiniz be şu komisyondan!
Ne çektiniz be şu komisyondan! Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) bünyesinde görev yapan Dopingle Mücadele Komisyonu atletlerin adeta kabusu oldu.. Bazı sporcular, bahaneler üretip yarışlardan çekildi
9.06.2013 Futbol
'Aşamayacağımız engel yok'
'Aşamayacağımız engel yok' Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim, 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'ne (GSYİAD) yeni üye olanlara plaket verdiler.
27.03.2013 Futbol
"Çifte standart"
"Çifte standart" Türker Arslan, Melo'ya verilen cezayı çifte standart olarak değerlendirdi.
9.02.2013 Futbol
'Meireles'e ceza az ama...'
'Meireles'e ceza az ama...' Tahkim Kurulu Başkanı konuştu
6.01.2013 Futbol
'Galatasaray'a ihanet ettiler'
'Galatasaray'a ihanet ettiler' 27 Mart 2011 yılındaki genel kurulda eski başkan Adnan Polat ve yönetiminin idari yönden ibra edilmediği oylamada usulsüzlük olmadığı yönünde mahkemenin verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulması, olayı farklı boyutlara taşıdı
28.07.2012 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Türker Arslan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türker arslan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.