Cas

Cas

Son dakika cas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cas gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.247 cas haberi bulunmuştur. Tüm cas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi
Fenerbahçe transfer edecekti! Yıldız isim 2 yıl men edildi Brezilyalı forvet Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan 2 yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Fenerbahçe
Nobel ödüllü yöntemle hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü makas gibi kesip attılar
Nobel ödüllü yöntemle hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü makas gibi kesip attılar Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar.
20.03.2024 Dünya
Hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü çıkarttılar!
Hücreden AIDS’e neden olan HIV virüsünü çıkarttılar! Hollandalı bilim insanları, AIDS’e neden olan HIV virüsünü gen düzenleme teknolojisiyle laboratuvar ortamında DNA’dan makasla kesip atar gibi çıkardılar. ESCMID yaptığı açıklamada, "CRISPR-Cas gen düzenleme teknolojisinin nasıl kullanılabileceğini göstererek tedavi umutlarını artırdı” dedi.
20.03.2024 Gündem
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak İtalya Dopingle Mücadele Kurulu’nun kararı sonrasında 4 yıl sahalardan uzak kalacak Fransız futbolcunun cezası, sadece Çizme’de değil, dünya çapında geçerliliği bulunuyor. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı’nda da yer alamayacak.
3.03.2024 Şampiy10
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı
Süper Lig devine iki dönem transfer yasağı Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından “kış ve yaz” transfer dönemleri dahil olmak üzere iki dönem transfer yasağı cezası aldıklarını açıkladı.
22.12.2023 Samsunspor
Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı!
Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı! Galatasaray tarafından sözleşmesi tek taraflı feshedilen Younes Belhanda konuyu mahkemeye taşımıştı. Galatasaray ve Belhanda arasındaki dava sonuçlandı.
19.11.2022 Galatasaray
Yüzlerce sporcuyu ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken fesih yasağı detayı
Yüzlerce sporcuyu ilgilendiren gelişme! Dikkat çeken fesih yasağı detayı Yüzlerce sporcuyu ilgilendiren son dakika gelişmesi. Resmi Gazete’de yayımlandı, uyarılar art arda geldi. Hukukçu Ahmet Yavaş, “Profesyonel sporculara da İş kanunu hükümlerine dayanılarak fesih yasağı getirilecekse bu sefer bu karar işçi niteliğinde yargılanmak isteyen yüzlerce sporcu için emsal oluşturacak” uyarısında bulundu.
Galatasaray'da Belhanda krizi sürüyor! Faslı oyuncu FIFA'ya şikayet etmişti...
Galatasaray'da Belhanda krizi sürüyor! Faslı oyuncu FIFA'ya şikayet etmişti... Galatasaray ile Faslı oyuncu Belhanda krizi devam ediyor. Merhum başkan Mustafa Cengiz tarafından, sözleşmesi bitmeden gönderilen Youness Belhanda ile ilgili flaş bir CAS gelişmesi yaşandı.
20.10.2022 Galatasaray
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız
TBF: FIBA'nın kararına karşı haklarımızı CAS'ta arayacağız Türkiye Basketbol Federasyonu, A Mfiba,cas,illi Basketbol Takımı'nın Gürcistan ile oynadığı maçta yaşanan 22 saniyelik zaman kaybı nedeniyle yapılan kural hatası başvurusunun FIBA tarafından reddedilmesi üzerine Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvuracaklarını açıkladı.
17 yıllık davada Galatasaray'a Ribery şoku! Tazminat ödenecek
17 yıllık davada Galatasaray'a Ribery şoku! Tazminat ödenecek Galatasaray 2004-2005 sezonunun devre arasında transfer ettiği Ribery'nin menajerine 700 bin euro tazminat ödeyecek.
17.06.2022 Galatasaray
Hamsik, Bakasetas, Uğurcan takımın tamam ama tartışmasız lideri...
Hamsik, Bakasetas, Uğurcan takımın tamam ama tartışmasız lideri... Süper Lig'in şampiyonu Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kadro mühendisliği ve eldeki oyuncuları çok iyi kullanması bordo mavililere mutlu sonu getirdi.
5.05.2022 Trabzonspor
Ajax Altay Bayındır için geliyor
Ajax Altay Bayındır için geliyor Hollanda devi Ajax, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Altay Bayındır için girişimlere başladı.
15.10.2021 Fenerbahçe
Beşiktaş kararı resmen açıkladı! UEFA'nın verdiği ceza kaldırıldı
Beşiktaş kararı resmen açıkladı! UEFA'nın verdiği ceza kaldırıldı Beşiktaş, vadesi geçmiş borçlara ilişkin yükümlülüklerini yerine getirdiğini ve 2021/2022 UEFA gelirlerinin %15'ine el konulması durumunun ortadan kalktığını açıkladı.
5.08.2021 Futbol
UEFA ile olan kriz çözüldü! Cebinden ödedi
UEFA ile olan kriz çözüldü! Cebinden ödedi UEFA'dan 4,5 milyon euro'luk bir ceza ile karşı karşıya kalan Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi 2.8 milyon euro'yu kendi cebinden ödedi ve krizi sonlandırdı.
30.06.2021 Beşiktaş
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na yanıt! 'Hesabını soracağız'
Fenerbahçe'den Ahmet Ağaoğlu'na yanıt! 'Hesabını soracağız' Fenerbahçe Kulübü, geçtiğimiz günlerde Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamalarına sert bir yanıt verdi.
15.06.2021 Fenerbahçe
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum'
Mustafa Cengiz'den zehir zemberek sözler! 'Fatih Terim ile çalışmayı düşünmüyorum' Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, aday olmayacağını açıkladı ve sözü Fatih Terim'e getirerek olay yaratan ifadeler kullandı. Cengiz, Terim'le çalışmayı düşünmediğini bildirdi.
21.05.2021 Galatasaray
Hakan Çalhanoğlu kimdir? Hakan Çalhanoğlu nereli, kaç yaşında?
Hakan Çalhanoğlu kimdir? Hakan Çalhanoğlu nereli, kaç yaşında? Milan’ın Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun koluna aslan dövmesi yaptırması sosyal medyada gündem oldu. Galatasaraylı taraftarlar, Belhanda’dan boşalan 10 numaralı formayı gelecek sezon milli futbolcunun giymesi için yönetime çağrı yaptı. Hakan Çalhanoğlu kimdir? Hakan Çalhanoğlu nereli, kaç yaşında?
11.03.2021 Gündem
6 yıl sonra karar açıklandı! Amrabat müjdesi
6 yıl sonra karar açıklandı! Amrabat müjdesi CAS, 2015 yılında Amrabat'ı Malaga'ya 3,5 milyon euro'luk bonservis bedeliyle gönderen Galatasaray'a 500 bin euro daha ödenmesi gerektiğine hükmetti.
26.02.2021 Süper Lig
Kulüplere büyük şok! Sözleşme uzatmayan futbolculara kadro dışı kararı...
Kulüplere büyük şok! Sözleşme uzatmayan futbolculara kadro dışı kararı... Sözleşme uzatmadıkları için kadro dışı bırakılan futbolcular durumu FIFA'ya şikayet edebilirler...
10.02.2021 Süper Lig
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması
Mustafa Cengiz'den flaş Fatih Terim açıklaması Gençlerbirliği maçından sonra Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara cevap veren Mustafa Cengiz "Her zaman şampiyon olamayabilirsiniz. Biz şanslıydık, 3 yılda 2 şampiyonluk kolay değil. Süper Lig kolay değil" dedi.
14.01.2021 Galatasaray
2020 Nobel Kimya Ödülü sahiplerini buldu
2020 Nobel Kimya Ödülü sahiplerini buldu 2020 Nobel Kimya Ödülü genom düzenleme yöntemi geliştiren Emmanuelle Charpentier ve Jennifer A. Doudna'a verildi.
7.10.2020 Kültür Sanat
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! 6.2 milyon Euro...
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! 6.2 milyon Euro... Fenerbahçe ile Al Nassr arasında Giuliano'nun transfer ücreti konusunda yaşanan ödeme krizinde CAS'ın kararı belli oldu.
15.08.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! 6.2 milyon Euro...
Fenerbahçe'ye müjdeli haber! 6.2 milyon Euro... Fenerbahçe ile Al Nassr arasında Giuliano'nun transfer ücreti konusunda yaşanan ödeme krizinde CAS'ın kararı belli oldu.
15.08.2020 Fenerbahçe
CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı!
CAS, Trabzonspor'un itirazını reddettiğini açıkladı! CAS, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı reddetti. Bordo-mavili yönetim, CAS'ın ret kararı sonrası İsviçre Federal Mahkemesi'ne başvuracak. CAS'ın verdiği skandal karara sert tepki gösteren Trabzonspor Başkan Ahmet Ağaoğlu, 'Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır' dedi.
30.07.2020 Futbol
CAS'ın kararına Ahmet Ağaoğlu'ndan ilk tepki
CAS'ın kararına Ahmet Ağaoğlu'ndan ilk tepki CAS, Trabzonspor'un Avrupa kupalarından men cezasına yaptığı itirazı değerlendirdi ve skandal bir kararla bu talebi reddetti. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, karar hakkında "UEFA'da hem CAS'ta terazinin ayarının ciddi şekilde bozulduğunu gösteriyor. Gerekçeli kararı görmeden kararla alakalı bir yorum yapmamız mümkün değil. Ancak kararın ilgili taraflarla paylaşılmadan önce CAS tarafından kamuoyuyla paylaşılması tek cümle ile ciddiyetsizlik ve saygısızlıktır." ifadelerini kullandı.
30.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Cas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.