Gazete Vatan Logo
Futbol CAS davası bugün başlıyor

CAS davası bugün başlıyor

‘Avrupa’dan 2 yıl men’ cezasına itiraz eden F.Bahçe bugün hem sahada hem mahkemede ter dökecek

CAS davası bugün başlıyor

F.Bahçe'nin tarihi davası bugün başlıyor. Avrupa’dan 2 yıl men cezasına itiraz eden sarı-lacivertliler, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) içinde birçok futbolcunun da adının bulunduğu 63 kişilik bir tanık listesi verdi. F.Bahçeli futbolcular Arsenal’le Devler Ligi’ne kalabilmek için mücadele edeceği gün, yöneticiler de tanık ordusuyla İsviçre’de men cezasının kalkması için ter dökecek.

YARIN DA DEVAM

Kritik savunma için derslerine çok iyi çalışan ve davanın olumlu sonuçlanacağından umutlu olan sarı-lacivertlilerin duruşması bugün başlayacak ve yarın akşam saatlerine kadar devam edecek. CAS davayla ilgili kararını ise 28 Ağustos’ta resmen açıklayacak.

‘Red çıkarsa CEZA çekilmemiş sayılacaktır’

CAS’ın Türk hakemi Türker Arslan, CAS’ın hızlı yargılanma talebini kabul etmesine şaşırdığını söylerken şöyle bir tahminde bulundu: “Karar ne olursa olsun birçok sorun çıkacak. Arsenal, Salzburg var. Ama UEFA bu sorunların altından kalkmak zorunda.

Eğer F.Bahçe’nin itirazına bir red kararı çıkarsa UEFA, F.Bahçe’nin cezasını bu sene çekmiş kabul etmeyecek ve gelecek sezondan başlatacak. Benim kişisel kanaatim bu.”

Haberin Devamı