Türk Pilot

Türk Pilot

Son dakika Türk pilot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk pilot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk pilot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Pilot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk pilot gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.637 türk pilot haberi bulunmuştur. Tüm türk pilot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Düşen helikopterde Rus uzmanlar da inceleme yapacak
Düşen helikopterde Rus uzmanlar da inceleme yapacak Denizli'nin Çardak ilçesinde, Kastamonu'dan Marmaris'teki yangına desteğe giderken düşen ve Rus uyruklu bir mühendis ile bir teknisyenin hayatını kaybettiği, 2'si Türk 5 kişinin ise yaralandığı helikopter kazasında kaza kırım ekibinin incelemesi devam ediyor. Çeşitli hastanelerde tedavileri süren 5 yaralının sağlık durumlarının iyiye gittiği öğrenilirken, Rus uzmanlardan oluşan bir ekibin de düşen helikopterde inceleme yapacağı öğrenildi.
23.09.2022 Gündem
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'da kaybolan helikopterdeki Türklerin isimler belli oldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya'da dün sabah saatlerinde kaybolan helikopterde bulunan 7 kişiden 4'ünün Türk olduğu tespit edildi. Eczacıbaşı'ndan yapılan açıklamada, 4 kişinin çalışanları olduğu ve bir fuar için İtalya'ya gittikleri duyuruldu. Helikopteri, arama çalışmaları devam ederken İtalyan basını, pilotun telefon sinyalinin bulunduğunu aktardı.
10.06.2022 Gündem
İtalya Hava Kuvvetleri, kaybolan helikopterin arama çalışmalarına katıldı
İtalya Hava Kuvvetleri, kaybolan helikopterin arama çalışmalarına katıldı İtalya’nın Toskana-Emilian Apennines bölgesinde kaybolan ve içinde 4’ü Türk pilot dahil 7 kişinin bulunduğu helikopterin, arama kurtarma çalışmalarına İtalya Ulusal İtfaiyesi ve Ulusal Alp Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra İtalya Hava Kuvvetleri de katıldı.
10.06.2022 Dünya
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi
İtalya'ya fuara giden helikopter kayboldu! Eczacıbaşı çalışanları da içindeydi İtalya’nın Lucca kentinden kalkan ve içerisinde 6 yolcu ile 1 pilotun bulunduğu helikopterin kalkıştan kısa bir süre sonra radardan kaybolduğu bildirildi. Eczacıbaşı Holding'den yapılan açıklamada, "İtalya'ya fuar için giden 4 arkadaşımızın bindikleri helikopterden haber alınamamaktadır." denildi. Toskana-Emilian Apennines bölgesinde kaybolan ve içinde 4’ü Türk pilot dahil 7 kişinin bulunduğu helikopterin, arama kurtarma çalışmalarına İtalya Ulusal İtfaiyesi ve Ulusal Alp Kurtarma Ekiplerinin yanı sıra İtalya Hava Kuvvetleri de katıldı.
10.06.2022 Gündem
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek!
“Akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya Türkiye’den gidecek! Prometeon Lastik Grubu yeni ticari lastik serisinin üretimi için Türkiye’yi seçti. Kocaeli’nde üretilecek “akıllı” ticari lastikler tüm dünyaya ihraç edilecek
16.05.2022 Otomobil
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda...
Pilot çift gökyüzünde imkansızı yaşadı! Basra Körfezi'nde tam da o anda... Türk pilot çift Basra Körfezi üstünde imkansızı yaşadılar. Kuala Lumpur ve Bahreyn'den İstanbul'a uçan Yararcan çifti, Basra Körfezi'nde denk geldi. Çift önce Basra Körfezi'nin üzerinde önce yan yana uçtu. Yararcan, daha sonra eşinin rotasını takip ederek Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaştı. O anları paylaşan Yararcan çifti; "Koca gökyüzünde denk gelmemiz imkansız bir şeydi. Bu da böyle bir anımız oldu" dedi.
28.12.2021 Yaşam
F-35 anlaşmasında dikkat çeken detay! Tek ülkenin kararı...
F-35 anlaşmasında dikkat çeken detay! Tek ülkenin kararı... Türkiye’nin F-35 projesinde ortaklığını belirleyen ve uluslararası bir anlaşma statüsünde olan PSFD MOU’da herhangi bir ülkenin programdan çıkarılmasına dair bir hüküm bulunmuyor. Dolayısıyla 9 ülkenin imzaladığı bu anlaşma değişmeksizin tek bir ülkenin kararıyla diğer bir ülkenin program dışına çıkartılması hukuken mümkün görünmüyor.
25.07.2019 Gündem
Dünyada bir ilk! Türk pilot tarihe geçti
Dünyada bir ilk! Türk pilot tarihe geçti Türk Yıldızları pilotlarından Binbaşı Koyunluoğlu, 4’lü kol uçuşunda yerden 200 metre ve diğer uçakla aralarında 1 metreden az mesafe varken ters halde uçuş yaparak tarihe geçti.
8.05.2019 Gündem
İran'da Türk pilot için seferberlik ilan edildi
İran'da Türk pilot için seferberlik ilan edildi İran, 11 genç kadına mezar olan özel jete ilişkin kaza ön raporunu büyük ölçüde tamamladı. Ancak ülkede rapora son şekli verilmeden önce hâlâ kayıp olan Kaptan Pilot Beril Gebeş’in cesedine ulaşmak üzere seferberlik ilan edildi. Raporun bu hafta yayınlanması öngörülüyor
10.05.2018 Gündem
İtiraf geldi! Putin'den 'Türk yolcu uçağını düşürün' emri
İtiraf geldi! Putin'den 'Türk yolcu uçağını düşürün' emri Rus lider, kendi adını taşıyan belgeselde dört yıl önce gerçekleşen olayı itiraf etti. "Bana, Ukrayna'dan İstanbul'a gitmekte olan bir uçağın kaçırıldığı, hava korsanının Soçi'ye inmek istediği söylendi" diyen Putin, 110 yolcu taşıyan Pegasus uçağının düşürülmesi talimatını verdiğini söyledi.
12.03.2018 Dünya
Dünya Türk pilotu konuşuyor
Dünya Türk pilotu konuşuyor Afrin’de görevli olan ve dağın altındaki YPG cephaneliğini vurmak için 20 metreye kadar inen türk pilot dünya gündeminde.
24.01.2018 Gündem
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı!
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı! Afrin'de, bir tüneldeki PYD hedefini vurmak isteyen Türk pilot, hedefi yukarıdan bomba bırakarak vuramayacağı için, yere 20 metre kadar yaklaşarak hedefi imha etti.
23.01.2018 Gündem
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı!
Türk pilot Afrin'de inanılmazı başardı! Afrin'de, bir tüneldeki PYD hedefini vurmak isteyen Türk pilot, hedefi yukarıdan bomba bırakarak vuramayacağı için, yere 20 metre kadar yaklaşarak hedefi imha etti.
22.01.2018 Gündem
Ralli Şampiyonası'nın 5. etabı sona erdi
Ralli Şampiyonası'nın 5. etabı sona erdi Polonya'nın Rzeszow kentinde düzenlenen ve 11 etap üzerinden yapılan Avrupa Ralli Şampiyonası'nın beşinci etap yarışları tamamlandı.
5.08.2017 Arşiv
Survivor şampiyonu Vecihi Hürkuş filminde başrol oynayacak
Survivor şampiyonu Vecihi Hürkuş filminde başrol oynayacak Vecihi Hürkuş'un hayatı film olacak. Başrolde, Survivor'da şampiyon olan Hilmicem İntepe ile Gizem Karaca yer alacak.
5.08.2017 Magazin
Türk pilot Nusret'i böyle taklit etti
Türk pilot Nusret'i böyle taklit etti El Bab'da DAEŞ'ı bombalayan Türk pilottan Nusret taklidi.
24.02.2017 Haber
Türk pilotun Nusret taklidi sosyal medyayı salladı
Türk pilotun Nusret taklidi sosyal medyayı salladı El Bab'da DEAŞ'lı teröristlere bomba yağdıran Türk pilot, Nusret'in tüm dünyanın ilgisini çeken 'tuz dökme' taklidini yaptı.
29.09.2021 Gündem
Stratosferde Türk uçuşu!
Stratosferde Türk uçuşu! Havada dünyanın etrafını dolaşan ve en tehlikeli havaalanlarına inen Türk pilot Tufan Sevinçel, uzay sınırına yakın uçak kullanan ilk pilotumuz oldu. Sevinçel, yeryüzünden 20-30 km yükseklikteki stratosfer tabakasında Rus MİG-29 savaş uçağı ile eksi 60 derece soğukta bir saat boyunca havada kaldı.
29.09.2021 Gündem
İt dalaşında FETÖ izi
İt dalaşında FETÖ izi Türk ve Yunan F-16’larının çarpışarak düşmesiyle Ege semalarında savaş rüzgarları estiren ‘it dalaşı’nın altından FETÖ’cü hainler çıktı. Düşen uçaktan sağ kurtulan Türk pilotu Özdemir’i Yunanlıların elinden kurtaran kişi, Marmaris suikastçısı TSK imamı Zekeriya Kuzu çıktı
29.09.2021 Gündem
Hava Kuvvetleri'ni ele geçirme yöntemleri!
Hava Kuvvetleri'ni ele geçirme yöntemleri! Hava Kuvvetleri'nin elit savaş pilotları neden kaçtı; F-16'lar nasıl düştü? hepsi FETÖ Çatı İddianamesi'nde
29.09.2021 Gündem
'Rus uçağını düşüren pilotlar gözaltında' iddiası
'Rus uçağını düşüren pilotlar gözaltında' iddiası Suriye sınırında 24 Kasım 2015'te Rus Su-24 uçağını düşüren Türk jetinin pilotlarının gözaltında olduğu belirtildi...
29.09.2021 Gündem
‘Türk pilotun Suudi pilotlarla selfie'si'
‘Türk pilotun Suudi pilotlarla selfie'si' Türkiye ve Suudi Arabistan Hava Kuvvetleri'nin Konya'daki ortak tatbikatında, Türk F-16 pilotu tarafından Suud pilotlarla beraber çekildiği belirtilen bir fotoğraf sosyal medyada günün konusu oldu...
29.09.2021 Gündem
HÜRKUŞ’a işkenceyle standart getiriliyor
HÜRKUŞ’a işkenceyle standart getiriliyor Türk mühendislerce tasarlanan eğitim uçağı HÜRKUŞ, zorlu testlerden geçerek sınıfında ilk sivil havacılık sertifikası almaya çok yaklaştı. Yer testi için ‘işkence’ye alınan 2 uçaktan biri statik, diğeri yorulma testlerinde kırıldı. 2 uçakta da uçuş testlerine devam ediliyor.
12.01.2016 Ekonomi
Türk pilot 11 saniyede 15 bin fite çıktı
Türk pilot 11 saniyede 15 bin fite çıktı Türk pilot Pakistan'da bir F-16 savaş uçağı ile 11 saniyede 15 bin fite ulaştı.
5.01.2016 Yaşam
Formula 1 Türkiye'ye geri dönüyor
Formula 1 Türkiye'ye geri dönüyor Formula 1'in 2016 takviminde Türkiye'nin de yer alması için görüşmeler tamamlandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Türk Pilot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk pilot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.