Ralli

Ralli

Son dakika Ralli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ralli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ralli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ralli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ralli gelişmeleri de dahil olmak üzere 530 ralli haberi bulunmuştur. Tüm ralli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu
Bitcoin sert düştü! Kayıp yüzde 14'ü buldu Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi
Bitcoin'de sert düşüş! Kritik seviyenin altına indi Geçtiğimiz hafta 73 bin dolar seviyesini aşarak rekor kıran Bitcoin 63 bin dolar seviyesinin hemen altına kadar çekildi. Düşüş yüzde 14'ü aştı.
19.03.2024 Ekonomi
Borsada ralli devam ediyor! Yabancılar hız kesmiyor
Borsada ralli devam ediyor! Yabancılar hız kesmiyor Borsa İstanbul’da yeni yılın ilk günlerinden itibaren başlayan ralli devam ediyor. Yabancı yatırımcıların devam eden alımlarına yerli yatırımcıların da katılımıyla BIST100 Endeksi 9.000 puan seviyesine ulaştı. Yılbaşından bu yana yüzde 25 prim oluştu. Konut, döviz, faiz, altın gibi yatırım araçlarıyla karşılaştırıl-dığında BIST100 Endeksi’nin getirisi açık ara önde. Elbette henüz ‘zirve oluştu’ demek için erken ama Borsa İstanbul’da iyimserlik sürebilir.
11.02.2024 Ekonomi
Bonk Coin Binance'da listelendi mi? BONK coin nedir, BONK Coin ne zaman listelenecek, hangi borsada?
Bonk Coin Binance'da listelendi mi? BONK coin nedir, BONK Coin ne zaman listelenecek, hangi borsada? Meme coin olan BONK, son günlerde yükselişini hızlandırırken, ekim ayından bu yana yaşanan ralli %8800'ü de aştı. BONK, son fiyat artışıyla PEPE'yi de geride bıraktı. Söz konusu gelişmenin ardından BONK coin nedir? Bonk Coinbase ne zaman listelenecek, Bonk Coin Binance listelenecek mi? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
15.12.2023 Ekonomi
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde
Yüzde 100'den fazla kazandırıyor! Yatırımcının gözü halka arz taleplerinde Ne ev, ne araba, ne de döviz... Yatırımcı gözünü 'halka arz'lara çevirdi Şirketlerin halka arz takvimleri vatandaşların radarına girdi.
27.11.2023 Ekonomi
Arjantin IMF'den 7,5 milyar dolar borç alacak
Arjantin IMF'den 7,5 milyar dolar borç alacak Arjantin Ekonomi Bakanı Sergio Massa, Uluslararası Para Fonu ile görüşmelerde bulunmak üzere bugün ABD'ye gidiyor.
21.08.2023 Ekonomi
Borsadaki ralli BES’e yaradı! Yüzde 47 getiri sağladı
Borsadaki ralli BES’e yaradı! Yüzde 47 getiri sağladı BES ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Borsada yaşanan ralli BES’e de yansıdı, tasarruflarını hisse fonlarında değerlendirenler rekor seviyede getiri elde etti. Sene başından bu yana Bireysel Emeklilik Sisteminin (BES) getirisi, yüzde 46.21 olurken, aynı dönemdeki yüzde 31.14’lük enflasyon ile mukayese edildiğinde BES katılımcıları birikimlerine enflasyonun 15 puan üzerinde getiri sağladı.
21.08.2023 Ekonomi
Borsada son dakika ‘bilanço’ rüzgarı! Piyasadaki sert yükselişin 3 ana nedeni
Borsada son dakika ‘bilanço’ rüzgarı! Piyasadaki sert yükselişin 3 ana nedeni Borsa İstanbul ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Borsa İstanbul son haftalarda yönünü yukarı çevirerek ralli yapıyor. BIST 100’de zirve seviyelerin görüldüğü dönemde şirket karlılıkları da dikkat çekiyor. Halka açık şirketlerin karı yüzde 29 arttı, en yüksek artış ise sanayi hisselerinde gerçekleşti.
15.08.2023 Ekonomi
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım
Borsa rekora doymuyor! 1 ayda 1.1 milyar dolarlık yatırım Borsa İstanbul, bayram tatili sonrasındaki ilk işlem haftasını yeni rekor ve zirve denemeleriyle geçirdi. Geçtiğimiz bir ayda yabancı yatırımcıların aldıkları hisse senedi toplamı 1.1 milyar dolar oldu. Öte yandan Borsa İstanbul’da olumlu gelişmelerin belli ölçüde fiyatlandığı, önemli direnç noktalarına yaklaşıldığı uyarısını da yapmak gerekecek. Bununla birlikte BIST100 Endeksi hisseleri fiyat kazanç oranı 6.3-6.4 civarında seyrediyor.
9.07.2023 Ekonomi
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat
Fed faiz kararı son dakika! Dolar, euro ve altını olanlar dikkat Fed'in faiz kararı piyasalar tarafından merakla beklenmeye başladı. Yatırımcılar faiz kararına saatler kala altın, dolar ve euro tarafında neler olacağını tahmin etmeye çalışıyor.
14.06.2023 Ekonomi
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir
Katil köpek balığı için profesörden ürperten yorum: Mısır'da ölen Rus turist ilk vakası olmayabilir Mısır'da denize giren Rus turiste saldırıp ölümüne neden olan kaplan köpek balığının davranışını ‘olağan dışı’ olarak yorumlayan Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, “Görüntüleri izlediğim zaman o köpek balığının sanki ilk vakası değil gibi geldi bana. Daha önce de bu tür durumları yaşamış bir balığa benzettim” görüşünü dile getirdi.
14.06.2023 Dünya
Altın fiyatlarında yeni 'ralli' olabilir! Gram altındaki tarihi zirve sonrası son dakika tahmini geldi
Altın fiyatlarında yeni 'ralli' olabilir! Gram altındaki tarihi zirve sonrası son dakika tahmini geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları uçuşa geçti, yeni zirve için flaş tahminler yapıldı. Yeni haftada altın fiyatlarının ne seviyede olacağın merak konusu olmuştu. Altın yatırımcısını ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Gram altın fiyatı yeni haftada rekor seviyeleri test ederken, yurt dışında ons altın fiyatı kararsız bir seyir izliyor. Bugün ise kritik karar açıklanacak. Peki piyasalarda beklentiler neler? Bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın, Cumhuriyet altını ne kadar, kaç lira? İşte detaylar...
14.06.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor
Bakan Nebati: Enflasyon aşağı doğru devam ediyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, katıldığı bir TV programında önemli açıklamalarda bulundu. Nebati, 'Enflasyon düşme eğilimini devam ettirerek aşağı doğru yoluna devam ediyor' dedi.
7.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması
Bakan Nebati'den döviz ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
6.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama!
Bakan Nebati'den emekli zammıyla ilgili açıklama! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati asgari ücretten emekli maaşına, Türkiye Ekonomi Modeli'nden döviz kuruna kadar çok sayıda başlıkta önemli mesajlar verdi.
5.05.2023 Ekonomi
Kripto parası olan herkesi ilgilendiriyor! Piyasa için ‘Mayıs başı’ uyarısı
Kripto parası olan herkesi ilgilendiriyor! Piyasa için ‘Mayıs başı’ uyarısı Bitcoin başta olma üzere kripto paralar 2023 yılında önemli bir ivme yakaladı. Bitcoin sene başından bu yana yüzde 65 kazanç sağladı. Fakat bu kârı kripto para yatırımcılarının ne kadarı yakalayabildiği sorusu daha önemli oldu zira piyasa son dönemde 2021’deki popülerliğini mumla arıyor. Yatırımcılar bir sonraki ralliyi beklerken uzmanlar ise sağlıklı bir ralli için regülasyonları işaret ediyor. İşte kripto varlık piyasasındaki gelişmeler...
25.04.2023 Ekonomi
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak'
Benzin fiyatları arttı, yeni tahmin geldi! 'Petrol ralli yapacak' ABD'de benzin fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesine çıktı. Petrol piyasasında talep görünümü hızla artarken JPMorgan'dan yeni bir tahmin geldi. Dev banka Fed'in faiz artırımlarını duraklatmaya hazır hale gelmesiyle birlikte petrolün ralli yapmasına hazırlanın dedi
18.04.2023 Ekonomi
Bitcoin bir haftada yüzde 40 arttı! Yükselişi devam edecek mi?
Bitcoin bir haftada yüzde 40 arttı! Yükselişi devam edecek mi? Bitcoin ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yılın başında 16 bin 500 doların biraz üzerinde işlem gören Bitcoin, bir hafta önce başlayan ralli ile hızlı bir yükselişe geçti ve 27 bin doları geçip 28 bin doları zorlayarak son 9 ayın zirvesine oturdu. Sadece bir haftada yüzde 40 yükselerek, 2022’de bir hayli zarar eden yatırımcısına kendini affettiremese de yüz güldürdü. Bu yükseliş bekleniyor muydu ve ne tetikledi? Daha önemlisi, yükseliş devam eder mi? Uzmanlar yanıtladı.
20.03.2023 Ekonomi
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında?
Ken Block öldü mü, neden ve nasıl öldü? Ralli pilotu Ken Block kimdir, kaç yaşında? Profesyonel ralli pilotu Ken Block, kar aracıyla geçirdiği kaza sonrası 55 yaşında hayatını kaybetti. Block'un kurucusu olduğu Hoonigan takımından yapılan açıklamada “"Ken Block'un bugün bir kar aracı kazasında vefat ettiğini en derin üzüntülerimizle teyit edebiliriz. Ken bir vizyoner, öncü ve bir ikondu. En önemlisi, bir baba ve eşti. Onu özleyeceğiz. Lütfen şu anda yas tutarken ailenin mahremiyetine saygı gösterelim." İfadeleri kullanıldı.
3.01.2023 Motor Sporları
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler?
ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerine çevrildi. Fed’in faiz kararında etkili olacak enflasyon verileri beklenirken ekonomistler TÜFE’de gerçekleşebilecek bir yumuşama sonucu piyasaların ralliye neden olabileceği yorumlarını yapıyor. Peki, ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak? ABD enflasyon beklentisi ne? ABD enflasyonu Fed’in faiz kararını nasıl etkiler? İşte ABD enflasyonunun açıklanacağı saat…
10.11.2022 Ekonomi
Klasik otomobil tutkunları, 312 km’lik parkura hazır
Klasik otomobil tutkunları, 312 km’lik parkura hazır Mercedes-Benz ile Klasik Otomobil Kulübü iş birliği ile düzenlenen Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, bu yıl da 28-29 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor. Ralli iki gün boyunca klasik otomobil tutkunlarını bir araya getiriyor.
28.10.2022 Otomobil
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı
Borsa İstanbul’da tarihi zirve! Yüzde 15'in üzerine çıktı TCMB geçen haftaki toplantısında sürpriz bir karar alarak politika faiz oranını yüzde 14’ten yüzde 13 seviyesine çekti. Bu karar Borsa İstanbul’da dalgalanmaya neden olsa da, borsa tarihinin en verimli ağustos aylarından biri kayda geçti. Hisse senetlerinde yabancı payı cuma günü itibarıyla yüzde 34’ün üzerinde çıktı.
21.08.2022 Ekonomi
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! ÖTV indirimi bekleyenlere flaş uyarı
İkinci el ve sıfır araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! ÖTV indirimi bekleyenlere flaş uyarı Sıfır ve ikinci el araba fiyatları vatandaşlar taradından yakından takip ediliyor. ÖTV düzenlemesinin ardından ÖTV indirimi bekleyen vatandaşlar için kritik uyarı yapıldı. Sıfır araçlara ÖTV indirimi geleceği yönündeki öngörü ikinci el piyasasını da etkiledi. Araba alma planı yapanlar bir süre beklemeye geçti. Ancak yapılan açıklama fiyatların düşmeyeceği yönünde. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Hem vergi geliri kaybına yol açacak hem de ithal araç talebini arttırarak cari denge ve kur üzerinde olumsuz etki yapacak bir ÖTV indiriminin yapılması uzak ihtimal olarak gözüküyor” diye konuştu.
8.08.2022 Ekonomi
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı!
Bitcoin’de hareketlilik! Kripto paralarda sert yükseliş! Kripto paralarda son durum ne? Piyasa değeri 1 trilyona yaklaştı! Son günlerde kripto para piyasalarında hareketlilik yaşanıyor. Kirpto piyasalarının amiral gemisi Bitcoin, uzun süredir 20 bin dolar seviyesinde kalmıştı. Kripto para piyasalarında başlayan yükseliş, Bitcoin’de de yükselişe neden oldu. Yatırımcının yüzü gülerken sıklıkla “Bitcoin’de yükseliş devam eder mi?” soruları sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin ve Ethereum’da son durum ne? 1 Bitcoin kaç dolar? İşte detaylar…
18.07.2022 Ekonomi
Altın resmen eriyor! Altın fiyatları 6 ayın dibini gördü, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Altın resmen eriyor! Altın fiyatları 6 ayın dibini gördü, gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Altın fiyatları uzun süredir yükseliş trendinde seyrediyordu. Parasını altında değerlendirmek isteyenler ise fiyatların düşmesini bekliyordu. Altında beklenen düşüş gerçekleşti. Altın fiyatları psikolojik sınırın altına indi. Altın son 6 ayın dibini gördü. Altın alacak ya da bozduracaklar ise nasıl bir hamle yapmaları gerektiğini araştırıyor. Altın fiyatlarındaki düşüş sürecek mi? Altın almak için doğru zaman mı? Uzman ismler altın yatırımcısını altın fiyatlarındaki düşüş konusunda uyarıyor. Uzmanlar altındaki son dakika gelişmelerini yakından takip eden vatadaşlara 'alım fırsatı' uyarısı yapıldı. İşte altın fiyatarı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
3.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ralli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ralli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.