Türk Kadını

Türk Kadını

Son dakika türk kadını haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk kadını ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk kadını haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Kadını

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk kadını gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.505 türk kadını haberi bulunmuştur. Tüm türk kadını haberleri aşağıda listelenmiştir.
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi
Afyonkarahisar'da CHP'li Burcu Köksal'ın mazbata töreninde eksik imza ertelemesi Afyonkarahisar'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde belediye başkanı seçilen CHP'li Burcu Köksal, törenle mazbatasını aldı. Mazbatadaki eksik bir imza nedeniyle tören 1 saat gecikmeli başladı.
3.04.2024 Gündem
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı
8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı! TCG Nusret ile seyir yaptı Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu mensubu kadın harbiyelilerle Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında TCG Nusret Mayın Gemisi ile seyir yaptı.Fırat,"Türk milleti buna çok aşina. Kurtuluş Savaşı'nda kendi canı pahasına, çocukları pahasına kurtuluş mücadelesine destek veren, bizzat katılan tarihi kadın kahramanlarımızla dolu" dedi.
8.03.2024 Gündem
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür
Eda Erdem'in heykeli açıldı! Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a özel teşekkür Fenerbahçe ve Türk voleybolunun efsane isimlerinden Eda Erdem'in heykeli açıldı. Törende konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eski başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür etti.
8.03.2024 Fenerbahçe
Yapay zeka en güzel 10 Türk kadınını seçti! Zirveye onun ismini yazdı!
Yapay zeka en güzel 10 Türk kadınını seçti! Zirveye onun ismini yazdı! Giderek hayatımızın içine daha çok giren yapay zeka bu kez en güzel 10 Türk kadınını belirledi. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı listesnin zirvesinde bakın kim var?
3.08.2023 Televizyon
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü Acil Tıp Teknisyeni olmak için eğitimini tamamlayarak diploma alan ve sporcu kimliğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Ceyda Cırık, 2 yıl önce İstanbul İtfaiye'sinde görevine başladı. Dünyanın farklı ülkelerinden birçok itfaiyecinin katıldığı uluslararası spor yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Cırık, şimdi İstanbul sokaklarında itfaiye aracının direksiyonuna geçerek görevden göreve koşuyor. Sağlıkçı ve sporcu kimliğiyle de dikkat çeken Cırık, " Türk kadını olarak yapamayacağımız hiçbir şey yok." diyor.
9.04.2023 Vatan TV
Emine Erdoğan: Kadınların olmadığı bir siyasi yaşamda ilerlemeden söz edilemez
Emine Erdoğan: Kadınların olmadığı bir siyasi yaşamda ilerlemeden söz edilemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kadınların olmadığı bir siyasi ve sosyal yaşamda, toplumsal ilerlemeden söz edilemez" dedi.
5.12.2022 Siyaset
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü mesajları ve sözleri! Resimli, anlamlı, güzel, güçlü kadın vurgulu Kadın Hakları ile ilgili sözler ve Atatürk’ün kadınlar ile ilgili sözleri'
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü mesajları ve sözleri! Resimli, anlamlı, güzel, güçlü kadın vurgulu Kadın Hakları ile ilgili sözler ve Atatürk’ün kadınlar ile ilgili sözleri' Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türkiye’deki Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verildiği 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanıyor. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nü anlamlı mesajlarla kutlamak ve günün önemine dikkat çekmek isteyenler Kadın Hakları Günü mesajları, sözleri için arama yapamaya başladı. Peki 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nedir, nasıl ortaya çıktı? İşte Dünya Kadın Hakları Günü ile ilgili mesajlar ve Atatürk'ün Kadın Hakları Günü sözleri...
5.12.2022 Gündem
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar!
5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü nasıl ortaya çıktı, neden kutlanır? 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü için özel anlamlı sözler, mesajlar ve sloganlar! Dünya Kadın Hakları Günü her yıl 5 Aralık’ta kutlanıyor. Tüm dünyada mücadele ve dayanışma günü olarak kutlanan Dünya Kadın Hakları Günü kadınların toplumda yaşadığı sorunlarının gündeme getirilmesi, farkındalık yaratılması ve çözüm önderileri sunulması açısından önemli bir gündür. Türkiye'de Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğünde bütün dünya ülkelerinden önce 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına "Seçme ve Seçilme Hakkı" tanındı.
4.12.2022 Gündem
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım
Aleyna Tilki: Natürel olana ben varım Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla ve yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Genç şarkıcı son olarak Cihangir'de görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Tilki, neredeyse çevresindeki tüm arkadaşlarının ressam olduğunu paylaştı. Ünlü isim, muhabirlerin "Evde tablolarınız var mı?" sorusu üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
14.11.2022 Magazin
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi
Dilek öğretmen ilkleri başardı! Dünyanın en iyileri arasına girdi ’Dünyanın en iyi 50 öğretmeni’ arasına giren ilk Türk öğretmen olan Dilek Livaneli, başarılarının sırrını paylaştı.
27.10.2022 Yaşam
Tam 16 saat yüzdü Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu
Tam 16 saat yüzdü Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu 21 yaşındaki genç yüzücü Aysu Türkoğlu tam 16 saat yüzerek Manş Denizi'ni geçen en genç Türk yüzücü oldu.
30.07.2022 Diğer Sporlar
Savunma sanayisinde kadın gücü! 'Projelere çok yönlü bir perspektif katabiliyorlar'
Savunma sanayisinde kadın gücü! 'Projelere çok yönlü bir perspektif katabiliyorlar' Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.'nin (STM) kadın mühendisleri, Türk savunma sanayisinin milli projelerinde etkin görev alıyor.
23.06.2022 Ekonomi
Akşener: Türk kadını güçlü olursa, Türkiye de güçlü olur
Akşener: Türk kadını güçlü olursa, Türkiye de güçlü olur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Türkiye'nin büyümesi, zenginleşmesi, gelişmesi Türk kadının elindedir. Türk kadını güçlü olursa, Türkiye de güçlü olur" dedi.
8.03.2022 Siyaset
Sosyal medyada Türk kadınına hakaret etmişlerdi! Suriye uyruklu 2 kişi gözaltında
Sosyal medyada Türk kadınına hakaret etmişlerdi! Suriye uyruklu 2 kişi gözaltında Sosyal medyada görüntülü konuştuğu kişiye Türk kadınlarına yönelik ağza alınmayacak küfürler eden Suriye uyruklu 2 kişi, polisin araştırması sonucu İzmir ve Aydın'da gözaltına alındı.
3.01.2022 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “Türk kadını üstüne düşen her şeyi yapmıştır”
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: “Türk kadını üstüne düşen her şeyi yapmıştır” İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Türk kadını ister Osmanlı’nın son dönemi ister Cumhuriyet’in başı, üstüne düşen her şeyi yapmıştır. Politik bir duruşu ve tutumu da vardır” dedi.
5.12.2021 Siyaset
Savcı Fatmagül kalpleri fethetti! Metro saldırganına ders gibi tutuklama talebine övgü yağdı...
Savcı Fatmagül kalpleri fethetti! Metro saldırganına ders gibi tutuklama talebine övgü yağdı... Kadıköy-Tavşantepe Metrosu'nda elindeki bıçakla kadınlara tehditler savuran Emrah Yılmaz’ın tutuklanmasını, “Sokaklar, metrolar korku dolu değil; güven dolu olmalıdır. Bu saldırı tüm kadınlara yöneliktir” sözleriyle talep eden Savcı Fatmagül Yörük, Türkiye’nin takdirini topladı. Sosyal medyada “Bir cesur yürekli savcı çıkar, tükenmiş ümitlerinizi yeşertir. Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık Savcı Hanım ” yorumları yapıldı.
27.11.2021 Gündem
Atatürk sözleri! Ölümünün 83. yılında Atatürk’ü sözleriyle an… Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel sözleri…
Atatürk sözleri! Ölümünün 83. yılında Atatürk’ü sözleriyle an… Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel sözleri… Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü kendi sözleri ile anmak isteyenler bugün bile yolumuzu aydınlatan sözlerini sosyal medya platformlarında paylaşmak isteyenler Atatürk sözleri araştırmasına başladı. İleri görüşlü sözleri, gençlere tavsiye niteliğindeki mesajları aradan yıllar geçmesine rağmen hala güncelliğini koruyor. İşte Atatürk’ün en güzel sözleri…
10.11.2021 Gündem
Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklaması...
Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklaması... Yeliz Yeşilmen, eşinden sessiz sedasız boşandı. "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" diyen oyuncu ve şarkıcı 11 yıldır Ali Uğur Akbaş ile evliydi.
9.09.2021 Magazin
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur'
Ebrar Karakurt: 'Aşılması imkansız olan duvar yoktur' Dezavantajlı kız çocukları için Nike ve Sosyalben Vakfı’nın desteğiyle kendi adını taşıyan akademi kuran milli voleybolcu, Ebrar Karakurt, “Sadece tek bir kız çocuğunun bile hayatına dokunmak benim için tarif edemeyeceğim kadar anlamlı” dedi...
19.08.2021 Gündem
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...'
Ziynet Sali'den Jennifer Lopez açıklaması! 'Kalçalarım...' Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor. 2019’da müzisyen Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor.
24.04.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Türk kadınının toplum içindeki itibar ve saygınlığını layık olduğu seviyelere çıkartmak adına verdiğimiz samimi mücadeleyi, geleneksel toplumsal dokumuzu da muhafaza ederek daha ileri noktalara taşımak azmindeyiz." ifadelerini kullandı.
20.03.2021 Gündem
Bakan Akar'ın eşi Şule Akar'dan Anıtkabir'e ziyaret
Bakan Akar'ın eşi Şule Akar'dan Anıtkabir'e ziyaret Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın eşi Şule Akar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Anıtkabir'i ziyaret etti.
8.03.2021 Gündem
NASA'da çalışan ilk Türk kadın Dilhan Eryurt kimdir?
NASA'da çalışan ilk Türk kadın Dilhan Eryurt kimdir? Türkiye'nin NASA'daki ilk astrofizikçisi Dilhan Eryurt 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gündeme geldi. Dilhan Eryurt aya insan yetiştirmeye yardım ettiği için 1969'da Apollo Başarı Ödülü'ne layık görülmüş, NASA için çalışan ilk Türk kadını olmuştu. Peki, NASA'da çalışan ilk Türk kadın Dilhan Eryurt kimdir? İşte Dilhan Eryurt hakkında merak edilenler...
8.03.2021 Gündem
Atatürk'ün kadınlar ile ilgili sözleri! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Türk kadını
Atatürk'ün kadınlar ile ilgili sözleri! 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve Türk kadını Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. Bu özel günde Atatürk'ün kadınlara verdiği haklar ve kadınlar ile ilgili sözleri merak ediliyor. Türk kadınına her zaman güvenen, Türk kadınının toplumda hak ettiği yere gelebilmesi için reformlara imza atan Mustafa Kemal Atatürk "Dünya yüzünde gördüğümüz herşey kadının eseridir" diyerek Türk toplumunda kadının yerini ortaya koymuştur. Hiçbir ülkede, hiçbir lider, kadın hakları için Atatürk kadar mücadele vermemiş Türk kadınına gelişmiş ülkelerden çok daha önce bazı haklara kavuşmasını sağlamıştır. İşte Atatürk'ün kadınlara sağladığı haklar ve kadınlar için söylediği sözler...
8.03.2021 Gündem
Kadınlar Günü'ne özel sözler! En güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri
Kadınlar Günü'ne özel sözler! En güzel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları ve sözleri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kadınlar için küresel dayanışma, birlik ve beraberlik günü olarak tüm dünyada anılan özel bir gün. 8 Mart, kadın cinayetleri, kadın hakları, kadın emeği, kadının toplumdaki yeri, eğitimde ve iş hayatında kadınların karşılaştıkları zorluklar, yasalar ve beklentilerin konuşulacağı en önemli gün. Bu özel günde en yakınınızdaki kadınlara, annenine, eşinize, kardeşinize ve arkadaşlarınıza onların yanında olduğunuzu anlatan mesajlarla destek verebilirsiniz. İşte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajları...
8.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kadını ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk kadını haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.