Tur Otobüsü

Tur Otobüsü

Son dakika tur otobüsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tur otobüsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tur otobüsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tur Otobüsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tur otobüsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 tur otobüsü haberi bulunmuştur. Tüm tur otobüsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir'de tur otobüsü TIR'a çarptı: 33 yaralı
Balıkesir'de tur otobüsü TIR'a çarptı: 33 yaralı Balıkesir'in Susurluk ilçesinde TIR'a arkadan çarpan tur otobüsündeki 32 öğrenci ile sürücü yaralandı.
5.05.2023 Yaşam
Bursa'da öğrencileri taşıyan tur otobüsü devrildi: 3 ölü, çok sayıda yaralı var
Bursa'da öğrencileri taşıyan tur otobüsü devrildi: 3 ölü, çok sayıda yaralı var  Bursa'nın inegöl ilçesinde geziden dönen öğrencilerin bulunduğu tur otobüsü bariyerlerin üzerine devrildi. Can pazarının yaşandığı kazada sürücü ve 2 öğrenci hayatını kaybetti, çok sayıda öğrenci de yaralandı.
1.05.2023 Yaşam
Bursa’da öğrencileri taşıyan tur otobüsü kaza yaptı: 3 kişi hayatını kaybetti
Bursa’da öğrencileri taşıyan tur otobüsü kaza yaptı: 3 kişi hayatını kaybetti Bursa’nın İnegöl ilçesi yakınlarında, Çanakkale’den tarihi geziden dönen öğrencileri taşıyan tur otobüsü bariyerlere çarparak orta refüje devrildi. Kazada birisi şoför 3 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı bulunuyor.
30.04.2023 Gündem
Tur otobüsünün altında Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar
Tur otobüsünün altında Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandılar Beyoğlu'nda tur otobüsünün altına saklanarak Yunanistan'a geçmek isteyen iki yabancı uyruklu kişi, şoförün fark etmesiyle yakalandı. Otobüsün altından çıkarılan iki kaçak polise teslim edildi.
8.01.2023 Yaşam
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı
Son zamanlarda otobüs kazaları arttı! Uzmanlardan kritik uyarı Son zamanlarda sıklıkla meydana gelen ve çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği otobüs kazalarıyla ilgili uzmanlar, sürücünün uykusuz olmaması ve yola çıktıktan sonra her 2 buçuk saatte bir mola verilmesi konusunda uyarıyor.
8.11.2022 Gündem
Tur otobüsü, çekiciyle taşınan iş makinesine çarptı; 1 ölü, 10 yaralı
Tur otobüsü, çekiciyle taşınan iş makinesine çarptı; 1 ölü, 10 yaralı Amasya'nın Taşova ilçesinde çekici ile taşınan iş makinesine çarpan tur otobüsündeki Güler Güneş (52) hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.
6.11.2022 Yaşam
Tur otobüsüyle çarpışan otomobildeki animasyon şefi ile eşi öldü
Tur otobüsüyle çarpışan otomobildeki animasyon şefi ile eşi öldü Antalya'nın Serik ilçesinde tur otobüsüyle çarpışan otomobilin sürücüsü Tarık Taşar (41) ile eşi Gül Taşar (39) yaşamını yitirdi. 5 yıldızlı bir otelde animasyon ve eğlence şefliği yapan Tarık Taşar'ın mesai sonrası eşiyle eve giderken kazanın yaşandığı bildirildi.
9.09.2022 Yaşam
Tur otobüsü devrildi: 1 ölü, 54 yaralı
Tur otobüsü devrildi: 1 ölü, 54 yaralı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde, tur otobüsünün su kanalına devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, şoför dahil 54 kişi yaralandı.
3.09.2022 Yaşam
5 kişiyi ölüme götüren kazanın nedeni belli oldu
5 kişiyi ölüme götüren kazanın nedeni belli oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda; ilk tespitlere göre kazanın, otobüsün fren sisteminde yaşanan arızadan kaynaklandığı belirtildi.
29.08.2022 Yaşam
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı
Bursa'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 35 yaralı Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkıp, şarampole devrilen tur otobüsü kazasında hayatını kaybedenlerin sayısı, 5'e yükseldi. Vali Yakup Canbolat ile birlikte olay yerine giderek incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, yaralılardan 2sinin tedavi gördükleri hastanede hayatını kaybettiğini söyledi. Yavuzyılmaz, yaralılardan 4'ünün de sağlık durumunun ağır olduğunu belirtti.
28.08.2022 Yaşam
Antalya’da tur otobüsü yolcu otobüsüne çarptı! Çok sayıda yaralı var...
Antalya’da tur otobüsü yolcu otobüsüne çarptı! Çok sayıda yaralı var... Antalya’da tur otobüsü yolcu almak için duran otobüse arkadan çarptı. Kazada 2’si ağır 25 kişi yaralandı.
20.08.2022 Gündem
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası
Trabzon’da otobüs kazasında deli bal iddiası Trabzon’un Yomra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan yolcu otobüsü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara arkadan çarptı. Güvenlik kameralarına da yansıyan kazada 5 kişi yaralandı. Kaza sonrası otobüs şoförü kahvaltıda yediği deli baldan ötürü fenalaşarak otobüsün kontrolünü kaybettiğini iddia etti.
18.08.2022 Yaşam
Tur otobüsü altında kaçmaya çalışan göçmenler yanmaktan son anda kurtuldu
Tur otobüsü altında kaçmaya çalışan göçmenler yanmaktan son anda kurtuldu Edirne'de Bosna Hersek plakalı tur otobüsünün arka kısmında motor ile dingil arasına saklanan, sıcaktan vücutları yanan 1'i kadın 2 kaçak göçmen yardım çığlığı atarak kurtuldu. Otobüsün altından güçlükle çıkarılan kaçak göçmenler ambulansla tedavileri için hastaneye sevk edildi.
24.07.2022 Yaşam
Kayseri'de otobüs şarampole devrildi: Çok sayıda yaralı...
Kayseri'de otobüs şarampole devrildi: Çok sayıda yaralı... Doğu Karadeniz turundan Mersin’e dönmekte olan yerli ve yabancı turistleri taşıyan tur otobüsü Kayseri-Sivas karayolu Sultanhanı mevkiinde şarampole devrildi. İlk bilgilere göre 31 kişi yaralandı.
17.07.2022 Yaşam
Denizli'de tur otobüsü takla attı! 41 kişi yaralandı
Denizli'de tur otobüsü takla attı! 41 kişi yaralandı Denizli’nin Acıpayam ilçesinde tur otobüsü takla attı. Kazada sürücü Gürül, 1 turist rehberi ile İngiltere, Meksika ve Almanya uyruklu 39 turist olmak üzere toplam 41 kişi yaralandı. Kazada 3 turistin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
14.07.2022 Yaşam
Tur minibüsü uçuruma yuvarlandı: 18 yaralı
Tur minibüsü uçuruma yuvarlandı: 18 yaralı Tunceli’de tur minibüsünün uçuruma yuvarlanması sonucu 18 kişi yaralandı.
12.07.2022 Yaşam
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü Antalya’nın Korkuteli ilçesi ile Fethiye karayolunda tur otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere 1 turist öldü, 22 kişi yaralandı.
14.06.2022 Yaşam
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü
Turistleri taşıyan otobüs kaza yaptı, ortalık kan gölüne döndü Antalya’nın Korkuteli ilçesi ile Fethiye karayolunda tur otobüsünün yan yatması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere 1 turist öldü, 22 kişi yaralandı.
14.06.2022 Yaşam
Sude Akkuş kimdir, kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cenaze törenine katıldı!
Sude Akkuş kimdir, kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cenaze törenine katıldı! AK Parti'nin Adana'daki gençlik programı dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden Sude Naz Akkuş için cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Peki, Sude Akkuş kimdir, kimdir, kaç yaşında?
23.05.2022 Yaşam
Cami bahçesinde sır cinayet
Cami bahçesinde sır cinayet Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, caminin bahçesindeki bankta poğaça yerken kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğrayan İlkay Kaplan (33), hayatını kaybetti.
15.05.2022 Yaşam
Yangına 'Adana' usulü müdahale! 'İnsanlık görevimizi yaptık'
Yangına 'Adana' usulü müdahale! 'İnsanlık görevimizi yaptık' Adana’da yanan bir motosikleti vatandaşlar yaklaşık 150 litre şalgam suyu dökerek söndürdü. Bu anlar saniye saniye kaydedilirken, şalgamcı Veysel Kaplan, “Motosikleti yanan kişi bize gelip teşekkür etmedi. Biz insanlık görevimizi yaptık” dedi.
15.05.2022 Yaşam
Öğrenci taşıyan tur otobüsü üst geçide sıkıştı
Öğrenci taşıyan tur otobüsü üst geçide sıkıştı Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencilerini taşıyan tur otobüsü üst geçide sıkıştı.
15.05.2022 Yaşam
Konya'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 26 yaralı
Konya'da tur otobüsü devrildi: 5 ölü, 26 yaralı Konya'da yoldaki buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan tur otobüsü şarampole devrildi. Kazada, 5 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.
19.02.2022 Gündem
Tur otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var
Tur otobüsü şarampole devrildi! Ölü ve yaralılar var Son dakika haberi... Konya'da yoldaki buzlanma nedeniyle sürücüsünün kontrolünden çıkan tur otobüsü şarampole devrildi. Kazada, 5 kişi öldü, 26 kişi de yaralandı.
19.02.2022 Gündem
Aksaray- Adana yolunda TIR devrildi, 5 kilometrelik kuyruk oluştu
Aksaray- Adana yolunda TIR devrildi, 5 kilometrelik kuyruk oluştu Aksaray'da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle TIR'ın kayarak devrilmesiyle Adana yolu yaklaşık 1,5 saat ulaşıma kapandı. Bekleyen araçlar 5 kilometrelik kuyruk oluşturdu. 
23.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tur Otobüsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tur otobüsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.